Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım iğne etkisi gitmişmi yada ne zaman gidecek diye yaptım aslında bende gebelkten olduğunu düşünmüyorum etksii devam ediyor gibi

Canım bu ovulasyon testleriyle hamile olduğunu öğrenen çok kişi var seninde bariz koyu birde 4 gün olmasına rağmen gitgide koyulaşıcakmı takip et bakalım inşallah meleğin seninledr canmbnm

Heyecanlandırıcı :) normalde yumurtlamadan sonra bunkadar koyu bende görmedim hiç kendimde inşallah bebiştendir yine çok umutlanma ama somra üzülmeyelim
Evet çok umutlanmak istemiyorum canım, bi de adete yakın koyu çıkabiliyomuş. Gerçi ben adete yakın da daha önce çok denedim ne durumda çıkıyo çizgi diye, hep gözle zor görülen siliklikte çıkıyodu. Bakalım hayırlısı olsun

Lh ile hcg benzeyen hormonlarmış haliyle lh testinde pozitif olabilirmiş aynı şey tam tersinde geçerli değil ama bilemedim senden haber var mı diye foruma girip girip çıkıyorum allahım inşallah hamilesindir yaa
Canım benim ya çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, inşallah öyledir. Artık hepimiz bu mutluluğu yaşayalım istiyorum

Canım bu ovulasyon testleriyle hamile olduğunu öğrenen çok kişi var seninde bariz koyu birde 4 gün olmasına rağmen gitgide koyulaşıcakmı takip et bakalım inşallah meleğin seninledr canmbnm
Kuzum ya inşallah doğru çıkar benim bu durumum da. İnşallah gelmiştir bebiş. Pazartesi yine ovu testi yapcam bakalım nasıl çıkcak

Canim ben gecen ay yapmisti hamilelik testini ama ovulyasyon doneminde.Tam kirmizi cikmisti berdeyse ayni koyulukda. Ama hamilelik yoktu bazen oyle hormonlar karismis ola biliyo

Öyle zaten canım. Ben hiç klomen almadan bile tüp yapalım dedi. Görünen bi sebep olmadığı halde. Oyalanmayalım hızlandırırız dedi. Nasip herşey. Aşılamada deneyip yaza doğru tüp düşünürüm. Çok bekletmesin rabbim kimseyi inşallah

Canim ben gecen ay yapmisti hamilelik testini ama ovulyasyon doneminde.Tam kirmizi cikmisti berdeyse ayni koyulukda. Ama hamilelik yoktu bazen oyle hormonlar karismis ola biliyo
Ovulasyon döneminde hamilelik testi mi yaptın yani canım tam anlayamadım? Lh ve hcg hormonu zaten birbirinin çok benzeri hormonlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…