Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet morfoloji kötü çıkıyordu ama düzelmişti son testte 1 ay ara vericem sanırım çünkü çok kilo aldım ve abimin nisan da düğünü var iyice balon gibi şişmek de istemiyorum boş yere
Evet baya kilo aldırıyo ilaçlar canım. Biraz da böyle dene, belki daha iyi gelir sana

Canim eger kendinden gelisiyor ve catliyorsa hic klomen kullanma ovulasyonla takip et. Benim kendinden gelisip catlamiyor bende incir ve havuc kürü yapicam.benimde 2gün kaldi regliye sogan suyu icicem 3 5gün idrar yollari icin.
Öyle yapıcam aşkım ovulasyonla takip edeceğim, seninde bak önümüzdeki ay olacak Allah'ın izninle. bu ay ağla ağlayabildiğin kadar bir daha iki çocukla ağlamaya vaktin kalmayabilir :)

Canım çok geçmiş olsun. Sen tahmin ediyodun zaten. Doktorunun ihmalkarlığının payı büyük ama nasipte yokmuş henüz demek ki. inşallah en kısa sürede sağlıkla kavuşursun evladına. Bence farklı daha ilgili ve özenli bir doktorla yoluna devam et

Ah canim norMal yoldan oldu o zaman hayirli ugurlu bebek olsun kan tahlili sonucun kac cikti ? Bulursan bi beni etiketle bende aynisini yapayim :)

Yeni ve garip haberlerle geldim yine İğnenin 9. günü akşam çok az kırmızı akıntı olmuştu, yazmıştım. Bugün 11. gün bir şey yok ne pembe ne kahve ne kırmızı.. Progestan ve östrojen ilacına devam. Sadece aşırı gaz var sancıyla birlikte. Biraz da mide ekşimesi. Göğüs ağrısı var ama çok da sert degil. Hayra çıksın inşallah

Hamilelik belirtileri gibi okuduklarımız hep tatlım inşallah vardır Bikaç gün somra test yapabilirsin ne zamandır deniyorsunuz oldu mu hiç gebelik

Hamilelik belirtileri gibi okuduklarımız hep tatlım inşallah vardır Bikaç gün somra test yapabilirsin ne zamandır deniyorsunuz oldu mu hiç gebelik
1.5 sene önce ölü doğum yaptım canım 5 aylıktı. Eşimde sıkıntı var o yüzden aşılama demistik ama pazara geldi diye iptal oldu, iğneyle doğal denedik iste.

Öyle yapıcam aşkım ovulasyonla takip edeceğim, seninde bak önümüzdeki ay olacak Allah'ın izninle. bu ay ağla ağlayabildiğin kadar bir daha iki çocukla ağlamaya vaktin kalmayabilir :)

Insallah o günleri görürüzde dertlesiriz canimmm. Bende nihat hatipoglunun dualar kitabini aldim ona yogunlasicam bu ay. Tesbih cekicem bol bol. Birde dünden beri zikire basladim.dilek hacet zikri.gunde 70 tane ara vermeden arka arkaya okunuyormus.bunu okuyanin muhakkak dilegi oluyormus.ama 70 tane 71 olmazmiş. ( YA ALLAH .YA RAHMAN .YA RAHİM .YA KÂNİ .YA KADİR) .hergünde meryem suresi 41 tane ayetel kürsi okumaya çalisicam. Dualarim hepimize

@meyyke cnm sen izmirdemi tedavi goruodun

Ah canim norMal yoldan oldu o zaman hayirli ugurlu bebek olsun kan tahlili sonucun kac cikti ? Bulursan bi beni etiketle bende aynisini yapayim :)
Tamamen normal yoldan oldu canım :) çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Kan sonucum 236 çıktı bugün, daha da 2 gün var bata.
Az önce @meyyke arkadaşımız ekran görüntüsünü atmıştı canım, burdan tekrar rica ediyorum ona seni de etiketleyebilirse sevinirim :)

Hepsi hamilelik belirtisi canım inşallah hamileliktendir bunlar

Ah ne iyi yapmışsın canım, dualar insanın ruhuna da çok iyi geliyo ve insanı psikolojik olarak rahatlatıyo bi teslimiyet yaratıyo sanki. Allahım kabul etsin bütün dualarını canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…