- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.881
AMİN canım :)Oy masallah yerim ya Allah hakimizda hayirlisi olsun insallah
Nekadar zaman oldu tedavi neydi be regline ne kadar var suan dr dayim yanitlicaz sorunumüthis bir sırt agrisi ve sag kalcamda kramp bu bir belirti mi?
Aloeveracim gittinmi doktora gitmediysen sormak istediklerini sorabilirim doktoraÇok haklısın canım çok güzel şeyler söylemişsin. Allah nasip ederse her şey olur, olmuyorsa evet çabalamaya decam etmek lazım ama çok da üzülmemek lazım.
Diğer bebeğin için çok üzüldümçok büyük bi acıdır. İnşallah Allahım sana acılarını saracak bi evlat nasip eder en yakın zamanda canım, hatta çoğul istediğin için bebekler nasip etsin Rabbim sağlıklı sıhhatli
ben de iğnelere o kadar vereceğim herhalde
1000 lik doz mu alacakmışsın iğneleri canım?
Saglikli gebelik degeriymis dr um cok guzel degerleri dediVerdim kuzum biraz fazla mı yükseldi diye telaşlandım hatta buralarda :) ama normaldir diye düşünüyorum bakalım... 2 gün önce 236 ydı bugün 782 canım. Sence nasıl?
Merhabaaa. Ben böyle ara ara geliyorum iğne oldukça
18 gün Gonal F sonucunda bir 18mm iki de arkadan gelen daha ufak boyutlarda yumurtalarla dün çatlatma iğnemi olmuş bulunmaktayım. İnatçı yumoşlar için 4 kutu gonalf kullandım. Maddi ve manevi zorlayıcı bu süreçte Allah çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah.
Teşekkür ederim. 4 kutu kullandım. 75 le başladık 112.5 la 2. hafta devam ettik son 4 gün 150 ile bitirdik.Tedavin hayirli olsun canim. Kaç kutu gonal f kullandin
Hayırlı olsun tedavin canım inşallah hayırlı haberi alırsın sonundaMerhabaaa. Ben böyle ara ara geliyorum iğne oldukça
18 gün Gonal F sonucunda bir 18mm iki de arkadan gelen daha ufak boyutlarda yumurtalarla dün çatlatma iğnemi olmuş bulunmaktayım. İnatçı yumoşlar için 4 kutu gonalf kullandım. Maddi ve manevi zorlayıcı bu süreçte Allah çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah.
Yaaaa bütün sayfaları gezip ilk sevinç çığlığını buldum. Çok mutlu oldum. Hayırlı olsun sağlıkla sıhatle büyüsün ve gelsin inşallah. Ama daha gerilere gidemedim ya başım döndü bana bir özet geçsene normal yolla oldu galiba. Ay çok mutluyuuuumKızlaarr kan değerim 236bata 2 gün var çok değildir inşallah
Teşekkür ederim. İnşallah uğraşan herkesten hayırlı haberler alalım bu ay.Hayırlı olsun tedavin canım inşallah hayırlı haberi alırsın sonunda
O toz karışımlar çok iyi geliyo canım amında düzeltiyo resmen. Hep de su iç geçicektir Allahın izniyleCanim doktor toz verdi. Aksamlari suya atip icicem. 3litrede su iciyorum. Sanki bugün azaldi biraz. En buyük kabusum sistit ve regli olamamak
Çok teşekkür ederim canım benim, inşallah kese ve kalp atışından sonra biraz rahatlıycam artık :)
Canım pazartesi gidicem kese için. Hala sorma imkanın varsa şunu sorabilirim değerim 236 dan 2 gün sonra 782 ye çıktı. Normaldir herhalde dimi canım? Soramazsan da hiç önemli değil çok teşekkür ederim düşündüğün içinAloeveracim gittinmi doktora gitmediysen sormak istediklerini sorabilirim doktora
Ay çok pardon canım şimdi gördüm bu mesajını. Çoook teşekkür ederim ya Allah razı olsun, içimi rahatlattınSaglikli gebelik degeriymis dr um cok guzel degerleri dedi
Tedavi sürecin hayırlı olsun canıım. İnşallah hemen bu tedavinde gelir bebişinMerhabaaa. Ben böyle ara ara geliyorum iğne oldukça
Ay canım benim ya kıyamam sana çok aramışsındır sevinç çığlığımı :)) tamamen doğal yolla oldu kuzum. Hatırlıyosundur eşim ekimde varikosel ameliyatı olmuştu doktor 3-6 ay arasında hamilelik elde edilşyo genelde dedi, tam 3.5 ay olmuştu ki hamile olduğumu öğrendim :) darısı isteyen herkesin başına canım. Tek isteğim sağlıkla devam etmesi sağlıkla kucağımıza alabilmek, siz de dua edin bizim için ❤Yaaaa bütün sayfaları gezip ilk sevinç çığlığını buldum. Çok mutlu oldum. Hayırlı olsun sağlıkla sıhatle büyüsün ve gelsin inşallah. Ama daha gerilere gidemedim ya başım döndü bana bir özet geçsene normal yolla oldu galiba. Ay çok mutluyuuuum
Canım sana Br şeyler sormak istiyorum benim alt karnım çok sert bastırınca ağrıyor birde bacaklarımı karnıma çekip oturunca kasık ağrım var ve batmlar var çok sık idrara çıkıyorum bu gün 10 gün olduiğne olalı senin belirtilerin nelerdi birde idrar testini kaçıncı gün yapmıştın ve iki çizgiyi nezaman görmüştünTedavi sürecin hayırlı olsun canıım. İnşallah hemen bu tedavinde gelir bebişin
Sen hiç stress sıkıntı yapma. Sağlıkla devam edecek inşallah. Hayırlısıyla hem sen hem minik börülce sağlıklı bir hamilelik süreci geçirin.Ay canım benim ya kıyamam sana çok aramışsındır sevinç çığlığımı :)) tamamen doğal yolla oldu kuzum. Hatırlıyosundur eşim ekimde varikosel ameliyatı olmuştu doktor 3-6 ay arasında hamilelik elde edilşyo genelde dedi, tam 3.5 ay olmuştu ki hamile olduğumu öğrendim :) darısı isteyen herkesin başına canım. Tek isteğim sağlıkla devam etmesi sağlıkla kucağımıza alabilmek, siz de dua edin bizim için ❤
Hamilelik belirtileri canım bunlar da. Kasıkta batma, bel bacak ağrısı oluyo sık sık. İdrar testini bata 3 gün kala yaptım ve gayet net gördüm iki çizgiyi canım. Zaten bata 2 gün kala kan verdi 236 ydı değer. Bu arada klomen çatlatma falan kullanmadım ben canımCanım sana Br şeyler sormak istiyorum benim alt karnım çok sert bastırınca ağrıyor birde bacaklarımı karnıma çekip oturunca kasık ağrım var ve batmlar var çok sık idrara çıkıyorum bu gün 10 gün olduiğne olalı senin belirtilerin nelerdi birde idrar testini kaçıncı gün yapmıştın ve iki çizgiyi nezaman görmüştün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?