- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.861
Kist engel olduğunu düşünmüyorum ama adetliyken çekiliyor ona Eminim cok yakın zamanda arkadasım çekilmiştiKızlar kist rahim filmine engel mi?ben hala regl olmadim sanirim kist oldu cunku 10gundur agrilarim var olamiyorum.zaten rahim filmi regl den sonra yapiliyorya pazartesi doktor randevum var ozaman cekilmek istesem cekerler mi
Yok normal şeyler canım. Bi kaç güne geçer ağrıların. Hamilelik olursa inşallah devam eder tabi
Teşekkür ederim tesellilerin için canım benim. Hepimize Allahım sağlıklı evlatlar versin. Tabi kafaya takmak da etkilidir de eşimde de varikosel çıktı canım ameliyat oldu. İnşallah artık engeller ortadan kalkmıştırkuzum Allahım tekrar sağlıklı bir bebek versin inşallah . hamile kalabiliyorsun buna şükür kuzum benim umutsuzluğa kapılma sen olur. muhtemelen kürtajı kafaya taktığından oluyor böyle kafanı rahatlat.
Rica ederim canım ne demekİnş denemek zorunda kalmam ama aklımda kaldın canım çok teşekkür ediyorum
Inşallah senden hayırlı haberler duyarız ama bence bir iki gün daha bekle 10. Gün kan için bile erken benceYarin ignede 10.gunum artik catlicam meraktan gecenkinde 10.gunde kanda bile kalmamisti igne etkisi yine mi kan versem acaba :) yada pazar günü vereyim en iyisi
Bencede bekle canım var mı hiç belirti benmde 10. Gün 8inde vuruldum iğneyiYarin ignede 10.gunum artik catlicam meraktan gecenkinde 10.gunde kanda bile kalmamisti igne etkisi yine mi kan versem acaba :) yada pazar günü vereyim en iyisi kendimden beklenmeyecek kadar sabirliyim :) varmi test yapan adetli olan hanimlar doktora giden oldumu aranizda yeni tedabi varmi
Evet kizlar catlatma iğnesi vurulanlar buyrun topigime gün gün belirtileri alalim geçsin günler gelsin bebislerrr
Anneyimbenanne35
A AloeeVeraa
@Umutumut82
@Morasigi
@Hivahivron
@10N
Esrasvn
snglrf
@neiraida
@17platon17[/QU
15 ekim catlatma ipnesi vuruldumHakkımızda hayırlısı :)
Evet kizlar catlatma iğnesi vurulanlar buyrun topigime gün gün belirtileri alalim geçsin günler gelsin bebislerrr
Anneyimbenanne35
A AloeeVeraa
@Umutumut82
@Morasigi
@Hivahivron
@10N
Esrasvn
snglrf
@neiraida
@17platon17
adetini bekle bence sonra diğer arkadaşlar ve ben gibi bir kere daha umutlanma. hepimiz önce pozitif bişeyler görüp sonradan iğne etkisi olduğunu öğrendik. kesinlikle beklemeni tavsiye ederimYarin ignede 10.gunum artik catlicam meraktan gecenkinde 10.gunde kanda bile kalmamisti igne etkisi yine mi kan versem acaba :) yada pazar günü vereyim en iyisi kendimden beklenmeyecek kadar sabirliyim :) varmi test yapan adetli olan hanimlar doktora giden oldumu aranizda yeni tedabi varmi
Tabkii canm hosgeldnBenide dahil edermisiniz bekleme sürenize
Hosbulduk ,iğnemin 5.günündeyim cok asırı kasık agrım yumurtalık agrım ve akıntım varTabkii canm hosgeldn
Inşallah senden hayırlı haberler duyarız ama bence bir iki gün daha bekle 10. Gün kan için bile erken bence
Bencede bekle canım var mı hiç belirti benmde 10. Gün 8inde vuruldum iğneyi
adetini bekle bence sonra diğer arkadaşlar ve ben gibi bir kere daha umutlanma. hepimiz önce pozitif bişeyler görüp sonradan iğne etkisi olduğunu öğrendik. kesinlikle beklemeni tavsiye ederim
Hosbulduk ,iğnemin 5.günündeyim cok asırı kasık agrım yumurtalık agrım ve akıntım var
merhaba, bende iğnenin 5.günündeyim. bende de aynı belirtiler varHosbulduk ,iğnemin 5.günündeyim cok asırı kasık agrım yumurtalık agrım ve akıntım var
Bende 23 yaşındayım 4 sene bitti hala gebelik olmadi canım umutsuzluğa kapılma sakın. rabbim bize de nasib eder inşallaharanızda hiç çocuğu olamamış tek ben miyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?