Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
P
Teşekkürler canim en önemlisi önce maneviyatıı yerine
Tesekkurler canım en önemlisi önce maneviyatıı yerine getirmek. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inslalah kuzum. Darısı tüm isteyenlere olsun

Sen nasıl hamile kaldin canım üç aylık olmuşsun sorunun neydi neler kullandın
Bı sorunum yoktu canım iki düşük oldu benim pıhtılaşma oluyormuş 6 ay bekleyip hastaneye gittim bı kez klomen iğne kullandım oldu şükür şimdi hergun kan sulandırıcı iigne kullanıyorum pıhtılaşma olmasın diye

canım benim zahmet olmazsa belirtilerini de anlatır mısın? yani çünkü hangi belirti ne zaman başlar vs bilemiyoruz

Allah razı olsun gönlü güzel arkadaşım Allah'ım evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, inşallah artık bizlere de nasip etsin

Maşallah canım. Bu dilek tesbihini daha önce bende bı isteğim için yapmıştım ve beklemedigim anda kabul olmuştu annemde yapmıştı onda da kabul olmuştu sen şimdi 40 tane tesbihi dağıtırken böyle dileği olanlara da dağıtmaya calis o tesbihle dilek yapsınlar annem birinin dağıttıgiyla yapmıştı bende onun dagittiyla yapmıştım birine vesile olmak da güzel

Canım çok sağol hepsini önümüzdeki ay birebir deneyeceğim umarım bende faydasını görürüm. Çok teşekkür ederim kendi adıma .. Sende evladını sağ salim kucağına al inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Maşallah canım çok bekletmemiş seni inşallah herşey yolunda ilerler kavuşursun miniğine
Ah bi de bana sor canım. Kaybettiğim bebeğim ilk ay olunca bu bana çok uzun geldi. Rabbim kimseye aratmasın herkese bir an önce versin

amin amin inşallah
dualara devam
kanı yarın sabah aç vereceksin herhalde tsh bakılsın diye
Aynen canım yarın sabah hemen hastaneye giderim aç olarak. Tsh önemli tabi gebelikte. Dahiliye bana hamile olduğunu öğrenince hemen gel ilaç başlayabiliriz büyük ihtimal dedi

Evet kuzum maneviyat önemli, her kapıyı açıyo çok şükür istemek lazım usanmadan istemek dua etmek...

canım benim zahmet olmazsa belirtilerini de anlatır mısın? yani çünkü hangi belirti ne zaman başlar vs bilemiyoruz
Belirtilerimi yazdım ama hemen tekrarlıyım canım 31 ocakta inanılmaz bi uyku kasık ve bel ağrısıyla başladı bende her şey. Yani regle tam 1 hafta vardı. 31 ocak günü nasıl bi uyku içim uyuyodu bütün gün, gçzümü zor açtım. O günden beri de kasıklarımda batma dolgunluk hissi var, arada şiddetlenen bel ağrım var. Dün ve bugün biraz akıntı başladı ondan önce kupkuruydum. Bi de sahi yine bi kaç gündür çok fena gaz var bağırsaklarımda, çok afedersin karnımdan bağırsaklarımdan gürültü geliyo resmen ve gazı hissediyorum ordan oraya dolaşıyo hep. Hepsi bu canım

Allah razı olsun gönlü güzel arkadaşım Allah'ım evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, inşallah artık bizlere de nasip etsin
Amiin canım arkadaşım gönlü güzel olan sensin, söylemeyi unutmuşum senin gönderdiğin duayı da her gün okudum günde 3 kez. Çok nadir unutmuşumdur yani. Rabbim hepinize nasip etsin, bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…