- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.441
Canım ben bişey daha sorucaö adet belirtilerin var mı karın ağrısı flnAh ne iyi yapmışsın canım, dualar insanın ruhuna da çok iyi geliyo ve insanı psikolojik olarak rahatlatıyo bi teslimiyet yaratıyo sanki. Allahım kabul etsin bütün dualarını canım
Ah ne iyi yapmışsın canım, dualar insanın ruhuna da çok iyi geliyo ve insanı psikolojik olarak rahatlatıyo bi teslimiyet yaratıyo sanki. Allahım kabul etsin bütün dualarını canım
Masallah seninde pozitif cikms kan verdnmi canimcm:)Günaydın kızlaaar iğnenin 14 iğneden sonra 13.gün testim bu
Tabi sen şimdi sırayla okuduğun için mesajları ancak görürsün canım :) bugün değerim 236 çıktı bata 2 gün kalaBebis ben geldim diyo kan 100 lerde ckmstir
Selam canim bizde bastn hersy arastirilmsti esimn sonclari dusuktu bnde pko vrdi takiple asilamayla olmadi. Tekrar asilama denemk ve bklemek istemedim sonuclarda zatn ihtimaln dusk olacagini gosteriyordu%5 ihtimal verldi asilamada. 1 yil olmstu negatfle sonuclanan. Ilk cocuk olcagi icn bklemk istemedk stresli bi isteym zatn surec yipratti daha kotu olacagni biliyodm Iyikide cok bklememsm diyorm sukur ilknde pozitif sonuc aldikkızlar bişey sorcam size özellikle tüp bebek yaptıran arkadaşlarıma, nasıl karar verdiniz tüp bebeğe? benim yaşım 27 olcak martta, iki kez kimyasal yaşadım ve geçen sene mayıstan beri de deniyoruz bir türlü olmadı. eşim test yaptırmaya yanaşmadı ama kimyasal olduğu için spermlerde problem olmayabileceğini düşündük. olmadıkça insan daha kötü oluyor günden güne, ben de epey gündür tüp bebek düşünüyorum. sizce erken mi ne dersiniz sizler nasıl karar verdiniz buna
Selam canim bizde bastn hersy arastirilmsti esimn sonclari dusuktu bnde pko vrdi takiple asilamayla olmadi. Tekrar asilama denemk ve bklemek istemedim sonuclarda zatn ihtimaln dusk olacagini gosteriyordu%5 ihtimal verldi asilamada. 1 yil olmstu negatfle sonuclanan. Ilk cocuk olcagi icn bklemk istemedk stresli bi isteym zatn surec yipratti daha kotu olacagni biliyodm Iyikide cok bklememsm diyorm sukur ilknde pozitif sonuc aldikkızlar bişey sorcam size özellikle tüp bebek yaptıran arkadaşlarıma, nasıl karar verdiniz tüp bebeğe? benim yaşım 27 olcak martta, iki kez kimyasal yaşadım ve geçen sene mayıstan beri de deniyoruz bir türlü olmadı. eşim test yaptırmaya yanaşmadı ama kimyasal olduğu için spermlerde problem olmayabileceğini düşündük. olmadıkça insan daha kötü oluyor günden güne, ben de epey gündür tüp bebek düşünüyorum. sizce erken mi ne dersiniz sizler nasıl karar verdiniz buna
Kasıklarımda zaman zaman ağrı oluyo ve belimde ağrı var canım. Göğüslerim mesela adet olucağım zaman çok acayip hassaslaşıyodu 2-3 gün önce ama şu an o kadar hassas değiller çok dokunursam acıyolar. Yani adet belirtisi olarak kasık ve bel ağrım oluyo canım ama adet olucak gibi hissetmiyorum vücudumu, vücudum şişmedi kasılmadı yani rahat şu anCanım ben bişey daha sorucaö adet belirtilerin var mı karın ağrısı fln
Tabi sen şimdi sırayla okuduğun için mesajları ancak görürsün canım :) bugün değerim 236 çıktı bata 2 gün kala[/QUOTE
Yav smdi onu yazacaktm sonuc ne diyo masallah kuzim yaaa❤ nekadr sevindim sukurler olsn cok tbrik ediyorm seni hadi halayaa
canım bende banu çiftçi yıl indirmiştim olmadı bebek yükleniyor falan diyor çıkınca herşey başa dönüyorGün gün gebeliği ben de sevdim canım daha önce de kullanmıştım. Diğerini duymamıştım ona da bi bakarım
Kanda baktirdinmiki canimKızlar benim 48. Günüm hala hasta olmadım 5 gündür tarlusal kullanıyorum. Hep ovulasyonla takip ettim bu kadar koyu çıkmamıştı. Gerçi bu da pik yapmamış ama. Bu hapı içerken acaba varolan yumurtalarımı çatlatıp hasta oluyoruz ki?? Var mı bilgisi olan. Ve bu arada dün gebelik denedim negatif. Belim deli gibi ağrıyor, kasıklarım da öyle
Bnde bisuri denemstm kuzum hangisi hosuma gttyse:) gungun gebelk kullaniyorm bnde hatta 2 tane varbiribin bilgileri iyi birinin gorseliGün gün gebeliği ben de sevdim canım daha önce de kullanmıştım. Diğerini duymamıştım ona da bi bakarım
Allah kabul etsin kuzum ne güzelInsallah o günleri görürüzde dertlesiriz canimmm. Bende nihat hatipoglunun dualar kitabini aldim ona yogunlasicam bu ay. Tesbih cekicem bol bol. Birde dünden beri zikire basladim.dilek hacet zikri.gunde 70 tane ara vermeden arka arkaya okunuyormus.bunu okuyanin muhakkak dilegi oluyormus.ama 70 tane 71 olmazmiş. ( YA ALLAH .YA RAHMAN .YA RAHİM .YA KÂNİ .YA KADİR) .hergünde meryem suresi 41 tane ayetel kürsi okumaya çalisicam. Dualarim hepimize
Yok canım ben istanbulda oturuyorum@meyyke cnm sen izmirdemi tedavi goruodun
@shemsinTamamen normal yoldan oldu canım :) çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Kan sonucum 236 çıktı bugün, daha da 2 gün var bata.
Az önce @meyyke arkadaşımız ekran görüntüsünü atmıştı canım, burdan tekrar rica ediyorum ona seni de etiketleyebilirse sevinirim :)
Kan da baktırmadım ama 2/3 gün de bir gebelik testi yaptım beyaz çıktı hep, ovulasyon da dün silikti mesela bugün böyle. Yumurta falan mı çatlıycak acaba diye düşündğmKanda baktirdinmiki canim
Regl gecikti mi?Kan da baktırmadım ama 2/3 gün de bir gebelik testi yaptım beyaz çıktı hep, ovulasyon da dün silikti mesela bugün böyle. Yumurta falan mı çatlıycak acaba diye düşündğm
Sonucun cokguzel bebegim masallahAy şimdi bi acaba oldu kafamda :)) aman yeter ki sağlıklı olsun hiç fark etmiyo bana ikiz tek canımm. Bol bol dua ediyorum sizlere, siz de bana edin hep
Ben de indirdim canım onun sistemi öyleymiş bebek yükleniyor diyo yani bebeğin 9 ayki gelişiminden dolayı öyle diyomuş. Şimdilik beğendim bakalımcanım bende banu çiftçi yıl indirmiştim olmadı bebek yükleniyor falan diyor çıkınca herşey başa dönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?