- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.421
Evet baya kilo aldırıyo ilaçlar canım. Biraz da böyle dene, belki daha iyi gelir sanaEvet morfoloji kötü çıkıyordu ama düzelmişti son testte 1 ay ara vericem sanırım çünkü çok kilo aldım ve abimin nisan da düğünü var iyice balon gibi şişmek de istemiyorum boş yere
Öyle yapıcam aşkım ovulasyonla takip edeceğim, seninde bak önümüzdeki ay olacak Allah'ın izninle. bu ay ağla ağlayabildiğin kadar bir daha iki çocukla ağlamaya vaktin kalmayabilir :)Canim eger kendinden gelisiyor ve catliyorsa hic klomen kullanma ovulasyonla takip et. Benim kendinden gelisip catlamiyor bende incir ve havuc kürü yapicam.benimde 2gün kaldi regliye sogan suyu icicem 3 5gün idrar yollari icin.
Siz adetten önce kan testi yaptırdiniz da çıkmadı mi peki ?Yanlış yazmışım canım daha 3 haftalık dmi senin ben adetim geçince öğrenmiştim:)
Hayır ben yaptırmadim 4 gün gecince idrarda baktım çıktı kanda 780 çıkmıştı sabırlı davrandım galiba ben biraz:)Siz adetten önce kan testi yaptırdiniz da çıkmadı mi peki ?
Bende de gün gün gebelik var bide hamilelik diye bı program var ikisinide sevdim çok güzelBen gün gün gebelik programını indirdim canım, bi de banu çiftçiyi indiriyim diyorum. Sen hangilerini kullanıyosun canım
Canım çok geçmiş olsun. Sen tahmin ediyodun zaten. Doktorunun ihmalkarlığının payı büyük ama nasipte yokmuş henüz demek ki. inşallah en kısa sürede sağlıkla kavuşursun evladına. Bence farklı daha ilgili ve özenli bir doktorla yoluna devam etklomen ve catlatma igneyi canim.
farkettik hep hamile oldugumu doktorada söyledim daha erken sonra gel dedi sürekli ve ji önlem almadi sonrada kanama oldu diyince küfür etmisti telefonu uzaklastirip. yani ilgilenmedi bakmadi umursamadi. olacagi varmis ne diyim hayirlisi olsun. o yüzden birdahakinde daha dikkatli olmayi düsünüyor herhalde ama ben baska doktorlarla görüsecegim tedaviyi onlarin dedigine göre yapcaz. bu simdiki doktorda üzülmesin diye bi defa kontrole ona giderim belki arada. kendini suclamasin sonucta verende alanda allah. cok sükür hamile kalabildim insallah hayirlisiyla birdahaki deneme nisan ayinda.
Ah canim norMal yoldan oldu o zaman hayirli ugurlu bebek olsun kan tahlili sonucun kac cikti ? Bulursan bi beni etiketle bende aynisini yapayim :)Evet canım hamileyim dün idrarda bugün kanda öğrendim çok şükür :)
Ben daha çok manevi yönden bi şeyler yaptım canım bu ay, yazdım hatta buraya baya uzun bi şey bulursam atayım. Eşimin ameliyatı da 3.5 ay olunca, Allah ol dedi oldu herhalde canım :)
Hamilelik belirtileri gibi okuduklarımız hep tatlım inşallah vardır Bikaç gün somra test yapabilirsin ne zamandır deniyorsunuz oldu mu hiç gebelikYeni ve garip haberlerle geldim yineİğnenin 9. günü akşam çok az kırmızı akıntı olmuştu, yazmıştım. Bugün 11. gün bir şey yok ne pembe ne kahve ne kırmızı.. Progestan ve östrojen ilacına devam. Sadece aşırı gaz var sancıyla birlikte. Biraz da mide ekşimesi. Göğüs ağrısı var ama çok da sert degil. Hayra çıksın inşallah
1.5 sene önce ölü doğum yaptım canım 5 aylıktı. Eşimde sıkıntı var o yüzden aşılama demistik ama pazara geldi diye iptal oldu, iğneyle doğal denedik iste.Hamilelik belirtileri gibi okuduklarımız hep tatlım inşallah vardır Bikaç gün somra test yapabilirsin ne zamandır deniyorsunuz oldu mu hiç gebelik
Hımm inşallah aşılamaya hiç gerek kalmaz canım bu belirtiler bebiş gibi ama vücudumuz oyun yapıyo bize1.5 sene önce ölü doğum yaptım canım 5 aylıktı. Eşimde sıkıntı var o yüzden aşılama demistik ama pazara geldi diye iptal oldu, iğneyle doğal denedik iste.
İnşallah canımHımm inşallah aşılamaya hiç gerek kalmaz canım bu belirtiler bebiş gibi ama vücudumuz oyun yapıyo bize
Öyle yapıcam aşkım ovulasyonla takip edeceğim, seninde bak önümüzdeki ay olacak Allah'ın izninle. bu ay ağla ağlayabildiğin kadar bir daha iki çocukla ağlamaya vaktin kalmayabilir :)
Gün gün gebeliği ben de sevdim canım daha önce de kullanmıştım. Diğerini duymamıştım ona da bi bakarımBende de gün gün gebelik var bide hamilelik diye bı program var ikisinide sevdim çok güzel
@meyyke cnm sen izmirdemi tedavi goruodunSıcacık suyla duş aldım bende regl gelsin söküleyim de bir sonraki aya bomba gibi başlayayım diye.
Dün çok ağlamıştım ama bugün çok umutlu uyandım önümüzdeki ay için elimden gelenin fazlasını yapacağım bakalım. Annem bu ay doktora gitmeyelim dedi ama bilemedim ne yapacağımı benim yumurtam kendi kendine oluşuyor ve çatlıyor zaten sizce yine de gidip klomen tedavisine başlamalı mıyım?
Tamamen normal yoldan oldu canım :) çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Kan sonucum 236 çıktı bugün, daha da 2 gün var bata.Ah canim norMal yoldan oldu o zaman hayirli ugurlu bebek olsun kan tahlili sonucun kac cikti ? Bulursan bi beni etiketle bende aynisini yapayim :)
Hepsi hamilelik belirtisi canım inşallah hamileliktendir bunlarYeni ve garip haberlerle geldim yineİğnenin 9. günü akşam çok az kırmızı akıntı olmuştu, yazmıştım. Bugün 11. gün bir şey yok ne pembe ne kahve ne kırmızı.. Progestan ve östrojen ilacına devam. Sadece aşırı gaz var sancıyla birlikte. Biraz da mide ekşimesi. Göğüs ağrısı var ama çok da sert degil. Hayra çıksın inşallah
Ah ne iyi yapmışsın canım, dualar insanın ruhuna da çok iyi geliyo ve insanı psikolojik olarak rahatlatıyo bi teslimiyet yaratıyo sanki. Allahım kabul etsin bütün dualarını canımInsallah o günleri görürüzde dertlesiriz canimmm. Bende nihat hatipoglunun dualar kitabini aldim ona yogunlasicam bu ay. Tesbih cekicem bol bol. Birde dünden beri zikire basladim.dilek hacet zikri.gunde 70 tane ara vermeden arka arkaya okunuyormus.bunu okuyanin muhakkak dilegi oluyormus.ama 70 tane 71 olmazmiş. ( YA ALLAH .YA RAHMAN .YA RAHİM .YA KÂNİ .YA KADİR) .hergünde meryem suresi 41 tane ayetel kürsi okumaya çalisicam. Dualarim hepimize
Canım benim inşallah yaaHepsi hamilelik belirtisi canım inşallah hamileliktendir bunlar
Bebis ben geldim diyo kan 100 lerde ckmstir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?