Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin de mi bat 7 siydi canım, 6 mıydı hatırlayamadım? Ama işte ovulasyon testi olunca insan pek güvenemiyo kuzum. Sabretcem. Sen de umutsuzluğa kapılma sakın, bekle ve hcg dene önemli olan o

Ayy heyecanlanıyorum acaba mı diyorum kuzum ama asete yakın da koyu çıkabiliyomuş galiba canım. Birazcık daha sabretcem bakalım

Canim regliye yakin 2.cizgi cikarda az cikar senin sisko arkadasimizinki gibi cikmis. Pazartesi sabah test yaparsin

Senin de mi bat 7 siydi canım, 6 mıydı hatırlayamadım? Ama işte ovulasyon testi olunca insan pek güvenemiyo kuzum. Sabretcem. Sen de umutsuzluğa kapılma sakın, bekle ve hcg dene önemli olan o
Burdaki herkes gibi anne olmayı çok hakedenlerdensin canım inşallah güzel haberi alırsın en yakın zamanda

Canım benim teşekkür ederim inşallah öyleyimdir.
Senin de şimdiden aşılaman hayırlı olsun. İnşallah Allahın izniyle gelir bebişin. Ananas ye evet, bi de bol bol dinlen

Çok su içtiğinden belki az çıktı gerçi sonra su içmeden dene bide belki böyle koyu olur
Artık pazartesi deniycem canım 2 saat sıvı almadan. O zaman koyu çıkarsa hcg yaparım artık. Şu an zaten ben de pek inanmıyorum bu sonuca, biraz şaşırdım sadece

Ayyy inşallah canım benim ağzından bal damlıyo Çok dua ediyorum bu ay inşallah önce sizlerden sonra benden gelir artık güzel haber
Hepimizden bu ay güzel haberler gelsin balım, Allah razı olsun ben de sua ediyorum hepimiz için Allahım kabul etsin inşallah

Burdaki herkes gibi anne olmayı çok hakedenlerdensin canım inşallah güzel haberi alırsın en yakın zamanda
Ah canım benim ya hepimiz o kadar çok hakediyoruz anneliği... Rabbim duysun sesimizi, bizim de yavrularımız sağlıkla gelsin inşallah. Çok teşekkür ederim ❤

Çok çok üzüldüm kuzum Yani ne denir işte bende başlıycam 1 hafta sonra aşılamaya bana umut olabilirdin inşallah ummadığın anda gelir yavrun tüp bebeğe gerek kalmadan

Sagol canim darisi basina ananas avakado tutnmaya yardmci die bnde duymstm yemistim:) hurma da diyorlar. Saglkli beslen dinlen bol dua inss tutar

Heyecanlandırıcı :) normalde yumurtlamadan sonra bunkadar koyu bende görmedim hiç kendimde inşallah bebiştendir yine çok umutlanma ama somra üzülmeyelim

Çok çok üzüldüm kuzum Yani ne denir işte bende başlıycam 1 hafta sonra aşılamaya bana umut olabilirdin inşallah ummadığın anda gelir yavrun tüp bebeğe gerek kalmadan

Canim sen yine umutlu ol benim baslangictan problemli basladi

Pazartesi yapayım diyorum tekrar canım. Koyulaşma olursa salı sabah ilk idrarla hcg yapıyım bari

Lh ile hcg benzeyen hormonlarmış haliyle lh testinde pozitif olabilirmiş aynı şey tam tersinde geçerli değil ama bilemedim senden haber var mı diye foruma girip girip çıkıyorum allahım inşallah hamilesindir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…