- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.521
Canım benim çok da silik değil bu çizgi, büyütmeden bile rahat görünüyo :) bata kaç var bilmiyorum ama bence pek şüphe yok hamilesinn :))Kızlar bende bugün gebelik testi yaptım hayalet bi çizgi çıktı gebeyim acaba sizde goruyomusunuz tam emin olamadım bi baksaniza.Eki Görüntüle 2232922
Meryem suresi okunmuyo canım. Sadece esmalar çekilebiliyo ve salavat çekebilirsinKizlar benimde lekelenmeler basladi 16.günde bu ayda nasip olmadi. Bu arada regli halindeyken meryem suresi veya dualar okunmuyor mu
Meryem suresi okunmuyo canım. Sadece esmalar çekilebiliyo ve salavat çekebilirsin
Evet bitanem onlar.Ya Allah YA RAHMAN GIBI DIMI CANIM
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Rabbim sağ sağlim kucagına aldırsınCanım çok teşekkür ederim bunu yazdıktan yarım saat sonra gebelik testi yaptım ve sonuç pozitif çıktıEki Görüntüle 2232396
Gerçekten insanın nutku tutukuyorAynen canim bende hamile kalablara sevinip yorum yapiyorum ama kalamayanlara yazamiyorum üzüluyorum.
yada isim olarak laboquick var onumu alsamgünaydın kader arkadaşlarım bugünde sabah oldu çok şükür bişey sorucam siz hangi gebelik testlerinden kullanıyorsunuz bende şimdi neten sipariş vericemde karar veremedim çok lu mu alsam falan diye
yada isim olarak laboquick var onumu alsam
Laboquick iyi bi marka canım hassaslığı güzel bi testyada isim olarak laboquick var onumu alsam
Peki ayni tonmuydu ay insallah rabbim herkese en hayirlisini versin :)Kan verdim silik çıkınca sonuç 0,8
Yarin test tekrarliycam bakalim ona uygun kanda veririm belki cunki doktorum 8den erken kan testi verme dedi :)Bunda çok belli canım ya. İstersen bi kan ver daha net olur sonuç
O zaman sen evde testleri tekrarlamaya devam et canımYarin test tekrarliycam bakalim ona uygun kanda veririm belki cunki doktorum 8den erken kan testi verme dedi :)
Canım varsa kanda çıkar bnce çünkü önce kana sonra idrara geçiyor yarin da tekrarla koyulaşma varsa hemen kan vermeye git canımYarin test tekrarliycam bakalim ona uygun kanda veririm belki cunki doktorum 8den erken kan testi verme dedi :)
Evet canım 13.45 te randevum. Tabi ki bi şey göremiycem :) ama en azından doktorla konuşmuş olurum canımA AloeeVeraa canım sen bugün mü doktora gidecektin
canım bir çok test var piyasada. erken gebelik alacaksan en iyisinin early predictor olduğunu söylüyorlar 10ml/u beta hcg algılıyormuş. loboquick de ondan sonraki iyilerden biri. fakat şu days comfort falan yalancı pozitif veriyor. geçen ay bende bariz pozitif verdi, o gün regl oldum :)
bir de ben kendim amerika'dan clearblue alıyorum geçen amazondan sipariş etmiştim bu ay arkadaşım yolladı eğer fırsatın varsa o da olabilir. dijital olanını alıyorum üç tanesi 120 tl civarında tutuyor her şey dahil üç ay gidiyor zaten. o da epey hassas.
Laboquick iyi bi marka canım hassaslığı güzel bi test
Evet canım 13.45 te randevum. Tabi ki bi şey göremiycem :) ama en azından doktorla konuşmuş olurum canım
Evet bitanem onlar.
Bu ay senden de çok ümitliyim, sanki sıra sana geldi gibi hissediyorum ben canım. İnşallah Allahın izniyle bu ay gelir yavruşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?