- 28 Aralık 2018
- 404
- 585
- 23
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.681
Amin inşallah kuzum önce sizlerin sonra benimİnşallah canım gelsin bebeğin bu ay sana :)
Kuzum hamile olabilirsin testi tekrarlamaya devam et genelde doktorlar 10 gün de iğne etkisi gider diyor, hayırlısıyla inşallah bebektendir bu çizgiKızlar ben dyanamadım yine sabırsız ben son testimi kullanıp yaptım bugun 11.gün iğnenin
ama aydan aya da değişiyor olamaz mı? beni hatırlıyor musun 14'üncü günden önce hiç pozitif çıkmıyorduCanim gitgide koyulasiyor hadi insallah. Benim 12.gündü bembeyaz cikti
ama aydan aya da değişiyor olamaz mı? beni hatırlıyor musun 14'üncü günden önce hiç pozitif çıkmıyordu
Ayyyy hadi gebelik testi yap çok heyecanlandım pik yapmış neredeyseEki Görüntüle 2231407
Kızlar size önemli bi soru sorucam. Bata 4 gün var. Ovulasyon testim vardı evde baya, birden şeytan dürttü bi denemek istedim ve ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı. 10 dakika bile olmadı bu testi yapalı tam kurumadı bile daha fark edersiniz. Bu arada en son 2 saat önce tuvaletimi yapmıştım ama sonra test yapma fikrim olmadığı için bol bol çay ve su içtim. Sorum şu, ovulasyon testiyle hamilelik öğrenenler bata kaç gün kala öğreniyo ki acaba bilen var mı? Ayrıca ben ovulasyon testini yumurtlama haricinde bile aklıma gelince yapan biriyim, yumurtlama dışında hiç böyle koyu çıkmaz, normal bi zamanda gep silik çıkar. Birden bi panik yaptım
Ayy ne güzelll Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin kuzumKzlar selam 2 kizim olacakmis nasipse
İnşallah şimdi A AloeeVeraa 'nın ovulasyonunu gördüm kalbim deli gibi çarpıyor inanki. Büyük ihtimalle hamile bence.. Ben 3-4 gün önce ovulasyon yapmıştım hiç çizgi bile çıkmamıştı :) senden de mucizeni bekliyorum kalbim ağzımda atıyor sanki benim öyle çıkmış gibi..Evet kuzum umudumu tamamen kaybetmedim belki yarin veya pazarteside test yaparim.nasibimde vardir insallah
Aynen canım bende her daim ona inandım 2 buçuk yıllık evliliğim sürecinde. Rabbim ol dediği anda, vakti geldiğinde olacak inşallah hepimizin. Burda hepimiz kardeş gibi olduk birimizin sevinci hepimizin mutluluğu oluyor. İnşallah teker teker hepimizin güzel haberleriyle bayram yerine dönecek burasıİnşallah şimdi A AloeeVeraa 'nın ovulasyonunu gördüm kalbim deli gibi çarpıyor inanki. Büyük ihtimalle hamile bence.. Ben 3-4 gün önce ovulasyon yapmıştım hiç çizgi bile çıkmamıştı :) senden de mucizeni bekliyorum kalbim ağzımda atıyor sanki benim öyle çıkmış gibi..
Umutsuzluğa kapılmak yok.
Kayınvalidem dün eşimin nasıl oldugunu anlattı abisiyle eşim arasında 8 yaş var 8 sene çocukları olmamış kayınvalide yumurtlamıyormuş regl düzenli de değilmiş sürekli regl gibi akıntısı olmuş kesin ben kanser oldum diye düşünmüş falan 4,5 ay sonra kayınvalidenin abisinin eşi demiş ki gel doktora gidelim Allah korusun kanserse de tedavisine başlasınlar kaçış yok. Bir gidiyorlar 4,5 aylık hamile çıkıyor kayınvalide ve doktor bile şok oluyor. Şunu anladım ki, hiç kimsenin belirtisi aslında birbiri ile aynı değil. Belli başlı şeyler tabii ki var ama illa öyle olacak diye de bir şey yok. Rabbim ol derse o bebek olacak
Kesinlikle ümidimi ne olursa olsun kesmek istemiyorum. Aklıma hep bu ayet geliyorAynen canım bende her daim ona inandım 2 buçuk yıllık evliliğim sürecinde. Rabbim ol dediği anda, vakti geldiğinde olacak inşallah hepimizin. Burda hepimiz kardeş gibi olduk birimizin sevinci hepimizin mutluluğu oluyor. İnşallah teker teker hepimizin güzel haberleriyle bayram yerine dönecek burası
Senin klomen ve çatlatma mı oldu canım. Benim çok şükür dün gibi değilim toparlandın dün feciydi. Inanılmaz baskı vardı demek çatlama durumundan öyle oldu. Senin baya olmuş test yapmadın mı inşalah senin gebeliktendirBenim 13. Günüm bende öyleyim canim benimde kasıklarımagridi
Ne kadar güzel yaa. Ikisinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim canımKzlar selam 2 kizim olacakmis nasipse
Ay çok güzel canım ya, maşallah sana ve tatlı prenseslerine . Darısı bizlere inşallah. Sağlıcakla büyüsünler göbüşünde annesi. Sağlıcakla doğsunlarKzlar selam 2 kizim olacakmis nasipse
Canım ben sadece şu konuda bilgi sahibiyim senle paylaşayım. Bir oğlum var ikinci çocuk için pko rahatsızlığım olunca tedaviye başladım. Devlet hastanesinde. Klomen çatlatma iğnesi verdi doktor. Ilaç ve iğne ücreti için rapor çıkarılıyormuş daha uygun alabiliyorsun ama benim bir Çocuğum olunca bana çıkarmadılar. Çocuğu olmayan için böyle bir imkan varmışMerhaba kızlar aşılamanın ücretsiz olması için şartlar neler biliyor musunuz bu konuda hiç bir fikrim yok
İnşallah şimdi A AloeeVeraa 'nın ovulasyonunu gördüm kalbim deli gibi çarpıyor inanki. Büyük ihtimalle hamile bence.. Ben 3-4 gün önce ovulasyon yapmıştım hiç çizgi bile çıkmamıştı :) senden de mucizeni bekliyorum kalbim ağzımda atıyor sanki benim öyle çıkmış gibi..
Umutsuzluğa kapılmak yok.
Kayınvalidem dün eşimin nasıl oldugunu anlattı abisiyle eşim arasında 8 yaş var 8 sene çocukları olmamış kayınvalide yumurtlamıyormuş regl düzenli de değilmiş sürekli regl gibi akıntısı olmuş kesin ben kanser oldum diye düşünmüş falan 4,5 ay sonra kayınvalidenin abisinin eşi demiş ki gel doktora gidelim Allah korusun kanserse de tedavisine başlasınlar kaçış yok. Bir gidiyorlar 4,5 aylık hamile çıkıyor kayınvalide ve doktor bile şok oluyor. Şunu anladım ki, hiç kimsenin belirtisi aslında birbiri ile aynı değil. Belli başlı şeyler tabii ki var ama illa öyle olacak diye de bir şey yok. Rabbim ol derse o bebek olacak
Yok canım test yapmadım idrar testi ile emin olamıyorum kendimize stres yapmaktan başka işe yaramıyor bence idrar testleri. Bana doktorum 5 Şubat'ta gelip kan testi verecegimi söyledi. Sonuçlar da hemen 2 saate çıkıyor. Bazi arkadaşlar 3-4 güne çıkıyor yazmis.ayni gün çıkıyorSenin klomen ve çatlatma mı oldu canım. Benim çok şükür dün gibi değilim toparlandın dün feciydi. Inanılmaz baskı vardı demek çatlama durumundan öyle oldu. Senin baya olmuş test yapmadın mı inşalah senin gebeliktendir
Hadi az kalmış canım ben de 15 Şubat'ta kan vericem. Rabbim hepimizin gönlüne göre versinYok canım test yapmadım idrar testi ile emin olamıyorum kendimize stres yapmaktan başka işe yaramıyor bence idrar testleri. Bana doktorum 5 Şubat'ta gelip kan testi verecegimi söyledi. Sonuçlar da hemen 2 saate çıkıyor. Bazi arkadaşlar 3-4 güne çıkıyor yazmis.ayni gün çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?