- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.561
Yazan parmaklarını yerim, internetten prodector erken gebelik testi aldım yarın gelir belki yaparım ama belki.. çıkar mı varsa onu da bilmiyorum gerçi..Ah bilmez miyim o annelik isteğini, her şeyi belirtiye yoruyo malesef. Ama hiç belli olmaz, benim kaybettiğim bebeğimde battan 4-5 gün önce ani bi şekilde mide bulantısı ve kusma yaşadım. O an pek ona yormamıştım ama herhalde bebektenmiş. Senin de bi belirti olabilir yani canım
Amiin canım inşallah Allahım kabul etsin dualarımızı. Belki henüz çıkmayabilir erken gebelikte bile, 1-2 gün bekle canım. Ben de hiç negatif görmeye gelemiyorum, yine test yapmıyım bata kadar diyorum bakalım dayanabilirsemYazan parmaklarını yerim, internetten prodector erken gebelik testi aldım yarın gelir belki yaparım ama belki.. çıkar mı varsa onu da bilmiyorum gerçi..
Negatif görmeye kendimi odakladım desem de, işte o içimdeki umut ölmüyor.. Allah'ım çift çizgileri kalıcı sağlıklı sonuçları şurada paylaşmayı nasip etsin. Allah'ıma ellerimi açıp dua ediyorum hepimize kabul olsun bir an evvel..
Yazan parmaklarını yerim, internetten prodector erken gebelik testi aldım yarın gelir belki yaparım ama belki.. çıkar mı varsa onu da bilmiyorum gerçi..
Negatif görmeye kendimi odakladım desem de, işte o içimdeki umut ölmüyor.. Allah'ım çift çizgileri kalıcı sağlıklı sonuçları şurada paylaşmayı nasip etsin. Allah'ıma ellerimi açıp dua ediyorum hepimize kabul olsun bir an evvel..
Inşallah canım zaten psikolojik bisey değil ben hiç kendimi dinlemiyorum ağrı okadar belli ediyoki kendiniBat aynı canım 7 şubat evet. Ovulasyon testi yapmadım bu ay kuzum takip etmedim hiçbir şeyi. Ama 23 ya da 24 ocakta yumurtladım hissettim. Zaten döngüme göre de tam o günlerde yumurtlama olmuştur. İnşallah bu kez bunlar gerçek belirtilerdir canım ya
Ay canım benim inşallah rabbim hayırlısıyla versin haftaya güzel haberler verelimA AloeeVeraasisko @meyyke kizlar batmalar belirtiler arasinda en en süperi bu ay patlama olacak. Bende dümdüz yatiyorum batma varmi diye 1 2 kere azicik oldu.icinizi ferah tutun bu ay geliyor bebisler. Okadar dua ettim insallah kabul olur
A AloeeVeraasisko @meyyke kizlar batmalar belirtiler arasinda en en süperi bu ay patlama olacak. Bende dümdüz yatiyorum batma varmi diye 1 2 kere azicik oldu.icinizi ferah tutun bu ay geliyor bebisler. Okadar dua ettim insallah kabul olur
Evet bende şimdi internetten baktım yumurtladıktan 13-14 gün sonra belli oluyormuş testlerde anca regl'ye 1 gün kala çıkar çıkarsa o zamanAmiin canım inşallah Allahım kabul etsin dualarımızı. Belki henüz çıkmayabilir erken gebelikte bile, 1-2 gün bekle canım. Ben de hiç negatif görmeye gelemiyorum, yine test yapmıyım bata kadar diyorum bakalım dayanabilirsem
Amin amin amin aminAy canım benim inşallah rabbim hayırlısıyla versin haftaya güzel haberler verelim
Herkes fen akıntı olacak diye bişey yk canım hadi inşallah bat günün neKızlar kendimi dinleyip belirti paylaşmayı pek sevmiyorum çünkü psikolojimin oyunu oluyo bunlar genelde ama şu kasıkta batma olayı bugün bende de fazlasıyla var, kasıklarım çok dolgunlaştı şişti. Özellikle sol tarafta olan bi batma var ve gün boyu devam etti, dün akşam da bi süre olmuştu. Ayrıca dün de bugün de belim acayip ağrıyo. Tek duam bunlar psikolojimin oyunu olmasın. Kötü taraf 2-3 gündür hiç akıntım yok kupkuruyum resmen
Arkadaşım koldan oldu tuttu canım takma kafanaYa kızlar bişey sorucam ben ovitrelle iğnemi koldan yaptırdım yanlışlık mı yaptık acaba ya göbekten yada kalçadan etkili oluyormuş öylemi ya çok üzülürüm eğer öyleyse
Seni hatirladim canim ayy cok sevindm masallah gozun aydin tabiki hamilesin❤Kızlar tam 2 seneye yakın prolaktin tedavisi klomen tedavisi derken en son rahim filmi çektirdim adeti bekleyeyim derken kısırlık polikiligine randevu aldım adet günümü hesaplayarak 2 gün vardı dün kan vermiştim adetin 3. Günü gel dedi ama adet olmadı şimdi öylesine sonuçlara baker ken
Hiç değerim 60.27 ne yani ben şimdi hamilemiyim
Genelde adet olacağım sananlar hamile oldu arkadaşım 2 kere Pet taktım dedi gecikti ni baktı hamileben bugün regl oldum sandım öyle bir sancım oldu, batma oldu. avm'deydim koştur koştur eve geldim ama akıntım olmuş bembeyaz onun dışında gelen giden yok. Bat'a kaldı 5 gün bugün kadar ağrı çektiğimi hiç hatırlamıyorum.
muhtemelen bu ay da yalan oldum ben
Oy az kalms bitanem evet cok iyi yapmssn sansa birakmadn ins bakalim❤Evet canım psikolojik olarak bi sürü belirti yaşıyoruz her ay, inşallah bu kez öyle değildir. Bata 5 gün falan kaldı canım. Günleri iyi değerlendirdim, adet bitiminden beri hala gün aşırı ilişki oluyo, bu kez böyle bi yöntem deniyim dedim. Bi 23 ve 24 ünde arka arkaya oldu 2 gün, o zaman da yumurtlama olduğunu hissettim. İnşallah artık gelmiştir kuzum
Benim bu ay zor hakkımı lütfen bir dahaki aya saklayın :)Ayy kurban olurum dua eden yüreğine.. Allah'ım inşallah , şu ekip şu ay hamile kalsın .. biz bile şaşıralım inşallah.. Dualarımız boşuna çıkmasın, Allah'ım sen yüzümüzü güldür
Vala bende bunlari cok sanmstim canim regl agrisi sddetli oldu kac hfta sordu hatta umutsz olma inss geleck mucizenben bugün regl oldum sandım öyle bir sancım oldu, batma oldu. avm'deydim koştur koştur eve geldim ama akıntım olmuş bembeyaz onun dışında gelen giden yok. Bat'a kaldı 5 gün bugün kadar ağrı çektiğimi hiç hatırlamıyorum.
muhtemelen bu ay da yalan oldum ben
ayy hadi inşallah, şunları yazarken bile içim kıpır kıpır oluyor.Genelde adet olacağım sananlar hamile oldu arkadaşım 2 kere Pet taktım dedi gecikti ni baktı hamile
neden bu ay zormuş :) inşallah mucize gibi gelir seninledirBenim bu ay zor hakkımı lütfen bir dahaki aya saklayın :)
ayy hadi inşallah, kayınvalideme dedim ki avm de anne eve gidelim regl oldum galiba arabadan inerken koltuğa falan baktım hatta bulastı mı acaba dıye öyle bir his :) şimdi siz yazınca umut doldum taştım.. umut etmesi bile çom güzel dua et bizlere lütfeeenVala bende bunlari cok sanmstim canim regl agrisi sddetli oldu kac hfta sordu hatta umutsz olma inss geleck mucizen
Olumsuzluga kapilma canim tutunsn bebis inss❤ etmezmiyim ediyorm canim heppayy hadi inşallah, kayınvalideme dedim ki avm de anne eve gidelim regl oldum galiba arabadan inerken koltuğa falan baktım hatta bulastı mı acaba dıye öyle bir his :) şimdi siz yazınca umut doldum taştım.. umut etmesi bile çom güzel dua et bizlere lütfeeen
Gerçekten hepinize yürekten teşekkür ederim, kendimi o kadar yalnız hissediyordum ki..Olumsuzluga kapilma canim tutunsn bebis inss❤ etmezmiyim ediyorm canim hepp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?