Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
A AloeeVeraa hiç belli olmaz kuzum ya Rabbim nasip ettiyse olurmu olur :) Tabi ki en önemlisi sağlıklı hayırlı evlat olması. Ama ikizde olsa fena olmaz hani :)) Rabbim gönlüne göre versin canım. Biraz önce instagramdan o söylediğin sayfaya bakıp Ayetel kürsi çalışmasına bende başladım. inşallah akşama da tesbih dileği için gerekenleri yapıcam.Hayırlısı artık

Tabi hiç belli olmaz kuzum hayırlısını sağlıklısını versin Rabbim. Çok iyi yapmışsın balım takip et o sayfayı perşembe akşamları toplu dua oluyo onlara da katılabilirsin ben bi geçen geçen perşembe katılabildim. İnşallah en yakın zamanda alırsın güzel haberi

Allah yardımcımız olsun canım çok güzel bi yola girmişsin yılmadan devam et inşalah isteklerine kavuşursun şu zamanda böyle yaşamak zor çünkü ne mutlu sana

Amin inşallah canım Allah razı olsun

Canım benim yeni gördüm ama o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Canım inşallah sağlıkla bi şekilde devam eder. Şu anki mutluluğunu heyecanını tahmin edebiliyorum. İnşallah her şey gönlünce olur
Ah kuzum benim ya çok teşekkür ederimm. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak da nasip olsun. Her şey hepimizin gönlünce olsun canım

Allah yardımcımız olsun canım çok güzel bi yola girmişsin yılmadan devam et inşalah isteklerine kavuşursun şu zamanda böyle yaşamak zor çünkü ne mutlu sana
Canım çok teşekkür ederim bunu yazdıktan yarım saat sonra gebelik testi yaptım ve sonuç pozitif çıktı

Canım çok teşekkür ederim bunu yazdıktan yarım saat sonra gebelik testi yaptım ve sonuç pozitif çıktı Eki Görüntüle 2232396
Ayyy Allah büyük işte baksana kendini teslim edince neler oluyo çok sevindim çok Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah İnan senn adına çık mutlu oldum Allah bizede nasip etsin.

Ayyy Allah büyük işte baksana kendini teslim edince neler oluyo çok sevindim çok Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah İnan senn adına çık mutlu oldum Allah bizede nasip etsin.
Kan testi vermeden sevinmek istemiyorum ama damlattığım anda çıktı :) aynen öyle geçen ay içimi o kadar ferahlatmış ve Rabbime teslim olmuştum ki hamd olsun yaa Rabbim isteyen herkse hayırlısı ile nasip etsin

Amin canım amin içini ferah tut olduğu belli var mı yaptığın bişeyler anlar bizede belirtilerin nelerdi geçti mi adet tarihin baya koyu çıkmış dua et bizede

Amin canım amin içini ferah tut olduğu belli var mı yaptığın bişeyler anlar bizede belirtilerin nelerdi geçti mi adet tarihin baya koyu çıkmış dua et bizede
Ben bu ay doktora gitmedim. Gitmek istemedim. İlaçlarla hem de sentetik hormonlarla hamile kalmak istemiyordum. Hem de aşı yaptığım ay aşırı stres yapmıştım yüzüm yara olmuştu. Dedim ben kafamı rahatlattı doğal yollarla olursa olsun inşallah. Ve yumurtlama zamanlarımda yumurta akı gibi akıntım oldu ondan bir önceki gün ilişkimiz olmuştu ama o akıntıya görünce eşime dedim ki ben böyle akıntı görmedim bugünğ boş geçirmeyelim o günü de değerlendirdik, belirtilerim ise göğüslerim normalde 1 hafta önceden ağrımaya başlardı bu sefer 10-12 gün önceden başladı. Bir gün ilişki esnasında pembe akıntı geldi. Adetim de bugün 7-8 gün geçti :)

Oh maşallah baya geçmiş adet hemen doktora koş :)

Ya ben bugün anca girebildim çok sevindim kuzum ya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı biz isteryen herkese ama senin netti eşin değerleri düzelmiştir artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…