- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.621
12 gün erken olmuyor muydu test için balım?Günaydin kizlar şubat ayinin ilk kötü haberi benden.dün gece babama ilac alirken dayanamayip test aldim. 5 beta hcg den sonrasini ölcüyormuş.bugün 12.gün test bembeyaz negatif. Gecen ay 12.günde bembeyaz negatif. Zaten belirti hic yoktu.
Canım hemen umutsuzlanma negatiften pozitife dönen çok örnek gördüm iğnenin etkisi gitmiştir idrara daha geçmemiştir belki en azından bi kaç gün sonra testi tekrarla inş çift çizgi görürsünGünaydin kizlar şubat ayinin ilk kötü haberi benden.dün gece babama ilac alirken dayanamayip test aldim. 5 beta hcg den sonrasini ölcüyormuş.bugün 12.gün test bembeyaz negatif. Gecen ay 12.günde bembeyaz negatif. Zaten belirti hic yoktu.
12 gün erken olmuyor muydu test için balım?
Canım hemen umutsuzlanma negatiften pozitife dönen çok örnek gördüm iğnenin etkisi gitmiştir idrara daha geçmemiştir belki en azından bi kaç gün sonra testi tekrarla inş çift çizgi görürsün
Kızlar ben dyanamadım yine sabırsız ben son testimi kullanıp yaptım bugun 11.gün iğnenin
Kızlar ben dyanamadım yine sabırsız ben son testimi kullanıp yaptım bugun 11.gün iğnenin
23 Ocak sabah 11 de canımAyin kacinda igne oldun canim
Bana silikleşiyor gibi geldi canım iğne etkisinden olduğunu düşünüyorumCanim gitgide koyulasiyor hadi insallah. Benim 12.gündü bembeyaz cikti
Daha 10. Günmüş cann belki geç döllenme olur hemen ümitsizliğe kapılma. Hayırlısı olsunIgnenin 12.asilamanin 10günü .gecen ay 12.gunde cikmisti olsa silikte olsa cikardi. Zaten belirtim yoktu birde asilama yapilirken yumurtalarda problem cikinca kendimi kaptirmadim. olmadiysa rabbimin vardir bir bildigi.Kendi haline birakicam. Seneye kadar para biriktirip tüpbebek yapicam.
Ama erken gebelik falan değilmiş ki testin canım, hala umut var bence bekle bakalımBenim bu ayda negatif canim.artik sizlerden iyi haberleri beklicem
Tekrarlarsın yine canım, hala erken yani benceGecen ay 12günde bariz 2.cizgi vardi. Pazartesi tekrarlarim belki.
Canım inşallah bebişindendir bu çizgi. 11.güne iğne etkisi genelde kimsede kalmıyo ama tabi 14.günü beklemek lazımKızlar ben dyanamadım yine sabırsız ben son testimi kullanıp yaptım bugun 11.gün iğnenin
Testimde bitti mecbur bekleyeceğim pazartesini canım ama bu çizgi bana iğneden gibi geliyor çnkü silikleşti günde 1.5 ltre su içiyorum çay kahve vs hala gitmemiş sinir oldumCanım inşallah bebişindendir bu çizgi. 11.güne iğne etkisi genelde kimsede kalmıyo ama tabi 14.günü beklemek lazım
Tamamdir anladim yani yumurtam catlasada bunu anlasamda testte gorsemde bu duzgun buyuyup catladiginu gostermiyo yani . Ben takip ettireyim ozamanMerhaba canım. Klomen ve çatlatmayı yumurtlama ve çatlama problemi olanlara kullandırıyolar daha çok. Bir de hiç sorun olmasa da şansı arttırmak için kullandırıyolar. Benim de böyle bi problemim yoktu, eşimde çıktı asıl sorun ama 2 ay kullandım şansımız artsın diye. Tabi yine de sonyç alamadık. Ayrıca düzenli adet döngüsü düzenli bi şekilde yumurtlayıp yumurtaların çatladığını göstermez. Bazı aylar her normal kadın bile yumurtlar ama yumurta gerekli boyuta gelmeden söner ve yine de adet olursun. Yani bi kaç ay doktor kontrolünde yumurta takibi denemeni öneririm. Klomen ve çatlatma iğnesi kullandırır mı doktorun onu bilmiyorum
Bana silikleşiyor gibi geldi canım iğne etkisinden olduğunu düşünüyorum
Ama erken gebelik falan değilmiş ki testin canım, hala umut var bence bekle bakalım
Hayırlısı olsun canım ama ben erken olabileceğini düşünüyorumIgnenin 12.asilamanin 10günü .gecen ay 12.gunde cikmisti olsa silikte olsa cikardi. Zaten belirtim yoktu birde asilama yapilirken yumurtalarda problem cikinca kendimi kaptirmadim. olmadiysa rabbimin vardir bir bildigi.Kendi haline birakicam. Seneye kadar para biriktirip tüpbebek yapicam.
Bekle bakalım canım, işte tam bu günlerde biraz karmaşa oluyo iğne mi değil mi anlaşılmıyo. Ama 11.gün az değil, bebeğindir inşallahTestimde bitti mecbur bekleyeceğim pazartesini canım ama bu çizgi bana iğneden gibi geliyor çnkü silikleşti günde 1.5 ltre su içiyorum çay kahve vs hala gitmemiş sinir oldum
Evet gerekli boyuta gelmeden de çatlıyo olabilir yani kalitesiz yumurta kalitesiz çatlama. Takip ettirmek de fayda var. Rica ederim canım :)Tamamdir anladim yani yumurtam catlasada bunu anlasamda testte gorsemde bu duzgun buyuyup catladiginu gostermiyo yani . Ben takip ettireyim ozaman
Tesekkurler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?