- 28 Aralık 2018
- 404
- 585
- 23
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.161
Tabi hiç belli olmaz kuzum hayırlısını sağlıklısını versin Rabbim. Çok iyi yapmışsın balım takip et o sayfayı perşembe akşamları toplu dua oluyo onlara da katılabilirsin ben bi geçen geçen perşembe katılabildim. İnşallah en yakın zamanda alırsın güzel haberiA AloeeVeraa hiç belli olmaz kuzum ya Rabbim nasip ettiyse olurmu olur :) Tabi ki en önemlisi sağlıklı hayırlı evlat olması. Ama ikizde olsa fena olmaz hani :)) Rabbim gönlüne göre versin canım. Biraz önce instagramdan o söylediğin sayfaya bakıp Ayetel kürsi çalışmasına bende başladım. inşallah akşama da tesbih dileği için gerekenleri yapıcam.Hayırlısı artık
Allah yardımcımız olsun canım çok güzel bi yola girmişsin yılmadan devam et inşalah isteklerine kavuşursun şu zamanda böyle yaşamak zor çünkü ne mutlu sanaMerhaba hanımlar, Bayadır girmiyorum buraya. İnşallah güzel haberler çoğalmıştır. Sizlere bir şeyler söylemek istiyorum. Uzun zamandır buraya girmememin sebebi, burada yazılanları kafaya takıyordum ne bileyim insan etkileniyor ister istemez. Ve hayatımda değişikliğe gitmeye karar verdim. Silkelendim kendime geldim. İmtihanını en güzel şekilde vereceğim inşallah. Gönlüm o kadar ferah ki..
Her şeyi doğal yoldan çözme kararı aldık. Eşimle beraber hacamat ve sülük uygulaması yapacağız. Kasıklarıma yumurtalık hizasından yapacağım. Ve bu süreçte çamaşır suyu, yumuşatıcı, şampuan, parfüm, krem, ilaç kullanımını tamamen kestim. Sırada deterjan ve diş macunu var inşallah Artık paketli katkılı hiç bir gıda almıyoruz. Ekmeğimi daji kendim yapacağım. Çocuk meselesi için bir daha kolay kolay doktora gitmeyeceğim. Onun bize emanet verdiği bedene en güzel ve doğal şekilde bakacağım inşallah. Ve en önemlisi çatlatma iğnesi olduğum ay tamamen görev algısı ile ilişkiye girerdik eşimle. Gram zevk almadan, aramızda bir duygu, tutku olmadan. Ama artık öyle değil. İlişkiye girdiğimiz saatleri yalnızca biz biliyoruz ve sadece istediğimiz zaman yapıyoruz aşkla tutkuyla. Ve inanıyorum ki bunca değişimden ve tevekkülden sonra Rabbim bize nasip edecek. Hanımlar lütfen sorgulayın. Yediğimiz, kullandığımız hatta içtiğimiz su bile bu işte etkili. İçme suyundaki bir molekül bile yumurta tembelliği yapıyormuş. Velhasıl lütfen araştırın sorgulayın .. Bu işi doğal yollardan çözmeye çalışın, ve en önemlisi tevekkül edin.. seviglerimle..
Amin inşallah canım Allah razı olsunTabi hiç belli olmaz kuzum hayırlısını sağlıklısını versin Rabbim. Çok iyi yapmışsın balım takip et o sayfayı perşembe akşamları toplu dua oluyo onlara da katılabilirsin ben bi geçen geçen perşembe katılabildim. İnşallah en yakın zamanda alırsın güzel haberi
Canım benim yeni gördüm ama o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Canım inşallah sağlıkla bi şekilde devam eder. Şu anki mutluluğunu heyecanını tahmin edebiliyorum. İnşallah her şey gönlünce olurKızlarrrr gebelik testimmm. Çok korkuyorumm inanamıyorummm ağlıyorummm
Ah kuzum benim ya çok teşekkür ederimm. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak da nasip olsun. Her şey hepimizin gönlünce olsun canımCanım benim yeni gördüm ama o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Canım inşallah sağlıkla bi şekilde devam eder. Şu anki mutluluğunu heyecanını tahmin edebiliyorum. İnşallah her şey gönlünce olur
canim sen igneyi ne zaman yaptin hatirliyormusun ben 27 ocakta yapmistim cnmCanım hiç sevinemiyorm bile bu iğne öyle bi muallakta bırakıyorki iki gün sonrada böle çıkarsa kafayı yerim artık
canim sen igneyi ne zaman yaptin hatirliyormusun ben 27 ocakta yapmistim cnmCanım hiç sevinemiyorm bile bu iğne öyle bi muallakta bırakıyorki iki gün sonrada böle çıkarsa kafayı yerim artık
Canım çok teşekkür ederim bunu yazdıktan yarım saat sonra gebelik testi yaptım ve sonuç pozitif çıktıAllah yardımcımız olsun canım çok güzel bi yola girmişsin yılmadan devam et inşalah isteklerine kavuşursun şu zamanda böyle yaşamak zor çünkü ne mutlu sana
Ayyy Allah büyük işte baksana kendini teslim edince neler oluyo çok sevindim çok Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah İnan senn adına çık mutlu oldum Allah bizede nasip etsin.Canım çok teşekkür ederim bunu yazdıktan yarım saat sonra gebelik testi yaptım ve sonuç pozitif çıktıEki Görüntüle 2232396
Hay maşallah yaa hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun :)Canım çok teşekkür ederim bunu yazdıktan yarım saat sonra gebelik testi yaptım ve sonuç pozitif çıktıEki Görüntüle 2232396
Kan testi vermeden sevinmek istemiyorum ama damlattığım anda çıktı :) aynen öyle geçen ay içimi o kadar ferahlatmış ve Rabbime teslim olmuştum ki hamd olsun yaa Rabbim isteyen herkse hayırlısı ile nasip etsinAyyy Allah büyük işte baksana kendini teslim edince neler oluyo çok sevindim çok Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah İnan senn adına çık mutlu oldum Allah bizede nasip etsin.
Inşallah inşallah bi keseyi de görsem hayırlısı ile içim ferahlayacak :)) senin de hayırlı olsunnn <3Hay maşallah yaa hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun :)
Amin canım amin içini ferah tut olduğu belli var mı yaptığın bişeyler anlar bizede belirtilerin nelerdi geçti mi adet tarihin baya koyu çıkmış dua et bizedeKan testi vermeden sevinmek istemiyorum ama damlattığım anda çıktı :) aynen öyle geçen ay içimi o kadar ferahlatmış ve Rabbime teslim olmuştum ki hamd olsun yaa Rabbim isteyen herkse hayırlısı ile nasip etsin
Ben bu ay doktora gitmedim. Gitmek istemedim. İlaçlarla hem de sentetik hormonlarla hamile kalmak istemiyordum. Hem de aşı yaptığım ay aşırı stres yapmıştım yüzüm yara olmuştu. Dedim ben kafamı rahatlattı doğal yollarla olursa olsun inşallah. Ve yumurtlama zamanlarımda yumurta akı gibi akıntım oldu ondan bir önceki gün ilişkimiz olmuştu ama o akıntıya görünce eşime dedim ki ben böyle akıntı görmedim bugünğ boş geçirmeyelim o günü de değerlendirdik, belirtilerim ise göğüslerim normalde 1 hafta önceden ağrımaya başlardı bu sefer 10-12 gün önceden başladı. Bir gün ilişki esnasında pembe akıntı geldi. Adetim de bugün 7-8 gün geçti :)Amin canım amin içini ferah tut olduğu belli var mı yaptığın bişeyler anlar bizede belirtilerin nelerdi geçti mi adet tarihin baya koyu çıkmış dua et bizede
Oh maşallah baya geçmiş adet hemen doktora koş :)Ben bu ay doktora gitmedim. Gitmek istemedim. İlaçlarla hem de sentetik hormonlarla hamile kalmak istemiyordum. Hem de aşı yaptığım ay aşırı stres yapmıştım yüzüm yara olmuştu. Dedim ben kafamı rahatlattı doğal yollarla olursa olsun inşallah. Ve yumurtlama zamanlarımda yumurta akı gibi akıntım oldu ondan bir önceki gün ilişkimiz olmuştu ama o akıntıya görünce eşime dedim ki ben böyle akıntı görmedim bugünğ boş geçirmeyelim o günü de değerlendirdik, belirtilerim ise göğüslerim normalde 1 hafta önceden ağrımaya başlardı bu sefer 10-12 gün önceden başladı. Bir gün ilişki esnasında pembe akıntı geldi. Adetim de bugün 7-8 gün geçti :)
Ya ben bugün anca girebildim çok sevindim kuzum ya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı biz isteryen herkese ama senin netti eşin değerleri düzelmiştir artık :)Belirtilerimi yazdım ama hemen tekrarlıyım canım 31 ocakta inanılmaz bi uyku kasık ve bel ağrısıyla başladı bende her şey. Yani regle tam 1 hafta vardı. 31 ocak günü nasıl bi uyku içim uyuyodu bütün gün, gçzümü zor açtım. O günden beri de kasıklarımda batma dolgunluk hissi var, arada şiddetlenen bel ağrım var. Dün ve bugün biraz akıntı başladı ondan önce kupkuruydum. Bi de sahi yine bi kaç gündür çok fena gaz var bağırsaklarımda, çok afedersin karnımdan bağırsaklarımdan gürültü geliyo resmen ve gazı hissediyorum ordan oraya dolaşıyo hep. Hepsi bu canım
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip etsin AllahCanım çok teşekkür ederim bunu yazdıktan yarım saat sonra gebelik testi yaptım ve sonuç pozitif çıktıEki Görüntüle 2232396
12 şubata bulabildim nasıl geçicek bakalım :)Oh maşallah baya geçmiş adet hemen doktora koş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?