- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.561
Çok güzel canım ovulasyon testini almayı sakın ihmal etme bende çok etkili oldu yumurtlamamışsa yakalayınca instgramda birgebenin günlüğü var o kadinkadın ilişki günlerini söylüyor canım.birde gebelik _ovulasyon diye bir kadın var oda yardımcı oluyor .ben bu şekild e denedim 2 aydirEvet canim gelmeye basladi yarina tamamen sökülür. 1tane kistim vardi sökülsün diye 2 3 gün sogan suyu icicem. reglinin 3.günü yumurta gelistirmek icin incir kürüne baslicam 8 9 gün tek basina incirkürü sonrasindada catlamasini saglamak icin 5 gün incir ve havuc kürünü birlikte yapicam.bitisi reglinin 14.15 .gününe yani ovulasyona denk geliyor.
Insallah canimYa kızlar ya, birşey dicem :) ben iğnenin 8. Günündeyim dedimki bari yalancı pozitif de olsa yapayım bakalım ne çıkıcak; pozitif çıktı . Mutluyum ama çok güzel bir duygu çift çizgi. Inşallah silinmez orda kalır ilerleyen günlerde de
Canım baştan mesajları okuyup öyle yazayım dedim. Her daim dualar dilimizde buna rağmen henüz olmadıysa hayırlısı senin için bu olduğu içindir.Arkadaşlarında söylediği gibi ilaçların etkisi devam edecek zaten, sende kürlerle desteklersin. inşallah Allah'ın izniyle kendiliğinden gelecek bebeğin gör bak. Doktora gelip gitmediğin için kafanda daha rahat olacak çünkü
Çok güzel canım ovulasyon testini almayı sakın ihmal etme bende çok etkili oldu yumurtlamamışsa yakalayınca instgramda birgebenin günlüğü var o kadinkadın ilişki günlerini söylüyor canım.birde gebelik _ovulasyon diye bir kadın var oda yardımcı oluyor .ben bu şekild e denedim 2 aydir
Şimdide dualarımız seninle testinde çizgi çok net :) Inşallah güzel haberler duyarsınSagol canm insallh bata 2 gun vardi kan verdim 3 te cikacak dua et lütfen
Allah razi olsun canim dusuklerden sonra sevinemiyorum tuhaf bi duygu geçen ay kimyasal geçirdim.korkuyorum elinde değil rabbim beterinden korusun .Inşallah sizlerede en kısa sürede sağlıklı gebelikler nasip eder insallah8Şimdide dualarımız seninle testinde çizgi çok net :) Inşallah güzel haberler duyarsın
Bi git canm kafan rahatlasin o cok onemli zaten yumurtayı eriten stresmis ben 2 aydır nasılsa olmuyor napiyim diye boşverdim stres yapmamak için.afedersin ilişkiyi önce yapmış olmak için yapıyoduk oda çok stres yapıyordu 2 aydır öyle değildi ama olursa olur olmassa olmaz.insallh hayırla sonuclanirHerseyi denicem belki doktor stresi olmadan daha iyi olur.doktorum cuma gel dedi kist ne durumda diye pek gidesim yok.ama rahmin temizlendigini görüp birdaha gitmicem.
Ben test yapmak istemiyorum ya adetim beklicez bu defa galibaBenim de kasıklarımda hep bir şişlik hali var canım. Aynen beklemek zor , hangi gün yapalım test :)
İnşallah öyledir canım ya hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum inşallah bu ay olmuşturKasıklarda batma hissi hamilelik belirtisi canım. Yani iğnenin etkisi değilse gebelikten olabilir
En iyisi aslında da , ah şu içimizi dürten şey :) ben yaptım gördün mü canım. Yalancı pozitif çıktı , mutlu oldum ama :))Ben test yapmak istemiyorum ya adetim beklicez bu defa galiba
Yaa kaçıncı günesin sen belkide yalancı değildirEn iyisi aslında da , ah şu içimizi dürten şey :) ben yaptım gördün mü canım. Yalancı pozitif çıktı , mutlu oldum ama :))
Senle aynı işte canım 30 unda oldum bende iğne , 8. Gün bugün. Çok erken ama . Cuma bir daha yaparım test. İnşallaj değildir ama erken olunca umutlanmak istemiyorum boşunaYaa kaçıncı günesin sen belkide yalancı değildir
Bu sitede bir arkadaş iğneden ertesi gün sürekli test yapıp ne zaman silikleşmeye başladığına bakmıştı sekizinci günki testi bukadr belirgin bir çizgi yoktu hatta gözükmüyordu bile yakınlaştırmadan ve hamile kalmamıştı o ay ama seninki bayağı net ya umutlandırmak istemem ama hamile kalanların testleri hiç silikleşmiyorr doğru dürüst. Hep Bi belirgin çizgi çıkıyor inşallah hamilesindir ya inşallahSenle aynı işte canım 30 unda oldum bende iğne , 8. Gün bugün. Çok erken ama . Cuma bir daha yaparım test. İnşallaj değildir ama erken olunca umutlanmak istemiyorum boşuna
Hayırlısı canım ya, umutlanıp hep hüsrana alıştık nasıl olsa. Rabbim nasip etsin hepimize inşallah tez zamanda. Inşallah bu ay hepimizin yüzü Güler canım benimBu sitede bir arkadaş iğneden ertesi gün sürekli test yapıp ne zaman silikleşmeye başladığına bakmıştı sekizinci günki testi bukadr belirgin bir çizgi yoktu hatta gözükmüyordu bile yakınlaştırmadan ve hamile kalmamıştı o ay ama seninki bayağı net ya umutlandırmak istemem ama hamile kalanların testleri hiç silikleşmiyorr doğru dürüst. Hep Bi belirgin çizgi çıkıyor inşallah hamilesindir ya inşallah
Evet inşallah biz nekadar umutlanıp üzülsekte Allahın dediği olur. Bize düşen dilemek Rabbim en güzelini en güzel zamanda verecektir inşallahHayırlısı canım ya, umutlanıp hep hüsrana alıştık nasıl olsa. Rabbim nasip etsin hepimize inşallah tez zamanda. Inşallah bu ay hepimizin yüzü Güler canım benim
Canım soğan suyu çok etkiliymiş inşallah buna Rabbim gönlümdekini nasip ederEvet canim gelmeye basladi yarina tamamen sökülür. 1tane kistim vardi sökülsün diye 2 3 gün sogan suyu icicem. reglinin 3.günü yumurta gelistirmek icin incir kürüne baslicam 8 9 gün tek basina incirkürü sonrasindada catlamasini saglamak icin 5 gün incir ve havuc kürünü birlikte yapicam.bitisi reglinin 14.15 .gününe yani ovulasyona denk geliyor.
Bnmde 14. Gün canım regl bekliyorum bkalım inş erken gelirde bidahaki ay için umutlanmaya başlarımCanm ben birinde 14 birindede 18 gun sonra olmustum
Aynen canım ve test gayet güvenlr yoksa yok varsa var yaniEVET CANIM BAKTIM ŞİMDİ ALDIM 25 ADET 27 TL ECZANEDEN ÇOK ÇOK İYİ
Bekliyorum bnde artık canım 14. Gün iğneden snra inş çabuk gelirCanim ben 17 18 18 ve bu ayda 16.günde regli oldum. Ama 19 20 dede regli olan arkadaslarimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?