Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa canım çok sevindim çok mutlu oldum kendim olmuş gibi bende şimdi aşılamadan çıktım inşallah banada nasip olur bildiğin belli
Dualarım hep sizlerle, kendimden bilşyorum çok zor bi süreç hep herkese dua ediyorum Allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin canım

canim cok sevindim. sen ignede olmamistin demi ? esinin iymesmesini bekliyordunuz ? :))
Evet canım ben eylülden beri iğne kullanmıyorum. Eşimin ameliyatı 3.5 ay oldu, çok şükür şimdilik idrarda pozitifi gördük umarım her şey yolunda gider

Bence de kesin hamilesin canm ben bata 3 gün kala geçen ay yapmıştım hiç bişey çıkmamıştı gözün aydın bence kan versen sonuç net çıkar çok sevindim ya darısı bizlere
Kanı yarın sabah vericem canım, darısı isteyen herkese inşallah

Ayy ben görmemişim bebişin ilk merhaba diyişini :) ayy çok sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amiin bitanem amiin tek duam şu an o, sağlıklı sıhhatli bi bebiş olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Dualarım sizlerle ❤

A AloeeVeraa belirtilerin nelerdi? bu ay ne yaptın bize de paylaş hadi :)
hep sen sorardın insanlara şimdi bana sormak nasip oldu.
Kuzum belirtilerimi yazıyım neler yaptığımı da uzun bi şekilde her mesajı okuyunca en son yazcam. Manevi olarak baya bi şey yaptım çünkü.
Belirtilerim 31 ocak günü inanılmaz bi uyku vardı ama anlatılcak gibi değil göz0m açılmıyodu hiç ve o günden beri hep kasık ağrım daha doğrusu batma var özellikle solda, bi de kasıklarım şişti dolgunlaştı yani adet öncesi gibi aslında. Uyku halim hala var, uykuyu hiç sevmem ama çok zor uyanıyorum bi kaç sabahtır. Bi de iştahım açıldı sanki ama o belirti olmayabilir genelde severim yemek yemeyi :) dün ve bugün akıntım var şeffaf gibi beyaz gibi. Başka da bi şeyim yok canım

Ahhh kuzum cokkkk sevindim.saglikla sihatle devam eder insallahhh
Canımın içiii çookkk teşekkür ederimm, darısı artık sizlerin başına. O kadar çok istiyorum ki dualarım hep sizlerle. Allahım bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin bu kez canım

canım az önce şu mesajını okudum
akıntı kesilmesi gebelik belirtisi yazacaktım
benim de kupkuru olmuştu gebe kaldığımda
ve tabi ki bel ağrısı ve sonuç aşağıda gebeymişsin
Ay canım ya çok şükür şimdilik idrarda pozitifi gördüm :) inşallah sağlıkla kucağıma alırım, darısı sizlere artık :)

Gidebileceğin özel varsa etrafta onlara bak kuzum :)
Özel de var tabi canım ama bugün kayınvalidem gelcekti hala var hatta yani önceden planlanmış bi şeydi, şimdi ona da hemen söylemek istemiyorum. Yarın sabah direkt hastaneye gidicem inşallah :)

Ay yerim seni ya valla çok duygulanıyorum sizden böyle mesajlar görünce canım. Çok şükür sizin dualarınızla gördüm bugünleri. Yarın sabah kan vericem hemen canım, dualarınızı eksik etmeyin

Anladım arada da olsa olabiliyor demekki neden kaynaklandığını araştırmak gerekiyor aslında tedavide ona göre devam eder

Çook teşekkür ederim canım benim.
Sorduğun soruya şu cevabı veriyim doktora buna benzer bi şey sordum ben. Tek sefer ilişki olsun, bi daha olucaksa da en az 1 saat sonra falan olsun çünkü hemen tekrar ilişki olursa içerideki spermler de dışarı çıkmaya başlıyo kuzum. Adet bitiminden hemen sonra gün aşırı ilişki olsun

Canımmm, senin testine bakmak için girdim ve bu güzel haberi aldım maşallah canım benim ya... Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah. Gözüm aydın
Çok çok teşekkür ederim canımm. İnşallah sağlıkla kucağıma almak da nasip olsun. Darısı sizlerin başına inşallah canım hep dua ediyorum

Kesinlikle gebelik testi yapmalısın böyle yaşanmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…