- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.141
En güzeli canım sonra daha çok üzülüyo insanBenim de aklımdan geçen o, olursa hemen duyurmaya niyetim yok pek :)
Ay bak bunu hiç bilmiyodum canım tamam böyle dileği olanlara da özellikle dağıtayım o zamanMaşallah canım. Bu dilek tesbihini daha önce bende bı isteğim için yapmıştım ve beklemedigim anda kabul olmuştu annemde yapmıştı onda da kabul olmuştu sen şimdi 40 tane tesbihi dağıtırken böyle dileği olanlara da dağıtmaya calis o tesbihle dilek yapsınlar annem birinin dağıttıgiyla yapmıştı bende onun dagittiyla yapmıştım birine vesile olmak da güzel
canım iki gün önce paylaştığın ovulasyon testini görmüştüm ama cep ten girip yazamamıştım, belliydi ama olumlu yorum yapacaktım şu an o kadar sevindim ki anlatamam :) çok tebrik ederim inşallah sıkıntısız stressiz sağlıkla ilerler gebeliğin, promen k işe yaradı bakKızlarrrr gebelik testimmm. Çok korkuyorumm inanamıyorummm ağlıyorummm
Dene kuzum ben faydasını gördüğümü düşünüyorum zarar gelmez yani. Çook teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun, bir an önce bu duygu size de nasip olsun inşallah canımCanım çok sağol hepsini önümüzdeki ay birebir deneyeceğim umarım bende faydasını görürüm. Çok teşekkür ederim kendi adıma .. Sende evladını sağ salim kucağına al inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Amin inşallah kuzum. İnan ben bile heyecanlıyım sabahı iple çekiyorum ya nedense hep ikizlerin olucak gibi geliyor bana :) Allah gönlüne göre versin inşallahAmiin canım arkadaşım gönlü güzel olan sensin, söylemeyi unutmuşum senin gönderdiğin duayı da her gün okudum günde 3 kez. Çok nadir unutmuşumdur yani. Rabbim hepinize nasip etsin, bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin
Evet canım hep aklımda o var hemen baktırcam yarın ona göre ne kullanmam gerekiyosa kullanayımbenim de gebelikte çıktı tiroid
ilaç kullanmıştım çok önemli tsh
baktır erkenden
Ayy canım benim çok sevindim yorumuna çook teşekkür ederimm :) çok şükür onun da etkisi çok diye düşünüyorum. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canımcanım iki gün önce paylaştığın ovulasyon testini görmüştüm ama cep ten girip yazamamıştım, belliydi ama olumlu yorum yapacaktım şu an o kadar sevindim ki anlatamam :) çok tebrik ederim inşallah sıkıntısız stressiz sağlıkla ilerler gebeliğin, promen k işe yaradı bak
Ay kıız Allah mı söyletti acaba :) ama klomen falan kullanmadım kuzum ailede de yok bizim o yüzden pek ihtimal yok :) sağlıklı olsun da ben bi tane bebişe razıyımAmin inşallah kuzum. İnan ben bile heyecanlıyım sabahı iple çekiyorum ya nedense hep ikizlerin olucak gibi geliyor bana :) Allah gönlüne göre versin inşallah
şimdi okudum da epey bi yoğunlaşmışsın dua anlamında, ağzına sağlık ne iyi etmişsin, ben de meryem suresine yoğunlaştığım ay olmuştu, allah duadan ayırmasın dilimizi..Ayy canım benim çok sevindim yorumuna çook teşekkür ederimm :) çok şükür onun da etkisi çok diye düşünüyorum. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım
Belirtilerimi yazdım ama hemen tekrarlıyım canım 31 ocakta inanılmaz bi uyku kasık ve bel ağrısıyla başladı bende her şey. Yani regle tam 1 hafta vardı. 31 ocak günü nasıl bi uyku içim uyuyodu bütün gün, gçzümü zor açtım. O günden beri de kasıklarımda batma dolgunluk hissi var, arada şiddetlenen bel ağrım var. Dün ve bugün biraz akıntı başladı ondan önce kupkuruydum. Bi de sahi yine bi kaç gündür çok fena gaz var bağırsaklarımda, çok afedersin karnımdan bağırsaklarımdan gürültü geliyo resmen ve gazı hissediyorum ordan oraya dolaşıyo hep. Hepsi bu canım
Amiin canım hep duaya ihtiyacımız var her an. Duanın gücüne de çok inanıyorum. Bundan sonra da hep dua edelim inşallahşimdi okudum da epey bi yoğunlaşmışsın dua anlamında, ağzına sağlık ne iyi etmişsin, ben de meryem suresine yoğunlaştığım ay olmuştu, allah duadan ayırmasın dilimizi..
Yok canım benim ya hiç önemli değil. Gaz evet ilginç bi çok kişide oluyo. Ben bi de böyle bi problem yaşamam genelde, dikkatimi çekmişti.Ay görmedim valla yazdıysan özür dilerim
Gazı çok duyuyorum yaygın bir belirti anladığım kadarıyla Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah o kadar sevindim ki anlatamam
Doğrudur canım şimdi sora bizde inşalah dua et bol bol bizede amin aminAh bi de bana sor canım. Kaybettiğim bebeğim ilk ay olunca bu bana çok uzun geldi. Rabbim kimseye aratmasın herkese bir an önce versin
ay canım şimdi gördüm mesajını bende çok heyecanlandım hade gözün aydın yarın git hemen kan ver bal gibi hamilesin işteKızlarrrr gebelik testimmm. Çok korkuyorumm inanamıyorummm ağlıyorummm
Inofolic ben de kullanıyorum kuzum iyidir ama değiştirir .İnofolic combi kullanıyorum zaten canım ama doktor değiştirir herhalde bakalım
Dualarım hep sizinle canım, siz de benden dualarınızı esirgemeyin sağlıkla kavuşayım inşallah bu kez yavrumaDoğrudur canım şimdi sora bizde inşalah dua et bol bol bizede amin amin
Çok teşekkür ederim kuzum :) evet yarın hemen kan vericem inşallah her şey güzel ilerler canımay canım şimdi gördüm mesajını bende çok heyecanlandım hade gözün aydın yarın git hemen kan ver bal gibi hamilesin işte
Evet ben de ağustostan beri kullanıyorum canım kaliteli yumurtlama için çok önemli bi takviye. Ama artık normal folik asite geçerimInofolic ben de kullanıyorum kuzum iyidir ama değiştirir .
insallah canım gözün aydinÇok teşekkür ederim kuzum :) evet yarın hemen kan vericem inşallah her şey güzel ilerler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?