Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnde bisuri denemstm kuzum hangisi hosuma gttyse:) gungun gebelk kullaniyorm bnde hatta 2 tane varbiribin bilgileri iyi birinin gorseli ay cok sevndm sana❤
Canım benim ya çok şükür diyorum ama hala çok duaya ihtiyacım var şu kritik süreçlerde ❤

Yok canım hiç takibe falan gitmedim o yüzden hiçbir fikrim yok :) ben pek sanmıyorum zaten ikiz olucağını. Her şeyin hayırlısı, yeter ki sağlıklı olsun hep sağlıkla doğsun

Canım benmde böyle çıktı dün akşam bugun kan verdim negatif pko var bnde sanırm lh yükseklğnden

Yok canım hiç takibe falan gitmedim o yüzden hiçbir fikrim yok :) ben pek sanmıyorum zaten ikiz olucağını. Her şeyin hayırlısı, yeter ki sağlıklı olsun hep sağlıkla doğsun
Ya zaten olsn da ona sukir bnde hep ole diyordum:) cibdiyt bile aramiyor insan gerckrn❤ zatn zor geciyor riskleri oluyor oda cabasi tek duam sglikli zamanli dogmalari

Canım çok soruyorum ama kasık ağrısı dediğin o regldeki karın ağrısı mı

Ya zaten olsn da ona sukir bnde hep ole diyordum:) cibdiyt bile aramiyor insan gerckrn❤ zatn zor geciyor riskleri oluyor oda cabasi tek duam sglikli zamanli dogmalari
İnşallah kuzum inşallah sağlıkla zamanında doğacak kuzuların. Siz zaten önemli olan zamanları çoktan atlattınız maşallah :)

Canım çok soruyorum ama kasık ağrısı dediğin o regldeki karın ağrısı mı
Evet canım regldeki gibi ama daha hafif hafif hissettiriyo kendini. Bazen bi kaç dakika şiddetleniyo sonra yine hafifliyo, bazen tamamen kesiliyo

Canım benmde böyle çıktı dün akşam bugun kan verdim negatif pko var bnde sanırm lh yükseklğnden
Ben de değerlerde sıkıntı yoktu da, işte yumurtam gelişmedi bu ay hasta da olamadım. Tarlusal kullanıyorum adet olmak için. Acaba bu sıra da yumurtlama oluyor mu ki diye merak ettim

Bu gebelik testi mi LH mı anlamadım
Aslında ben geçen ay klomen kullandım yumurtalarım gelişmedi. Doktor bıraktı. Ben ovulasyonla takip ettim. Hasta olmayıp gebelik de olmayınca tarlusala başladım, o arada da ovulasyon bakayım belki çatlama oluyordur diyr düşündüm. Çünkü hap bitiminden 10 gün sonraya kadar hasta olma zamanı var, sonrasında hamile olduğunu öğrenenler oluyor. Acaba onarada mı yumurtalyıp oluyor gibi bişey. Karışık oldu biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…