- 13 Kasım 2016
- 182
- 122
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.881
Ben reglim şu an canım ama doktora falan gitmiyorum bu ay, şimdilik böyle devam :)Yarin ignede 10.gunum artik catlicam meraktan gecenkinde 10.gunde kanda bile kalmamisti igne etkisi yine mi kan versem acaba :) yada pazar günü vereyim en iyisi kendimden beklenmeyecek kadar sabirliyim :) varmi test yapan adetli olan hanimlar doktora giden oldumu aranizda yeni tedabi varmi
Ben reglim şu an canım ama doktora falan gitmiyorum bu ay, şimdilik böyle devam :)
Sen de pazar ya da pazartesiye kadar sabret ve bize güzel haberi ver canımcım
Hosbulduk ,iğnemin 5.günündeyim cok asırı kasık agrım yumurtalık agrım ve akıntım var
merhaba, bende iğnenin 5.günündeyim. bende de aynı belirtiler var
bana doktorum. pazar günü için 10-12 arası iğneyi ol pazar ptesi birliktelik salı günüde progestan ilaca başla demişti. sana ilaç başlatmadımı?bi sorum olacak kızalr, bu iğnenin üzerine 21. günde progesteron hormonua bakılıyo galiba, var mı yaptıran benim doktor gel demedi 21. gün , acaba unuttu mu gerek mi görmedi her ihtimale karşı gitsem mi bilemedim
hayır ilaç vermedi bana , onu neden veriyo başka kullananlar da var , rahim duvarı kalınlığına göre veriliyo sanırım, benim iğne de pazartesi oldubana doktorum. pazar günü için 10-12 arası iğneyi ol pazar ptesi birliktelik salı günüde progestan ilaca başla demişti. sana ilaç başlatmadımı?
bi sorum olacak kızalr, bu iğnenin üzerine 21. günde progesteron hormonua bakılıyo galiba, var mı yaptıran benim doktor gel demedi 21. gün , acaba unuttu mu gerek mi görmedi her ihtimale karşı gitsem mi bilemedim
KIZLARRRRR GUNAYDINNN DÜN ÇOK AZ LEKE GELMISTI KORKTUM GELMEZSE DEVAMI DIYR GEÇE BI SANCIYLA UYANDIM SUKUR GELMİŞ VALLA AHHH BU KADINLAR BAZEN GÜLÜYORUM KENDIME AY GELINCE INSALALH HAMILEYIMDIR ADET OLMAM DİYORUM OLMADIĞIMI ANLAYIBCA 4 GÖZLE NE ZAMAN ADET OLCAM DIYORUM HAHAHA
evet rahim duvarı normalse gerek görmüyolar galiba, benim de ilk buBanada ilac verilmedi o cok sorun degil cnm ayriyeten ilk ignede bendede kasik agrisi olmamistj
valla kafam çok karışık yaaa ptesiden beri okuyorum bütün herkesin yazdıklarını. herkeste farklılık gösteriyor tüm belirtiler. ama bu ilacı ne için içtiğimi hala anlamadımhayır ilaç vermedi bana , onu neden veriyo başka kullananlar da var , rahim duvarı kalınlığına göre veriliyo sanırım, benim iğne de pazartesi oldu
düşük riski olanlara veriliyo genelde, iğne ile birlikte vermesinde düşüğün olması önemli bence var mı öyle bi durumun ilk mi olacak gebelik ?valla kafam çok karışık yaaa ptesiden beri okuyorum bütün herkesin yazdıklarını. herkeste farklılık gösteriyor tüm belirtiler. ama bu ilacı ne için içtiğimi hala anlamadım
evet daha ilk olacak. ama düşük tehliken olabilir hiç dememişti. Riske girmemek içinmi verdi acaba tutarsa da düşük olmasın diyemi?düşük riski olanlara veriliyo genelde, iğne ile birlikte vermesinde düşüğün olması önemli bence var mı öyle bi durumun ilk mi olacak gebelik ?
Ben 2 asılama oldum boyle bi agrı olmadi kaldıkı ondada catlatma ipnesi vurulmusum.Bu sefer su gibi de akıntı agrı baskı yumurtalarım patlıcak
Insalalh seninde gelir kuzum ya niye böyle oluyon sen arastirmadilarmi benim çok kanamam oluyo kuzum ya yarın gidicem kist varmi yok.u diye bakmak ilaca devam sonraBirde benim gelse agzım acık bekliyorum tık yokm
evet rahim duvarı normalse gerek görmüyolar galiba, benim de ilk bu
Insalalh seninde gelir kuzum ya niye böyle oluyon sen arastirmadilarmi benim çok kanamam oluyo kuzum ya yarın gidicem kist varmi yok.u diye bakmak ilaca devam sonra
Yok canım tutmadi.Benm 7 yasında oglum war 2 yıl oncede düşük yaptım.Daha sonra dusukden sonra cıkolata kisti oldu asılama yapalım dediler tutmadi.Bu ay klomen catlatma yaptık asırı yumurtalıklarım sancılı akıntılı diger catlatmalarda hıc boyle olmamıstım.Mrb canim daha önce yapilan 2 aşılama tutmadimi banada doktor aşılama diyor açıkcası normal yoldan pekte farkli oldugunu dusünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?