- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.481
Canım ozaman sen yinede değerlendirBen de değerlerde sıkıntı yoktu da, işte yumurtam gelişmedi bu ay hasta da olamadım. Tarlusal kullanıyorum adet olmak için. Acaba bu sıra da yumurtlama oluyor mu ki diye merak ettim
Değerlendir o zaman bugümleri belki yumurtluyorsundur :) çok karışıkmış senin gerçekten Allah mucizeni beklemediğin anda mucize gibi versin inşallahAslında ben geçen ay klomen kullandım yumurtalarım gelişmedi. Doktor bıraktı. Ben ovulasyonla takip ettim. Hasta olmayıp gebelik de olmayınca tarlusala başladım, o arada da ovulasyon bakayım belki çatlama oluyordur diyr düşündüm. Çünkü hap bitiminden 10 gün sonraya kadar hasta olma zamanı var, sonrasında hamile olduğunu öğrenenler oluyor. Acaba onarada mı yumurtalyıp oluyor gibi bişey. Karışık oldu biraz
Gerçekten karışık anlatırken tam anlatabildim mi onu bile şaşırdım :) hasta olayım da tedaviye başlayım diye bekliyorum, gelmiyor :) eşim de ağır grip nasıl olcak bakalıöDeğerlendir o zaman bugümleri belki yumurtluyorsundur :) çok karışıkmış senin gerçekten Allah mucizeni beklemediğin anda mucize gibi versin inşallah
Aman bende şans olsa, eşim ağır gripCanım ozaman sen yinede değerlendir
ay canim kusura bakma emin konustum senide umutlandirdim hakkini helal et ben gebelik testi sanmistim bu arda canim ovulasyona guvenme bebde hep adete yakin koyulasirOvulasyondu kuzum
Kuzum bnde gebelik testleride silik çıkıyordu yok canım umutlanamıyodum ki hiç bu gebelik testlerin de koyu iki çizgi görene kadarda umutlanamıcam sanırım:)canım bnde pko var lh yüksek ondan koyu çıkıyoray canim kusura bakma emin konustum senide umutlandirdim hakkini helal et ben gebelik testi sanmistim bu arda canim ovulasyona guvenme bebde hep adete yakin koyulasir
Ovulasyon yine yapsam yine koyu çıkar:)Kuzum bnde gebelik testleride silik çıkıyordu yok canım umutlanamıyodum ki hiç bu gebelik testlerin de koyu iki çizgi görene kadarda umutlanamıcam sanırım:)canım bnde pko var lh yüksek ondan koyu çıkıyor
Canım benim ya çok teşekkür ederim inşallah hep sağlıkla ilerler :)A AloeeVeraa ay seni merak ettim canım misafirlerim var gördüm maşallah süper değerin inşallah daha artar sen ilk emin olduğumuz isimlerdendin hayırlısı ile oldu şükür darısı bize :)
valla canım bende tarlusal kullanırken hamile oldugumu öğrendim ilaca başladığım gün test yaptik bişey yoktu biteli 18 gün olmuştu doktora gittim hamileymisimAslında ben geçen ay klomen kullandım yumurtalarım gelişmedi. Doktor bıraktı. Ben ovulasyonla takip ettim. Hasta olmayıp gebelik de olmayınca tarlusala başladım, o arada da ovulasyon bakayım belki çatlama oluyordur diyr düşündüm. Çünkü hap bitiminden 10 gün sonraya kadar hasta olma zamanı var, sonrasında hamile olduğunu öğrenenler oluyor. Acaba onarada mı yumurtalyıp oluyor gibi bişey. Karışık oldu biraz
Sanırım ilaç içerken yumurta varda çatlatıyor ben öyle anladım açıkcası, çünkü bugün adet ağrışarı çektim resmen ve geçti şu An. Sağlıkla al inşallah kucağına :) darısı başımızavalla canım bende tarlusal kullanırken hamile oldugumu öğrendim ilaca başladığım gün test yaptik bişey yoktu biteli 18 gün olmuştu doktora gittim hamileymisim
evet canım arada benim de öyle sancilarim oluyordu kesin adet oluyorum diyordumSanırım ilaç içerken yumurta varda çatlatıyor ben öyle anladım açıkcası, çünkü bugün adet ağrışarı çektim resmen ve geçti şu An. Sağlıkla al inşallah kucağına :) darısı başımıza
Ya negatif cikms senin canim ins birdahaki aya nasip olsunOvulasyondu kuzum
Benim de kasıklarımda hep bir şişlik hali var canım. Aynen beklemek zor , hangi gün yapalım test :)İğneden sonra 8.günüm hala sol kasığımda ara ara batma var ve alt karın bölgemde birşey sağa sola kayıyor gibi hissediyorum hareket edince yada öksürünce daha çok farkediliyor bu. Şeffaf akıntı kalmadı hatta daha kuruyum ama çamaşırımda beyaz akıntı izleri oluyor sırt üstü yatıp ayaklarımı dümdüz uzattığımda kasıklarım da gerginlik va hafif batmlar var. Belirtiler böyle kızlar hamile arkadaşlar oldum sizede böyle şeyler beklemek Çok zor
Belli belirsiz görünen bi çizgi var canım kurumayan testte de. İnşallah bu bebiş habercisidir yaKizlar 23 ignem 25 asilmam olmusdu test gunum 8i aslinda igne etkisi icin surekli yapiyorum igne 9cu gununden negativdi sadece saatler sora kuruduktan sonra cikan hayalet cizgi vardi sindiyse daha koyuydu gitdikce soldu ve boyle oldu bes dak icinde sizcede varmi? Heyecandan yatamadim bile :) paylastigim kirumus test ise 4u yaptigimdi :)
Kasıklarda batma hissi hamilelik belirtisi canım. Yani iğnenin etkisi değilse gebelikten olabilirİğneden sonra 8.günüm hala sol kasığımda ara ara batma var ve alt karın bölgemde birşey sağa sola kayıyor gibi hissediyorum hareket edince yada öksürünce daha çok farkediliyor bu. Şeffaf akıntı kalmadı hatta daha kuruyum ama çamaşırımda beyaz akıntı izleri oluyor sırt üstü yatıp ayaklarımı dümdüz uzattığımda kasıklarım da gerginlik va hafif batmlar var. Belirtiler böyle kızlar hamile arkadaşlar oldum sizede böyle şeyler beklemek Çok zor
Canım en garantisi kan vermek bugun kan ver istersen bi iğne günlerimiz aynı benimde silik çıkıyor hala ama kanda 0,8 çıktıKizlar 23 ignem 25 asilmam olmusdu test gunum 8i aslinda igne etkisi icin surekli yapiyorum igne 9cu gununden negativdi sadece saatler sora kuruduktan sonra cikan hayalet cizgi vardi sindiyse daha koyuydu gitdikce soldu ve boyle oldu bes dak icinde sizcede varmi? Heyecandan yatamadim bile :) paylastigim kirumus test ise 4u yaptigimdi :)
Buda bi saat sonrasi :) fakat bakiyorumda adet oncesi boyle silik cikan testlerim cok olmus :)Belli belirsiz görünen bi çizgi var canım kurumayan testte de. İnşallah bu bebiş habercisidir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?