Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi inan ona bakıyodum canım :) sanki bugün yaptığın 1 inde yaptığından bi tık daha koyu göründü bana. Hala belirgin değil ama denemeye devam et canım bakalım artıcak mı koyuluk
Evet ya banada ogle geldi insallah ogledirya bakalim 5i tekrar edicem :)

Kızlar Aziz Mahmut Hüdai Hz Türbesine gidiyorum. Hepimiz için dua edicem Allah'ın izniyle bu ay kavuşalım sağlıkla evlatlarımıza. Unuttuğum ya da atladığım arkadaşlar varsa yazarsınız
Benimkisi Dlrsty canım adımda dilara:) dirsty diye yazınca düzelteyim dedim :) Allah razı olsun Allah dualarını kabul etsin karşılığında senin karnını kucağını doldursun inşallah canım

Benimde yumurtlammyumurtlamamin 7. Günü adetim ede 4 gün var. bi testte ben yapayım dedim tertemiz bir tek çizgi çıktı benimde umudum kayboldu hayırlısı artik

offf artik kimseye söyleyecek soz bulamiyorum.sixlerdende olumsuz haberleri alinca aglamaya basliyorum.bu aralar çok sulu gözlü oldum.
Ama hepinize cok dua ediyorum. 7.gün cok erken ama.benim 13.günde negatif cikti.

Kızlar Aziz Mahmut Hüdai Hz Türbesine gidiyorum. Hepimiz için dua edicem Allah'ın izniyle bu ay kavuşalım sağlıkla evlatlarımıza. Unuttuğum ya da atladığım arkadaşlar varsa yazarsınız

Sagol kuzum rabbim güldursün yüzünü

Canım beni de lütfen ekler misin Füsun adım :) Rabbim dualarımızı kabul etsin. Çok teşekkürler

offf artik kimseye söyleyecek soz bulamiyorum.sixlerdende olumsuz haberleri alinca aglamaya basliyorum.bu aralar çok sulu gözlü oldum.
Ama hepinize cok dua ediyorum. 7.gün cok erken ama.benim 13.günde negatif cikti.
canım benim ya dost gibi olduk burda beni sizden daha iyi kimse anlayamaz.
Canım hiç bir belirtim yok batma oluyodu oda yok göğüs uçlarında hafif ağrı var bunlar benim adet belirtilerim hayırlısı artık yapacak bisey yok.

Hay Allah razı olsun kuzum ya çok mutlu oldum Allah kabul etsin dualarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…