- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.581
Simdi ne durumdasin ? Test yaptinmi igne etkisi gecmismi?Canım aynı gün olmuşuz bende 23 ocakta çatlatma iğnesi oldum
Tebrik ederim canım evet hamilesinKızlar tam 2 seneye yakın prolaktin tedavisi klomen tedavisi derken en son rahim filmi çektirdim adeti bekleyeyim derken kısırlık polikiligine randevu aldım adet günümü hesaplayarak 2 gün vardı dün kan vermiştim adetin 3. Günü gel dedi ama adet olmadı şimdi öylesine sonuçlara baker ken
Hiç değerim 60.27 ne yani ben şimdi hamilemiyim
Ayy inşallah güzel haberler alırsın canımKızlar kendimi dinleyip belirti paylaşmayı pek sevmiyorum çünkü psikolojimin oyunu oluyo bunlar genelde ama şu kasıkta batma olayı bugün bende de fazlasıyla var, kasıklarım çok dolgunlaştı şişti. Özellikle sol tarafta olan bi batma var ve gün boyu devam etti, dün akşam da bi süre olmuştu. Ayrıca dün de bugün de belim acayip ağrıyo. Tek duam bunlar psikolojimin oyunu olmasın. Kötü taraf 2-3 gündür hiç akıntım yok kupkuruyum resmen
Peki bu batma hissleri ne kadar agirlikta oluyordu adet gunune kadar devam etdimi? Bide ben calisiyorum ve is hayatim cok zor cok sinir krizleri geciriyorum sonrada sinirlendiyime sinirleniyorum :)Kuzum ba
Kuzum batma hissi ve dolgunluk hissi kesinlikle gebelik belirtisi gecen ay bendede olmustu. Hadi hayirlisi
Ay Allah razı olsun kuzum ya. Zaten olursa senin dualarının da payı büyük olucak. Keşke böyle bi mucize yaşasak hepimiz hamile olsakkA AloeeVeraa @sisko @meyyke kizlar batmalar belirtiler arasinda en en süperi bu ay patlama olacak. Bende dümdüz yatiyorum batma varmi diye 1 2 kere azicik oldu.icinizi ferah tutun bu ay geliyor bebisler. Okadar dua ettim insallah kabul olur
Ben de pek kendimi dinlemiyorum aslında canım, hiç aklımda yokken bile hissediyorum yaniInşallah canım zaten psikolojik bisey değil ben hiç kendimi dinlemiyorum ağrı okadar belli ediyoki kendini
Evet kuzum genelde 1-2 gün kala gözle görülür bi sonuç veriyolarEvet bende şimdi internetten baktım yumurtladıktan 13-14 gün sonra belli oluyormuş testlerde anca regl'ye 1 gün kala çıkar çıkarsa o zaman
Orası da öyle belki ancak akıntı başlar canım. Bat 7 şubatHerkes fen akıntı olacak diye bişey yk canım hadi inşallah bat günün ne
İnşallah kuzumm yaAyy inşallah güzel haberler alırsın canım
Peki bu batma hissleri ne kadar agirlikta oluyordu adet gunune kadar devam etdimi? Bide ben calisiyorum ve is hayatim cok zor cok sinir krizleri geciriyorum sonrada sinirlendiyime sinirleniyorum :)
Hamilelik belirtisi bu da canım :) tabi aynı zamanda iğne kullandıysan iğne de yapabilir. İnşallah bebeğindendir bu durumİyi akşamlarNasılsınız ? Kızlar göğüs ucu yanması normal mi ? :/
Kuzum iğneyi 7 Ocak’ta vurulmuştum .Gecen hafta iki gün kanamam oldu :/ Ama kasik ve göğüs agrim oluyor ara ara anlamadım . İnşallah Allah razı olsun bebeğinde seninledir .Hamilelik belirtisi bu da canım :) tabi aynı zamanda iğne kullandıysan iğne de yapabilir. İnşallah bebeğindendir bu durum
Dokununca acıması vs hamilelik belirtisi diye biliyorum.İyi akşamlarNasılsınız ? Kızlar göğüs ucu yanması normal mi ? :/
İğnenin etkisi çoktan geçmiştir canım ya. Hatta senin bat tarihin gelmiştir geçiyodur bile, belirtilerin de tam gebelik belirtileri. İnşallah hamilesindir canım.Kuzum iğneyi 7 Ocak’ta vurulmuştum .Gecen hafta iki gün kanamam oldu :/ Ama kasik ve göğüs agrim oluyor ara ara anlamadım . İnşallah Allah razı olsun bebeğinde seninledir .
İnşallah canım hiç sanmıyorum ama hayırlısı :)Dokununca acıması vs hamilelik belirtisi diye biliyorum.
Evet bat tarihinden 4 gün önce başladı iki gün sürdü o :/ klomen iğne de yapmaz sanırım kist mi acaba dedim . O da değil sanırım hayırlısı :) Aminnnn inşallah inşallahİğnenin etkisi çoktan geçmiştir canım ya. Hatta senin bat tarihin gelmiştir geçiyodur bile, belirtilerin de tam gebelik belirtileri. İnşallah hamilesindir canım.
Amiin kuzum Allah hepimizden razı olsun, hepimizin bebeği karnında olsun inşallah şu an
aşkım test yapsana muhtemelen bat tarihin geçmiş, kanamalar yerleşme kanaması yüksek ihtimalleİnşallah canım hiç sanmıyorum ama hayırlısı :)
Yok balım bildigin pıhtılı oldu hatta :/ bir de kanda çıkmayınca sarsıyor . İnşallah en kısa zamanda hem kanda hem de testte görürüz bebeklerimizi .aşkım test yapsana muhtemelen bat tarihin geçmiş, kanamalar yerleşme kanaması yüksek ihtimalle
Amin inşallah, tek duam tek dileğim sağlıklı bir evlat Allah herkese nasip etsin inşallah.. Güzel haberlerini bekliyorum canım benimYok balım bildigin pıhtılı oldu hatta :/ bir de kanda çıkmayınca sarsıyor . İnşallah en kısa zamanda hem kanda hem de testte görürüz bebeklerimizi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?