Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Allah yardimcin olsun benimde 4 yasinda oglum var bende yaklasik 2 yil önce kendiliginden hamile kaldim ve düşük oldu.olndan sonra 3kez klomen denedim olmadi doktor 2 ay ara ve asılama dedi ama kararsizim

Allah yardimcin olsun benimde 4 yasinda oglum var bende yaklasik 2 yil önce kendiliginden hamile kaldim ve düşük oldu.olndan sonra 3kez klomen denedim olmadi doktor 2 ay ara ve asılama dedi ama kararsizim
Nerdeyse aynı seyleri yasıyoruz offff tuttugu zaman boyle agrı oluyomu

Nerdeyse aynı seyleri yasıyoruz offff tuttugu zaman boyle agrı oluyomu

Insallah tutmustur bu aydami asılama yaptiracaksın.ve öneriyirmusun aşılamayı acaba denesemmi cokta pahali.ben rahim filmi cekilicem bu ay.

Ben asılama asla önermıyorum ben kendı kendıne hamıle kalmıs biri olarak tedavisiz bende tutmadi

Rahim filmi cekildimi hiç.ilk cocuk sezeryansa ve sonradanda dusük olduysa ve bir suredir kendiliginden hamile kalamiyorsan rahimde yapisiklik olabilir dedi.

Senden 3 ay sonra guzel haberi duyucaz sanirim belkide daha erken : ) İns cnm ya 20 gun gun sonra yildonumumuz keske surpriz yapabilsem esime
Ay ağzından bal damlıyo kuşum inşallah senden de bu kez güzel haberi alıcaz gibi hissediyorum. İkinizin de en güzel hediyesi gelmiştir umarım

Benimde oyleydi pihtili gelmesi kist atmasi derler bide cok agrim oldu agladim bide agrida igne veya klomenin etkisi sanirim
Evet evet şuan çok agrım var kasılmalar oluyo kuzum ya baya pıhtı geliyor aman iyi.iyi atılan kistler gelsin bebisler yarın gidicem ona göre yarın ilaca basliycam

Kızlar bugun reglinin 39.günü bitti hala reglim gelmedi doktor pazartesi ye kadar bekle dedi. denemedigim kalmadi çıldırıcam sogan suyu hayit otu sicak banyo yaptim ama yok olmuyor

Kızlar bugun reglinin 39.günü bitti hala reglim gelmedi doktor pazartesi ye kadar bekle dedi. denemedigim kalmadi çıldırıcam sogan suyu hayit otu sicak banyo yaptim ama yok olmuyor
Allah allah sıcak duş ve soğan suyu işe yaraması lazım ama niye böyle oldu ki. Söktürücü kullanmadan gelmiycek sanırım canım. Diyorum acaba bu arada çook sonradan yumurtlamış olabilir misin değerlendirseydin keşke bu günleri

Degerlendiremedim canim cunkü benim bat 11ekimdi abartisiz bir hafta oncesinde agrilar basladi doktor bu yumurtalar ise yaramaz dedi.kist oldu sanirim daha oncedende basima geldi prolaktin lh falan birbirine girmisti ilacla duzeldi.doktoru aradim bugün geliyim dedim ısrarla pazartesi gel dedi.pazartesi 42.gün..

Pazartesiye bi şey kalmadı zaten canım sabret, söktürücüyle gelir bi kaç güne. Hormonlarda bi değişim olabilir ya da dediğin gibi kist olabilir. Adetle sökülür zaten kist canım

Pazartesiye bi şey kalmadı zaten canım sabret, söktürücüyle gelir bi kaç güne. Hormonlarda bi değişim olabilir ya da dediğin gibi kist olabilir. Adetle sökülür zaten kist canım

Bende hormonlardan süpheleniyorum oyüzden regl olunca hormon tahlillerinin tekrarini ve rahim filmi isticem en son 4 ay once yapilmisti.birde ayni anda eşime sperm testi yaptircam.

Kizlar ben dayanamadim ignenin 7. 9. Ve 10. Gunde idrar testi yaptim ama erken nasilsa diye soylemedim cizgi git gide siliklesmedi koyulasti cok hafifte olsa bi onceki yaptığımdan daha koyu cikiyor insallab bu bebis haberidirde size mutlu haber vermeyi nasip eder Rabbim.
Bide önceki ignede 10.gun ne idrarda ne kanda hic igne etkisi kalmamisti negatifti

İnşallah canım inşallah bebiş vardır bugün kaçıncı günün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…