Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
neyyyzen2121 canim benim ismim burcu.
buraya kayit olurken vuslatahasret yapacaktim yanlislikla vuslatahastret olmus ama dogrusunu yazmissin. allah razi olsun dualarini kabul etsin canim
Aaaa malum olmuş demek ki bak :) amin inşallah canım benim hepimizin gönlünün muradını versin inşallah Allah

Kızlar biraz önce çıktım, hepiniz için tek tek uzun uzun dua ettim. inşallah vesile olur Rabbim en kısa sürede önce sizlere sonra bana sağlıklı hayırlı birer evlat nasip eder.Hamile olan arkadaşlarımıza da sağlıkla kucaklarına almaları için dua ettim. Kuran okurken kalabalık bi Arap grup geldi hocaları kuran okudu uzun uzun dua etti çok güzeldi maşallah çok etkilendim onların duasına da kattım sizleri. Bellimi olur belki benim ya da onların duasının kabul saatine denk gelir dedim

kuzum regl gecikirse yapalım bence test artık boşuna test ziyan etmeyeyim :)

Bende yapmiyayim diye yanima test almadim. Eczanedede 5tl .erken gebelik 50tl y mis. Suan 1 tane ucuz testlerden var.yarin 14.gün varsa cikar son kez deneyip netlestircem. Bosuna umutlanmak istemiyorum.

Insallah canim rabbim gönlüne göre versin.

Kızlar Aziz Mahmut Hüdai Hz Türbesine gidiyorum. Hepimiz için dua edicem Allah'ın izniyle bu ay kavuşalım sağlıkla evlatlarımıza. Unuttuğum ya da atladığım arkadaşlar varsa yazarsınız
Allah razı olsun Rabbim kabul etsin inşallah en kısa zamanda tüm duaların kabul olsun.

Allah razı olsun canım ya ne kadar güzel kalbin var. Rabbim dualarını karşılıksız bırakmasın, gönlüne göre versin her şeyi

Allah razı olsun canım ya ne kadar güzel kalbin var. Rabbim dualarını karşılıksız bırakmasın, gönlüne göre versin her şeyi
Amin inşallah canım benim.Rabbim beni vesile kıldı sadece. Sizin isminizle orda dua edilmesi nasibinizde varmış. Eşimle birlikte ettik hepiniz için. inşallah sağlıkla mucizelerimize kavuşuruz

Amin inşallah canım benim.Rabbim beni vesile kıldı sadece. Sizin isminizle orda dua edilmesi nasibinizde varmış. Eşimle birlikte ettik hepiniz için. inşallah sağlıkla mucizelerimize kavuşuruz
Amiin kuzum, Allahım artık hepimize nasip etsin

igneden 2 gün sonra kasikta olan agri belki yumurta catlamasindan olabilir. diger belirtiler de igneden büyük ihtimal bendede az olmustu. zor ama belirtilere cok yogunlasmamaya calis.
Aynen canım büyük ihtimal yumurtamın çatlamasını, bu ilaçlardan ve iğnelerden daha yoğun hissettim. Aynen belirtiye takılıp zaten olmayan belirtileri oldurduk kendimize her seferinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…