- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.781
Çok iyi anlıyorum seni. Çok yıpranıyoruz bu süreçte ama sabırlı ve sakin ol canım. Bizim de yüzümüz gülecek. Klomen ben de 2 ay kullanmıştım sadece, bende de kilo artışı yaptıYumurtanın pik yaptığı tarihle yarın arasında 14 gün var.. yarın sabah prodictor 6 gün önceye kadar erken gebelik testini yapacağım. Kendimi kandırmak istemiyorum gerçekten bekledikçe de insanın ümidi artıyor varsa var yoksa yok mantığında yaklaşıyorum gerçekten moralim bozuk kaldıramıyorum artık.
Geçen ay yaşadığım şey falan bir süre gerçekten ara vermek istiyorum. Klomen bende kilo artışına da sebep oldu zaten
bakalım yarın net belli olur kendimi kandırmanın anlamı yok geçen ay ailemde bende çok üzüldük bu ay gereksiz ümitlenmelerini istemiyorum gözleri parlıyor bana bakarken hepsinin ..Çok iyi anlıyorum seni. Çok yıpranıyoruz bu süreçte ama sabırlı ve sakin ol canım. Bizim de yüzümüz gülecek. Klomen ben de 2 ay kullanmıştım sadece, bende de kilo artışı yaptı
Kıyamam size ya. İnşallah yine hamilesindir canım ama bu kez hemen söyleme ailene bile, kalp atışından sonra en iyisibakalım yarın net belli olur kendimi kandırmanın anlamı yok geçen ay ailemde bende çok üzüldük bu ay gereksiz ümitlenmelerini istemiyorum gözleri parlıyor bana bakarken hepsinin ..
amin inşallah, Allah'ım tez vakitte hepimizin yüzünü güldürsünKıyamam size ya. İnşallah yine hamilesindir canım ama bu kez hemen söyleme ailene bile, kalp atışından sonra en iyisi
yemin ederim baktım dedim silmediysem aticam sana silmisim a benimki de seninki gibiydi insallin sende hamilesin canım dua ediyorum etmez miyim şu an çok kötüyüm midem çok kotu olmaya başladı yemekleri sindiremiyor,İnanmıyorum canım ya ciddi misin :) inşallah bende de bi şey var, küçücük bi şey vardır inşallah içimde :) çok teşekkür ederim yorumun için, biraz içim ferahladı. Tabi hala çok güvenemiyorum ovulasyon testi olduğu için ama inşallah öyledir. Sen hamilesin dualarına ihtiyacım var
Daha çoook 5 gün oldu iğne olalı bat 22 şubatKaç gün var canım bata
Aynen bende hemen şöylemi cem sevindim diye anneme söyledim sonra düşüncede çok üzüldü iyice belli oluncaya kadar şöylemi cem kimseyebakalım yarın net belli olur kendimi kandırmanın anlamı yok geçen ay ailemde bende çok üzüldük bu ay gereksiz ümitlenmelerini istemiyorum gözleri parlıyor bana bakarken hepsinin ..
Öyle yapabilecek bir şey yok. Sabah idrarıyla da deneyerek kesin emin olacağım. Nasılsa gördüm negatifi ikincisi his yaratmaz :)
Ben annemden hiç bişiyimi saklamam, saklayamam da arkadaşım gibi bir tek ona güveniyorum bu hayatta.. olumsuz bir şey olursa annem yanımda olsun isterim, kız kardeşim de öyle keza saklayacağım desem yalan söylemiş olurum o yüzdenAynen bende hemen şöylemi cem sevindim diye anneme söyledim sonra düşüncede çok üzüldü iyice belli oluncaya kadar şöylemi cem kimseye
testin varsa yarında yap canım 1 günde çok koyulasmisti benm ona göre pazartesi yaparsın.insallh vardır.Bence de yumurtluyo olamam bu kadar geç, çünkü düzenli adet oluyorum canım. Ama adete yakın da koyu çıkabilşyomuş diye okudum hevesim kaçtı birazhcg testi var evde bi tane ama sabretcem biraz daha kuzum. Pazartesi ovu testi yapayım tekrar ona göre hareket etcem
O kadar kötü oldum ki kolonya dökmüştüm elime sonra sigara yakayım dedim bi anda elim üstüm başım tutuştu can havliyle söndürdüm kendimi :)) yaşadıklarımız kolay değil ama bir yerlerde bizden daha kötü durumda olanlar da vardır elbet buna da şükür..Üzülme canim senin gecen seferde gec cikmisti testlerde yine öyledir bence .olmadiysada ahhh nediyim kuzum ayni durumdayiz kalbim 4 mevsim gibi bugün. Allah yardimcimiz olsun
Kız kardeşim yok annemde çok hassas canl benden çok kafasına takıyor en azından kimyasal felan olur diye hemen şöylemicem. tabiki olursaaBen annemden hiç bişiyimi saklamam, saklayamam da arkadaşım gibi bir tek ona güveniyorum bu hayatta.. olumsuz bir şey olursa annem yanımda olsun isterim, kız kardeşim de öyle keza saklayacağım desem yalan söylemiş olurum o yüzdenama kolu komşu vs 3'üncü aydan sonra söylense de olur
O kadar kötü oldum ki kolonya dökmüştüm elime sonra sigara yakayım dedim bi anda elim üstüm başım tutuştu can havliyle söndürdüm kendimi :)) yaşadıklarımız kolay değil ama bir yerlerde bizden daha kötü durumda olanlar da vardır elbet buna da şükür..
elbet bir gün olacak yüzümüz gülecek.
Canım yumurta akı kıvamındaki akıntıyı gördüysen o gün veya bi sonraki gün çatlamıştır muhtemelen yumurtan. Yumurtlamadan sonra en erken 12.gün gibi testte çıkıyomuş ama o kişiye göre de değişebilir en güzel batı beklemek ama bat tarihinden pek emin değilsinKızlar iyi geceler bişey sorcam size ayıptır söylemesi bende 28 ocakta şu yumurtlama akıntısından oldu yumurta beyazı gibi olan fakat tabi ben çatladığı günü bilemiyorum buna göre ne zaman erken test sonuç verir? Bata güvenemedim çünkü geçen ay çok erken regl oldum tarihler şaştı
üzülme diyenlerden olmak istemiyorum kendimden biliyorum çünkü insan üzülüyor.Aynen canim bende cok kötüydüm bugün .anneme belli etmicem diye icime attim attim .en iyisi eve dönmek üzüntümü yasayamiyorum. Allah korusun dikkat et kendine rabbim korusun yüzün gözün yanar
Canım benim ya yemin etme ben şaşırdığımdan öyle dedim :)yemin ederim baktım dedim silmediysem aticam sana silmisim a benimki de seninki gibiydi insallin sende hamilesin canım dua ediyorum etmez miyim şu an çok kötüyüm midem çok kotu olmaya başladı yemekleri sindiremiyor,
Testim var canım eşimden gizli yapabilirsem yapayım bakalım yarın da :) inşallah daha da koyulaşır da ona göre gebelik testi yaparım kuzumtestin varsa yarında yap canım 1 günde çok koyulasmisti benm ona göre pazartesi yaparsın.insallh vardır.
Ay kuzum ya çok dikkat et görünmez kaza resmen.O kadar kötü oldum ki kolonya dökmüştüm elime sonra sigara yakayım dedim bi anda elim üstüm başım tutuştu can havliyle söndürdüm kendimi :)) yaşadıklarımız kolay değil ama bir yerlerde bizden daha kötü durumda olanlar da vardır elbet buna da şükür..
elbet bir gün olacak yüzümüz gülecek.
İnşallah inşallah çıkar hcgde de çıkar :)Testim var canım eşimden gizli yapabilirsem yapayım bakalım yarın da :) inşallah daha da koyulaşır da ona göre gebelik testi yaparım kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?