Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar doktordan geldim tabi ki daha kese falan görmedik bu değerle :) rahim kalınlaşmış kalınlığı güzelmiş, hatta rahimde minik bi oyuntu gördü doktor, muhtemelen yerleşme şu an buraya oluyo ama biz henüz çok minik olduğu için kendisini göremiyoruz dedi :) küçük bi sıvı var dedi fazladan yumurtalamış olabilirsin ondan kalma bi sıvı gibi dedi, nadiren de olsa dış gebelikte de görülür ama senin ki küçük ciddi bi şey olduğunu düşünmüyorum dedi. Yarın ki artışım çok önemli dua edin benim için, sağlıklı bi gebelik olsun. Sağdan yumurtlamışım onu söyledi. Yarın ki artışa göre ne zaman keseyi görebileceğimizi atcak whatsapptan, ona göre gidicem artık. Folik asitim değişti, tsh hormonu için dahiliyenin verdiği ilacı da değiştirdi. Bende haberler böyle

Herşey çok güzel, böyle de devam eder canım inşallah :)

Insallah bu sefer iyi olucak canim. Melegin seninle

Canim 22 deger cok iyi bir deger bence daha 8 gün gecmis.bence 2 gün sonra tekrar baktir. Insallah saglikla devam edecek.
Inşallah canım İnşalla h busefer adeti bellic en haftaya yaptıracam dusede bi çare olmuyor tekrar tekrar yaptırmakta çok stres.doktor adet olmazsam haftaya bidaha yap dedi bu kendi doktorum değil devlet hastanesinde ama iyi bi doktor burda ünlü.ilcedeyim ben diğer doktorum merkezde özel onada msj attım daha cevap yazmadi

Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin canım bizlere de dua et. Manevi olarak neler yaptığını tekrar yazar mısın bizlerde yapalım inşallah. Birde kaç aydır düşünüyordunuz siz hiç gebelik filan gecirdin mi ve sorunun neydi bunları da yazar mısın rica etsem

Canım bunları yapmış ben almıştım ekran görüntüsünü bir daha yormayalım annemizi :)

Eklentiler

• 29A36D6C-9850-4339-A89D-2B41E5BA601F.webp
    78,9 KB · Görüntüleme: 21
Bazen yıprandığimi gücümün tükendiğini hissediyor gibi oluyorum. Biz bulamazken dogurup etrafa atan insanlara kiziyorum. Benden sonra evlenen arkadaslarim hamile kaldı buyuttu bile. Kimseyle konusmak kimseyle gorusmek istemiyorum dualariniza çok ihtiyacm var sizlerle paylasiyorum sizlerden destek buluyorum. Allah'tan ümit kesilmez ama bazen umidimi yitirmekten korkuyorum

Canım inşallah her şey yolunda gidecek mutluluğundan değerlerine katlanacak tebrikler tekrardan:)

Haklisin canim benim damarlarim cok ince cok zor kan aliniyor. gecen ay kimyasal ve genetik testler derken kanımı alan hemsire damarlarin mafolmus dedi. eger dayanamayacak gibi olursan evde idrar testiyle koyulasmayi takip edersin. Insallah saglikla gelmistir.

yapmazmıyım çılgınlar gibi yapıyorum canım dun daha belirgindi bugunde zorla görebilecegin bir çizgi vardı yarın yeniden yapsammı bilmiyom yaparak stressemi sokuyorum acaba kendimi iyice
Yapmakta yapmasakta stresteyiz zaten canım :) nolucaksa bu halimiz. En azından iki günde bir yap istersen, çünkü değer iki katı artınca çizginin belirginliği de artar daha iyi algılanır

Allah yardimcin olsun canim. Ben dilek zikirine basladim. Cok etkiliymis.
YA ALLAH ,YA RAHMAN YA RAHİM YA KAVİ . YA KADİR .günde 70 tane dilegini kalbinden gecirip okuyorsun. Ama tam 70 tane ara vermeden okunuyor.69 veya 71 degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…