- 15 Ağustos 2017
- 2.189
- 2.126
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.921
İnşallah canım inşallah bebiş vardır bugün kaçıncı günün
Amin amin inşallah iğnenin etkisi değildir benmde 10 günüm 22 si adet günüm hiç belirtin var mıİgnenin 10.gunu cnm bakalim bakalim pazar idrar testi yapicam cikarsa kan vermeyi dusunuyorum Allahim cok aratmadan nasip etsin hepimize
Kizlar ben dayanamadim ignenin 7. 9. Ve 10. Gunde idrar testi yaptim ama erken nasilsa diye soylemedim cizgi git gide siliklesmedi koyulasti cok hafifte olsa bi onceki yaptığımdan daha koyu cikiyor insallab bu bebis haberidirde size mutlu haber vermeyi nasip eder Rabbim.
Bide önceki ignede 10.gun ne idrarda ne kanda hic igne etkisi kalmamisti negatifti
Amin amin inşallah iğnenin etkisi değildir benmde 10 günüm 22 si adet günüm hiç belirtin var mı
Insallah artik bir kisiden olsun guzel haber alalim
Benim şuan adet belirtilerim var sadace kendimi dinlemek istemiyorum çünkü yoruldum artık kırmızılardan o yüzden adet bekliyorum canımGitgidw koyulasmasi dikkatimi cekti bilemedim ko bel agrim ara ara kasik agrim bide goguslerimde agrim var cnm sende varmi belirti
Benim şuan adet belirtilerim var sadace kendimi dinlemek istemiyorum çünkü yoruldum artık kırmızılardan o yüzden adet bekliyorum canım
Ahh keske ilk haber vericegim siz olucaksiniz emin olun 2 aydir yazisiyoruz artık aile gibi oldunuz benim icin
Benim ilk daha 1,5 yılı geçti istiyoruz olmadı eşimde sperm sayısında azlık var doktorlar sorun etmedi şükür denemedeyiz YaniKacinci igne cnm
birbirimize
Insallah cannmAynen cnm endiselenme daha iyi oyle olmasi insallah hayirli hahaberler verelim artik birbirimize :)
Benim ilk daha 1,5 yılı geçti istiyoruz olmadı eşimde sperm sayısında azlık var doktorlar sorun etmedi şükür denemedeyiz Yani
Canim cok sevindim senin adina guzel bi gelisme bu, testlerinin foto cektiysen paylasir misin bize de ornek olsun ben de senin gibi 7 den itibaren test yapip takip edcem insallahBenimde 2. İns pozitif olur cnm cok dusuk değildir o yuzdensorun etmemislerdir cnm
Cnm hala adet olmadim mi sen.. test falan yaptin mi belki geç dollenme falan olmuşturKızlarrr adetolmak istiyorum artikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
benimde yk kuzum,aranızda hiç çocuğu olamamış tek ben miyim ya
Ayy önceki sayfalar açılmış üstünden bayağı geçmiş adet olmuşsun..başladın mı tekrar femarayla cnmEvet evet şuan çok agrım var kasılmalar oluyo kuzum ya baya pıhtı geliyor aman iyi.iyi atılan kistler gelsin bebisler yarın gidicem ona göre yarın ilaca basliycam
Evet kuzuma det oldum yok yarin basliycam buuk ihtimalle doktr çağırdı yarnAyy önceki sayfalar açılmış üstünden bayağı geçmiş adet olmuşsun..başladın mı tekrar femarayla cnm
Canim cok sevindim senin adina guzel bi gelisme bu, testlerinin foto cektiysen paylasir misin bize de ornek olsun ben de senin gibi 7 den itibaren test yapip takip edcem insallah
@betiboop bana doktor iğnenin 10.gününde bakalım dddi yumurtlama olmuşmı diye yaptırdım 15 çıktı gayet iyi dddi beklemedeyim inşallah herkesin tutsunbi sorum olacak kızalr, bu iğnenin üzerine 21. günde progesteron hormonua bakılıyo galiba, var mı yaptıran benim doktor gel demedi 21. gün , acaba unuttu mu gerek mi görmedi her ihtimale karşı gitsem mi bilemedim
Insallah yaa.. ayni kosullarda yapiyosan ve ufak da olsa bi koyulasma gozlemlediysen olmustir insallahDigerleri hep beklemis test ya bu da beklesin yarin cekip atim cnm yarinda test yaparim duruma gore insallaa koyulasmaya devam eder cizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?