Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dişimm çok şişti agriyor.doktora gittim antibiyotik iğne vermem lazım dedi almadım.napsamki şaşırdım tavsiyeleriniz varmi

Bat ne zaman canim test yaptinmi hic.eger yakinsa kanda netlestitip ilac kullan bence

Bat ne zaman canim test yaptinmi hic.eger yakinsa kanda netlestitip ilac kullan bence
8 de canım dün yapmıştım negatifti bikac gün daha bekleyim yine yapicam.cesaret edemiyorum büyük ihtimal yok ama yinede 100de 1 ümit iste.yumurtlamamin 8. Günü daha bugün diğerin de 13. Günü cikmisti

bende bu ay hacamat yaptrdm. yumurtaliklarim dahil. o kadar keyifliki adet olurken yatak.dosek yatardim agridan bu ay hicbir sey yok. agrisiz gecti. tarama seklinde hacamat yaptirmak daha faydali

8 de canım dün yapmıştım negatifti bikac gün daha bekleyim yine yapicam.cesaret edemiyorum büyük ihtimal yok ama yinede 100de 1 ümit iste.yumurtlamamin 8. Günü daha bugün diğerin de 13. Günü cikmisti

Canim cok erken yapmissin negatif cikmasi cok normal.persembe cikar bence . Tuzlu suyla gargara falan yap.bana agiz sulari varya onlarda iyi geliyor.

Ya ben bugün anca girebildim çok sevindim kuzum ya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı biz isteryen herkese ama senin netti eşin değerleri düzelmiştir artık :)
Çok teşekkür ederim canım benim amiin inşallah Allahım sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin. Artık darısı sizlerin başına :) eşimin değerleri düzeldi demek ki canım bilmiyoruz yani şu an :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…