- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.541
Gerçekten insanın nutku tutukuyorinşallah biz de tez vakitte güzel haberler alırız :)
Zaten canım ilaçların etkisi devam ediyor sen nde bitkisel destekle rabbim isterse olur belki senin ona daha yakın olmanı istiyor.sabret canm dualarım seninle.bende kanverdim 3 te belli olacakSindi doktoru aradim 4 5 ay ara verelim dedi benim kendinden yumurtam gelismiyor. gelissede catlamiyor kiste dönusüyor.Yani benim umutlar yaza kaldi.
Zaten canım ilaçların etkisi devam ediyor sen nde bitkisel destekle rabbim isterse olur belki senin ona daha yakın olmanı istiyor.sabret canm dualarım seninle.bende kanverdim 3 te belli olacak
Canım hayırlı haberlerle gel inşallahZaten canım ilaçların etkisi devam ediyor sen nde bitkisel destekle rabbim isterse olur belki senin ona daha yakın olmanı istiyor.sabret canm dualarım seninle.bende kanverdim 3 te belli olacak
Canım sen napıyosun regl oldun muInsallah canim
Canım güzel haberlerle gel sende inşallah :)Evet canım 13.45 te randevum. Tabi ki bi şey göremiycem :) ama en azından doktorla konuşmuş olurum canım
Laboquick Canım netten alablrsin güvenilirgünaydın kader arkadaşlarım bugünde sabah oldu çok şükür bişey sorucam siz hangi gebelik testlerinden kullanıyorsunuz bende şimdi neten sipariş vericemde karar veremedim çok lu mu alsam falan diye
Sağol Canım inşallahCanım hayırlı haberlerle gel inşallah
Canm ben birinde 14 birindede 18 gun sonra olmustumKızlar iğneden sonra kaçıncı gün adet oldunuz
Canım sen napıyosun regl oldun mu
Sagol canm insallh bata 2 gun vardi kan verdim 3 te cikacak dua et lütfenCanım benim çok da silik değil bu çizgi, büyütmeden bile rahat görünüyo :) bata kaç var bilmiyorum ama bence pek şüphe yok hamilesinn :))
Laboquick Canım netten alablrsin güvenilir
Kızlar iğneden sonra kaçıncı gün adet oldunuz
Sağol Canım kanda çıkacakmı bakalım hayırlısı dualarinizdualarınıza ihtiyacım varcanım benim ben gördüm valla tebrik ederimm
inşallah güzel sonuçlar alırsın canım dualarım sizlerleSagol canm insallh bata 2 gun vardi kan verdim 3 te cikacak dua et lütfen
Sağol Canım kanda çıkacakmı bakalım hayırlısı dualarinizdualarınıza ihtiyacım var
Canım baştan mesajları okuyup öyle yazayım dedim. Her daim dualar dilimizde buna rağmen henüz olmadıysa hayırlısı senin için bu olduğu içindir.Arkadaşlarında söylediği gibi ilaçların etkisi devam edecek zaten, sende kürlerle desteklersin. inşallah Allah'ın izniyle kendiliğinden gelecek bebeğin gör bak. Doktora gelip gitmediğin için kafanda daha rahat olacak çünküCanim ben 17 18 18 ve bu ayda 16.günde regli oldum. Ama 19 20 dede regli olan arkadaslarimiz var
Az kaşmış hadi konuş da rahatla :)Evet canım 13.45 te randevum. Tabi ki bi şey göremiycem :) ama en azından doktorla konuşmuş olurum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?