Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben dyanamadım yine sabırsız ben son testimi kullanıp yaptım bugun 11.gün iğnenin
Kuzum hamile olabilirsin testi tekrarlamaya devam et genelde doktorlar 10 gün de iğne etkisi gider diyor, hayırlısıyla inşallah bebektendir bu çizgi

Ayyyy hadi gebelik testi yap çok heyecanlandım pik yapmış neredeyse

Evet kuzum umudumu tamamen kaybetmedim belki yarin veya pazarteside test yaparim.nasibimde vardir insallah
İnşallah şimdi A AloeeVeraa 'nın ovulasyonunu gördüm kalbim deli gibi çarpıyor inanki. Büyük ihtimalle hamile bence.. Ben 3-4 gün önce ovulasyon yapmıştım hiç çizgi bile çıkmamıştı :) senden de mucizeni bekliyorum kalbim ağzımda atıyor sanki benim öyle çıkmış gibi..
Umutsuzluğa kapılmak yok.
Kayınvalidem dün eşimin nasıl oldugunu anlattı abisiyle eşim arasında 8 yaş var 8 sene çocukları olmamış kayınvalide yumurtlamıyormuş regl düzenli de değilmiş sürekli regl gibi akıntısı olmuş kesin ben kanser oldum diye düşünmüş falan 4,5 ay sonra kayınvalidenin abisinin eşi demiş ki gel doktora gidelim Allah korusun kanserse de tedavisine başlasınlar kaçış yok. Bir gidiyorlar 4,5 aylık hamile çıkıyor kayınvalide ve doktor bile şok oluyor. Şunu anladım ki, hiç kimsenin belirtisi aslında birbiri ile aynı değil. Belli başlı şeyler tabii ki var ama illa öyle olacak diye de bir şey yok. Rabbim ol derse o bebek olacak

Aynen canım bende her daim ona inandım 2 buçuk yıllık evliliğim sürecinde. Rabbim ol dediği anda, vakti geldiğinde olacak inşallah hepimizin. Burda hepimiz kardeş gibi olduk birimizin sevinci hepimizin mutluluğu oluyor. İnşallah teker teker hepimizin güzel haberleriyle bayram yerine dönecek burası

A AloeeVeraa bak kuzu 4 gün önce yaptığım ve şimdi yaptığım ovulasyonlar 4 gün önce silik bile çizgi çıkmıyordu şimdi biraz çıktı ama asla seninki kadar değil. Hamilesin bence çok şükür

Eklentiler

• E36D540D-F23D-4357-8962-D119A6F8DED7.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 56
Kesinlikle ümidimi ne olursa olsun kesmek istemiyorum. Aklıma hep bu ayet geliyor

Eklentiler

• 667F99F7-9C51-4928-80B7-CCA516305EE7.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba kızlar aşılamanın ücretsiz olması için şartlar neler biliyor musunuz bu konuda hiç bir fikrim yok

Merhaba kızlar aşılamanın ücretsiz olması için şartlar neler biliyor musunuz bu konuda hiç bir fikrim yok
Canım ben sadece şu konuda bilgi sahibiyim senle paylaşayım. Bir oğlum var ikinci çocuk için pko rahatsızlığım olunca tedaviye başladım. Devlet hastanesinde. Klomen çatlatma iğnesi verdi doktor. Ilaç ve iğne ücreti için rapor çıkarılıyormuş daha uygun alabiliyorsun ama benim bir Çocuğum olunca bana çıkarmadılar. Çocuğu olmayan için böyle bir imkan varmış

Ahhh canim insallah hepimizin yüzü guler artik.kimyasal cok yipratti. Bol bol dua ediyorum hepimize

Yok canım test yapmadım idrar testi ile emin olamıyorum kendimize stres yapmaktan başka işe yaramıyor bence idrar testleri. Bana doktorum 5 Şubat'ta gelip kan testi verecegimi söyledi. Sonuçlar da hemen 2 saate çıkıyor. Bazi arkadaşlar 3-4 güne çıkıyor yazmis.ayni gün çıkıyor

Hadi az kalmış canım ben de 15 Şubat'ta kan vericem. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Morasigi canım ne güzel kızların olcakmış benim eşimde hep kız istiyor rabbim inşallah bizlerede nasip eder A AloeeVeraa canımm sende inşallah hamilesindir ben çok aktif olamıyorum kızlar Pazartesi aşılama olcak nasipse bu akşam çatlatma iğnesini vuruncam iki tane verdi ama doktora sormayı unuttum neden iki tane verdi acaba üç tane yumurtam varmış sağ tarafımda rahim kalınlığın felanda güzel dedi dedim nar suyu içiyorum öyle duymuştum burdan iyi geliyo diye bana tavsiyeleriniz varmı aşılamadan sonra ne yapmalıyım bide ananas yicem aşılama sonrası onuda burdam duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…