Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aloeveracim gittinmi doktora gitmediysen sormak istediklerini sorabilirim doktora

ben de iğnelere o kadar vereceğim herhalde
1000 lik doz mu alacakmışsın iğneleri canım?

1kutu galiba 450lik canim ama 1 kutu yetmiyor dedi.2kutununda yarisi kullaniliyormus. Gecen ay kutusu 450tl y di zam gelmistir.

Merhabaaa. Ben böyle ara ara geliyorum iğne oldukça
18 gün Gonal F sonucunda bir 18mm iki de arkadan gelen daha ufak boyutlarda yumurtalarla dün çatlatma iğnemi olmuş bulunmaktayım. İnatçı yumoşlar için 4 kutu gonalf kullandım. Maddi ve manevi zorlayıcı bu süreçte Allah çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah.

Tedavin hayirli olsun canim. Kaç kutu gonal f kullandin

Hayırlı olsun tedavin canım inşallah hayırlı haberi alırsın sonunda

Kızlaarr kan değerim 236 bata 2 gün var çok değildir inşallah
Yaaaa bütün sayfaları gezip ilk sevinç çığlığını buldum. Çok mutlu oldum. Hayırlı olsun sağlıkla sıhatle büyüsün ve gelsin inşallah. Ama daha gerilere gidemedim ya başım döndü bana bir özet geçsene normal yolla oldu galiba. Ay çok mutluyuuuum

Canim doktor toz verdi. Aksamlari suya atip icicem. 3litrede su iciyorum. Sanki bugün azaldi biraz. En buyük kabusum sistit ve regli olamamak
O toz karışımlar çok iyi geliyo canım amında düzeltiyo resmen. Hep de su iç geçicektir Allahın izniyle

A AloeeVeraa kuzum değerin ne güzel artmış maşallah
Çok sevindim artık bize dua sırası sende :)
Çok teşekkür ederim canım benim, inşallah kese ve kalp atışından sonra biraz rahatlıycam artık :)
Dualarım hep sizlerle inanın sabah akşam ya da ezan okunurken sürekli dua ediyorum hepimize. Sizler de dualarınızı esirgemeyin bizden

Aloeveracim gittinmi doktora gitmediysen sormak istediklerini sorabilirim doktora
Canım pazartesi gidicem kese için. Hala sorma imkanın varsa şunu sorabilirim değerim 236 dan 2 gün sonra 782 ye çıktı. Normaldir herhalde dimi canım? Soramazsan da hiç önemli değil çok teşekkür ederim düşündüğün için

Tedavi sürecin hayırlı olsun canıım. İnşallah hemen bu tedavinde gelir bebişin

Ay canım benim ya kıyamam sana çok aramışsındır sevinç çığlığımı :)) tamamen doğal yolla oldu kuzum. Hatırlıyosundur eşim ekimde varikosel ameliyatı olmuştu doktor 3-6 ay arasında hamilelik elde edilşyo genelde dedi, tam 3.5 ay olmuştu ki hamile olduğumu öğrendim :) darısı isteyen herkesin başına canım. Tek isteğim sağlıkla devam etmesi sağlıkla kucağımıza alabilmek, siz de dua edin bizim için ❤

Tedavi sürecin hayırlı olsun canıım. İnşallah hemen bu tedavinde gelir bebişin
Canım sana Br şeyler sormak istiyorum benim alt karnım çok sert bastırınca ağrıyor birde bacaklarımı karnıma çekip oturunca kasık ağrım var ve batmlar var çok sık idrara çıkıyorum bu gün 10 gün olduiğne olalı senin belirtilerin nelerdi birde idrar testini kaçıncı gün yapmıştın ve iki çizgiyi nezaman görmüştün

Sen hiç stress sıkıntı yapma. Sağlıkla devam edecek inşallah. Hayırlısıyla hem sen hem minik börülce sağlıklı bir hamilelik süreci geçirin.

Hamilelik belirtileri canım bunlar da. Kasıkta batma, bel bacak ağrısı oluyo sık sık. İdrar testini bata 3 gün kala yaptım ve gayet net gördüm iki çizgiyi canım. Zaten bata 2 gün kala kan verdi 236 ydı değer. Bu arada klomen çatlatma falan kullanmadım ben canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…