Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay yerim seni ya valla çok duygulanıyorum sizden böyle mesajlar görünce canım. Çok şükür sizin dualarınızla gördüm bugünleri. Yarın sabah kan vericem hemen canım, dualarınızı eksik etmeyin
sakin ol ve hep güzel düşün herşey güzel olacak ben inanıyorum

Anladım arada da olsa olabiliyor demekki neden kaynaklandığını araştırmak gerekiyor aslında tedavide ona göre devam eder
Yumurta tembelliği varmış, hormonlarım da birşey çıkmadı şükür de, ilaçlardan sonra iyice dengem bozuldu. Sanırım biraz da kafaya takıyorum ondan da gecikiyor

Ben de Cumartesi günü yapmıştım ama ovulasyon da daha çok belli olurdu sanırım olsa.

Eklentiler

• 5B154097-9606-45CE-93D8-09C88EB7C8F3.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar yaptıklarımı yazayım sizlere belki benim yaptıklarım da vesile olur sizlere.
* bu ay adet bitiminden sonra 7 gün oruç tuttum ve orucumu her iftarda bi bardak suya 21 defa "ya musavvir ya bari ya halik" diyip üfleyerek içtim.
* 7 gün ayetel kürsi çalışması yaptım (insagtam kullananlar yaşam ve mistik şifahanesi sayfasından ayrıntılı bulabilirler) kısaca anlatayım bi kağıda dileklerinizi yazıyosunuz her gün abdestli bi şekilde 41 tane ayetel kürsi okuyosunuz kağıt elinizdeyken ve her beş okuma üflüyosunuz kağıda. Bu sürede 7 gece yatarken yastığınızın altında oluyo bu kağıt. 7 gün sonunda denize dereye falan bi akarsuya atıyosunuz.
* 4 cuma üst üste 1000 tane "ya evvel" 707 tane "ya vâris" esmasını okudum.
* bi gün bebeğe niyet edip iki rekat namaz kıldım ve elime teabih aldım, her tesbih tanesine 1 fatiha 3 ihlas okudum. O tesbihi kıble yönünde bi yere astım, dileğiniz gerçekleşince o tesbihle birlikte 40 tane tesbih dağıtıyosunuz, camilere de dağıtabilirsiniz.
* hacet namazı kıldım burda bi arkadaşımız söylemişti.
* her cuma meryem suresi ve yasin okudum.
* geçen ay da 40 tane meryem suresi okumuştum.
* bal tarçın çörek otu karışımını yine adetin 2.gününden 12.gününe kadar kullandım.
* adet bitiminden itibaren hep gün aşırı ilişki oldu. İlişkiden sonra hep ayaklarımı dikip yattım. Hatta 15 dk kadar ayaklarımı diktim sonra 15 dk sağ tarafıma cenin pozisyonunda, 15 dk sol tarafıma aynı pozisyonda yattım.
Sanırım tüm yaptıklarım bunlar kızlar. Tabi Allahım ne zaman ol derse o zaman oluyo, demek nasip bugüneymiş. İnşallah sizlere de faydam olur ❤

Yaaa biliyordum maşallah :) Kanda da göstersin kendini ve sağlıkla ilerlesin inşallah canım:)
İnşallah canımm heyecanla kan vermeyi bekliyorum. Aslında bu akşam da acilde verebilirim ama benim tsh ım da yükseliyo arada o yüzden yarın kan alınmışken ona da bakılsın istiyorum ondan yarına bıraktım canım

İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin dua ediyorum senn için çok çok sevindim. Ne zamandır istiyodun sen canım
Canım mayıs sonunda başladık çalışmalara yani 9 ay oldu, ekim ayını boş geçtik eşim ameliyat oldu onu aradan çıkarırsak toplam 8 ayda geldi nazlı bebiş canım

İyi düşünmüşsün canım baktır tabi folikasit kullanımını al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…