Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bat tarihinden 4 gün önce başladı iki gün sürdü o :/ klomen iğne de yapmaz sanırım kist mi acaba dedim . O da değil sanırım hayırlısı :) Aminnnn inşallah inşallah
Canım sen resmen yerleşme kanaması geçirmişsin herhalde. Hadi inşallah güzel haberini alalım ❤

Merhabalar bisey ogrenmek istyorum. Bu klomen yada ovitrelle ctlatma ignesi tam ne icin kimlerde kullanilir ?

Bende genel muayenede skinti yok dendi yumurta rezervi iyi dendi. Hersey iyiydi. Rahim filmi cekildim gecen hafta oda temiz cikti . Esim sperm azdi oda duzeldi. Sndi bi doktor takibine baslamak istyorum ayrintili yumurtlaar icin ama ovulasyonum duzenli duzenli catliyo anliyorum zaten test yapiyorum goruyorum ama yinede bu catlatmalara gerek varmi ? Bilmedigim icin soruyorum

Klomenle yumurtalarını yeterli. Boyutta getirip sonra çatlatma iğnesi vuruluyorsun düzenli ise ovulasyon testi ile üç ay bence denemelisin sonra hap kullanmaya geç benim fikrim

Günaydin kizlar şubat ayinin ilk kötü haberi benden.dün gece babama ilac alirken dayanamayip test aldim. 5 beta hcg den sonrasini ölcüyormuş.bugün 12.gün test bembeyaz negatif. Gecen ay 12.günde bembeyaz negatif. Zaten belirti hic yoktu.

cok uzuldum canim senin asilamaydi degilmi hangi ilaclari kullanmistin

Klomenle yumurtalarını yeterli. Boyutta getirip sonra çatlatma iğnesi vuruluyorsun düzenli ise ovulasyon testi ile üç ay bence denemelisin sonra hap kullanmaya geç benim fikrim
9 aydir normal deniyoruz olmuyo. Hep 14. Gunu ovulasyon oluyo catliyo ovulasyon testylefe cikiyor ama Ozaman yeteri kadar buyuyup yeterli boyutta catlamiyo demek . Doktorsuz kullanabilirmiyim peki

Merhaba canım. Klomen ve çatlatmayı yumurtlama ve çatlama problemi olanlara kullandırıyolar daha çok. Bir de hiç sorun olmasa da şansı arttırmak için kullandırıyolar. Benim de böyle bi problemim yoktu, eşimde çıktı asıl sorun ama 2 ay kullandım şansımız artsın diye. Tabi yine de sonyç alamadık. Ayrıca düzenli adet döngüsü düzenli bi şekilde yumurtlayıp yumurtaların çatladığını göstermez. Bazı aylar her normal kadın bile yumurtlar ama yumurta gerekli boyuta gelmeden söner ve yine de adet olursun. Yani bi kaç ay doktor kontrolünde yumurta takibi denemeni öneririm. Klomen ve çatlatma iğnesi kullandırır mı doktorun onu bilmiyorum

Canım hayırlısı olsun üzme kendini..rabbimin vardır bi bildiği.asilamaninmi 12. Gunu

Ama daha erkendir ki kuzum ya. Şimdiden bozma moralini bekle bakalım

Canım hayırlısı olsun üzme kendini..rabbimin vardır bi bildiği.asilamaninmi 12. Gunu

Ignenin 12.asilamanin 10günü .gecen ay 12.gunde cikmisti olsa silikte olsa cikardi. Zaten belirtim yoktu birde asilama yapilirken yumurtalarda problem cikinca kendimi kaptirmadim. olmadiysa rabbimin vardir bir bildigi.Kendi haline birakicam. Seneye kadar para biriktirip tüpbebek yapicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…