- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.621
Rabbim sağlıkla devam ettirsin :) kucağına almayı nasip etsinInşallah canım hayırlısı olsun artık bekliycez .
Allah razı olsun canım yapacağımAllah yardimcin olsun canim. Ben dilek zikirine basladim. Cok etkiliymis.
YA ALLAH ,YA RAHMAN YA RAHİM YA KAVİ . YA KADİR .günde 70 tane dilegini kalbinden gecirip okuyorsun. Ama tam 70 tane ara vermeden okunuyor.69 veya 71 degil.
Canım yaptıklarımı arkadaşımız atmış sanırım. Biz mayıstan beri istiyoduk toplamda 8 ayda geldi bebiş. Geçen sene ilk denediğimiz ayda hamile kaldım ve 8 haftalık kürtaj oldum malesef. Sonra 5 ay korunduk tekrar denedik bi kaç ay olmayınca doktora gittim bende bi problem görünmüyodu hiç, sonra eşim sperm testi verdi ve sperm sonucumuz baya bi kötüydü meğer varikosel varmış o spermleri eziyomuş. Ekimde eşim ameliyat oldu bitkisel kürler yaptım ben ona, ayrıca promen-k kullandı. İşte şimdi de nasip oldu amaliyattan 3.5 ay sonra müjdeyi aldık şükürAllah saglikla kucağına almayı nasip etsin canım bizlere de dua et. Manevi olarak neler yaptığını tekrar yazar mısın bizlerde yapalım inşallah. Birde kaç aydır düşünüyordunuz siz hiç gebelik filan gecirdin mi ve sorunun neydi bunları da yazar mısın rica etsem
Ah canım benim Allah razı olsun :)Canım bunları yapmış ben almıştım ekran görüntüsünü bir daha yormayalım annemizi :)
Benim de ovulasyon bugün de aynı, belki de yumurta tembelliği vary bende o yüzden böyle çıkıyordurİnşallah canım ya inşallah
İnşallah canım ya inşallah şu telaşlı süreçleri de atlatırım da rahatlarım biraz olsunCanım inşallah her şey yolunda gidecek mutluluğundan değerlerine katlanacak tebrikler tekrardan:)
Inşallah sağlıklı bir şekilde tutunur sana bebeğin dualarım seninleCanım değerim 22 çıktı biraz düşük ama zaten yumurtanın catlamasindan daha 8 gün geçti normal bence doktor her ihtimale karşı iğne yazdı pıhtılaşma var ya bende 1 hafta sonra birdaha baktir bthgc dedi tam gebelik değil dedi..eger düşerse yine kimyasal olacak dua edin lütfen rabbim sagliklindan nasip etsin
Yazdım canım görürsün yazdığımı. Kısacası henüz kese görmedik rahim kalınlaşmış güzelmiş. Rahimde küçük bi oyuntu gördü doktor, mehtemelen yerleşme şu an buraya oluyo ama biz henüz göremiyoruz çok küçük dedi. Biraz sıvı varmış rahimde, fazladan yumurtladıysan onlardan kalma bi sıvı gibi dedi, nadiren de olsa dış gebelik göstergesi de olabiliyomuş. İşte yarın ki değerim çok önnmli canım inşallah 2 kat artarAy Allahım hayırlısıyla inşallah :)
Neler dedi doktor ben bakmadım gerçi foruma yazdıysan da görmedim kusura bakma
Bu konuda hiçbir bilgim yok canım ya onu bi doktora mı sorsanBenim de ovulasyon bugün de aynı, belki de yumurta tembelliği vary bende o yüzden böyle çıkıyordur
Yarın da güzel çıkacak bence Allah'a şükürler olsunYazdım canım görürsün yazdığımı. Kısacası henüz kese görmedik rahim kalınlaşmış güzelmiş. Rahimde küçük bi oyuntu gördü doktor, mehtemelen yerleşme şu an buraya oluyo ama biz henüz göremiyoruz çok küçük dedi. Biraz sıvı varmış rahimde, fazladan yumurtladıysan onlardan kalma bi sıvı gibi dedi, nadiren de olsa dış gebelik göstergesi de olabiliyomuş. İşte yarın ki değerim çok önnmli canım inşallah 2 kat artar
Adete kaç gün kaldı canım kız yumurtlanır mı adete az kala :) sende de bi bebiş olmasın :))Ben ovulasyon yaptım şimdi herhalde regl olmayı unuttu bedenim ovulasyon veriyor yumurtluyorum
İnşallah canımm çok şükür bugünümüze, inşallah sağlıkla artar değerim deYarın da güzel çıkacak bence Allah'a şükürler olsun
Geçti regl'm bugun de olmadımAdete kaç gün kaldı canım kız yumurtlanır mı adete az kala :) sende de bi bebiş olmasın :))
Gidince sorarım artık onu, telefonla da çok sağlıklı olmuyor maalesef. Keyfini çıkar canım sevincinin :) içini de ferah tut. Rabbimin izniyle güzel gidecektirBu konuda hiçbir bilgim yok canım ya onu bi doktora mı sorsan
Canım sen artık bi gebelik denesene bak günün de geçmişBen ovulasyon yaptım şimdi herhalde regl olmayı unuttu bedenim ovulasyon veriyor yumurtluyorum
Pazartesi yapmıştım ama negatif çıktı evde de test kalmadı yapa yapaCanım sen artık bi gebelik denesene bak günün de geçmiş
Yazdım canım görürsün yazdığımı. Kısacası henüz kese görmedik rahim kalınlaşmış güzelmiş. Rahimde küçük bi oyuntu gördü doktor, mehtemelen yerleşme şu an buraya oluyo ama biz henüz göremiyoruz çok küçük dedi. Biraz sıvı varmış rahimde, fazladan yumurtladıysan onlardan kalma bi sıvı gibi dedi, nadiren de olsa dış gebelik göstergesi de olabiliyomuş. İşte yarın ki değerim çok önnmli canım inşallah 2 kat artar
canım üzüldüm bebgin düşmüş geçmiş olsun sanmıyorum sabredeyim yarın yaparım kesinYapmakta yapmasakta stresteyiz zaten canım :) nolucaksa bu halimiz. En azından iki günde bir yap istersen, çünkü değer iki katı artınca çizginin belirginliği de artar daha iyi algılanır
Ben ovulasyon yaptım şimdi herhalde regl olmayı unuttu bedenim ovulasyon veriyor yumurtluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?