Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok güzel canım ovulasyon testini almayı sakın ihmal etme bende çok etkili oldu yumurtlamamışsa yakalayınca instgramda birgebenin günlüğü var o kadinkadın ilişki günlerini söylüyor canım.birde gebelik _ovulasyon diye bir kadın var oda yardımcı oluyor .ben bu şekild e denedim 2 aydir

Insallah canim bol bol dua ediyorum hepimize

Herseyi denicem belki doktor stresi olmadan daha iyi olur.doktorum cuma gel dedi kist ne durumda diye pek gidesim yok.ama rahmin temizlendigini görüp birdaha gitmicem.

Şimdide dualarımız seninle testinde çizgi çok net :) Inşallah güzel haberler duyarsın
Allah razi olsun canim dusuklerden sonra sevinemiyorum tuhaf bi duygu geçen ay kimyasal geçirdim.korkuyorum elinde değil rabbim beterinden korusun .Inşallah sizlerede en kısa sürede sağlıklı gebelikler nasip eder insallah8

Herseyi denicem belki doktor stresi olmadan daha iyi olur.doktorum cuma gel dedi kist ne durumda diye pek gidesim yok.ama rahmin temizlendigini görüp birdaha gitmicem.
Bi git canm kafan rahatlasin o cok onemli zaten yumurtayı eriten stresmis ben 2 aydır nasılsa olmuyor napiyim diye boşverdim stres yapmamak için.afedersin ilişkiyi önce yapmış olmak için yapıyoduk oda çok stres yapıyordu 2 aydır öyle değildi ama olursa olur olmassa olmaz.insallh hayırla sonuclanir

Senle aynı işte canım 30 unda oldum bende iğne , 8. Gün bugün. Çok erken ama . Cuma bir daha yaparım test. İnşallaj değildir ama erken olunca umutlanmak istemiyorum boşuna
Bu sitede bir arkadaş iğneden ertesi gün sürekli test yapıp ne zaman silikleşmeye başladığına bakmıştı sekizinci günki testi bukadr belirgin bir çizgi yoktu hatta gözükmüyordu bile yakınlaştırmadan ve hamile kalmamıştı o ay ama seninki bayağı net ya umutlandırmak istemem ama hamile kalanların testleri hiç silikleşmiyorr doğru dürüst. Hep Bi belirgin çizgi çıkıyor inşallah hamilesindir ya inşallah

Hayırlısı canım ya, umutlanıp hep hüsrana alıştık nasıl olsa. Rabbim nasip etsin hepimize inşallah tez zamanda. Inşallah bu ay hepimizin yüzü Güler canım benim

Hayırlısı canım ya, umutlanıp hep hüsrana alıştık nasıl olsa. Rabbim nasip etsin hepimize inşallah tez zamanda. Inşallah bu ay hepimizin yüzü Güler canım benim
Evet inşallah biz nekadar umutlanıp üzülsekte Allahın dediği olur. Bize düşen dilemek Rabbim en güzelini en güzel zamanda verecektir inşallah

Canım soğan suyu çok etkiliymiş inşallah buna Rabbim gönlümdekini nasip eder

sisko kan vermişsin kuzum sonucun ne oldu merak ettim?
Umutumut82 canım her şer de vardır bir hayır eminim bu ay tedavi falan bırakınca biraz daha rahatlayacaksın kafa olarak ve bebeğin sana gelecek.. hep dua ediyorum zaten mutlaka olacak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…