- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #18.881
aminn :) canim insallah dualar vesile olur. gönlünden gecen nasip olur..benim hala beyaz akıntım var ve regl olacak da gibiyim, bir mucize olsa da o negatiflerin hepsi pozitif olsa
Ama bende o listede olmak istiyorumallah kabul etsin canim insallah artik hayirli haberler aliriz. listeni caldim senden bende dua ederken kullanicam :) aramiza yeni arkadaslar gelirse eklerim onlarida
hemen ekliyorum canimAma bende o listede olmak istiyorum
Aaaa malum olmuş demek ki bak :) amin inşallah canım benim hepimizin gönlünün muradını versin inşallah Allahneyyyzen2121 canim benim ismim burcu.
buraya kayit olurken vuslatahasret yapacaktim yanlislikla vuslatahastret olmus ama dogrusunu yazmissin. allah razi olsun dualarini kabul etsin canim
kuzum regl gecikirse yapalım bence test artık boşuna test ziyan etmeyeyim :)
Kızlar biraz önce çıktım, hepiniz için tek tek uzun uzun dua ettim. inşallah vesile olur Rabbim en kısa sürede önce sizlere sonra bana sağlıklı hayırlı birer evlat nasip eder.Hamile olan arkadaşlarımıza da sağlıkla kucaklarına almaları için dua ettim. Kuran okurken kalabalık bi Arap grup geldi hocaları kuran okudu uzun uzun dua etti çok güzeldi maşallah çok etkilendim onların duasına da kattım sizleri. Bellimi olur belki benim ya da onların duasının kabul saatine denk gelir dedim
Allah razı olsun Rabbim kabul etsin inşallah en kısa zamanda tüm duaların kabul olsun.Kızlar Aziz Mahmut Hüdai Hz Türbesine gidiyorum. Hepimiz için dua edicem Allah'ın izniyle bu ay kavuşalım sağlıkla evlatlarımıza. Unuttuğum ya da atladığım arkadaşlar varsa yazarsınız
Benim ismim de mürüvvet kuzum :)
Hemen ekliyorum canım
Allah razı olsun canım ya ne kadar güzel kalbin var. Rabbim dualarını karşılıksız bırakmasın, gönlüne göre versin her şeyiKızlar biraz önce çıktım, hepiniz için tek tek uzun uzun dua ettim. inşallah vesile olur Rabbim en kısa sürede önce sizlere sonra bana sağlıklı hayırlı birer evlat nasip eder.Hamile olan arkadaşlarımıza da sağlıkla kucaklarına almaları için dua ettim. Kuran okurken kalabalık bi Arap grup geldi hocaları kuran okudu uzun uzun dua etti çok güzeldi maşallah çok etkilendim onların duasına da kattım sizleri. Bellimi olur belki benim ya da onların duasının kabul saatine denk gelir dedim
Hepimizin inşallah canım inşallah vesile olur yarın testte çift çizgiyi görürsünInsallah canim rabbim gönlüne göre versin.
Not aldım kızlar isimlerinizi bu ara Allah nasip ederse bol bol büyük zatları ziyaret etmeyi planlıyorum hepinize isminizle dua edicemBenim ismim de mürüvvet kuzum :)
Not aldım kızlar isimlerinizi bu ara Allah nasip ederse bol bol büyük zatları ziyaret etmeyi planlıyorum hepinize isminizle dua edicemBeni de yazar mısın başak benim adım
Amin inşallah canım benim.Rabbim beni vesile kıldı sadece. Sizin isminizle orda dua edilmesi nasibinizde varmış. Eşimle birlikte ettik hepiniz için. inşallah sağlıkla mucizelerimize kavuşuruzAllah razı olsun canım ya ne kadar güzel kalbin var. Rabbim dualarını karşılıksız bırakmasın, gönlüne göre versin her şeyi
Hepimizin inşallah canım inşallah vesile olur yarın testte çift çizgiyi görürsün
Amiin kuzum, Allahım artık hepimize nasip etsinAmin inşallah canım benim.Rabbim beni vesile kıldı sadece. Sizin isminizle orda dua edilmesi nasibinizde varmış. Eşimle birlikte ettik hepiniz için. inşallah sağlıkla mucizelerimize kavuşuruz
Kuzummmm şimdi okudum çok çok dua ettim sana özellikle de bu ay :) inşaallah canım benim inşaallah gebeliktir yarın bence bir test al olursa zaten çıkar inşaallahAmiin kuzum, Allahım artık hepimize nasip etsin
Aynen canım büyük ihtimal yumurtamın çatlamasını, bu ilaçlardan ve iğnelerden daha yoğun hissettim. Aynen belirtiye takılıp zaten olmayan belirtileri oldurduk kendimize her seferindeigneden 2 gün sonra kasikta olan agri belki yumurta catlamasindan olabilir. diger belirtiler de igneden büyük ihtimal bendede az olmustu. zor ama belirtilere cok yogunlasmamaya calis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?