- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.581
Senle aynı işte canım 30 unda oldum bende iğne , 8. Gün bugün. Çok erken ama . Cuma bir daha yaparım test. İnşallaj değildir ama erken olunca umutlanmak istemiyorum boşuna
kızlar benimde 27 de vuruldum ıgneyı ve bendede hala bazılarında 8. 9. günde tamamen gitmişti ama onlar bu ay hamile bünyeden bünyeye değişiyor canımBu sitede bir arkadaş iğneden ertesi gün sürekli test yapıp ne zaman silikleşmeye başladığına bakmıştı sekizinci günki testi bukadr belirgin bir çizgi yoktu hatta gözükmüyordu bile yakınlaştırmadan ve hamile kalmamıştı o ay ama seninki bayağı net ya umutlandırmak istemem ama hamile kalanların testleri hiç silikleşmiyorr doğru dürüst. Hep Bi belirgin çizgi çıkıyor inşallah hamilesindir ya inşallah
Canım değerim 22 çıktı biraz düşük ama zaten yumurtanın catlamasindan daha 8 gün geçti normal bence doktor her ihtimale karşı iğne yazdı pıhtılaşma var ya bende 1 hafta sonra birdaha baktir bthgc dedi tam gebelik değil dedi..eger düşerse yine kimyasal olacak dua edin lütfen rabbim sagliklindan nasip etsinsisko kan vermişsin kuzum sonucun ne oldu merak ettim?
Umutumut82 canım her şer de vardır bir hayır eminim bu ay tedavi falan bırakınca biraz daha rahatlayacaksın kafa olarak ve bebeğin sana gelecek.. hep dua ediyorum zaten mutlaka olacak ..
canım hayırlısıyla sag salım kucagına al ama dusukte degıl daha 8 gün geçmiş sen bu ay ovitrelle igne yapmışmıydın canımCanım değerim 22 çıktı biraz düşük ama zaten yumurtanın catlamasindan daha 8 gün geçti normal bence doktor her ihtimale karşı iğne yazdı pıhtılaşma var ya bende 1 hafta sonra birdaha baktir bthgc dedi tam gebelik değil dedi..eger düşerse yine kimyasal olacak dua edin lütfen rabbim sagliklindan nasip etsin
2 aydır bisey yapmadım canım geçen ayda kimyasal geçirmiştim.sadece ovulasyonda takip ettim yumurtlamayı ona göre ilişki günü belirledikcanım hayırlısıyla sag salım kucagına al ama dusukte degıl daha 8 gün geçmiş sen bu ay ovitrelle igne yapmışmıydın canım
Canım değerim 22 çıktı biraz düşük ama zaten yumurtanın catlamasindan daha 8 gün geçti normal bence doktor her ihtimale karşı iğne yazdı pıhtılaşma var ya bende 1 hafta sonra birdaha baktir bthgc dedi tam gebelik değil dedi..eger düşerse yine kimyasal olacak dua edin lütfen rabbim sagliklindan nasip etsin
Anladım canım nasip bakalım sen yaptın mı test. Ben iki gün sonra yenilerim kısmette varsa olur , Rabbim gönlümüze göre versin aminkızlar benimde 27 de vuruldum ıgneyı ve bendede hala bazılarında 8. 9. günde tamamen gitmişti ama onlar bu ay hamile bünyeden bünyeye değişiyor canım
Allahım inşallah yükselir değerin aslında hamilesin bu değere göre ama doktor da geçen aydan dolayı korkmuştur. 2 günde bir artması lazım inşallah artacak değerin dua edicem sanaCanım değerim 22 çıktı biraz düşük ama zaten yumurtanın catlamasindan daha 8 gün geçti normal bence doktor her ihtimale karşı iğne yazdı pıhtılaşma var ya bende 1 hafta sonra birdaha baktir bthgc dedi tam gebelik değil dedi..eger düşerse yine kimyasal olacak dua edin lütfen rabbim sagliklindan nasip etsin
Geç döllenme değilse test yaptığında çıkar diye düşünüyorumYarın 14.gün iğnenin adetim 30 dan hesaplayınca 3. Gün bugün gecikti. Ama ben yinede yarın ve öbürsü günü beklemeli miyim acaba
Canım stres yapma inşallah yükselir bende bir önceki gebeliğimi 17 ile öğrenmiştim. İnşallah sağlıcakla katlanır değerin ilaçlarını kullan düzenli kendine de dikkat etCanım değerim 22 çıktı biraz düşük ama zaten yumurtanın catlamasindan daha 8 gün geçti normal bence doktor her ihtimale karşı iğne yazdı pıhtılaşma var ya bende 1 hafta sonra birdaha baktir bthgc dedi tam gebelik değil dedi..eger düşerse yine kimyasal olacak dua edin lütfen rabbim sagliklindan nasip etsin
2 günde bi canım yani yarın da vericem artış iyiyse bi daha vermiycem büyük ihtimallegöremesen bile bence bu süreç güzel geçecek. kaç günde bir hcg baktıracaksın yükseliş için?
yapmazmıyım çılgınlar gibi yapıyorum canım dun daha belirgindi bugunde zorla görebilecegin bir çizgi vardı yarın yeniden yapsammı bilmiyom yaparak stressemi sokuyorum acaba kendimi iyiceAnladım canım nasip bakalım sen yaptın mı test. Ben iki gün sonra yenilerim kısmette varsa olur , Rabbim gönlümüze göre versin amin
Bak böyle düşünüyosun ama emin senin beniş bu süreçte gelicek. Bu herkeste böyle oluyo. İlaç kullanmamanın rahatlığıyla vücut daha kolay hamile kalıyo bence. Bi de stres çok olmuyo tedavi sürecinde olmayınca canımSindi doktoru aradim 4 5 ay ara verelim dedi benim kendinden yumurtam gelismiyor. gelissede catlamiyor kiste dönusüyor.Yani benim umutlar yaza kaldi.
Adetin gecikmediyse normal olabilir canım inşallah sağlıkla gelmiştir bebişinCanım değerim 22 çıktı biraz düşük ama zaten yumurtanın catlamasindan daha 8 gün geçti normal bence doktor her ihtimale karşı iğne yazdı pıhtılaşma var ya bende 1 hafta sonra birdaha baktir bthgc dedi tam gebelik değil dedi..eger düşerse yine kimyasal olacak dua edin lütfen rabbim sagliklindan nasip etsin
Bak böyle düşünüyosun ama emin senin beniş bu süreçte gelicek. Bu herkeste böyle oluyo. İlaç kullanmamanın rahatlığıyla vücut daha kolay hamile kalıyo bence. Bi de stres çok olmuyo tedavi sürecinde olmayınca canım
Ben kullandım canım 1 yumurtam gelişti 19 mm oldu çatlatma iğnesi yapıldı dün kan testi verdim ama hamile kalmadım negatif çıktı. İnşallah sana şifa olurMerhaba femera kullanan var mı aranızda adet üç günü başladım kac gün kullanılacak Bilgisi olan var mı ben hep klonun kullanmıştım o da beş günde bitiyordu
Allahım inşallah bu kez sağlıklı bi bebiş nasip etsin canım, inşallah gayet güzel yükselicek değerin dualarım sizinle hepCanım değerim 22 çıktı biraz düşük ama zaten yumurtanın catlamasindan daha 8 gün geçti normal bence doktor her ihtimale karşı iğne yazdı pıhtılaşma var ya bende 1 hafta sonra birdaha baktir bthgc dedi tam gebelik değil dedi..eger düşerse yine kimyasal olacak dua edin lütfen rabbim sagliklindan nasip etsin
Inşallah canım sanada ..Allahım inşallah bu kez sağlıklı bi bebiş nasip etsin canım, inşallah gayet güzel yükselicek değerin dualarım sizinle hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?