Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sindi doktoru aradim 4 5 ay ara verelim dedi benim kendinden yumurtam gelismiyor. gelissede catlamiyor kiste dönusüyor.Yani benim umutlar yaza kaldi.
Zaten canım ilaçların etkisi devam ediyor sen nde bitkisel destekle rabbim isterse olur belki senin ona daha yakın olmanı istiyor.sabret canm dualarım seninle.bende kanverdim 3 te belli olacak

Zaten canım ilaçların etkisi devam ediyor sen nde bitkisel destekle rabbim isterse olur belki senin ona daha yakın olmanı istiyor.sabret canm dualarım seninle.bende kanverdim 3 te belli olacak

Sagol canim.hayirli haberlerle dön insallah

Canım sen napıyosun regl oldun mu

Evet canim gelmeye basladi yarina tamamen sökülür. 1tane kistim vardi sökülsün diye 2 3 gün sogan suyu icicem. reglinin 3.günü yumurta gelistirmek icin incir kürüne baslicam 8 9 gün tek basina incirkürü sonrasindada catlamasini saglamak icin 5 gün incir ve havuc kürünü birlikte yapicam.bitisi reglinin 14.15 .gününe yani ovulasyona denk geliyor.

Canim ben 17 18 18 ve bu ayda 16.günde regli oldum. Ama 19 20 dede regli olan arkadaslarimiz var
Canım baştan mesajları okuyup öyle yazayım dedim. Her daim dualar dilimizde buna rağmen henüz olmadıysa hayırlısı senin için bu olduğu içindir.Arkadaşlarında söylediği gibi ilaçların etkisi devam edecek zaten, sende kürlerle desteklersin. inşallah Allah'ın izniyle kendiliğinden gelecek bebeğin gör bak. Doktora gelip gitmediğin için kafanda daha rahat olacak çünkü

Ya kızlar ya, birşey dicem :) ben iğnenin 8. Günündeyim dedimki bari yalancı pozitif de olsa yapayım bakalım ne çıkıcak; pozitif çıktı . Mutluyum ama çok güzel bir duygu çift çizgi. Inşallah silinmez orda kalır ilerleyen günlerde de

Eklentiler

• image.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…