- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.841
Şimdi inan ona bakıyodum canım :) sanki bugün yaptığın 1 inde yaptığından bi tık daha koyu göründü bana. Hala belirgin değil ama denemeye devam et canım bakalım artıcak mı koyulukCanim benim testime bi bakarmisin
Evet ya banada ogle geldi insallah ogledirya bakalim 5i tekrar edicem :)Şimdi inan ona bakıyodum canım :) sanki bugün yaptığın 1 inde yaptığından bi tık daha koyu göründü bana. Hala belirgin değil ama denemeye devam et canım bakalım artıcak mı koyuluk
Benimkisi Dlrsty canım adımda dilara:) dirsty diye yazınca düzelteyim dedim :) Allah razı olsun Allah dualarını kabul etsin karşılığında senin karnını kucağını doldursun inşallah canımKızlar Aziz Mahmut Hüdai Hz Türbesine gidiyorum. Hepimiz için dua edicem Allah'ın izniyle bu ay kavuşalım sağlıkla evlatlarımıza. Unuttuğum ya da atladığım arkadaşlar varsa yazarsınız
Benimde yumurtlammyumurtlamamin 7. Günü adetim ede 4 gün var. bi testte ben yapayım dedim tertemiz bir tek çizgi çıktı benimde umudum kayboldu hayırlısı artik
Kızlar Aziz Mahmut Hüdai Hz Türbesine gidiyorum. Hepimiz için dua edicem Allah'ın izniyle bu ay kavuşalım sağlıkla evlatlarımıza. Unuttuğum ya da atladığım arkadaşlar varsa yazarsınız
İyi ettin canım isminle dua ederim böyle daha güzel oldu amiiin inşallahBenimkisi Dlrsty canım adımda dilara:) dirsty diye yazınca düzelteyim dedim :) Allah razı olsun Allah dualarını kabul etsin karşılığında senin karnını kucağını doldursun inşallah canım
Hepimizin inşallah canım benimSagol kuzum rabbim güldursün yüzünü
Ben LH da yaptım bugün dünden daha koyu herhalde olabiliyormuş gerçekten.. siyahlı olan dün diğeri bugünumarım senin gebeliktendir
Canım beni de lütfen ekler misin Füsun adım :) Rabbim dualarımızı kabul etsin. Çok teşekkürlerKızlar Aziz Mahmut Hüdai Hz Türbesine gidiyorum. Hepimiz için dua edicem Allah'ın izniyle bu ay kavuşalım sağlıkla evlatlarımıza. Unuttuğum ya da atladığım arkadaşlar varsa yazarsınız
Adını bilmediğimden nickini yazmıştım kuzum karşısına adını ekledim :)Canım beni de lütfen ekler misin Füsun adım :) Rabbim dualarımızı kabul etsin. Çok teşekkürler
Sonradan farkettim canım. Allah razı olsun , güzel kalbine, yüreğine sağlık. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahAdını bilmediğimden nickini yazmıştım kuzum karşısına adını ekledim :)
canım benim ya dost gibi olduk burda beni sizden daha iyi kimse anlayamaz.offf artik kimseye söyleyecek soz bulamiyorum.sixlerdende olumsuz haberleri alinca aglamaya basliyorum.bu aralar çok sulu gözlü oldum.
Ama hepinize cok dua ediyorum. 7.gün cok erken ama.benim 13.günde negatif cikti.
İnşallah daha da koyulaşmış görürsün canımEvet ya banada ogle geldi insallah ogledirya bakalim 5i tekrar edicem :)
Hay Allah razı olsun kuzum ya çok mutlu oldum Allah kabul etsin dualarınıKızlar Aziz Mahmut Hüdai Hz Türbesine gidiyorum. Hepimiz için dua edicem Allah'ın izniyle bu ay kavuşalım sağlıkla evlatlarımıza. Unuttuğum ya da atladığım arkadaşlar varsa yazarsınız
Amin inşallah canım birinizin bile mutluluğuna vesile olabilirsem ne mutlu banaSonradan farkettim canım. Allah razı olsun , güzel kalbine, yüreğine sağlık. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Benide yazzz, adım aynur, dualarınıza çok ihtiyacım varKızlar Aziz Mahmut Hüdai Hz Türbesine gidiyorum. Hepimiz için dua edicem Allah'ın izniyle bu ay kavuşalım sağlıkla evlatlarımıza. Unuttuğum ya da atladığım arkadaşlar varsa yazarsınız
Amin inşallah kuzum sizlerden de Allah razı olsunHay Allah razı olsun kuzum ya çok mutlu oldum Allah kabul etsin dualarını
Hemen ekliyorum canımBenide yazzz, adım aynur, dualarınıza çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?