- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.821
Anladım canım inşallah hiçbir şeye gerek kalmadan şu süreçte gelir. Kisti atmış olman çok iyi bi şey canım, kist biraz zorlaştırıyo süreciÖyle mi ya benim adet sürecim bu femara klomen yüzünden öyle şaştı ki son ay iğne vurulmadım femaradan sonra falan anca kist attı işte bu aydan itibaren dört ay süremiz var doktor dört ay deneyin dedi olmazsa aşılama falan
Yok aşkım geldik şimdi de arkasına ışık tutunca da yok şu an ben hayal gördüm herhalde :))
Canım test yapıp kendini sitrese sokma artık bence. Bence de daha erken biraz daha zaman ver kendine.inşallah alırsın bu ay güzel haberi.Bak eğer kendini sitrese sokarsan ve gebelik olmadıysa( inşallah olmuştur) reglin gecikecek yine sitresten
Benimde yumurtlammyumurtlamamin 7. Günü adetim ede 4 gün var. bi testte ben yapayım dedim tertemiz bir tek çizgi çıktı benimde umudum kayboldu hayırlısı artikHaklisin canim birde o sıkıntı var kismet artik
Aynen benimde tek paylaştığım kişiler sizlersiniz çünkü başkası beni anlayamazAyni durundayiz canim.benim annemde cok hassas söylesem cok takar kafaya. Kiz kardesimde yok.isin kötusü sizden baska arkadasimda yok. Bende eger birgün nasip olursa 3 aylik olmadan söylemicem
Anladım canım inşallah hiçbir şeye gerek kalmadan şu süreçte gelir. Kisti atmış olman çok iyi bi şey canım, kist biraz zorlaştırıyo süreci
Yok ışık tutunca da yok şu an balım hayırlısı olsun :)
Ahahah :) bi heyecan yaratmışım sende kuzum rüyalarına bile girmiş :) hala test yapamadım. Yarın yapıcam artık ovulasyon testini ama nedense pek umudum kalmadı baya olumsuz şeyler okudum adete yakın böyle çıkan çok oluyomuşNeyse beni boşver sen naptınn resmen rüyamda gördüm biliyo musun siteye giriyorum sen hamileymişsin eşime diyorum bak forumdan biri daha hamile :)) inşallah çıkar
Ahahah :) bi heyecan yaratmışım sende kuzum rüyalarına bile girmiş :) hala test yapamadım. Yarın yapıcam artık ovulasyon testini ama nedense pek umudum kalmadı baya olumsuz şeyler okudum adete yakın böyle çıkan çok oluyomuş
Evet kuzum açtım zaten yok tek çizgi negatif :)Canım sen early predictor mu yaptın? Earlylerde şöyle bir sorun var bazen ikinci çizginin olduğu yerde idrar yaptıktan sonra belirginleşen beyaz bir boşluk oluyor pembeleşirse hamile oluyorsun fakat çoğusunda o beyazlık aşırı belli olduğundan çift çizgi gibi geliyor sana tavsiyem işin bittikten sonra yani sonucu aldıktan sonra testi açıp o strip kısmının tersine bakman hem mat olduğu için çizgi varsa daha net oluyor hem de o beyaz boşluğu görebiliyorsun :)
Ben LH da yaptım bugün dünden daha koyu herhalde olabiliyormuş gerçekten.. siyahlı olan dün diğeri bugünAhahah :) bi heyecan yaratmışım sende kuzum rüyalarına bile girmiş :) hala test yapamadım. Yarın yapıcam artık ovulasyon testini ama nedense pek umudum kalmadı baya olumsuz şeyler okudum adete yakın böyle çıkan çok oluyomuş
Canım ben iki kez kullandım iğneyi ilkinde pek bi şey hissetmedim rahat geçti ikincide 9.güne kadar şiddetli kasık ve bel ağrım vardı sonra geçti. Ama tabi dayanılmaz boyuttaysa bi doktoruna danış çünkü çok da dayanılmaz değildi benim ağrılarımKızlar 4 gün önce çatlatma iğnemi oldum. Bahsetmiştim iki gün sonra feci kasıklarda şişlik Ağrı baskı vardı oturup kalkanıyordum. Ertesi gün geçti çok şükür. Dün gece Lavobaya kalkarken yine iki büklüm oldum resmen çok baskı şişlik vardı. Sabaha karşı geçti. Sizlerinde bu şekilde mi; Göğüs uçları zaten çok acıyor. Yani iğnenin bu etkisi kaç güne geçer yumurtlama günüm geçti sonuçta değil mi. Rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Amiin canım ya artık hepimiz güzel haberler verelim inşallah. Belirtim var ama psikolojik olarak da her ay yaşıyorum bunları o yüzden bilmiyorum yabi belirti mi canım. Tam 31 ocaktan beri her gün kasıklarımda ağrı ve dolgunluk var, bazen daha çok hissediliyo bazen daha az. Belim de öyle o günden beri ağrıyo. Göğüslerim çok dokunursam acıyo, yoksa gayet normaller. Başka bi şeyim yokYa ben çoook etkileniyorum güzel haberler bekliyoruz ya, herşey olabilir Allah hayırlısını versin inşallah sağlıkla eli ayağı düzgün şekilde gelecekler elbet inşallaah.
Belirtin var mı hic
Anladım canım. Benimde iki gün önce gün boyuydu, devam etmedi ertesi gün.Sadece gece bi ara yine oldu canım. Şuan çok şükür daha iyiyim. Devam etseydi danışacaktım canım dediğin gibi. Inşallah hayırlı haberler alırız arkadaşım. Rabbim hepimizin gönlüne göre versinCanım ben iki kez kullandım iğneyi ilkinde pek bi şey hissetmedim rahat geçti ikincide 9.güne kadar şiddetli kasık ve bel ağrım vardı sonra geçti. Ama tabi dayanılmaz boyuttaysa bi doktoruna danış çünkü çok da dayanılmaz değildi benim ağrılarım
Evet canım ya çok okudum olabiliyomuş adete yakınBen LH da yaptım bugün dünden daha koyu herhalde olabiliyormuş gerçekten.. siyahlı olan dün diğeri bugünumarım senin gebeliktendir
Canim benim testime bi bakarmisinEvet canım ya çok okudum olabiliyomuş adete yakınbilmiyorum bakalım nasıl bi sonuçla karşılaşıcam
Amiin canım Allahım hepimizin gönlüne göre versinAnladım canım. Benimde iki gün önce gün boyuydu, devam etmedi ertesi gün.Sadece gece bi ara yine oldu canım. Şuan çok şükür daha iyiyim. Devam etseydi danışacaktım canım dediğin gibi. Inşallah hayırlı haberler alırız arkadaşım. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?