- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.081
Canımmm, senin testine bakmak için girdim ve bu güzel haberi aldım maşallah canım benim ya... Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah. Gözüm aydınKızlarrrr gebelik testimmm. Çok korkuyorumm inanamıyorummm ağlıyorummm
Dualarım hep sizlerle, kendimden bilşyorum çok zor bi süreç hep herkese dua ediyorum Allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin canımYaaa canım çok sevindim çok mutlu oldum kendim olmuş gibi bende şimdi aşılamadan çıktım inşallah banada nasip olur bildiğin belli
Dualarım sizinle canımm ❤Hamile olduğun belli çok net görünüyo yumurtlama olmaz adete üç gün kala A AloeeVeraa canjm eğer hamileysen bizede dua et
Evet canım ben eylülden beri iğne kullanmıyorum. Eşimin ameliyatı 3.5 ay oldu, çok şükür şimdilik idrarda pozitifi gördük umarım her şey yolunda gidercanim cok sevindim. sen ignede olmamistin demi ? esinin iymesmesini bekliyordunuz ? :))
Kanı yarın sabah vericem canım, darısı isteyen herkese inşallahBence de kesin hamilesin canm ben bata 3 gün kala geçen ay yapmıştım hiç bişey çıkmamıştı gözün aydın bence kan versen sonuç net çıkar çok sevindim ya darısı bizlere
Amiin bitanem amiin tek duam şu an o, sağlıklı sıhhatli bi bebiş olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Dualarım sizlerle ❤Ayy ben görmemişim bebişin ilk merhaba diyişini :) ayy çok sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım benim yarın sabah kan vericem artıkyaaaaaaa ay koş sağlık ocağına çok mutlu oldum allaha şükür canım beniim
Kuzum belirtilerimi yazıyım neler yaptığımı da uzun bi şekilde her mesajı okuyunca en son yazcam. Manevi olarak baya bi şey yaptım çünkü.A AloeeVeraa belirtilerin nelerdi? bu ay ne yaptın bize de paylaş hadi :)
hep sen sorardın insanlara şimdi bana sormak nasip oldu.
Canımın içiii çookkk teşekkür ederimm, darısı artık sizlerin başına. O kadar çok istiyorum ki dualarım hep sizlerle. Allahım bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin bu kez canımAhhh kuzum cokkkk sevindim.saglikla sihatle devam eder insallahhh
Ay canım ya çok şükür şimdilik idrarda pozitifi gördüm :) inşallah sağlıkla kucağıma alırım, darısı sizlere artık :)canım az önce şu mesajını okudum
akıntı kesilmesi gebelik belirtisi yazacaktım
benim de kupkuru olmuştu gebe kaldığımda
ve tabi ki bel ağrısı ve sonuç aşağıda gebeymişsin
Özel de var tabi canım ama bugün kayınvalidem gelcekti hala var hatta yani önceden planlanmış bi şeydi, şimdi ona da hemen söylemek istemiyorum. Yarın sabah direkt hastaneye gidicem inşallah :)Gidebileceğin özel varsa etrafta onlara bak kuzum :)
Çok teşekkür ederim canım benim dualarım sizlerle ❤Yaa ne güzel rabbim inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder kuzummÇok sevindim darısı bize inşallah
Ay yerim seni ya valla çok duygulanıyorum sizden böyle mesajlar görünce canım. Çok şükür sizin dualarınızla gördüm bugünleri. Yarın sabah kan vericem hemen canım, dualarınızı eksik etmeyincanımmmmmm sana bakmak için konuya girdim ve bu mesajını görünce çok çok çok sevindim sakin ol kuzum ve kan ver. Dua et stres yapma. Bak herşey çok güzel yoluna giriyor dualarımız kabul oldu
Biliyomusun en kısa zamanda hamile kalacağın içime doğmuştu :)))
Anladım arada da olsa olabiliyor demekki neden kaynaklandığını araştırmak gerekiyor aslında tedavide ona göre devam ederGecikmelerim oluyordu ama bu kadar uzun süreli olmuyordu. Ekimde tedaviye başladım klomenle bir kere gelişti ve iğne oldum. Sonrasın ara verdi doktor geçiktim tarlusal verdi, sonra yine klomen kullandım gelişmedi bıraktı doktor. Geçikmelerim de yılda 1/2 en fazla o da 3/5 gün gibi olurdu bu şekilde her ay ardarda olmazdı. Hatta geçen ay tarlusal kullanırdı 3. Hapı içişim de hasta olmuştum. Uzun yazdım biraz affola
Çook teşekkür ederim canım benim.A AloeeVeraa hayırlı uğurlu olsun inşallah canım benim inşallah sağ salim tez zamanda haberinide alırsan
bide ben bişey sorucam kızlar sizlere kusura bakmayın utanarak soruyorum ama cevap vermek isteyen olursa çok sevinirim... siz ilişki zamanlarınızda yani ilişkide bulunduğunuz zamanlarda tek sefer mi yapıyorsunuz yoksa bi kaç kez mi oluyo yani biz tek sefer yapıyoruz ikincide azalıyo diye biliyorum spermler bide size sorayım dedim birde bu ay kendi haline bıraktık bakalım takmıyoruz adetim biter bitmez gün aşırı yapmaya karar verdik hayırlısı artık bu aydan ümidimiz ama soruma cevap verirseniz sevinirim hep merak ediyorum
Çok teşekkür ederim canım benim. Amiin inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olsun. Dualarım hep sizinleama bu çok güzel.bir haber masalalh sağlıkla kucağına al inşalalh çok sevindim canm darısı bize inşalalh
Çok çok teşekkür ederim canımm. İnşallah sağlıkla kucağıma almak da nasip olsun. Darısı sizlerin başına inşallah canım hep dua ediyorumCanımmm, senin testine bakmak için girdim ve bu güzel haberi aldım maşallah canım benim ya... Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah. Gözüm aydın
Kesinlikle gebelik testi yapmalısın böyle yaşanmaz :)Kızlar üstteki 2 şubattaki ovulasyon testim alttaki az önce yaptığım. Bat 7 şubat 3 gün var herhalde. Koyulaşma var sanki, off çok stres yaptım. Gebelik testi yarın sabah ilk idrarla mı yapayım? Aslında testi yaptığım idrarı atmadım duruyo ama yaklaşık 15 dk dır bekliyo onunla yapılmaz dimi
AA yapmışsın Allah yüzünü güldürdü tatlımKızlarrrr gebelik testimmm. Çok korkuyorumm inanamıyorummm ağlıyorummm
Canimmm çok ama çok sevindim süper bı haber Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlarrrr gebelik testimmm. Çok korkuyorumm inanamıyorummm ağlıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?