- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.601
Herşey çok güzel, böyle de devam eder canım inşallah :)Kızlar doktordan geldim tabi ki daha kese falan görmedik bu değerle :) rahim kalınlaşmış kalınlığı güzelmiş, hatta rahimde minik bi oyuntu gördü doktor, muhtemelen yerleşme şu an buraya oluyo ama biz henüz çok minik olduğu için kendisini göremiyoruz dedi :) küçük bi sıvı var dedi fazladan yumurtalamış olabilirsin ondan kalma bi sıvı gibi dedi, nadiren de olsa dış gebelikte de görülür ama senin ki küçük ciddi bi şey olduğunu düşünmüyorum dedi. Yarın ki artışım çok önemli dua edin benim için, sağlıklı bi gebelik olsun. Sağdan yumurtlamışım onu söyledi. Yarın ki artışa göre ne zaman keseyi görebileceğimizi atcak whatsapptan, ona göre gidicem artık. Folik asitim değişti, tsh hormonu için dahiliyenin verdiği ilacı da değiştirdi. Bende haberler böyle
Kızlar doktordan geldim tabi ki daha kese falan görmedik bu değerle :) rahim kalınlaşmış kalınlığı güzelmiş, hatta rahimde minik bi oyuntu gördü doktor, muhtemelen yerleşme şu an buraya oluyo ama biz henüz çok minik olduğu için kendisini göremiyoruz dedi :) küçük bi sıvı var dedi fazladan yumurtalamış olabilirsin ondan kalma bi sıvı gibi dedi, nadiren de olsa dış gebelikte de görülür ama senin ki küçük ciddi bi şey olduğunu düşünmüyorum dedi. Yarın ki artışım çok önemli dua edin benim için, sağlıklı bi gebelik olsun. Sağdan yumurtlamışım onu söyledi. Yarın ki artışa göre ne zaman keseyi görebileceğimizi atcak whatsapptan, ona göre gidicem artık. Folik asitim değişti, tsh hormonu için dahiliyenin verdiği ilacı da değiştirdi. Bende haberler böyle
Inşallah canım İnşalla h busefer adeti bellic en haftaya yaptıracam dusede bi çare olmuyor tekrar tekrar yaptırmakta çok stres.doktor adet olmazsam haftaya bidaha yap dedi bu kendi doktorum değil devlet hastanesinde ama iyi bi doktor burda ünlü.ilcedeyim ben diğer doktorum merkezde özel onada msj attım daha cevap yazmadiCanim 22 deger cok iyi bir deger bence daha 8 gün gecmis.bence 2 gün sonra tekrar baktir. Insallah saglikla devam edecek.
Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin canım bizlere de dua et. Manevi olarak neler yaptığını tekrar yazar mısın bizlerde yapalım inşallah. Birde kaç aydır düşünüyordunuz siz hiç gebelik filan gecirdin mi ve sorunun neydi bunları da yazar mısın rica etsemKızlar doktordan geldim tabi ki daha kese falan görmedik bu değerle :) rahim kalınlaşmış kalınlığı güzelmiş, hatta rahimde minik bi oyuntu gördü doktor, muhtemelen yerleşme şu an buraya oluyo ama biz henüz çok minik olduğu için kendisini göremiyoruz dedi :) küçük bi sıvı var dedi fazladan yumurtalamış olabilirsin ondan kalma bi sıvı gibi dedi, nadiren de olsa dış gebelikte de görülür ama senin ki küçük ciddi bi şey olduğunu düşünmüyorum dedi. Yarın ki artışım çok önemli dua edin benim için, sağlıklı bi gebelik olsun. Sağdan yumurtlamışım onu söyledi. Yarın ki artışa göre ne zaman keseyi görebileceğimizi atcak whatsapptan, ona göre gidicem artık. Folik asitim değişti, tsh hormonu için dahiliyenin verdiği ilacı da değiştirdi. Bende haberler böyle
Sağol Canım inşallah sağlıkla gelir.Allahım inşallah yükselir değerin aslında hamilesin bu değere göre ama doktor da geçen aydan dolayı korkmuştur. 2 günde bir artması lazım inşallah artacak değerin dua edicem sana
Canım bunları yapmış ben almıştım ekran görüntüsünü bir daha yormayalım annemizi :)Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin canım bizlere de dua et. Manevi olarak neler yaptığını tekrar yazar mısın bizlerde yapalım inşallah. Birde kaç aydır düşünüyordunuz siz hiç gebelik filan gecirdin mi ve sorunun neydi bunları da yazar mısın rica etsem
Canım inşallah her şey yolunda gidecek mutluluğundan değerlerine katlanacak tebrikler tekrardan:)Kızlar doktordan geldim tabi ki daha kese falan görmedik bu değerle :) rahim kalınlaşmış kalınlığı güzelmiş, hatta rahimde minik bi oyuntu gördü doktor, muhtemelen yerleşme şu an buraya oluyo ama biz henüz çok minik olduğu için kendisini göremiyoruz dedi :) küçük bi sıvı var dedi fazladan yumurtalamış olabilirsin ondan kalma bi sıvı gibi dedi, nadiren de olsa dış gebelikte de görülür ama senin ki küçük ciddi bi şey olduğunu düşünmüyorum dedi. Yarın ki artışım çok önemli dua edin benim için, sağlıklı bi gebelik olsun. Sağdan yumurtlamışım onu söyledi. Yarın ki artışa göre ne zaman keseyi görebileceğimizi atcak whatsapptan, ona göre gidicem artık. Folik asitim değişti, tsh hormonu için dahiliyenin verdiği ilacı da değiştirdi. Bende haberler böyle
Sağol kuzum çok teşekkür ederimCanım bunları yapmış ben almıştım ekran görüntüsünü bir daha yormayalım annemizi :)
Inşallah canım sağol senin sağlıklı ilerledimi??Canım stres yapma inşallah yükselir bende bir önceki gebeliğimi 17 ile öğrenmiştim. İnşallah sağlıcakla katlanır değerin ilaçlarını kullan düzenli kendine de dikkat et
Inşallah canım hayırlısı olsun artık bekliycez .Adetin gecikmediyse normal olabilir canım inşallah sağlıkla gelmiştir bebişin
Ay Allahım hayırlısıyla inşallah :)2 günde bi canım yani yarın da vericem artış iyiyse bi daha vermiycem büyük ihtimalle
Inşallah canım İnşalla h busefer adeti bellic en haftaya yaptıracam dusede bi çare olmuyor tekrar tekrar yaptırmakta çok stres.doktor adet olmazsam haftaya bidaha yap dedi bu kendi doktorum değil devlet hastanesinde ama iyi bi doktor burda ünlü.ilcedeyim ben diğer doktorum merkezde özel onada msj attım daha cevap yazmadi
Yapmakta yapmasakta stresteyiz zaten canım :) nolucaksa bu halimiz. En azından iki günde bir yap istersen, çünkü değer iki katı artınca çizginin belirginliği de artar daha iyi algılanıryapmazmıyım çılgınlar gibi yapıyorum canım dun daha belirgindi bugunde zorla görebilecegin bir çizgi vardı yarın yeniden yapsammı bilmiyom yaparak stressemi sokuyorum acaba kendimi iyice
Bazen yıprandığimi gücümün tükendiğini hissediyor gibi oluyorum. Biz bulamazken dogurup etrafa atan insanlara kiziyorum. Benden sonra evlenen arkadaslarim hamile kaldı buyuttu bile. Kimseyle konusmak kimseyle gorusmek istemiyorum dualariniza çok ihtiyacm var sizlerle paylasiyorum sizlerden destek buluyorum. Allah'tan ümit kesilmez ama bazen umidimi yitirmekten korkuyorum
İnşallah canım ya inşallahHerşey çok güzel, böyle de devam eder canım inşallah :)
Ah inşallah kuzum, inşallah hep benimle olur da sağlıkla kucağımıza alırızInsallah bu sefer iyi olucak canim. Melegin seninle
Malesef düşük oldu canım ama değerle alakalı baz alma bunu. Benim en başından beri hep bir Ağrı hali vardı kasığımda. Inşallah senin sağlıcakla ilerler katlanır değerin canım . Rabbim tamamına erdirsinInşallah canım sağol senin sağlıklı ilerledimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?