Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kuzum hakknda hayirlisi olsn nasip olmadi demk yine hersyde vsr bi hayir yine kaybetmende kotu oluckti saglicakla gelsn inss. Blki tamamen kafndan attign bu boslk donemde kendi gelecek mucizen❤

Banada öyle geliyor canim

Kuzum suan yumrtlama gunub olcagni sanmiyorm sen bi gebelk tsti alsana ya❤

Kuzum bebis var bence .bende test ver yarin falan.belki vitamin birsey kullandirir doktor

Bak servistn arkadasm takibe gtms aylarca birakmis o ay kalms nedn olmasn allahin nasibiyle olmayacklar oluyo rabbim dualarini kabul etsin sebin

Amin kuzum cok dua ediyorum dünde mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine dua ettim. Güzel Allah im kabul etmediyse vardir bir bildigi

Canım bu şekilde paylaşan arkadaşlarımız hep hamileydi şimdiye kadar inşallah sende hamilesindir. Bata 4 gün var diyorsun bu şekilde çıkması yumurtlama ile ilgili olamaz bence artık geldi mucizen

Oh maşallah :) sırtın yere gelmez :)
Sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsunlar inşallah eşin için oğlan dileğinde birdahaki sefere :) inşallah
Evde 3 bayan olck esime zor:)) aminn canim saglikla sogsn yetr ki. Bunlari buyutebilelim de cesart edermiym blemem:)

Kızlar dün 9.gün diye attığım test bozuktu sanırım sonradan çizgi yerleri tamamen kıpkırmızı oldu bugun 10. Gün tekrar ettim testi böyle çıktı
Canım çatlama ignesinden sonra neden test yapıyorsun onu anlamadım ben. İdrarda hemen çıkmaz ki. İdrarda pozitif çıkmasının sebebi çatlatma ignesinin içinde hcg hormonu olması şu an için hamile oldugundan idrar testi ile emin olamazsın. Bende çatlatma iğnesi oldum bugün 13. Gün. Doktorum 16. Gün kan testi yapacağını söyledi bana .

Benim 13. Günüm bende öyleyim canim benimde kasıklarımagridi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…