- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.101
sakin ol ve hep güzel düşün herşey güzel olacak ben inanıyorumAy yerim seni ya valla çok duygulanıyorum sizden böyle mesajlar görünce canım. Çok şükür sizin dualarınızla gördüm bugünleri. Yarın sabah kan vericem hemen canım, dualarınızı eksik etmeyin
Söyleme bi biz bi eşin yeter :) inşallah sağlıkla devam etsin. Dularımdasın :)Özel de var tabi canım ama bugün kayınvalidem gelcekti hala var hatta yani önceden planlanmış bi şeydi, şimdi ona da hemen söylemek istemiyorum. Yarın sabah direkt hastaneye gidicem inşallah :)
Yumurta tembelliği varmış, hormonlarım da birşey çıkmadı şükür de, ilaçlardan sonra iyice dengem bozuldu. Sanırım biraz da kafaya takıyorum ondan da gecikiyorAnladım arada da olsa olabiliyor demekki neden kaynaklandığını araştırmak gerekiyor aslında tedavide ona göre devam eder
Evet canım maalesef hepsi etkiliyor ilaçlar stres rahat olmaya çalış hepYumurta tembelliği varmış, hormonlarım da birşey çıkmadı şükür de, ilaçlardan sonra iyice dengem bozuldu. Sanırım biraz da kafaya takıyorum ondan da gecikiyor
Çok şükür canım ya inşallah sağlıkla decam eder, dualarım sizinleAA yapmışsın Allah yüzünü güldürdü tatlım
Çoook teşekkür ederim canımm, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız :)Canimmm çok ama çok sevindim süper bı haber Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Güzel düşünüyorum canım, inanıyorum her şey çok güzel olucaksakin ol ve hep güzel düşün herşey güzel olacak ben inanıyorum
Hayırlısı diyorum artık :) senin bebiş de yeni tarihe baktım da sağlıkla gelsinEvet canım maalesef hepsi etkiliyor ilaçlar stres rahat olmaya çalış hep
Aynen canım ailemize bile kalp atışını duyduktan sonra söyleme kararımız var zaten. Allah razı olsun canım benimSöyleme bi biz bi eşin yeter :) inşallah sağlıkla devam etsin. Dularımdasın :)
Saol canım aminnnn inşallah 3 aylık olduk daha sabırla bekliyorumHayırlısı diyorum artık :) senin bebiş de yeni tarihe baktım da sağlıkla gelsin
İnşallah canım çok mutlu oldum gerçektenÇoook teşekkür ederim canımm, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız :)
Yaaa biliyordum maşallah :)Kızlarrrr gebelik testimmm. Çok korkuyorumm inanamıyorummm ağlıyorummm
İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin dua ediyorum senn için çok çok sevindim. Ne zamandır istiyodun sen canımÇok şükür canım ya inşallah sağlıkla decam eder, dualarım sizinle
İnşallah canımm heyecanla kan vermeyi bekliyorum. Aslında bu akşam da acilde verebilirim ama benim tsh ım da yükseliyo arada o yüzden yarın kan alınmışken ona da bakılsın istiyorum ondan yarına bıraktım canımYaaa biliyordum maşallah :)Kanda da göstersin kendini ve sağlıkla ilerlesin inşallah canım:)
Canım mayıs sonunda başladık çalışmalara yani 9 ay oldu, ekim ayını boş geçtik eşim ameliyat oldu onu aradan çıkarırsak toplam 8 ayda geldi nazlı bebiş canımİnşallah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin dua ediyorum senn için çok çok sevindim. Ne zamandır istiyodun sen canım
İyi düşünmüşsün canım baktır tabi folikasit kullanımını al.İnşallah canımm heyecanla kan vermeyi bekliyorum. Aslında bu akşam da acilde verebilirim ama benim tsh ım da yükseliyo arada o yüzden yarın kan alınmışken ona da bakılsın istiyorum ondan yarına bıraktım canım
Amin canım, göbüşünde sağlıcakla büyüsün meleğin, sağlıcakla kucağına alırsın inşallahÇok çok teşekkür ederim canımm. İnşallah sağlıkla kucağıma almak da nasip olsun. Darısı sizlerin başına inşallah canım hep dua ediyorum
Sen nasıl hamile kaldin canım üç aylık olmuşsun sorunun neydi neler kullandınSaol canım aminnnn inşallah 3 aylık olduk daha sabırla bekliyorumdarısı başına insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?