Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Değerlendir o zaman bugümleri belki yumurtluyorsundur :) çok karışıkmış senin gerçekten Allah mucizeni beklemediğin anda mucize gibi versin inşallah

Değerlendir o zaman bugümleri belki yumurtluyorsundur :) çok karışıkmış senin gerçekten Allah mucizeni beklemediğin anda mucize gibi versin inşallah
Gerçekten karışık anlatırken tam anlatabildim mi onu bile şaşırdım :) hasta olayım da tedaviye başlayım diye bekliyorum, gelmiyor :) eşim de ağır grip nasıl olcak bakalıö senin durum ne oldu, günğn yaklaşmıştı

ay canim kusura bakma emin konustum senide umutlandirdim hakkini helal et ben gebelik testi sanmistim bu arda canim ovulasyona guvenme bebde hep adete yakin koyulasir
Kuzum bnde gebelik testleride silik çıkıyordu yok canım umutlanamıyodum ki hiç bu gebelik testlerin de koyu iki çizgi görene kadarda umutlanamıcam sanırım:)canım bnde pko var lh yüksek ondan koyu çıkıyor

A AloeeVeraa ay seni merak ettim canım misafirlerim var gördüm maşallah süper değerin inşallah daha artar sen ilk emin olduğumuz isimlerdendin hayırlısı ile oldu şükür darısı bize :)
Canım benim ya çok teşekkür ederim inşallah hep sağlıkla ilerler :)
Çok şükür ben bi mucize yaşıyorum şu an, Allahım bir an önce size de yaşatsın böyle bi mucize

valla canım bende tarlusal kullanırken hamile oldugumu öğrendim ilaca başladığım gün test yaptik bişey yoktu biteli 18 gün olmuştu doktora gittim hamileymisim

valla canım bende tarlusal kullanırken hamile oldugumu öğrendim ilaca başladığım gün test yaptik bişey yoktu biteli 18 gün olmuştu doktora gittim hamileymisim
Sanırım ilaç içerken yumurta varda çatlatıyor ben öyle anladım açıkcası, çünkü bugün adet ağrışarı çektim resmen ve geçti şu An. Sağlıkla al inşallah kucağına :) darısı başımıza

evet canım arada benim de öyle sancilarim oluyordu kesin adet oluyorum diyordum

Kizlar 23 ignem 25 asilmam olmusdu test gunum 8i aslinda igne etkisi icin surekli yapiyorum igne 9cu gununden negativdi sadece saatler sora kuruduktan sonra cikan hayalet cizgi vardi sindiyse daha koyuydu gitdikce soldu ve boyle oldu bes dak icinde sizcede varmi? Heyecandan yatamadim bile :) paylastigim kirumus test ise 4u yaptigimdi :)

Eklentiler

• D76D3EDD-DA77-497F-A1EE-BADB049112FE.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 44
  • 6D7A34C8-8DB4-46B4-B293-EDD52C56C9D4.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 46
İğneden sonra 8.günüm hala sol kasığımda ara ara batma var ve alt karın bölgemde birşey sağa sola kayıyor gibi hissediyorum hareket edince yada öksürünce daha çok farkediliyor bu. Şeffaf akıntı kalmadı hatta daha kuruyum ama çamaşırımda beyaz akıntı izleri oluyor sırt üstü yatıp ayaklarımı dümdüz uzattığımda kasıklarım da gerginlik va hafif batmlar var. Belirtiler böyle kızlar hamile arkadaşlar oldum sizede böyle şeyler beklemek Çok zor

Benim de kasıklarımda hep bir şişlik hali var canım. Aynen beklemek zor , hangi gün yapalım test :)

Belli belirsiz görünen bi çizgi var canım kurumayan testte de. İnşallah bu bebiş habercisidir ya

Kasıklarda batma hissi hamilelik belirtisi canım. Yani iğnenin etkisi değilse gebelikten olabilir

Canım en garantisi kan vermek bugun kan ver istersen bi iğne günlerimiz aynı benimde silik çıkıyor hala ama kanda 0,8 çıktı

Belli belirsiz görünen bi çizgi var canım kurumayan testte de. İnşallah bu bebiş habercisidir ya
Buda bi saat sonrasi :) fakat bakiyorumda adet oncesi boyle silik cikan testlerim cok olmus :)

Eklentiler

• 7A13D385-56B0-4E6B-93F5-263B3F845457.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…