Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Muhakkak denicem canim. Doktordan simdi ciktim. Gecen aydaki 1yumurta catlamamis kalmis muhtemelen kiste dönüscek pazartesi tekrar ölcelim dedi. Bu ay hic ilac kullanma önümüzdeki ay gonal f deneyelim dedi.

Sen yaptın mı hiç idrar testi canım. Var mı belirtin falan
hayır idrar testi yapmadım :) benim 2 tane 20 mm yumurtam olustu ve catlatma ignesi vuruldum iliski gun ve saatlerine uydum çok fazla sırt ağrım var ve kalçamda kasılmalar cok fazla belirtim olmasada icimde bir suphe var idrar testinij yaniltmasindan korkuyorum

Anladım canım inşallah Rabbim gönlüne göre verir güzel haberler alırsın. Ben de ne yalan Söyleyeyim diğer aylardan bir farklılık hissediyorum, kasıklarımda şişlik ve ara ara giren Bıçak şeklinde batma ağrılar oluyor bakalım nasip beklicez

Bu ay böyle gecicek artik insallah önümüzdeki ay kendinden regli olabilirsem 1 defalik igneli tedavi o da tutmazsa 5 6 ay ara verelim dedi.

evet hakkımızda hayırlısı olsun benim ilk denemem çok heyecanlıyım o yüzde adetime 8 gün kaldı ama pazartesi kan testi yaptırıcam

kızlar günaydın, bugün elimdeki erken gebelik testini yaptım ama sonuc her zamanki gibi foss regl olmayı beklicem artık üzüldüm biraz ama yapacak da bir sey yok
Üzme kendini canım biliyorum üzülmemek elde değil ama en azından hormonların vücudunun düzeni bozulmasın

Üzme kendini canım biliyorum üzülmemek elde değil ama en azından hormonların vücudunun düzeni bozulmasın

ay valla ne yapacağımı şaşırdım, en çok üzüldüğüm sebebinin belli olmuyor olması. bende allaha şükür sorun yok, eşimde mi var acaba diye içim içimi yiyor yani bilemiyorum sürekli böyle hayal kırıklıkları falan insanı kötü etkiliyor, neyse artık önümüzdeki aya inşallah herşey

Hakkimizda hayirlisi canim bol dua edelim

Sana hep söylüyorum canım mutlaka eşinin değerlerine bakılsın mutlaka ama. Bu gerçekten çok önemli. Sonra ona göre bi yol çiziliyo zaten

Hakkimizda hayirlisi canim bol dua edelim
doğru haklısın valla bu olaylar beni dini olarak da çok yumuşattı, çok yaklaştırdı Allah'a belki de o yüzden böyle sınanıyorumdur bilmiyorum

Sana hep söylüyorum canım mutlaka eşinin değerlerine bakılsın mutlaka ama. Bu gerçekten çok önemli. Sonra ona göre bi yol çiziliyo zaten
evet bu ay onu bir yaptıralım mutlaka önümüzdeki ay belki olur çünkü olmaması için sebep yok spermle yumurta birleşirse olur diye düşünüyorum hep. bakalım Allah büyük

Muhakkak denicem canim. Doktordan simdi ciktim. Gecen aydaki 1yumurta catlamamis kalmis muhtemelen kiste dönüscek pazartesi tekrar ölcelim dedi. Bu ay hic ilac kullanma önümüzdeki ay gonal f deneyelim dedi.
bence de güzel bir karar vermiş doktor.
klomenin fazla kullanımı zararlı ve de iğne daha etkili kaliteli yumurtlatacak
ben de özel hastaneden vazgeçtim devlete başlayacağım
ayın 22 sine randevu aldım ön görüşme için bakalım nasıl bir yol çizecekler

Tabi her şey iyiyken sebepsiz yere olmayanlar da çok canım ama durum her neyse ona göre yol gösterir doktorunuz. Kesinlikle yaptırsın, bu yıla giren herkese hep tavsiye ediyorum iki tarafın da her şeyine bakılmalı ona göre tedavi uygulanmalı

Yaaaa inşallah bu çizginin sebebi bebiştir ya ben yapmıcam bekliyorum sabırla 10. Gün :))

Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah iyi bir baslangic olur. Aslinda doktor klomen diye israr ediyor ama ben kendim igne diye israr ettim.

Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah iyi bir baslangic olur. Aslinda doktor klomen diye israr ediyor ama ben kendim igne diye israr ettim.
Benim son gittiğim doktor 2 kereden fazla klomen önermiyorum dedi canım somra iğneli tedaviye geçiyorum dedi tabi herkes farklı kime inanacağımızı şaşırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…