- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.661
Selam kuzum hakknda hayirlisi olsn nasip olmadi demk yinehersyde vsr bi hayir yine kaybetmende kotu oluckti saglicakla gelsn inss. Blki tamamen kafndan attign bu boslk donemde kendi gelecek mucizen❤
Kuzum suan yumrtlama gunub olcagni sanmiyorm sen bi gebelk tsti alsana ya❤Eki Görüntüle 2231407
Kızlar size önemli bi soru sorucam. Bata 4 gün var. Ovulasyon testim vardı evde baya, birden şeytan dürttü bi denemek istedim ve ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı. 10 dakika bile olmadı bu testi yapalı tam kurumadı bile daha fark edersiniz. Bu arada en son 2 saat önce tuvaletimi yapmıştım ama sonra test yapma fikrim olmadığı için bol bol çay ve su içtim. Sorum şu, ovulasyon testiyle hamilelik öğrenenler bata kaç gün kala öğreniyo ki acaba bilen var mı? Ayrıca ben ovulasyon testini yumurtlama haricinde bile aklıma gelince yapan biriyim, yumurtlama dışında hiç böyle koyu çıkmaz, normal bi zamanda gep silik çıkar. Birden bi panik yaptım
Bak servistn arkadasm takibe gtms aylarca birakmis o ay kalms nedn olmasn allahin nasibiyle olmayacklar oluyo rabbim dualarini kabul etsin sebinBanada öyle geliyor canim
Eki Görüntüle 2231407
Kızlar size önemli bi soru sorucam. Bata 4 gün var. Ovulasyon testim vardı evde baya, birden şeytan dürttü bi denemek istedim ve ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı. 10 dakika bile olmadı bu testi yapalı tam kurumadı bile daha fark edersiniz. Bu arada en son 2 saat önce tuvaletimi yapmıştım ama sonra test yapma fikrim olmadığı için bol bol çay ve su içtim. Sorum şu, ovulasyon testiyle hamilelik öğrenenler bata kaç gün kala öğreniyo ki acaba bilen var mı? Ayrıca ben ovulasyon testini yumurtlama haricinde bile aklıma gelince yapan biriyim, yumurtlama dışında hiç böyle koyu çıkmaz, normal bi zamanda gep silik çıkar. Birden bi panik yaptım
Sen geckmeyi bkleme bizde sabredemeyiz:) 2 gub sora dene cikar merk etme varsa zatnYok canım ben en son eylülde iğne kullandım bayadır normal yokdan deniyoruz yani kuzum
Bak servistn arkadasm takibe gtms aylarca birakmis o ay kalms nedn olmasn allahin nasibiyle olmayacklar oluyo rabbim dualarini kabul etsin sebin
Canım bu şekilde paylaşan arkadaşlarımız hep hamileydi şimdiye kadar inşallah sende hamilesindir. Bata 4 gün var diyorsun bu şekilde çıkması yumurtlama ile ilgili olamaz bence artık geldi mucizenEki Görüntüle 2231407
Oh maşallah :) sırtın yere gelmez :)Kzlar selam 2 kizim olacakmis nasipse
Yaaa maşallah canım sağlıcakla gelsinler inşallah prenseslerKzlar selam 2 kizim olacakmis nasipse
Çok sevindim canım maşallah darısı başıma bende çok istiyorum bir kızım olmasını :) Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKzlar selam 2 kizim olacakmis nasipse
Evde 3 bayan olck esime zor:)) aminn canim saglikla sogsn yetr ki. Bunlari buyutebilelim de cesart edermiym blemem:)Oh maşallah :) sırtın yere gelmez :)
Sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsunlar inşallah eşin için oğlan dileğinde birdahaki sefere :) inşallah
Cok sagol canimm darisi sizlern basinizaYaaa maşallah canım sağlıcakla gelsinler inşallah prensesler
Cok sagol canimcm aminn saglkla gelsnler yetr kiÇok sevindim canım maşallah darısı başıma bende çok istiyorum bir kızım olmasını :) Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Canım çatlama ignesinden sonra neden test yapıyorsun onu anlamadım ben. İdrarda hemen çıkmaz ki. İdrarda pozitif çıkmasının sebebi çatlatma ignesinin içinde hcg hormonu olması şu an için hamile oldugundan idrar testi ile emin olamazsın. Bende çatlatma iğnesi oldum bugün 13. Gün. Doktorum 16. Gün kan testi yapacağını söyledi bana .Kızlar dün 9.gün diye attığım test bozuktu sanırım sonradan çizgi yerleri tamamen kıpkırmızı oldu bugun 10. Gün tekrar ettim testi böyle çıktı
Aminn inşallah canım:)Cok sagol canimm darisi sizlern basiniza
Amin inşallah canım çok sağolCok sagol canimcm aminn saglkla gelsnler yetr kidarisi basiniza allah gonlune gore versn sennde❤
Benim 13. Günüm bende öyleyim canim benimde kasıklarımagridiKızlar ben iki gün önce çatlatma iğnemi oldum doktor gün aşırı ilişki dedi. Bugün kasıklarım inanılmaz Şiş ve Ağrı var. Ne oturabiliyırum ne kalkabiliyorum, kabıma sığamadım. Çok rahatsız ediyor. Sizlerin de mi böyle olmuştu. Kaç gün Sürer bu. Durum acaba :/
İnşallah canım gelsin bebeğin bu ay sana :)Kızlar bende biraz önce doktordan çıktım. 3 yumurtam varmış yine. Rahim kalınlığı yumurtalar herşey çok güzel dedi doktor. inşallah önce sizlerden sonrada benden bu ay güzel haberler gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?