- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.501
Peki silik derhalmicikti yoksa kurudukdan sonramiCanım en garantisi kan vermek bugun kan ver istersen bi iğne günlerimiz aynı benimde silik çıkıyor hala ama kanda 0,8 çıktı
Şüphen varsa bikac gün daha bekle inşallah vardır bebisBuda bi saat sonrasi :) fakat bakiyorumda adet oncesi boyle silik cikan testlerim cok olmus :)
Kızlar bende bugün gebelik testi yaptım hayalet bi çizgi çıktı gebeyim acaba sizde goruyomusunuz tam emin olamadım bi baksaniza.Eki Görüntüle 2232922
Ayyy inşallah rabbim sanada en kısa sürede nasip etsin sevinemiyorum cann çok zor bi durumBariz 2.cizgiyi goruyorum canim.hemen doktira gidip ignelerine basla.insallah saglikla devam etsin.
Ayyy inşallah rabbim sanada en kısa sürede nasip etsin sevinemiyorum cann çok zor bi durum
Bariz belli :) harika çok sevindim canım .. git bir kan testi de yaptır da önlem alın kuzum. Allah utandırmasın sağlıkla al yavrunu kucagına inşallahŞimdi daha belli sanki ayy çok korkuyorum hiç sevinemiyorum nolur bana dua edin 4 düşüğüm varEki Görüntüle 2232930
İdrar damlatır damlatmaz kurudukça daha çok belirginleşiyorduPeki silik derhalmicikti yoksa kurudukdan sonrami
Bendede ayni benimkiler sence pozitivmi bence seninki pozitiv :)İdrar damlatır damlatmaz kurudukça daha çok belirginleşiyordu
Yok canım benmki negatif inşallah seninkiler pozitif çıkar canımmBendede ayni benimkiler sence pozitivmi bence seninki pozitiv :)
Kan verdim silik çıkınca sonuç 0,8Bendede ayni benimkiler sence pozitivmi bence seninki pozitiv :)
Kızlar bende bugün gebelik testi yaptım hayalet bi çizgi çıktı gebeyim acaba sizde goruyomusunuz tam emin olamadım bi baksaniza.Eki Görüntüle 2232922
Var canım çizgi hem de net fotoğrafta gayet rahat görünüyor :) inşallah güzel devam etsin.Şimdi daha belli sanki ayy çok korkuyorum hiç sevinemiyorum nolur bana dua edin 4 düşüğüm varEki Görüntüle 2232930
Canım sana bişey yazamadım, insan diycek birşey de bulamıyorKizlar benimde lekelenmeler basladi 16.günde bu ayda nasip olmadi. Bu arada regli halindeyken meryem suresi veya dualar okunmuyor mu
Canım sana bişey yazamadım, insan diycek birşey de bulamıyorbundan sonrası güzel olsun
Bunda çok belli canım ya. İstersen bi kan ver daha net olur sonuçBuda bi saat sonrasi :) fakat bakiyorumda adet oncesi boyle silik cikan testlerim cok olmus :)
Selam canim bizde bastn hersy arastirilmsti esimn sonclari dusuktu bnde pko vrdi takiple asilamayla olmadi. Tekrar asilama denemk ve bklemek istemedim sonuclarda zatn ihtimaln dusk olacagini gosteriyordu%5 ihtimal verldi asilamada. 1 yil olmstu negatfle sonuclanan. Ilk cocuk olcagi icn bklemk istemedk stresli bi isteym zatn surec yipratti daha kotu olacagni biliyodm Iyikide cok bklememsm diyorm sukur ilknde pozitif sonuc aldikdoktorlar tum arastrmayi yapip spermdi filmdi hormondu vs. Biliyosn daha sorada heryolu deniyorlar olmaynca farkli alternstf dusunuyorlar herzaman kisinin kararina da bgli. Bnde 28 im. Aksine erken yasta denemem daha guzel sonuc getirir sana kaliteyuksek iyi olir. 35 sorasi basari bi tik azaliyor. Dondurulacagi icin sora ikinci cocuk dusndgndn rahatlk olur Karar vermedn once her boyutunu arastrip emin olmak lazim kolay bi surec degl bikere birisine ihtiyacn var evde sana destk olacak hep diledgim zahmetlere gerek kalmadan rabbim sizleri kavustursn meleklerinize❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?