- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.641
Sağol canım benim Allah razı olsun. Inşallah Rabbim tez zamanda yerini doldururur diyelim, tez zamanda isteyen herkese de bana da sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin canım. E o zaman yap canım yarın:) sonucu da at bakalımcanım üzüldüm bebgin düşmüş geçmiş olsun sanmıyorum sabredeyim yarın yaparım kesin
2 gün geçmiş canım ama. Ben biraz araştırdım da bu konuyu ovulasyonda gebelik testinden önce koyulaşma belli oluyormuş. Bu kadar koyuyken hamilelik silik çıkıyormuş. Ee hasta da olmadın umut hep vardırPazartesi yapmıştım ama negatif çıktı evde de test kalmadı yapa yapapazara kadar olmazsam kan vereyim diyorum
Evet öyle tabii de dibine kadar üzüldüm ağladım varsa şoka girerim2 gün geçmiş canım ama. Ben biraz araştırdım da bu konuyu ovulasyonda gebelik testinden önce koyulaşma belli oluyormuş. Bu kadar koyuyken hamilelik silik çıkıyormuş. Ee hasta da olmadın umut hep vardır
Canım bu çok net koyulaşmış gebelik testin varsa sabah bi dene inşallah bebiş vardır:)Evet öyle tabii de dibine kadar üzüldüm ağladım varsa şoka girerimyaptığım ovulasyonların hepsini ekledim bi sizde baksanıza
Gün gün koyulaşma var, ben pozitif çıkma olasılığı yüksek diyorum. Tabi boşa ümit vermek istemem ama gördüklerimde böyle idi. Yarın tekrar ovulasyon yap. T çizgisi c den koyu olabilirEvet öyle tabii de dibine kadar üzüldüm ağladım varsa şoka girerimyaptığım ovulasyonların hepsini ekledim bi sizde baksanıza
Ayy mucize olur gerçekten eşime bile söyledim bu ay ümit yok diye ağlaştım o kadar olursa kendime çok gülerimGün gün koyulaşma var, ben pozitif çıkma olasılığı yüksek diyorum. Tabi boşa ümit vermek istemem ama gördüklerimde böyle idi. Yarın tekrar ovulasyon yap. T çizgisi c den koyu olabilir
Dualarımız seninle canım benim sende gönlünü ferah tut inşallah yolunda gidecek herşey ve alıcaksın sağlıkla yavrunu kucağınaKızlar doktordan geldim tabi ki daha kese falan görmedik bu değerle :) rahim kalınlaşmış kalınlığı güzelmiş, hatta rahimde minik bi oyuntu gördü doktor, muhtemelen yerleşme şu an buraya oluyo ama biz henüz çok minik olduğu için kendisini göremiyoruz dedi :) küçük bi sıvı var dedi fazladan yumurtalamış olabilirsin ondan kalma bi sıvı gibi dedi, nadiren de olsa dış gebelikte de görülür ama senin ki küçük ciddi bi şey olduğunu düşünmüyorum dedi. Yarın ki artışım çok önemli dua edin benim için, sağlıklı bi gebelik olsun. Sağdan yumurtlamışım onu söyledi. Yarın ki artışa göre ne zaman keseyi görebileceğimizi atcak whatsapptan, ona göre gidicem artık. Folik asitim değişti, tsh hormonu için dahiliyenin verdiği ilacı da değiştirdi. Bende haberler böyle
Sabah alıp yapmaya çalışcam kuzum inşallah vardır ne diyimCanım bu çok net koyulaşmış gebelik testin varsa sabah bi dene inşallah bebiş vardır:)
Ne zaman olacağı belli olmuyor ki :)bak ben de sana dün ve bugünümü atıyorum, koyulaşma yok aynı gibi. Senin ki koyulaşmış. Üstteki bugün alttaki dününAyy mucize olur gerçekten eşime bile söyledim bu ay ümit yok diye ağlaştım o kadar olursa kendime çok gülerim
Ah canım hepimizin aynı derdi Allah bizimde yüzümüzü güldürecek inşallah sabır ve teslimiyet lazımBazen yıprandığimi gücümün tükendiğini hissediyor gibi oluyorum. Biz bulamazken dogurup etrafa atan insanlara kiziyorum. Benden sonra evlenen arkadaslarim hamile kaldı buyuttu bile. Kimseyle konusmak kimseyle gorusmek istemiyorum dualariniza çok ihtiyacm var sizlerle paylasiyorum sizlerden destek buluyorum. Allah'tan ümit kesilmez ama bazen umidimi yitirmekten korkuyorum
Ee sen hamilesin benceNe zaman olacağı belli olmuyor ki :)bak ben de sana dün ve bugünümü atıyorum, koyulaşma yok aynı gibi. Senin ki koyulaşmış. Üstteki bugün alttaki dünün
Ah keşke dediğin gibi olsa ama ben yumurtlamadım ki canımbu ay. Bi kutu tarlusal içtim bugün son günü hatta. Gebelik de pazartesi yaptım negatifti, yumurta tembelliği var bende sanırım ondan böyle çıkıyor benim. Yarın da böyle çıkarsa denerim ama gebelik testi.Ee sen hamilesin bencegayet ikisi de aynı koyulukta
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ben olumsuza kendimi alıştırdım zaten :) umarım hamilesindirAh keşke dediğin gibi olsa ama ben yumurtlamadım ki canımbu ay. Bi kutu tarlusal içtim bugün son günü hatta. Gebelik de pazartesi yaptım negatifti, yumurta tembelliği var bende sanırım ondan böyle çıkıyor benim. Yarın da böyle çıkarsa denerim ama gebelik testi.
İnşallah canım, bence senin pozitif öyle hissediyorum :) ben de hasta olmayı bekliyorum ne yalan söyliyim 49. Günde fenalar bastı beni artık. Tabi bir sürpriz yaşasak hiç fena olmazHakkımızda hayırlısı neyse o olsun ben olumsuza kendimi alıştırdım zaten :) umarım hamilesindir
Ya bende pazar denemiştim negatifti bidaha denermisin zaten kimyasalın arkasına hemen oluyomuş genelde ay çok merak ettimGeçti regl'm bugun de olmadımbiliosunuz ptesi test yapmıştım gebelik negatifti hamilelik değildir sanmıyorum da o yüzden
Ayy sabahı bekleme ya hemen yapSabah alıp yapmaya çalışcam kuzum inşallah vardır ne diyim
Evde test kalmadı kuzum yarın sabah ekmek alırken eczaneye de uğrarım alır yaparım :) sanmıyorum çünkü çok baş ağrım var sabahtan beri ve sol kasık bel ağrısı çekiyorum sökülcem sökülemedim gibi geliyorYa bende pazar denemiştim negatifti bidaha denermisin zaten kimyasalın arkasına hemen oluyomuş genelde ay çok merak ettim
Yaa yerim ki, valla eşim gelecek şimdi negatif görüp kötü olursan ağlamayayım o varken yarın sabah söz yaparım :)Ayy sabahı bekleme ya hemen yap
Zaten bunlar gebelik belirtisi olabilir eşine şöyle nöbetçi eczaneden alsın varsa var yoksa yok.gece rahat uyursun.bence büyük ihtimal varEvde test kalmadı kuzum yarın sabah ekmek alırken eczaneye de uğrarım alır yaparım :) sanmıyorum çünkü çok baş ağrım var sabahtan beri ve sol kasık bel ağrısı çekiyorum sökülcem sökülemedim gibi geliyor
Tamm sen bilirsin İnşalla h yarınki supriz senden olurYaa yerim ki, valla eşim gelecek şimdi negatif görüp kötü olursan ağlamayayım o varken yarın sabah söz yaparım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?