Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi az kalmış canım ben de 15 Şubat'ta kan vericem. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Amin canım takipte kalalım tirnagini bile yaratamayiz verecek olan rabbim. Dua etmekten başka yapacağımız birşey yok. Rabbim kimseye aratmasin. En onemlisi sağlıklı sıhhatli diye dua ediyorum hep. En kısa zamanda bebislerimizi kucagimiza alırız inşallah. Benim de evim bebek koksun istiyorum artık

Canım internette baktım ben yabancı sayfalara falan da bu bebişten dolauı olabilir elinde test varsa fazladan gebelik için yap derim
Pazartesi yapayım diyorum tekrar canım. Koyulaşma olursa salı sabah ilk idrarla hcg yapıyım bari

Canim umutlandırmak istemem ama gebelik de gösteriyor ovulasyon testleri . :) inşallah bebeğin seninledir .
Yaa kuzum inşallah çok istiyorum öyle olmasını ama bi yandan da sonuçta ovulasyon testi olduğundan çok güvenilir bi sonuç olmaz diye güvenemiyorum şimdilik

Canım inşallh yanlış biliyorumdur Ama yumurtlama gibi çok daha kırmızı diye biliyorum bak görüntü vardı buldum sana son günler böyle olmalı diye biliyorum
Yok çok haklısın canım daha koyu olmalı zaten. Ama ben bata 4 kala hiç böyle koyu görmedim şaşırdım o yüzden. Bi de test yapma fikrim yoktu bol bol sıvı aldım sonra bi anda yaptım testi. Bakalım zaten heveslenmek istemiyorum adete yakın da koyu çıkabiliyomuş testler kuzum

Canım benim 5 gün kala böyleydi gittikçe koyulasti geçen ay hatırlıyorsam gebelik çıkmıştı inşallah vardır sendede
Ay inşallah canım ya. Benim de işte 7 şubat gibi bat. Yani 4-5 gün var herhalde bakalım sonuç ne olcak kuzum

Kuzum suan yumrtlama gunub olcagni sanmiyorm sen bi gebelk tsti alsana ya❤
Bence de yumurtluyo olamam bu kadar geç, çünkü düzenli adet oluyorum canım. Ama adete yakın da koyu çıkabilşyomuş diye okudum hevesim kaçtı biraz hcg testi var evde bi tane ama sabretcem biraz daha kuzum. Pazartesi ovu testi yapayım tekrar ona göre hareket etcem

Canım bu şekilde paylaşan arkadaşlarımız hep hamileydi şimdiye kadar inşallah sende hamilesindir. Bata 4 gün var diyorsun bu şekilde çıkması yumurtlama ile ilgili olamaz bence artık geldi mucizen
Ah ahh ağzın bal yesin kuzum :) biraz hevesim kursağımda şu an ama bakalım bi umut pazartesi beklicem. Bat 7 şubat 4-5 gün var, hcg testinde çıkmaz belki biraz daha bekliyim canım

Kızlar bende biraz önce doktordan çıktım. 3 yumurtam varmış yine. Rahim kalınlığı yumurtalar herşey çok güzel dedi doktor. inşallah önce sizlerden sonrada benden bu ay güzel haberler gelir
Maşallah kuzucum. İnşallah artık hayırlısıyla bu ay gelir bebişin , hatta belki bebişlerin gelir hiç belli olmaz :)

Çok su içtiğinden belki az çıktı gerçi sonra su içmeden dene bide belki böyle koyu olur

Ay seni yerim yaa :) inşallah sonuç güzel olur da şurda bi halay çekeriz canım :)) şaka bi yana hepimiz artık bu ay pozitif sonuç alalım amiiiinnn

Cevabın için çok teşekkür ederim canım benim çocuğum yok araştırayım madem bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…