- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.841
Sen yaptın mı hiç idrar testi canım. Var mı belirtin falanbenimde 12.günüm doktoruk 14.gün kan testi yaptır dedi artık meraktan catliycam onu bekliyorum
Ben brokoli kürü olarak uyguladım 7 gün sabah akşam aç karnına 3 gün ara vererek toplam 21 gün yaptım bunu yıllar önce yapmıştım bı daha tekrarlamadi öncesinde hep tekrarlıyordu. Bence klomen kullan madem doktor dedi takip de edersin şansını denemiş olursun cnm
hayır idrar testi yapmadım :) benim 2 tane 20 mm yumurtam olustu ve catlatma ignesi vuruldum iliski gun ve saatlerine uydum çok fazla sırt ağrım var ve kalçamda kasılmalar cok fazla belirtim olmasada icimde bir suphe var idrar testinij yaniltmasindan korkuyorumSen yaptın mı hiç idrar testi canım. Var mı belirtin falan
Anladım canım inşallah Rabbim gönlüne göre verir güzel haberler alırsın. Ben de ne yalan Söyleyeyim diğer aylardan bir farklılık hissediyorum, kasıklarımda şişlik ve ara ara giren Bıçak şeklinde batma ağrılar oluyor bakalım nasip beklicezhayır idrar testi yapmadım :) benim 2 tane 20 mm yumurtam olustu ve catlatma ignesi vuruldum iliski gun ve saatlerine uydum çok fazla sırt ağrım var ve kalçamda kasılmalar cok fazla belirtim olmasada icimde bir suphe var idrar testinij yaniltmasindan korkuyorum
canım geçmiş olsun
genital bölgeni sirkeli su ve pamuk ile sil
3 güne kalmaz geçiyor.
benim doktorum klomeni 4 ten fazla kullandırmıyormuş canım
ben de toplamda 5 kez kullanmış oldum o yüzden iğneli tedavi yapacağız demişti.
evet hakkımızda hayırlısı olsun benim ilk denemem çok heyecanlıyım o yüzde adetime 8 gün kaldı ama pazartesi kan testi yaptırıcamAnladım canım inşallah Rabbim gönlüne göre verir güzel haberler alırsın. Ben de ne yalan Söyleyeyim diğer aylardan bir farklılık hissediyorum, kasıklarımda şişlik ve ara ara giren Bıçak şeklinde batma ağrılar oluyor bakalım nasip beklicez
Benim de adete 5 gün var canım, aynen benim de ilk ilaç iğne tedavim hadi hayırlısıyla olumlu sonuçlanır inşallahevet hakkımızda hayırlısı olsun benim ilk denemem çok heyecanlıyım o yüzde adetime 8 gün kaldı ama pazartesi kan testi yaptırıcam
insallah birbirimizi haberdar edelimBenim de adete 5 gün var canım, aynen benim de ilk ilaç iğne tedavim hadi hayırlısıyla olumlu sonuçlanır inşallah
Dinlenmiş olursun daha sağlıklı olur inşallah kist olmamıştırMuhakkak denicem canim. Doktordan simdi ciktim. Gecen aydaki 1yumurta catlamamis kalmis muhtemelen kiste dönüscek pazartesi tekrar ölcelim dedi. Bu ay hic ilac kullanma önümüzdeki ay gonal f deneyelim dedi.
Üzme kendini canım biliyorum üzülmemek elde değil ama en azından hormonların vücudunun düzeni bozulmasınkızlar günaydın, bugün elimdeki erken gebelik testini yaptım ama sonuc her zamanki gibi fossregl olmayı beklicem artık üzüldüm biraz ama yapacak da bir sey yok
Üzme kendini canım biliyorum üzülmemek elde değil ama en azından hormonların vücudunun düzeni bozulmasın
ay valla ne yapacağımı şaşırdım, en çok üzüldüğüm sebebinin belli olmuyor olması. bende allaha şükür sorun yok, eşimde mi var acaba diye içim içimi yiyor yani bilemiyorum sürekli böyle hayal kırıklıkları falan insanı kötü etkiliyor, neyse artık önümüzdeki aya inşallah herşey
Sana hep söylüyorum canım mutlaka eşinin değerlerine bakılsın mutlaka ama. Bu gerçekten çok önemli. Sonra ona göre bi yol çiziliyo zatenay valla ne yapacağımı şaşırdım, en çok üzüldüğüm sebebinin belli olmuyor olması. bende allaha şükür sorun yok, eşimde mi var acaba diye içim içimi yiyor yani bilemiyorum sürekli böyle hayal kırıklıkları falan insanı kötü etkiliyor, neyse artık önümüzdeki aya inşallah herşey
doğru haklısın valla bu olaylar beni dini olarak da çok yumuşattı, çok yaklaştırdı Allah'a belki de o yüzden böyle sınanıyorumdur bilmiyorumHakkimizda hayirlisi canim bol dua edelim
evet bu ay onu bir yaptıralım mutlaka önümüzdeki ay belki olur çünkü olmaması için sebep yok spermle yumurta birleşirse olur diye düşünüyorum hep. bakalım Allah büyükSana hep söylüyorum canım mutlaka eşinin değerlerine bakılsın mutlaka ama. Bu gerçekten çok önemli. Sonra ona göre bi yol çiziliyo zaten
bence de güzel bir karar vermiş doktor.Muhakkak denicem canim. Doktordan simdi ciktim. Gecen aydaki 1yumurta catlamamis kalmis muhtemelen kiste dönüscek pazartesi tekrar ölcelim dedi. Bu ay hic ilac kullanma önümüzdeki ay gonal f deneyelim dedi.
Tabi her şey iyiyken sebepsiz yere olmayanlar da çok canım ama durum her neyse ona göre yol gösterir doktorunuz. Kesinlikle yaptırsın, bu yıla giren herkese hep tavsiye ediyorum iki tarafın da her şeyine bakılmalı ona göre tedavi uygulanmalıdoğru haklısın valla bu olaylar beni dini olarak da çok yumuşattı, çok yaklaştırdı Allah'a belki de o yüzden böyle sınanıyorumdur bilmiyorum
evet bu ay onu bir yaptıralım mutlaka önümüzdeki ay belki olur çünkü olmaması için sebep yok spermle yumurta birleşirse olur diye düşünüyorum hep. bakalım Allah büyük
Yaaaa inşallah bu çizginin sebebi bebiştir ya ben yapmıcam bekliyorum sabırla 10. Gün :))Kızlar günaydın, çatlatma iğnemi olalı bugün 10. Günüm az önce tekrar bir test yaptım iki gün öncekinden silik çizgi çıktı. Sizce iğne etkisinden midir :/ ne zmanaki idrar testi kesin sonuç verir. Adetimin de 21. Günü bugün
bence de güzel bir karar vermiş doktor.
klomenin fazla kullanımı zararlı ve de iğne daha etkili kaliteli yumurtlatacak
ben de özel hastaneden vazgeçtim devlete başlayacağım
ayın 22 sine randevu aldım ön görüşme için bakalım nasıl bir yol çizecekler
Benim son gittiğim doktor 2 kereden fazla klomen önermiyorum dedi canım somra iğneli tedaviye geçiyorum dedi tabi herkes farklı kime inanacağımızı şaşırdıkHakkinda hayirlisi olsun canim insallah iyi bir baslangic olur. Aslinda doktor klomen diye israr ediyor ama ben kendim igne diye israr ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?