Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım üzüldüm bebgin düşmüş geçmiş olsun sanmıyorum sabredeyim yarın yaparım kesin
Sağol canım benim Allah razı olsun. Inşallah Rabbim tez zamanda yerini doldururur diyelim, tez zamanda isteyen herkese de bana da sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin canım. E o zaman yap canım yarın:) sonucu da at bakalım

Pazartesi yapmıştım ama negatif çıktı evde de test kalmadı yapa yapa pazara kadar olmazsam kan vereyim diyorum
2 gün geçmiş canım ama. Ben biraz araştırdım da bu konuyu ovulasyonda gebelik testinden önce koyulaşma belli oluyormuş. Bu kadar koyuyken hamilelik silik çıkıyormuş. Ee hasta da olmadın umut hep vardır

2 gün geçmiş canım ama. Ben biraz araştırdım da bu konuyu ovulasyonda gebelik testinden önce koyulaşma belli oluyormuş. Bu kadar koyuyken hamilelik silik çıkıyormuş. Ee hasta da olmadın umut hep vardır
Evet öyle tabii de dibine kadar üzüldüm ağladım varsa şoka girerim yaptığım ovulasyonların hepsini ekledim bi sizde baksanıza

Eklentiler

• DCD425E0-FCBA-4B82-8BBA-E35B80EA2C4A.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 48
  • 41DB7848-FBEF-40F2-A5A3-28AA59AF0AE4.webp
    14 KB · Görüntüleme: 44
  • F07116D4-5E76-4A11-8196-D38566AF78BF.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 42
Evet öyle tabii de dibine kadar üzüldüm ağladım varsa şoka girerim yaptığım ovulasyonların hepsini ekledim bi sizde baksanıza
Gün gün koyulaşma var, ben pozitif çıkma olasılığı yüksek diyorum. Tabi boşa ümit vermek istemem ama gördüklerimde böyle idi. Yarın tekrar ovulasyon yap. T çizgisi c den koyu olabilir

Gün gün koyulaşma var, ben pozitif çıkma olasılığı yüksek diyorum. Tabi boşa ümit vermek istemem ama gördüklerimde böyle idi. Yarın tekrar ovulasyon yap. T çizgisi c den koyu olabilir
Ayy mucize olur gerçekten eşime bile söyledim bu ay ümit yok diye ağlaştım o kadar olursa kendime çok gülerim

Dualarımız seninle canım benim sende gönlünü ferah tut inşallah yolunda gidecek herşey ve alıcaksın sağlıkla yavrunu kucağına

Ayy mucize olur gerçekten eşime bile söyledim bu ay ümit yok diye ağlaştım o kadar olursa kendime çok gülerim
Ne zaman olacağı belli olmuyor ki :)bak ben de sana dün ve bugünümü atıyorum, koyulaşma yok aynı gibi. Senin ki koyulaşmış. Üstteki bugün alttaki dünün

Eklentiler

• CD9BD472-C265-4D7F-8714-2DAA88D3CE63.webp
    12 KB · Görüntüleme: 44
  • CE6EF412-BCA0-4CC1-9B12-C960F9C3D05A.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 53
Ah canım hepimizin aynı derdi Allah bizimde yüzümüzü güldürecek inşallah sabır ve teslimiyet lazım

Ee sen hamilesin bence gayet ikisi de aynı koyulukta
Ah keşke dediğin gibi olsa ama ben yumurtlamadım ki canımbu ay. Bi kutu tarlusal içtim bugün son günü hatta. Gebelik de pazartesi yaptım negatifti, yumurta tembelliği var bende sanırım ondan böyle çıkıyor benim. Yarın da böyle çıkarsa denerim ama gebelik testi.

Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ben olumsuza kendimi alıştırdım zaten :) umarım hamilesindir

Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ben olumsuza kendimi alıştırdım zaten :) umarım hamilesindir
İnşallah canım, bence senin pozitif öyle hissediyorum :) ben de hasta olmayı bekliyorum ne yalan söyliyim 49. Günde fenalar bastı beni artık. Tabi bir sürpriz yaşasak hiç fena olmaz

Ya bende pazar denemiştim negatifti bidaha denermisin zaten kimyasalın arkasına hemen oluyomuş genelde ay çok merak ettim
Evde test kalmadı kuzum yarın sabah ekmek alırken eczaneye de uğrarım alır yaparım :) sanmıyorum çünkü çok baş ağrım var sabahtan beri ve sol kasık bel ağrısı çekiyorum sökülcem sökülemedim gibi geliyor

Zaten bunlar gebelik belirtisi olabilir eşine şöyle nöbetçi eczaneden alsın varsa var yoksa yok.gece rahat uyursun.bence büyük ihtimal var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…