- 16 Ağustos 2018
- 270
- 155
- 23
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.701
Amin canım takipte kalalım tirnagini bile yaratamayiz verecek olan rabbim. Dua etmekten başka yapacağımız birşey yok. Rabbim kimseye aratmasin. En onemlisi sağlıklı sıhhatli diye dua ediyorum hep. En kısa zamanda bebislerimizi kucagimiza alırız inşallah. Benim de evim bebek koksun istiyorum artıkHadi az kalmış canım ben de 15 Şubat'ta kan vericem. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Pazartesi yapayım diyorum tekrar canım. Koyulaşma olursa salı sabah ilk idrarla hcg yapıyım bariCanım internette baktım ben yabancı sayfalara falan da bu bebişten dolauı olabilir elinde test varsa fazladan gebelik için yap derim
Yaa kuzum inşallah çok istiyorum öyle olmasını ama bi yandan da sonuçta ovulasyon testi olduğundan çok güvenilir bi sonuç olmaz diye güvenemiyorum şimdilikCanim umutlandırmak istemem ama gebelik de gösteriyor ovulasyon testleri . :) inşallah bebeğin seninledir .
Aynı test değil ikisi dimi canım. Özellikle ikincide çok net çizgi gördüm ben. Ay hadi inşallah yaaKızlar dün akşamüstü bakmıştım :/ testlerde sıkıntı mi var acaba .?
Canım inşallah hayirlisyla pozitif cikarPazartesi yapayım diyorum tekrar canım. Koyulaşma olursa salı sabah ilk idrarla hcg yapıyım bari
Ayni test kuzum inşallah hepimiz güzel haberler alırız . İnşallah ya sana da gelmiştir inşallah bebeğinAynı test değil ikisi dimi canım. Özellikle ikincide çok net çizgi gördüm ben. Ay hadi inşallah yaa
Yok çok haklısın canım daha koyu olmalı zaten. Ama ben bata 4 kala hiç böyle koyu görmedim şaşırdım o yüzden. Bi de test yapma fikrim yoktu bol bol sıvı aldım sonra bi anda yaptım testi. Bakalım zaten heveslenmek istemiyorum adete yakın da koyu çıkabiliyomuş testler kuzumCanım inşallh yanlış biliyorumdur Ama yumurtlama gibi çok daha kırmızı diye biliyorum bak görüntü vardı buldum sana son günler böyle olmalı diye biliyorum
Ay inşallah canım ya. Benim de işte 7 şubat gibi bat. Yani 4-5 gün var herhalde bakalım sonuç ne olcak kuzumCanım benim 5 gün kala böyleydi gittikçe koyulasti geçen ay hatırlıyorsam gebelik çıkmıştı inşallah vardır sendede
Bence de yumurtluyo olamam bu kadar geç, çünkü düzenli adet oluyorum canım. Ama adete yakın da koyu çıkabilşyomuş diye okudum hevesim kaçtı birazKuzum suan yumrtlama gunub olcagni sanmiyorm sen bi gebelk tsti alsana ya❤
Ayy heyecanlanıyorum acaba mı diyorum kuzum ama asete yakın da koyu çıkabiliyomuş galiba canım. Birazcık daha sabretcem bakalımKuzum bebis var bence .bende test ver yarin falan.belki vitamin birsey kullandirir doktor
Tamam pazartesi ovu yapcam salı ilk idrarla hcg yapcam bakalım tatlım :)Sen geckmeyi bkleme bizde sabredemeyiz:) 2 gub sora dene cikar merk etme varsa zatn
Ayy maşallah size yaa ❤ Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularını canım. Ne güzel anneye arkadaş iki kızçe :)Kzlar selam 2 kizim olacakmis nasipse
Tüp bebekten sonra kendiliğinden bir tane olur sonra :) korunma bence sen gerisi nasipEvde 3 bayan olck esime zor:)) aminn canim saglikla sogsn yetr ki. Bunlari buyutebilelim de cesart edermiym blemem:)
Ah ahh ağzın bal yesin kuzum :) biraz hevesim kursağımda şu an ama bakalım bi umut pazartesi beklicem. Bat 7 şubat 4-5 gün var, hcg testinde çıkmaz belki biraz daha bekliyim canımCanım bu şekilde paylaşan arkadaşlarımız hep hamileydi şimdiye kadar inşallah sende hamilesindir. Bata 4 gün var diyorsun bu şekilde çıkması yumurtlama ile ilgili olamaz bence artık geldi mucizen
Bir sene geçmiş olması lazım ve 3 ay ilaçlı tedavi diye duydum bendeMerhaba kızlar aşılamanın ücretsiz olması için şartlar neler biliyor musunuz bu konuda hiç bir fikrim yok
Maşallah kuzucum. İnşallah artık hayırlısıyla bu ay gelir bebişin , hatta belki bebişlerin gelir hiç belli olmaz :)Kızlar bende biraz önce doktordan çıktım. 3 yumurtam varmış yine. Rahim kalınlığı yumurtalar herşey çok güzel dedi doktor. inşallah önce sizlerden sonrada benden bu ay güzel haberler gelir
Çok su içtiğinden belki az çıktı gerçi sonra su içmeden dene bide belki böyle koyu olurYok çok haklısın canım daha koyu olmalı zaten. Ama ben bata 4 kala hiç böyle koyu görmedim şaşırdım o yüzden. Bi de test yapma fikrim yoktu bol bol sıvı aldım sonra bi anda yaptım testi. Bakalım zaten heveslenmek istemiyorum adete yakın da koyu çıkabiliyomuş testler kuzum
KorkuyorummAyyyy hadi gebelik testi yap çok heyecanlandım pik yapmış neredeyse
Ay seni yerim yaa :) inşallah sonuç güzel olur da şurda bi halay çekeriz canım :)) şaka bi yana hepimiz artık bu ay pozitif sonuç alalım amiiiinnnİnşallah şimdi A AloeeVeraa 'nın ovulasyonunu gördüm kalbim deli gibi çarpıyor inanki. Büyük ihtimalle hamile bence.. Ben 3-4 gün önce ovulasyon yapmıştım hiç çizgi bile çıkmamıştı :) senden de mucizeni bekliyorum kalbim ağzımda atıyor sanki benim öyle çıkmış gibi..
Umutsuzluğa kapılmak yok.
Kayınvalidem dün eşimin nasıl oldugunu anlattı abisiyle eşim arasında 8 yaş var 8 sene çocukları olmamış kayınvalide yumurtlamıyormuş regl düzenli de değilmiş sürekli regl gibi akıntısı olmuş kesin ben kanser oldum diye düşünmüş falan 4,5 ay sonra kayınvalidenin abisinin eşi demiş ki gel doktora gidelim Allah korusun kanserse de tedavisine başlasınlar kaçış yok. Bir gidiyorlar 4,5 aylık hamile çıkıyor kayınvalide ve doktor bile şok oluyor. Şunu anladım ki, hiç kimsenin belirtisi aslında birbiri ile aynı değil. Belli başlı şeyler tabii ki var ama illa öyle olacak diye de bir şey yok. Rabbim ol derse o bebek olacak
Cevabın için çok teşekkür ederim canım benim çocuğum yok araştırayım madem biCanım ben sadece şu konuda bilgi sahibiyim senle paylaşayım. Bir oğlum var ikinci çocuk için pko rahatsızlığım olunca tedaviye başladım. Devlet hastanesinde. Klomen çatlatma iğnesi verdi doktor. Ilaç ve iğne ücreti için rapor çıkarılıyormuş daha uygun alabiliyorsun ama benim bir Çocuğum olunca bana çıkarmadılar. Çocuğu olmayan için böyle bir imkan varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?