Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Insallah artik bir kisiden olsun guzel haber alalim

Evet evet şuan çok agrım var kasılmalar oluyo kuzum ya baya pıhtı geliyor aman iyi.iyi atılan kistler gelsin bebisler yarın gidicem ona göre yarın ilaca basliycam
Ayy önceki sayfalar açılmış üstünden bayağı geçmiş adet olmuşsun..başladın mı tekrar femarayla cnm

Canim cok sevindim senin adina guzel bi gelisme bu, testlerinin foto cektiysen paylasir misin bize de ornek olsun ben de senin gibi 7 den itibaren test yapip takip edcem insallah

Digerleri hep beklemis test ya bu da beklesin yarin cekip atim cnm yarinda test yaparim duruma gore insallaa koyulasmaya devam eder cizgi

bi sorum olacak kızalr, bu iğnenin üzerine 21. günde progesteron hormonua bakılıyo galiba, var mı yaptıran benim doktor gel demedi 21. gün , acaba unuttu mu gerek mi görmedi her ihtimale karşı gitsem mi bilemedim
@betiboop bana doktor iğnenin 10.gününde bakalım dddi yumurtlama olmuşmı diye yaptırdım 15 çıktı gayet iyi dddi beklemedeyim inşallah herkesin tutsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…