- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.761
O zaman bu güzele işaret canmm:)Bu zamana kadar lh problemim yoktu canım inşallah bundan sonra da yoktur
Kaç gün var canım bataYa kızlar zaman geçmek bilmiyor dahada çok var bata nasıl geçer bu günler ya
senin sorunun var mıydı canmBen gebelik testi yaptım şimdi bembeyaz bir sayfayı vurdu sanki yüzüme..
Teşekkürler.
Yok canım , nasibim yok herhalde sorun busenin sorunun var mıydı canm
ALıştık durmak yok yola devam diyeceğiz canımcım rabbim dermansız dert vermesinBen gebelik testi yaptım şimdi bembeyaz bir sayfayı vurdu sanki yüzüme..
Teşekkürler.
Ne zamandır düşünüyorsunuz bebek. Ve daha önce hamile kaldin miYok canım , nasibim yok herhalde sorun bu
1 senedir geçen ay kimyasal geçirdimNe zamandır düşünüyorsunuz bebek. Ve daha önce hamile kaldin mi
Öyle yapabilecek bir şey yok. Sabah idrarıyla da deneyerek kesin emin olacağım. Nasılsa gördüm negatifi ikincisi his yaratmaz :)ALıştık durmak yok yola devam diyeceğiz canımcım rabbim dermansız dert vermesin
Anladım canım biZde 15 aydır düşünüyoruz. Çatlatma iğnesi oldum femara kullandım. Sen kullandin mi birşeyler tedavi sürecin nasıldı1 senedir geçen ay kimyasal geçirdim
Klomen kullandım sadece canım. Tedavin hayırlı olsun umarım sende işe yaratAnladım canım biZde 15 aydır düşünüyoruz. Çatlatma iğnesi oldum femara kullandım. Sen kullandin mi birşeyler tedavi sürecin nasıldı
canım biliyor musun hamile olduğumu bilmeden bende bitane ovalasyon testim vardı yapıyim oda bitsin zaten adet olucam diye böyle seninki gibi çıkmıştı hata o Instagram'da ki kadına gönderdim bugün yarın yumurtlama olacak demişti sonra hamile olduğumu öğrenmiştim canım bence sende de bişey varSenin de mi bat 7 siydi canım, 6 mıydı hatırlayamadım? Ama işte ovulasyon testi olunca insan pek güvenemiyo kuzum. Sabretcem. Sen de umutsuzluğa kapılma sakın, bekle ve hcg dene önemli olan o
Ah kuzum ya inşallah öyle bi mucize yaşarım. İçim içimi yiyiyo olumsuz sonuç olma ihtimali de çok tabi. Hayırlısı dicem artık yapcak bi şey yokA AloeeVeraa canım benim şimdi gördüm testi, inşallah gebelikten koyulaşmaya başlamıştır, dularım seninle :) bakarsın sen ovulasyon testiyle öğrenenlerden olursun
İnşallah öyledir canım :)O zaman bu güzele işaret canmm:)
Evet ve tam pozitiv cikmisdi fakat hamilelik yoktuOvulasyon döneminde hamilelik testi mi yaptın yani canım tam anlayamadım? Lh ve hcg hormonu zaten birbirinin çok benzeri hormonlar canım
Kuzucym daha erken bence gebelik testi için. Sen hemen umutsuzluğa kapılma bekle bakalımBen gebelik testi yaptım şimdi bembeyaz bir sayfayı vurdu sanki yüzüme..
Teşekkürler.
İnanmıyorum canım ya ciddi misin :) inşallah bende de bi şey var, küçücük bi şey vardır inşallah içimde :) çok teşekkür ederim yorumun için, biraz içim ferahladı. Tabi hala çok güvenemiyorum ovulasyon testi olduğu için ama inşallah öyledir. Sen hamilesin dualarına ihtiyacım varcanım biliyor musun hamile olduğumu bilmeden bende bitane ovalasyon testim vardı yapıyim oda bitsin zaten adet olucam diye böyle seninki gibi çıkmıştı hata o Instagram'da ki kadına gönderdim bugün yarın yumurtlama olacak demişti sonra hamile olduğumu öğrenmiştim canım bence sende de bişey var
Yumurtanın pik yaptığı tarihle yarın arasında 14 gün var.. yarın sabah prodictor 6 gün önceye kadar erken gebelik testini yapacağım. Kendimi kandırmak istemiyorum gerçekten bekledikçe de insanın ümidi artıyor varsa var yoksa yok mantığında yaklaşıyorum gerçekten moralim bozuk kaldıramıyorum artık.Kuzucym daha erken bence gebelik testi için. Sen hemen umutsuzluğa kapılma bekle bakalım
Ama ovulasyon döneminde gebelik testi yapsan da bi anlamı yok ki canım, daha gebelik bile oluşmamış oluyo vücutta. Pozitif çıkması da ovulasyon döneminde lh hormonu tavan yaptığı için hcg yi de bi miktar arttırıyo olabilir ve yalancı bi pozitif çıkmış olabilirEvet ve tam pozitiv cikmisdi fakat hamilelik yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?