Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yazan parmaklarını yerim, internetten prodector erken gebelik testi aldım yarın gelir belki yaparım ama belki.. çıkar mı varsa onu da bilmiyorum gerçi..
Negatif görmeye kendimi odakladım desem de, işte o içimdeki umut ölmüyor.. Allah'ım çift çizgileri kalıcı sağlıklı sonuçları şurada paylaşmayı nasip etsin. Allah'ıma ellerimi açıp dua ediyorum hepimize kabul olsun bir an evvel..

Amiin canım inşallah Allahım kabul etsin dualarımızı. Belki henüz çıkmayabilir erken gebelikte bile, 1-2 gün bekle canım. Ben de hiç negatif görmeye gelemiyorum, yine test yapmıyım bata kadar diyorum bakalım dayanabilirsem

A AloeeVeraa sisko @meyyke kizlar batmalar belirtiler arasinda en en süperi bu ay patlama olacak. Bende dümdüz yatiyorum batma varmi diye 1 2 kere azicik oldu.icinizi ferah tutun bu ay geliyor bebisler. Okadar dua ettim insallah kabul olur

Inşallah canım zaten psikolojik bisey değil ben hiç kendimi dinlemiyorum ağrı okadar belli ediyoki kendini

Ay canım benim inşallah rabbim hayırlısıyla versin haftaya güzel haberler verelim

Ayy kurban olurum dua eden yüreğine.. Allah'ım inşallah , şu ekip şu ay hamile kalsın .. biz bile şaşıralım inşallah.. Dualarımız boşuna çıkmasın, Allah'ım sen yüzümüzü güldür

Evet bende şimdi internetten baktım yumurtladıktan 13-14 gün sonra belli oluyormuş testlerde anca regl'ye 1 gün kala çıkar çıkarsa o zaman

Herkes fen akıntı olacak diye bişey yk canım hadi inşallah bat günün ne

Seni hatirladim canim ayy cok sevindm masallah gozun aydin tabiki hamilesin❤

Genelde adet olacağım sananlar hamile oldu arkadaşım 2 kere Pet taktım dedi gecikti ni baktı hamile

Oy az kalms bitanem evet cok iyi yapmssn sansa birakmadn ins bakalim❤

Vala bende bunlari cok sanmstim canim regl agrisi sddetli oldu kac hfta sordu hatta umutsz olma inss geleck mucizen

Genelde adet olacağım sananlar hamile oldu arkadaşım 2 kere Pet taktım dedi gecikti ni baktı hamile
ayy hadi inşallah, şunları yazarken bile içim kıpır kıpır oluyor.
o kadar çok istiyorum ki o kadar olur hayatta başka bir arzum isteğim kalmadı resmen. tek eksiğimiz bebek, Allah'ım evlat hasretiyle kimseyi sınamasın gerçekten çok zormuş

Vala bende bunlari cok sanmstim canim regl agrisi sddetli oldu kac hfta sordu hatta umutsz olma inss geleck mucizen
ayy hadi inşallah, kayınvalideme dedim ki avm de anne eve gidelim regl oldum galiba arabadan inerken koltuğa falan baktım hatta bulastı mı acaba dıye öyle bir his :) şimdi siz yazınca umut doldum taştım.. umut etmesi bile çom güzel dua et bizlere lütfeeen

Olumsuzluga kapilma canim tutunsn bebis inss❤ etmezmiyim ediyorm canim hepp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…