Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay bak bunu hiç bilmiyodum canım tamam böyle dileği olanlara da özellikle dağıtayım o zaman

Kızlarrrr gebelik testimmm. Çok korkuyorumm inanamıyorummm ağlıyorummm
canım iki gün önce paylaştığın ovulasyon testini görmüştüm ama cep ten girip yazamamıştım, belliydi ama olumlu yorum yapacaktım şu an o kadar sevindim ki anlatamam :) çok tebrik ederim inşallah sıkıntısız stressiz sağlıkla ilerler gebeliğin, promen k işe yaradı bak

Dene kuzum ben faydasını gördüğümü düşünüyorum zarar gelmez yani. Çook teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun, bir an önce bu duygu size de nasip olsun inşallah canım

Amin inşallah kuzum. İnan ben bile heyecanlıyım sabahı iple çekiyorum ya nedense hep ikizlerin olucak gibi geliyor bana :) Allah gönlüne göre versin inşallah

Ayy canım benim çok sevindim yorumuna çook teşekkür ederimm :) çok şükür onun da etkisi çok diye düşünüyorum. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım

Amin inşallah kuzum. İnan ben bile heyecanlıyım sabahı iple çekiyorum ya nedense hep ikizlerin olucak gibi geliyor bana :) Allah gönlüne göre versin inşallah
Ay kıız Allah mı söyletti acaba :) ama klomen falan kullanmadım kuzum ailede de yok bizim o yüzden pek ihtimal yok :) sağlıklı olsun da ben bi tane bebişe razıyım

Ayy canım benim çok sevindim yorumuna çook teşekkür ederimm :) çok şükür onun da etkisi çok diye düşünüyorum. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım
şimdi okudum da epey bi yoğunlaşmışsın dua anlamında, ağzına sağlık ne iyi etmişsin, ben de meryem suresine yoğunlaştığım ay olmuştu, allah duadan ayırmasın dilimizi..

Ay görmedim valla yazdıysan özür dilerim

Gazı çok duyuyorum yaygın bir belirti anladığım kadarıyla Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah o kadar sevindim ki anlatamam

şimdi okudum da epey bi yoğunlaşmışsın dua anlamında, ağzına sağlık ne iyi etmişsin, ben de meryem suresine yoğunlaştığım ay olmuştu, allah duadan ayırmasın dilimizi..
Amiin canım hep duaya ihtiyacımız var her an. Duanın gücüne de çok inanıyorum. Bundan sonra da hep dua edelim inşallah

Ay görmedim valla yazdıysan özür dilerim

Gazı çok duyuyorum yaygın bir belirti anladığım kadarıyla Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah o kadar sevindim ki anlatamam
Yok canım benim ya hiç önemli değil. Gaz evet ilginç bi çok kişide oluyo. Ben bi de böyle bi problem yaşamam genelde, dikkatimi çekmişti.
Çok teşekkür ederim canımm amiin inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun

Merhaba hanımlar, Bayadır girmiyorum buraya. İnşallah güzel haberler çoğalmıştır. Sizlere bir şeyler söylemek istiyorum. Uzun zamandır buraya girmememin sebebi, burada yazılanları kafaya takıyordum ne bileyim insan etkileniyor ister istemez. Ve hayatımda değişikliğe gitmeye karar verdim. Silkelendim kendime geldim. İmtihanını en güzel şekilde vereceğim inşallah. Gönlüm o kadar ferah ki..
Her şeyi doğal yoldan çözme kararı aldık. Eşimle beraber hacamat ve sülük uygulaması yapacağız. Kasıklarıma yumurtalık hizasından yapacağım. Ve bu süreçte çamaşır suyu, yumuşatıcı, şampuan, parfüm, krem, ilaç kullanımını tamamen kestim. Sırada deterjan ve diş macunu var inşallah Artık paketli katkılı hiç bir gıda almıyoruz. Ekmeğimi daji kendim yapacağım. Çocuk meselesi için bir daha kolay kolay doktora gitmeyeceğim. Onun bize emanet verdiği bedene en güzel ve doğal şekilde bakacağım inşallah. Ve en önemlisi çatlatma iğnesi olduğum ay tamamen görev algısı ile ilişkiye girerdik eşimle. Gram zevk almadan, aramızda bir duygu, tutku olmadan. Ama artık öyle değil. İlişkiye girdiğimiz saatleri yalnızca biz biliyoruz ve sadece istediğimiz zaman yapıyoruz aşkla tutkuyla. Ve inanıyorum ki bunca değişimden ve tevekkülden sonra Rabbim bize nasip edecek. Hanımlar lütfen sorgulayın. Yediğimiz, kullandığımız hatta içtiğimiz su bile bu işte etkili. İçme suyundaki bir molekül bile yumurta tembelliği yapıyormuş. Velhasıl lütfen araştırın sorgulayın .. Bu işi doğal yollardan çözmeye çalışın, ve en önemlisi tevekkül edin.. seviglerimle..

ay canım şimdi gördüm mesajını bende çok heyecanlandım hade gözün aydın yarın git hemen kan ver bal gibi hamilesin işte
Çok teşekkür ederim kuzum :) evet yarın hemen kan vericem inşallah her şey güzel ilerler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…