Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kızlar size önemli bi soru sorucam. Bata 4 gün var. Ovulasyon testim vardı evde baya, birden şeytan dürttü bi denemek istedim ve ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı. 10 dakika bile olmadı bu testi yapalı tam kurumadı bile daha fark edersiniz. Bu arada en son 2 saat önce tuvaletimi yapmıştım ama sonra test yapma fikrim olmadığı için bol bol çay ve su içtim. Sorum şu, ovulasyon testiyle hamilelik öğrenenler bata kaç gün kala öğreniyo ki acaba bilen var mı? Ayrıca ben ovulasyon testini yumurtlama haricinde bile aklıma gelince yapan biriyim, yumurtlama dışında hiç böyle koyu çıkmaz, normal bi zamanda gep silik çıkar. Birden bi panik yaptım

Canım bu testten hiç kullanmadım ama bence bi gebelik testi al yap derim. Bayagı da koyu çıkmış.inşallah hayırlı haberler verirsin canım

Canım bu testten hiç kullanmadım ama bence bi gebelik testi al yap derim. Bayagı da koyu çıkmış.inşallah hayırlı haberler verirsin canım
Ah kuzum benim ya inşallah hayırlı haberler verebilirim. Gebelik testim var bi tane ama ancak gecikince yapıcam, pazartesi falan ovulasyon deniyim bakalım tekrat, koyulaşıyo mu göreyim.
Sen nasılsın canım nasıl oldun

Kızlar ben dyanamadım yine sabırsız ben son testimi kullanıp yaptım bugun 11.gün iğnenin
Bende ayni gun olmustum fakat gece 11fe bol bol su ictim ve dun tam negativdi bir kac gun sonra tekrarliycam ve sonucta cizgi olursada pozitiv olaraq algiliycaq :)

Takip edemedim seni canım bu ay iğne oldun mu. Ben iyiyim çok şükür. Dün ağrım vardı geçti , toparlandım canım

9 aydir normal deniyoruz olmuyo. Hep 14. Gunu ovulasyon oluyo catliyo ovulasyon testylefe cikiyor ama Ozaman yeteri kadar buyuyup yeterli boyutta catlamiyo demek . Doktorsuz kullanabilirmiyim peki
Olabilir canım ama doktor kontrol olmadan kullanma kist yapabilir kendin kullanırsan doktor kontrolünde ilerlemelisin eşin test yaptırdı mı senden büyük ihtimalle doktor onu ister rahim filmi ister vakit kaybetmeden başla gerekli tetkikleri yaptır bence

Canım internette baktım ben yabancı sayfalara falan da bu bebişten dolauı olabilir elinde test varsa fazladan gebelik için yap derim

Canim umutlandırmak istemem ama gebelik de gösteriyor ovulasyon testleri . :) inşallah bebeğin seninledir .

Kızlar dün akşamüstü bakmıştım :/ testlerde sıkıntı mi var acaba .?

Eklentiler

• D53F7DF3-D69C-4EBB-A811-2782A5188149.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 56
  • 4DBD5185-1E20-465F-8E8E-29B4C24B6F86.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 59
Yok bitanem asilama oldu.
He doğru sen bir daha yaptın aşılama ah kuzum ya bende korkuyorum bu aşılama sürecinden doktora da dedim direk tüp mü yapsak tutma ihtimali düşük para ve zaman kaybı gibi geliyor bana yumurta durumuna göre rapor vereceğim sana dedi
Senin eşinden Harika bir evladın var belki yeniden bir anda gelecek kuzun bizide demek Rabbim sabırla sınıyor
Olmazsa da aşılama yerine kendini topla tüp yaptır
İnşallahh gerek de kalmaz dermansız dert vermesin Allahım deyip kendimizi avutacağız

Canım inşallh yanlış biliyorumdur Ama yumurtlama gibi çok daha kırmızı diye biliyorum bak görüntü vardı buldum sana son günler böyle olmalı diye biliyorum

Eklentiler

• 4F39EEB3-9B44-4E5D-B606-E2CB56CD4A52.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 59
Canım benim 5 gün kala böyleydi gittikçe koyulasti geçen ay hatırlıyorsam gebelik çıkmıştı inşallah vardır sendede

Selam kuzum hakknda hayirlisi olsn nasip olmadi demk yine hersyde vsr bi hayir yine kaybetmende kotu oluckti saglicakla gelsn inss. Blki tamamen kafndan attign bu boslk donemde kendi gelecek mucizen❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…