Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yaptıklarımı arkadaşımız atmış sanırım. Biz mayıstan beri istiyoduk toplamda 8 ayda geldi bebiş. Geçen sene ilk denediğimiz ayda hamile kaldım ve 8 haftalık kürtaj oldum malesef. Sonra 5 ay korunduk tekrar denedik bi kaç ay olmayınca doktora gittim bende bi problem görünmüyodu hiç, sonra eşim sperm testi verdi ve sperm sonucumuz baya bi kötüydü meğer varikosel varmış o spermleri eziyomuş. Ekimde eşim ameliyat oldu bitkisel kürler yaptım ben ona, ayrıca promen-k kullandı. İşte şimdi de nasip oldu amaliyattan 3.5 ay sonra müjdeyi aldık şükür

Inşallah sağlıklı bir şekilde tutunur sana bebeğin dualarım seninle

Ay Allahım hayırlısıyla inşallah :)
Neler dedi doktor ben bakmadım gerçi foruma yazdıysan da görmedim kusura bakma
Yazdım canım görürsün yazdığımı. Kısacası henüz kese görmedik rahim kalınlaşmış güzelmiş. Rahimde küçük bi oyuntu gördü doktor, mehtemelen yerleşme şu an buraya oluyo ama biz henüz göremiyoruz çok küçük dedi. Biraz sıvı varmış rahimde, fazladan yumurtladıysan onlardan kalma bi sıvı gibi dedi, nadiren de olsa dış gebelik göstergesi de olabiliyomuş. İşte yarın ki değerim çok önnmli canım inşallah 2 kat artar

Yarın da güzel çıkacak bence Allah'a şükürler olsun

Allaha şükür canım benim her şey çok güzel olacak, olsun yerini bile görmek iyi gelmiştir :)

Yapmakta yapmasakta stresteyiz zaten canım :) nolucaksa bu halimiz. En azından iki günde bir yap istersen, çünkü değer iki katı artınca çizginin belirginliği de artar daha iyi algılanır
canım üzüldüm bebgin düşmüş geçmiş olsun sanmıyorum sabredeyim yarın yaparım kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…