- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.801
Amiin canım inşallah çıkarİnşallah inşallah çıkar hcgde de çıkar :)
üzülme diyenlerden olmak istemiyorum kendimden biliyorum çünkü insan üzülüyor.daha yeni geldin sayılır ama yine sen nasıl huzurlu olacaksan öyle yap kuzum keşke elimden birşey gelse buradaki herkes için yapardım buna emin olun
Canım yumurta akı kıvamındaki akıntıyı gördüysen o gün veya bi sonraki gün çatlamıştır muhtemelen yumurtan. Yumurtlamadan sonra en erken 12.gün gibi testte çıkıyomuş ama o kişiye göre de değişebilir en güzel batı beklemek ama bat tarihinden pek emin değilsin
Kız kardeşim yok annemde çok hassas canl benden çok kafasına takıyor en azından kimyasal felan olur diye hemen şöylemicem. tabiki olursaa
Testim var canım eşimden gizli yapabilirsem yapayım bakalım yarın da :) inşallah daha da koyulaşır da ona göre gebelik testi yaparım kuzum
Bende eşim anlamasın diye alel acele yaptım erken gebelik testi ama 3 dk bekleyemedim başında arkadan telefonun flaşı ile baktım çok aşırı silik ikinci çizgi gözüküodu .. normalde testlerde gebelik yoksa o şekilde de ikinci gözükmüyor ama dışarı çıktık dönünce sonuca bakacağımKizlar 13.gün sabahin nurunda sirf bembeyaz negatifi görmek icin uyandim.
Artik klomen falanda kullanmicam nasil olucak bilmiyorum
Of kuzum ya test yapıp yıpratma kendini dur bakalım hala zaman varKizlar 13.gün sabahin nurunda sirf bembeyaz negatifi görmek icin uyandim.
Aslında yine yumurtlamadan sonra normal bi zamanda adet olmuşsun canım 2 gün kadar erken. Bakalım bu ay nasıl olucakAynen öyle geçen ay yumurta beş aralıkta çatladı onyedisinde mi ne ben regl oldum falan normalde hiç olmaz. o yüzden biraz karıştıı!
Ah keşke ya çok isterim canım keşke nasip olsa bu mucize. Senin için de daha çok erken hala ümit var benceYap yap kuzum ben kacirdim 14 subati sen bari degerlendir.
Ay hadi hayırlısı inşallah kuzum yaa. Valla heyecanlandım bizi haberdar et hemen eve gidince :)Bende eşim anlamasın diye alel acele yaptım erken gebelik testi ama 3 dk bekleyemedim başında arkadan telefonun flaşı ile baktım çok aşırı silik ikinci çizgi gözüküodu .. normalde testlerde gebelik yoksa o şekilde de ikinci gözükmüyor ama dışarı çıktık dönünce sonuca bakacağım
insallah canım güzel haberlerini bekliyoruzCanım benim ya yemin etme ben şaşırdığımdan öyle dedim :)
Kıyamam sana, artık bebiş ben burdayım demeye başlamış demek ki :) inşallah ben de senin gibi bi mucize yaşarım kuzum
Bende eşim anlamasın diye alel acele yaptım erken gebelik testi ama 3 dk bekleyemedim başında arkadan telefonun flaşı ile baktım çok aşırı silik ikinci çizgi gözüküodu .. normalde testlerde gebelik yoksa o şekilde de ikinci gözükmüyor ama dışarı çıktık dönünce sonuca bakacağım
Yok aşkım geldik şimdi de arkasına ışık tutunca da yok şu an ben hayal gördüm herhalde :))Ay hadi hayırlısı inşallah kuzum yaa. Valla heyecanlandım bizi haberdar et hemen eve gidince :)
Yok ışık tutunca da yok şu an balım hayırlısı olsun :)Yok canim cikmaz aslinda hadi insallah senin bari yüzün gülsün
Hayırlısı olsun canım en kısa sürede rabbim nasip eder insallhYok ışık tutunca da yok şu an balım hayırlısı olsun :)
Aslında yine yumurtlamadan sonra normal bi zamanda adet olmuşsun canım 2 gün kadar erken. Bakalım bu ay nasıl olucak
Canım test yapıp kendini sitrese sokma artık bence. Bence de daha erken biraz daha zaman ver kendine.inşallah alırsın bu ay güzel haberi.Bak eğer kendini sitrese sokarsan ve gebelik olmadıysa( inşallah olmuştur) reglin gecikecek yine sitrestenKizlar 13.gün sabahin nurunda sirf bembeyaz negatifi görmek icin uyandim.
Hayırlısı olsun canım ama benim burada öğrendiğim şeylerden biri de regl olana kadar umut var :)Yok aşkım geldik şimdi de arkasına ışık tutunca da yok şu an ben hayal gördüm herhalde :))
Allah Allah canım ya üzüldüm ama beklemek en garanti sonuçYok aşkım geldik şimdi de arkasına ışık tutunca da yok şu an ben hayal gördüm herhalde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?