Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam canim bizde bastn hersy arastirilmsti esimn sonclari dusuktu bnde pko vrdi takiple asilamayla olmadi. Tekrar asilama denemk ve bklemek istemedim sonuclarda zatn ihtimaln dusk olacagini gosteriyordu%5 ihtimal verldi asilamada. 1 yil olmstu negatfle sonuclanan. Ilk cocuk olcagi icn bklemk istemedk stresli bi isteym zatn surec yipratti daha kotu olacagni biliyodm Iyikide cok bklememsm diyorm sukur ilknde pozitif sonuc aldik doktorlar tum arastrmayi yapip spermdi filmdi hormondu vs. Biliyosn daha sorada heryolu deniyorlar olmaynca farkli alternstf dusunuyorlar herzaman kisinin kararina da bgli. Bnde 28 im. Aksine erken yasta denemem daha guzel sonuc getirir sana kaliteyuksek iyi olir. 35 sorasi basari bi tik azaliyor. Dondurulacagi icin sora ikinci cocuk dusndgndn rahatlk olur Karar vermedn once her boyutunu arastrip emin olmak lazim kolay bi surec degl bikere birisine ihtiyacn var evde sana destk olacak hep diledgim zahmetlere gerek kalmadan rabbim sizleri kavustursn meleklerinize❤

Selam canim bizde bastn hersy arastirilmsti esimn sonclari dusuktu bnde pko vrdi takiple asilamayla olmadi. Tekrar asilama denemk ve bklemek istemedim sonuclarda zatn ihtimaln dusk olacagini gosteriyordu%5 ihtimal verldi asilamada. 1 yil olmstu negatfle sonuclanan. Ilk cocuk olcagi icn bklemk istemedk stresli bi isteym zatn surec yipratti daha kotu olacagni biliyodm Iyikide cok bklememsm diyorm sukur ilknde pozitif sonuc aldik doktorlar tum arastrmayi yapip spermdi filmdi hormondu vs. Biliyosn daha sorada heryolu deniyorlar olmaynca farkli alternstf dusunuyorlar herzaman kisinin kararina da bgli. Bnde 28 im. Aksine erken yasta denemem daha guzel sonuc getirir sana kaliteyuksek iyi olir. 35 sorasi basari bi tik azaliyor. Dondurulacagi icin sora ikinci cocuk dusndgndn rahatlk olur Karar vermedn once her boyutunu arastrip emin olmak lazim kolay bi surec degl bikere birisine ihtiyacn var evde sana destk olacak hep diledgim zahmetlere gerek kalmadan rabbim sizleri kavustursn meleklerinize❤

Canım ben bişey daha sorucaö adet belirtilerin var mı karın ağrısı fln
Kasıklarımda zaman zaman ağrı oluyo ve belimde ağrı var canım. Göğüslerim mesela adet olucağım zaman çok acayip hassaslaşıyodu 2-3 gün önce ama şu an o kadar hassas değiller çok dokunursam acıyolar. Yani adet belirtisi olarak kasık ve bel ağrım oluyo canım ama adet olucak gibi hissetmiyorum vücudumu, vücudum şişmedi kasılmadı yani rahat şu an

Kızlar benim 48. Günüm hala hasta olmadım 5 gündür tarlusal kullanıyorum. Hep ovulasyonla takip ettim bu kadar koyu çıkmamıştı. Gerçi bu da pik yapmamış ama. Bu hapı içerken acaba varolan yumurtalarımı çatlatıp hasta oluyoruz ki?? Var mı bilgisi olan. Ve bu arada dün gebelik denedim negatif. Belim deli gibi ağrıyor, kasıklarım da öyle

Eklentiler

• 1F0BC412-D794-4215-B018-2A944A733AAA.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 35
Kanda baktirdinmiki canim

Gün gün gebeliği ben de sevdim canım daha önce de kullanmıştım. Diğerini duymamıştım ona da bi bakarım
Bnde bisuri denemstm kuzum hangisi hosuma gttyse:) gungun gebelk kullaniyorm bnde hatta 2 tane varbiribin bilgileri iyi birinin gorseli ay cok sevndm sana❤

Allah kabul etsin kuzum ne güzel inşallah duaların karşılıksız kalmayacak bak gör bende başladım bugün yasin okudum , meryem suresi okudum Allah kabul etsin hepimizin dualarını

@shemsin

Eklentiler

• 6B70F325-2B41-46C7-9F52-EB6390E97BBA.webp
    66,8 KB · Görüntüleme: 37
Ay şimdi bi acaba oldu kafamda :)) aman yeter ki sağlıklı olsun hiç fark etmiyo bana ikiz tek canımm. Bol bol dua ediyorum sizlere, siz de bana edin hep
Sonucun cokguzel bebegim masallah benmde adete 2 gun kala 900 ckmsti embriyo trnsferi tabi hormon dha yukseliyor dogal olark beni baz alma yani. Bu konu sayiya bakmiyormus dusuk olannda ikiz oldgunu gordm ilgili forumda .Tamamen ultrasn muayenesnde anlasiliyorms bana da tek denmsti ilktn biliyosn :)) sen takibede gtmedn dimi 2 yumrta varsa oldu belki de allah gonlune gore versin sukur oldu

canım bende banu çiftçi yıl indirmiştim olmadı bebek yükleniyor falan diyor çıkınca herşey başa dönüyor
Ben de indirdim canım onun sistemi öyleymiş bebek yükleniyor diyo yani bebeğin 9 ayki gelişiminden dolayı öyle diyomuş. Şimdilik beğendim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…