Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrik ederim canım evet hamilesin

Ayy inşallah güzel haberler alırsın canım

Kuzum ba

Kuzum batma hissi ve dolgunluk hissi kesinlikle gebelik belirtisi gecen ay bendede olmustu. Hadi hayirlisi
Peki bu batma hissleri ne kadar agirlikta oluyordu adet gunune kadar devam etdimi? Bide ben calisiyorum ve is hayatim cok zor cok sinir krizleri geciriyorum sonrada sinirlendiyime sinirleniyorum :)

Ay Allah razı olsun kuzum ya. Zaten olursa senin dualarının da payı büyük olucak. Keşke böyle bi mucize yaşasak hepimiz hamile olsakk

Peki bu batma hissleri ne kadar agirlikta oluyordu adet gunune kadar devam etdimi? Bide ben calisiyorum ve is hayatim cok zor cok sinir krizleri geciriyorum sonrada sinirlendiyime sinirleniyorum :)

Bu aralar bende asabiyim. Bazi günler batma hissi oldu bazen olmadi.

Hamilelik belirtisi bu da canım :) tabi aynı zamanda iğne kullandıysan iğne de yapabilir. İnşallah bebeğindendir bu durum
Kuzum iğneyi 7 Ocak’ta vurulmuştum .Gecen hafta iki gün kanamam oldu :/ Ama kasik ve göğüs agrim oluyor ara ara anlamadım . İnşallah Allah razı olsun bebeğinde seninledir .

Kuzum iğneyi 7 Ocak’ta vurulmuştum .Gecen hafta iki gün kanamam oldu :/ Ama kasik ve göğüs agrim oluyor ara ara anlamadım . İnşallah Allah razı olsun bebeğinde seninledir .
İğnenin etkisi çoktan geçmiştir canım ya. Hatta senin bat tarihin gelmiştir geçiyodur bile, belirtilerin de tam gebelik belirtileri. İnşallah hamilesindir canım.
Amiin kuzum Allah hepimizden razı olsun, hepimizin bebeği karnında olsun inşallah şu an

Evet bat tarihinden 4 gün önce başladı iki gün sürdü o :/ klomen iğne de yapmaz sanırım kist mi acaba dedim . O da değil sanırım hayırlısı :) Aminnnn inşallah inşallah

Yok balım bildigin pıhtılı oldu hatta :/ bir de kanda çıkmayınca sarsıyor . İnşallah en kısa zamanda hem kanda hem de testte görürüz bebeklerimizi .
Amin inşallah, tek duam tek dileğim sağlıklı bir evlat Allah herkese nasip etsin inşallah.. Güzel haberlerini bekliyorum canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…