Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 2 asılama oldum boyle bi agrı olmadi kaldıkı ondada catlatma ipnesi vurulmusum.Bu sefer su gibi de akıntı agrı baskı yumurtalarım patlıcak

Ben reglim şu an canım ama doktora falan gitmiyorum bu ay, şimdilik böyle devam :)
Sen de pazar ya da pazartesiye kadar sabret ve bize güzel haberi ver canımcım

Ben reglim şu an canım ama doktora falan gitmiyorum bu ay, şimdilik böyle devam :)
Sen de pazar ya da pazartesiye kadar sabret ve bize güzel haberi ver canımcım

Senden 3 ay sonra guzel haberi duyucaz sanirim belkide daha erken : ) İns cnm ya 20 gun gun sonra yildonumumuz keske surpriz yapabilsem esime

Hosbulduk ,iğnemin 5.günündeyim cok asırı kasık agrım yumurtalık agrım ve akıntım var

merhaba, bende iğnenin 5.günündeyim. bende de aynı belirtiler var

ben de 5. günümdeyim ama söylediğiniz belirtiler bende yok, neden acaba akıntı hele hiç olmadı çoğunlukla oldu yazılmış yorumlarda, ağrı falan yok şuan

bi sorum olacak kızalr, bu iğnenin üzerine 21. günde progesteron hormonua bakılıyo galiba, var mı yaptıran benim doktor gel demedi 21. gün , acaba unuttu mu gerek mi görmedi her ihtimale karşı gitsem mi bilemedim

bi sorum olacak kızalr, bu iğnenin üzerine 21. günde progesteron hormonua bakılıyo galiba, var mı yaptıran benim doktor gel demedi 21. gün , acaba unuttu mu gerek mi görmedi her ihtimale karşı gitsem mi bilemedim
bana doktorum. pazar günü için 10-12 arası iğneyi ol pazar ptesi birliktelik salı günüde progestan ilaca başla demişti. sana ilaç başlatmadımı?

bana doktorum. pazar günü için 10-12 arası iğneyi ol pazar ptesi birliktelik salı günüde progestan ilaca başla demişti. sana ilaç başlatmadımı?
hayır ilaç vermedi bana , onu neden veriyo başka kullananlar da var , rahim duvarı kalınlığına göre veriliyo sanırım, benim iğne de pazartesi oldu

Banada ilac verilmedi o cok sorun degil cnm ayriyeten ilk ignede bendede kasik agrisi olmamistj

Birde benim gelse agzım acık bekliyorum tık yokm

hayır ilaç vermedi bana , onu neden veriyo başka kullananlar da var , rahim duvarı kalınlığına göre veriliyo sanırım, benim iğne de pazartesi oldu
valla kafam çok karışık yaaa ptesiden beri okuyorum bütün herkesin yazdıklarını. herkeste farklılık gösteriyor tüm belirtiler. ama bu ilacı ne için içtiğimi hala anlamadım

valla kafam çok karışık yaaa ptesiden beri okuyorum bütün herkesin yazdıklarını. herkeste farklılık gösteriyor tüm belirtiler. ama bu ilacı ne için içtiğimi hala anlamadım
düşük riski olanlara veriliyo genelde, iğne ile birlikte vermesinde düşüğün olması önemli bence var mı öyle bi durumun ilk mi olacak gebelik ?

düşük riski olanlara veriliyo genelde, iğne ile birlikte vermesinde düşüğün olması önemli bence var mı öyle bi durumun ilk mi olacak gebelik ?
evet daha ilk olacak. ama düşük tehliken olabilir hiç dememişti. Riske girmemek içinmi verdi acaba tutarsa da düşük olmasın diyemi?

Ben 2 asılama oldum boyle bi agrı olmadi kaldıkı ondada catlatma ipnesi vurulmusum.Bu sefer su gibi de akıntı agrı baskı yumurtalarım patlıcak

Mrb canim daha önce yapilan 2 aşılama tutmadimi banada doktor aşılama diyor açıkcası normal yoldan pekte farkli oldugunu dusünmüyorum

Merhaba kizlar ben bugun bu ayin son kontrolune gittim doktoe bey rahim duvari kalinlasmis dedi. 1 hafta var adetime 1 hafta sonra test yap adet olursan da 2. Gunu gel dedi.
Hicbir belirtim yok umut allahtan tabi.
Hafif akinti disinda hersey normal.

Insalalh seninde gelir kuzum ya niye böyle oluyon sen arastirmadilarmi benim çok kanamam oluyo kuzum ya yarın gidicem kist varmi yok.u diye bakmak ilaca devam sonra

Eger kanaman coksa kist yoktur.bende pazartesi gidicem soktürucü ilac vericek 5 gun kullanip sonraki 7 gunde regl olunuyormus anlayacagin benim reglime daha 15gün var yolum uzun yani

Mrb canim daha önce yapilan 2 aşılama tutmadimi banada doktor aşılama diyor açıkcası normal yoldan pekte farkli oldugunu dusünmüyorum
Yok canım tutmadi.Benm 7 yasında oglum war 2 yıl oncede düşük yaptım.Daha sonra dusukden sonra cıkolata kisti oldu asılama yapalım dediler tutmadi.Bu ay klomen catlatma yaptık asırı yumurtalıklarım sancılı akıntılı diger catlatmalarda hıc boyle olmamıstım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…