Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
12 gün erken olmuyor muydu test için balım?

Canım hemen umutsuzlanma negatiften pozitife dönen çok örnek gördüm iğnenin etkisi gitmiştir idrara daha geçmemiştir belki en azından bi kaç gün sonra testi tekrarla inş çift çizgi görürsün

Canım hemen umutsuzlanma negatiften pozitife dönen çok örnek gördüm iğnenin etkisi gitmiştir idrara daha geçmemiştir belki en azından bi kaç gün sonra testi tekrarla inş çift çizgi görürsün

Insallah canim dua etmekten beklemekten baska care yok.

Daha 10. Günmüş cann belki geç döllenme olur hemen ümitsizliğe kapılma. Hayırlısı olsun

Canım inşallah bebişindendir bu çizgi. 11.güne iğne etkisi genelde kimsede kalmıyo ama tabi 14.günü beklemek lazım
Testimde bitti mecbur bekleyeceğim pazartesini canım ama bu çizgi bana iğneden gibi geliyor çnkü silikleşti günde 1.5 ltre su içiyorum çay kahve vs hala gitmemiş sinir oldum

Tamamdir anladim yani yumurtam catlasada bunu anlasamda testte gorsemde bu duzgun buyuyup catladiginu gostermiyo yani . Ben takip ettireyim ozaman
Tesekkurler :)

Hayırlısı olsun canım ama ben erken olabileceğini düşünüyorum

Testimde bitti mecbur bekleyeceğim pazartesini canım ama bu çizgi bana iğneden gibi geliyor çnkü silikleşti günde 1.5 ltre su içiyorum çay kahve vs hala gitmemiş sinir oldum
Bekle bakalım canım, işte tam bu günlerde biraz karmaşa oluyo iğne mi değil mi anlaşılmıyo. Ama 11.gün az değil, bebeğindir inşallah

Tamamdir anladim yani yumurtam catlasada bunu anlasamda testte gorsemde bu duzgun buyuyup catladiginu gostermiyo yani . Ben takip ettireyim ozaman
Tesekkurler :)
Evet gerekli boyuta gelmeden de çatlıyo olabilir yani kalitesiz yumurta kalitesiz çatlama. Takip ettirmek de fayda var. Rica ederim canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…