Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ki
Kızlar kist rahim filmine engel mi?ben hala regl olmadim sanirim kist oldu cunku 10gundur agrilarim var olamiyorum.zaten rahim filmi regl den sonra yapiliyorya pazartesi doktor randevum var ozaman cekilmek istesem cekerler mi
Kist engel olduğunu düşünmüyorum ama adetliyken çekiliyor ona Eminim cok yakın zamanda arkadasım çekilmişti

Teşekkür ederim tesellilerin için canım benim. Hepimize Allahım sağlıklı evlatlar versin. Tabi kafaya takmak da etkilidir de eşimde de varikosel çıktı canım ameliyat oldu. İnşallah artık engeller ortadan kalkmıştır

Yarin ignede 10.gunum artik catlicam meraktan gecenkinde 10.gunde kanda bile kalmamisti igne etkisi yine mi kan versem acaba :) yada pazar günü vereyim en iyisi kendimden beklenmeyecek kadar sabirliyim :) varmi test yapan adetli olan hanimlar doktora giden oldumu aranizda yeni tedabi varmi

Bencede bekle canım var mı hiç belirti benmde 10. Gün 8inde vuruldum iğneyi

adetini bekle bence sonra diğer arkadaşlar ve ben gibi bir kere daha umutlanma. hepimiz önce pozitif bişeyler görüp sonradan iğne etkisi olduğunu öğrendik. kesinlikle beklemeni tavsiye ederim

KIZLARRRRR GUNAYDINNN DÜN ÇOK AZ LEKE GELMISTI KORKTUM GELMEZSE DEVAMI DIYR GEÇE BI SANCIYLA UYANDIM SUKUR GELMİŞ VALLA AHHH BU KADINLAR BAZEN GÜLÜYORUM KENDIME AY GELINCE INSALALH HAMILEYIMDIR ADET OLMAM DİYORUM OLMADIĞIMI ANLAYIBCA 4 GÖZLE NE ZAMAN ADET OLCAM DIYORUM HAHAHA

Inşallah senden hayırlı haberler duyarız ama bence bir iki gün daha bekle 10. Gün kan için bile erken bence

İnsallah cnm :) Gecen 10.gunde kan da bile yoktu igne etkisi ama bekliyeyim doğru

Bencede bekle canım var mı hiç belirti benmde 10. Gün 8inde vuruldum iğneyi

Bel agrim var benim bide gogus kasia agrim oluyor birde ara ara sende belirti varmi hic

adetini bekle bence sonra diğer arkadaşlar ve ben gibi bir kere daha umutlanma. hepimiz önce pozitif bişeyler görüp sonradan iğne etkisi olduğunu öğrendik. kesinlikle beklemeni tavsiye ederim

O kadar sabredebilirmiyim bilmiyorum :) ama doğru soyluyosun umutlanmak daha kotu kacinci günü iğne etkisi gecmisti sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…