- 3 Aralık 2018
- 171
- 191
- 18
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.181
Teşekkür ederim inşallah :))Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allah
Ooo maşallah :) Şubat ayı bize uğurlu geldi çok şükürTeşekkür ederim inşallah :))
Inşallah hayırlısı ile :)Ooo maşallah :) Şubat ayı bize uğurlu geldi çok şükürİnşallah daha de çoğalır Hamişlerimiz .
Oo maşallah gözün aydın canım bizlerede dua etmeyi unutmayın rabbim sağlıkla kucağına almayida nasip etsinCanım çok teşekkür ederim bunu yazdıktan yarım saat sonra gebelik testi yaptım ve sonuç pozitif çıktıEki Görüntüle 2232396
Kızlar dişimm çok şişti agriyor.doktora gittim antibiyotik iğne vermem lazım dedi almadım.napsamki şaşırdım tavsiyeleriniz varmi
Karanfil yağı damlat pamuğa oraya bastır anında keserKızlar dişimm çok şişti agriyor.doktora gittim antibiyotik iğne vermem lazım dedi almadım.napsamki şaşırdım tavsiyeleriniz varmi
8 de canım dün yapmıştım negatifti bikac gün daha bekleyim yine yapicam.cesaret edemiyorum büyük ihtimal yok ama yinede 100de 1 ümit iste.yumurtlamamin 8. Günü daha bugün diğerin de 13. Günü cikmistiBat ne zaman canim test yaptinmi hic.eger yakinsa kanda netlestitip ilac kullan bence
Onu yarın bulabilirsem alayim ilçedeyim de b2n canmKaranfil yağı damlat pamuğa oraya bastır anında keser
Ediyorum etmez miyim :)Oo maşallah gözün aydın canım bizlerede dua etmeyi unutmayın rabbim sağlıkla kucağına almayida nasip etsin
bende bu ay hacamat yaptrdm. yumurtaliklarim dahil. o kadar keyifliki adet olurken yatak.dosek yatardim agridan bu ay hicbir sey yok. agrisiz gecti. tarama seklinde hacamat yaptirmak daha faydaliMerhaba hanımlar, Bayadır girmiyorum buraya. İnşallah güzel haberler çoğalmıştır. Sizlere bir şeyler söylemek istiyorum. Uzun zamandır buraya girmememin sebebi, burada yazılanları kafaya takıyordum ne bileyim insan etkileniyor ister istemez. Ve hayatımda değişikliğe gitmeye karar verdim. Silkelendim kendime geldim. İmtihanını en güzel şekilde vereceğim inşallah. Gönlüm o kadar ferah ki..
Her şeyi doğal yoldan çözme kararı aldık. Eşimle beraber hacamat ve sülük uygulaması yapacağız. Kasıklarıma yumurtalık hizasından yapacağım. Ve bu süreçte çamaşır suyu, yumuşatıcı, şampuan, parfüm, krem, ilaç kullanımını tamamen kestim. Sırada deterjan ve diş macunu var inşallah Artık paketli katkılı hiç bir gıda almıyoruz. Ekmeğimi daji kendim yapacağım. Çocuk meselesi için bir daha kolay kolay doktora gitmeyeceğim. Onun bize emanet verdiği bedene en güzel ve doğal şekilde bakacağım inşallah. Ve en önemlisi çatlatma iğnesi olduğum ay tamamen görev algısı ile ilişkiye girerdik eşimle. Gram zevk almadan, aramızda bir duygu, tutku olmadan. Ama artık öyle değil. İlişkiye girdiğimiz saatleri yalnızca biz biliyoruz ve sadece istediğimiz zaman yapıyoruz aşkla tutkuyla. Ve inanıyorum ki bunca değişimden ve tevekkülden sonra Rabbim bize nasip edecek. Hanımlar lütfen sorgulayın. Yediğimiz, kullandığımız hatta içtiğimiz su bile bu işte etkili. İçme suyundaki bir molekül bile yumurta tembelliği yapıyormuş. Velhasıl lütfen araştırın sorgulayın .. Bu işi doğal yollardan çözmeye çalışın, ve en önemlisi tevekkül edin.. seviglerimle..
meraba cnm.oncelikle tebrik.ederim. rabbim saglikla kucagina.almayi nasip etsin. bu.arada ben @huzur45. ins bizlerede nasip olurHay maşallah yaa hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun :)
Sağ ol kuzum benim :) evet şimdi değer artcak mı kese kalp atışı falan telaşı başladıInşallah inşallah bi keseyi de görsem hayırlısı ile içim ferahlayacak :)) senin de hayırlı olsunnn <3
Hımm anladım canım biz tüm ev ahalisi test ettik onayladıkOnu yarın bulabilirsem alayim ilçedeyim de b2n canm
8 de canım dün yapmıştım negatifti bikac gün daha bekleyim yine yapicam.cesaret edemiyorum büyük ihtimal yok ama yinede 100de 1 ümit iste.yumurtlamamin 8. Günü daha bugün diğerin de 13. Günü cikmisti
Ne bilim icim bu sefer umitsiz büyük ihtimal yok hayırlısı aksi zamanda dışım çıktı onu unutturduCanim cok erken yapmissin negatif cikmasi cok normal.persembe cikar bence . Tuzlu suyla gargara falan yap.bana agiz sulari varya onlarda iyi geliyor.
Çok teşekkür ederim canım benim amiin inşallah Allahım sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin. Artık darısı sizlerin başına :) eşimin değerleri düzeldi demek ki canım bilmiyoruz yani şu an :)Ya ben bugün anca girebildim çok sevindim kuzum ya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı biz isteryen herkese ama senin netti eşin değerleri düzelmiştir artık :)
Canım 23 Ocak’ta iğne vuruldumcanim sen igneyi ne zaman yaptin hatirliyormusun ben 27 ocakta yapmistim cnm
Canım bizlerede dua et hamişlerin duası kabul olurmuş :)Çok teşekkür ederim canım benim amiin inşallah Allahım sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin. Artık darısı sizlerin başına :) eşimin değerleri düzeldi demek ki canım bilmiyoruz yani şu an :)
canim asilama grubumuzda 23 ocakta igne vurulan arkadaslar var testlerinde silik cizgi bile yok bence var senin insallahCanım 23 Ocak’ta iğne vuruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?