- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.461
Canım benim ya çok şükür diyorumBnde bisuri denemstm kuzum hangisi hosuma gttyse:) gungun gebelk kullaniyorm bnde hatta 2 tane varbiribin bilgileri iyi birinin gorseliay cok sevndm sana❤
Yok canım hiç takibe falan gitmedim o yüzden hiçbir fikrim yok :) ben pek sanmıyorum zaten ikiz olucağını. Her şeyin hayırlısı, yeter ki sağlıklı olsun hep sağlıkla doğsunSonucun cokguzel bebegim masallahbenmde adete 2 gun kala 900 ckmsti embriyo trnsferi tabi hormon dha yukseliyor dogal olark beni baz alma yani. Bu konu sayiya bakmiyormus dusuk olannda ikiz oldgunu gordm ilgili forumda .Tamamen ultrasn muayenesnde anlasiliyorms bana da tek denmsti ilktn biliyosn :)) sen takibede gtmedn dimi 2 yumrta varsa oldu belki de allah gonlune gore versin sukur oldu
48. GünümdeyimRegl gecikti mi?
Verdim canım negatif çıktı 0,8 silik ama negatif:)Masallah seninde pozitif cikms kan verdnmi canimcm:)
Canım benmde böyle çıktı dün akşam bugun kan verdim negatif pko var bnde sanırm lh yükseklğndenKızlar benim 48. Günüm hala hasta olmadım 5 gündür tarlusal kullanıyorum. Hep ovulasyonla takip ettim bu kadar koyu çıkmamıştı. Gerçi bu da pik yapmamış ama. Bu hapı içerken acaba varolan yumurtalarımı çatlatıp hasta oluyoruz ki?? Var mı bilgisi olan. Ve bu arada dün gebelik denedim negatif. Belim deli gibi ağrıyor, kasıklarım da öyle
Ya zaten olsn da ona sukir bnde hep ole diyordum:) cibdiyt bile aramiyor insan gerckrn❤ zatn zor geciyor riskleri oluyor oda cabasi tek duam sglikli zamanli dogmalariYok canım hiç takibe falan gitmedim o yüzden hiçbir fikrim yok :) ben pek sanmıyorum zaten ikiz olucağını. Her şeyin hayırlısı, yeter ki sağlıklı olsun hep sağlıkla doğsun
Canım çok soruyorum ama kasık ağrısı dediğin o regldeki karın ağrısı mıKasıklarımda zaman zaman ağrı oluyo ve belimde ağrı var canım. Göğüslerim mesela adet olucağım zaman çok acayip hassaslaşıyodu 2-3 gün önce ama şu an o kadar hassas değiller çok dokunursam acıyolar. Yani adet belirtisi olarak kasık ve bel ağrım oluyo canım ama adet olucak gibi hissetmiyorum vücudumu, vücudum şişmedi kasılmadı yani rahat şu an
Gebelik testi yapmış mıydın canım ? Hamilelikten olabilir mi?48. Günümdeyim
Yaptım canım dün sabah, ara ara da bakıyorum. Tarlusal kullanırken acaba yumurta mı çatlıyor diye düşündümGebelik testi yapmış mıydın canım ? Hamilelikten olabilir mi?
Ben de lh da falan yüksekslik yoktu, normaldi değerlerim de. Bilmiom walla 48 gündür bekliyorum çatlıycam artıkCanım benmde böyle çıktı dün akşam bugun kan verdim negatif pko var bnde sanırm lh yükseklğnden
İnşallah kuzum inşallah sağlıkla zamanında doğacak kuzuların. Siz zaten önemli olan zamanları çoktan atlattınız maşallah :)Ya zaten olsn da ona sukir bnde hep ole diyordum:) cibdiyt bile aramiyor insan gerckrn❤ zatn zor geciyor riskleri oluyor oda cabasi tek duam sglikli zamanli dogmalari
Evet canım regldeki gibi ama daha hafif hafif hissettiriyo kendini. Bazen bi kaç dakika şiddetleniyo sonra yine hafifliyo, bazen tamamen kesiliyoCanım çok soruyorum ama kasık ağrısı dediğin o regldeki karın ağrısı mı
canim senin yaptigin gebelik testimiydi ovulasyon testimiydi cizgi vardi bayaCanım benmde böyle çıktı dün akşam bugun kan verdim negatif pko var bnde sanırm lh yükseklğnden
sağol canımEvet canım regldeki gibi ama daha hafif hafif hissettiriyo kendini. Bazen bi kaç dakika şiddetleniyo sonra yine hafifliyo, bazen tamamen kesiliyo
Bu gebelik testi mi LH mı anlamadımYaptım canım dün sabah, ara ara da bakıyorum. Tarlusal kullanırken acaba yumurta mı çatlıyor diye düşündüm
Rica ederim canımsağol canım
Ovulasyon canım buBu gebelik testi mi LH mı anlamadım
Ben de değerlerde sıkıntı yoktu da, işte yumurtam gelişmedi bu ay hasta da olamadım. Tarlusal kullanıyorum adet olmak için. Acaba bu sıra da yumurtlama oluyor mu ki diye merak ettimCanım benmde böyle çıktı dün akşam bugun kan verdim negatif pko var bnde sanırm lh yükseklğnden
Aslında ben geçen ay klomen kullandım yumurtalarım gelişmedi. Doktor bıraktı. Ben ovulasyonla takip ettim. Hasta olmayıp gebelik de olmayınca tarlusala başladım, o arada da ovulasyon bakayım belki çatlama oluyordur diyr düşündüm. Çünkü hap bitiminden 10 gün sonraya kadar hasta olma zamanı var, sonrasında hamile olduğunu öğrenenler oluyor. Acaba onarada mı yumurtalyıp oluyor gibi bişey. Karışık oldu birazBu gebelik testi mi LH mı anlamadım
Ovulasyondu kuzumcanim senin yaptigin gebelik testimiydi ovulasyon testimiydi cizgi vardi baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?