- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.861
Gözlerim doldu inan, Rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...Amin inşallah canım birinizin bile mutluluğuna vesile olabilirsem ne mutlu bana
Amiiiin amin canım inşallahGözlerim doldu inan, Rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...
Bitanesinnn, Allah kabul etsin cnm dualarını, rabbim güzel gönlüne göre versinHemen ekliyorum canım
Ne demek canım benim inşallah vesile olur hepimiz tez vakitte sağlıkla kavuşuruz mucizelerimizeBitanesinnn, Allah kabul etsin cnm dualarını, rabbim güzel gönlüne göre versin
Aminn, ağzın bal yesinNe demek canım benim inşallah vesile olur hepimiz tez vakitte sağlıkla kavuşuruz mucizelerimize
canım benim ya dost gibi olduk burda beni sizden daha iyi kimse anlayamaz.
Canım hiç bir belirtim yok batma oluyodu oda yok göğüs uçlarında hafif ağrı var bunlar benim adet belirtilerim hayırlısı artık yapacak bisey yok.
Amin inşallah canım.Aynen canim bu is bol dua ve sabir istiyor.şükürler olsun birer tane evladimiz var. Rabbim isteyen herkesr nasip etsin.
benim ismimde geçiyor çok teşekkür ederim Allah razı olsunKızlar Aziz Mahmut Hüdai Hz Türbesine gidiyorum. Hepimiz için dua edicem Allah'ın izniyle bu ay kavuşalım sağlıkla evlatlarımıza. Unuttuğum ya da atladığım arkadaşlar varsa yazarsınız
Amin inşallah canım Rabbim sizlerden de razı olsunbenim ismimde geçiyor çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Canımm Allah razı olsun dualarimz kabul olur inşallah çok sevindim ismimizle dua etmene. Rabbim hepimizin gönlüne göre versinKızlar Aziz Mahmut Hüdai Hz Türbesine gidiyorum. Hepimiz için dua edicem Allah'ın izniyle bu ay kavuşalım sağlıkla evlatlarımıza. Unuttuğum ya da atladığım arkadaşlar varsa yazarsınız
Melike canım ismim :) ismimle dua edersen çok sevinirim çok sağol Allah'ım kabul etsin inşallah
KEŞke tüm dualar o yöndebenim hala beyaz akıntım var ve regl olacak da gibiyim, bir mucize olsa da o negatiflerin hepsi pozitif olsa
benim hala beyaz akıntım var ve regl olacak da gibiyim, bir mucize olsa da o negatiflerin hepsi pozitif olsa
kuzum regl gecikirse yapalım bence test artık boşuna test ziyan etmeyeyim :)Canim yarin testi tekrarla bakalim3.gecen seferde gec cikmisti
canim belki daha erkendir gec cikabilir. 2-3 gün sonra kan ver istersen orda insallah yüksek cikar idrara gecmesi uzun sürüyor ya.Kizlar 13.gün sabahin nurunda sirf bembeyaz negatifi görmek icin uyandim.
Artik klomen falanda kullanmicam nasil olucak bilmiyorum
insallah hayirli haber alirsin canim. tek basina beklemesi cok zor insan kafayi yiyor ama burda hepbirlikte beklemek hepbirlikte sevinmek ve gerektiginde birlikte üzülmek sabretmemizi daha kolaylastiriyor.Kızlar bende sabırsızlanıyorum 5 Şubat'ta kan vereceğim zaman geçmek bilmiyor
igneden 2 gün sonra kasikta olan agri belki yumurta catlamasindan olabilir. diger belirtiler de igneden büyük ihtimal bendede az olmustu. zor ama belirtilere cok yogunlasmamaya calis.Kızlar 4 gün önce çatlatma iğnemi oldum. Bahsetmiştim iki gün sonra feci kasıklarda şişlik Ağrı baskı vardı oturup kalkanıyordum. Ertesi gün geçti çok şükür. Dün gece Lavobaya kalkarken yine iki büklüm oldum resmen çok baskı şişlik vardı. Sabaha karşı geçti. Sizlerinde bu şekilde mi; Göğüs uçları zaten çok acıyor. Yani iğnenin bu etkisi kaç güne geçer yumurtlama günüm geçti sonuçta değil mi. Rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
canim fotograflarda zor görünüyor ama galiba ayin 3 ünde yaptigin son test birazcik koyu gibi geldi sanki bana. önümüzdeki günlerde insallah koyulasirKizlar catlatma ignem 23du aralklarla igne etkisini olcmek icin yaptim testler sicze artis varmi ?
allah kabul etsin canim insallah artik hayirli haberler aliriz. listeni caldim senden bende dua ederken kullanicam :) aramiza yeni arkadaslar gelirse eklerim onlarida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?