- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.741
Canım haberdar et mutlaka :)Bende ayni gun olmustum fakat gece 11fe bol bol su ictim ve dun tam negativdi bir kac gun sonra tekrarliycam ve sonucta cizgi olursada pozitiv olaraq algiliycaq :)
Canım iğne etkisi gitmişmi yada ne zaman gidecek diye yaptım aslında bende gebelkten olduğunu düşünmüyorum etksii devam ediyor gibiCanım çatlama ignesinden sonra neden test yapıyorsun onu anlamadım ben. İdrarda hemen çıkmaz ki. İdrarda pozitif çıkmasının sebebi çatlatma ignesinin içinde hcg hormonu olması şu an için hamile oldugundan idrar testi ile emin olamazsın. Bende çatlatma iğnesi oldum bugün 13. Gün. Doktorum 16. Gün kan testi yapacağını söyledi bana .
Amin inşallah canım 2 gün sonra tekrarlıcamKuzum hamile olabilirsin testi tekrarlamaya devam et genelde doktorlar 10 gün de iğne etkisi gider diyor, hayırlısıyla inşallah bebektendir bu çizgi
Yok canım klomen +çatlatma iğnesi ilk ayım bnde lh yüksekliği sorunu var tedaviye başladık canımcanim bencede 11. Gune kalmaz gozun aydin olsun senin ilac neydi canim asilamami oldun
Canım bu ovulasyon testleriyle hamile olduğunu öğrenen çok kişi var seninde bariz koyu birde 4 gün olmasına rağmen gitgide koyulaşıcakmı takip et bakalım inşallah meleğin seninledr canmbnmEki Görüntüle 2231407
Kızlar size önemli bi soru sorucam. Bata 4 gün var. Ovulasyon testim vardı evde baya, birden şeytan dürttü bi denemek istedim ve ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı. 10 dakika bile olmadı bu testi yapalı tam kurumadı bile daha fark edersiniz. Bu arada en son 2 saat önce tuvaletimi yapmıştım ama sonra test yapma fikrim olmadığı için bol bol çay ve su içtim. Sorum şu, ovulasyon testiyle hamilelik öğrenenler bata kaç gün kala öğreniyo ki acaba bilen var mı? Ayrıca ben ovulasyon testini yumurtlama haricinde bile aklıma gelince yapan biriyim, yumurtlama dışında hiç böyle koyu çıkmaz, normal bi zamanda gep silik çıkar. Birden bi panik yaptım
Evet çok umutlanmak istemiyorum canım, bi de adete yakın koyu çıkabiliyomuş. Gerçi ben adete yakın da daha önce çok denedim ne durumda çıkıyo çizgi diye, hep gözle zor görülen siliklikte çıkıyodu. Bakalım hayırlısı olsunHeyecanlandırıcı :) normalde yumurtlamadan sonra bunkadar koyu bende görmedim hiç kendimde inşallah bebiştendir yine çok umutlanma ama somra üzülmeyelim
Canım benim ya çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, inşallah öyledir. Artık hepimiz bu mutluluğu yaşayalım istiyorumLh ile hcg benzeyen hormonlarmış haliyle lh testinde pozitif olabilirmiş aynı şey tam tersinde geçerli değil ama bilemedim senden haber var mı diye foruma girip girip çıkıyorum allahım inşallah hamilesindir yaa
Kuzum ya inşallah doğru çıkar benim bu durumum da. İnşallah gelmiştir bebiş. Pazartesi yine ovu testi yapcam bakalım nasıl çıkcakCanım bu ovulasyon testleriyle hamile olduğunu öğrenen çok kişi var seninde bariz koyu birde 4 gün olmasına rağmen gitgide koyulaşıcakmı takip et bakalım inşallah meleğin seninledr canmbnm
Senin ogneden sonraki kacinci günün bugün cnm. Doktorun kan testi yapacak mı tarih verdi mi benimki 5 subatta test yapacak tarih verdiCanım iğne etkisi gitmişmi yada ne zaman gidecek diye yaptım aslında bende gebelkten olduğunu düşünmüyorum etksii devam ediyor gibi
İnşallah canım çok heveslenmek istemiyorum hayırlısı diyorum hep zaten yüzde 20 diyor şans doktorum sen bizlere dua et hepSagol canim darisi basinaananas avakado tutnmaya yardmci die bnde duymstm yemistim:) hurma da diyorlar. Saglkli beslen dinlen bol dua inss tutar
Teşekkür ederim kuzum inşallah hepimizinki gelir aynen öyle yapıcam rapor alıp evde dinlencem iki üç günCanım benim teşekkür ederim inşallah öyleyimdir.
Senin de şimdiden aşılaman hayırlı olsun. İnşallah Allahın izniyle gelir bebişin. Ananas ye evet, bi de bol bol dinlen
İğneden sonraki 10. Gün canım adet olursan gel dedi sadeceSenin ogneden sonraki kacinci günün bugün cnm. Doktorun kan testi yapacak mı tarih verdi mi benimki 5 subatta test yapacak tarih verdi
İnşallah canım lh problemin yoksa baya umutlu bu test :)Kuzum ya inşallah doğru çıkar benim bu durumum da. İnşallah gelmiştir bebiş. Pazartesi yine ovu testi yapcam bakalım nasıl çıkcak
Canim ben gecen ay yapmisti hamilelik testini ama ovulyasyon doneminde.Tam kirmizi cikmisti berdeyse ayni koyulukda. Ama hamilelik yoktu bazen oyle hormonlar karismis ola biliyoEvet çok umutlanmak istemiyorum canım, bi de adete yakın koyu çıkabiliyomuş. Gerçi ben adete yakın da daha önce çok denedim ne durumda çıkıyo çizgi diye, hep gözle zor görülen siliklikte çıkıyodu. Bakalım hayırlısı olsun
Öyle zaten canım. Ben hiç klomen almadan bile tüp yapalım dedi. Görünen bi sebep olmadığı halde. Oyalanmayalım hızlandırırız dedi. Nasip herşey. Aşılamada deneyip yaza doğru tüp düşünürüm. Çok bekletmesin rabbim kimseyi inşallahcanım dikkatli ol tüp bebek daha masraflı olduğu için direk tüp demiş olmasın?
bemnim gittiğim bir merkez de direk tüp bebeğe geçirmek istedi bizi ben orayı bıraktım
devlete geçtim aşılama ile gebe kaldım
Bu zamana kadar lh problemim yoktu canım inşallah bundan sonra da yokturİnşallah canım lh problemin yoksa baya umutlu bu test :)
Ovulasyon döneminde hamilelik testi mi yaptın yani canım tam anlayamadım? Lh ve hcg hormonu zaten birbirinin çok benzeri hormonlar canımCanim ben gecen ay yapmisti hamilelik testini ama ovulyasyon doneminde.Tam kirmizi cikmisti berdeyse ayni koyulukda. Ama hamilelik yoktu bazen oyle hormonlar karismis ola biliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?