- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.861
Cann şirke ve benzeri seyleri doktor kesinlikle önermiyor faydalı bakterilerinde öldürüyorumüş. En iyisi bol su geçmezse ilaçcanım geçmiş olsun
genital bölgeni sirkeli su ve pamuk ile sil
3 güne kalmaz geçiyor.
benim doktorum klomeni 4 ten fazla kullandırmıyormuş canım
ben de toplamda 5 kez kullanmış oldum o yüzden iğneli tedavi yapacağız demişti.
Üzüldüm canım vende başlıycam Bikaç güne böyle okuyunca umudum kalmıyo hiç ne zamandır istiyordunuz bi sorununuz var mı kan testi doğru sonuç verir onu doktorunla konuşman lazım bence farketmez beklemen veya üst üste yapmanKizlar ilk asilamamdi ve sinuc negativ iki kes test yaptim pozitivdi dun yaptigimsa bozuk gibiydi her neyse kan degerim 0.100 sizce adet gorurmuyum bu degerin artma olasiligi yoktur digilmi? Birde sizce asilama arasinda zaman olmalimi ya ard arda yapilmalimi
Bilmiyordum canim onuda denerim evde var brokolim. Bende doktora geldim. Doktor telefonda 5kere klonen kullandik ama 3 kerelik kullanimdan sonra 3 ay ara verdik 2kere daha kullandik o yüzden 1kere daha kullanabilirsin dedi ama karar veremiyorum gecen seferki 3.kullanimimda hic yumurtam gelisememisti.
Ama canım iki gün önceki daha koyuydu ya bu daha silik ondan Tedirgindim emin olamıyorum inan. Adetin 21. Günü iğnenin 10. Günü bata 5 var bakalım. Üst foto iki gün önceki 8. Gün alttaki 10. Gün bu sabah :/Yaaaa inşallah bu çizginin sebebi bebiştir ya ben yapmıcam bekliyorum sabırla 10. Gün :))
Daha koyulaşsaydı umutlanıcaktım ama silikleşti ondan şüpheli benim canımYaaaa inşallah bu çizginin sebebi bebiştir ya ben yapmıcam bekliyorum sabırla 10. Gün :))
Cann şirke ve benzeri seyleri doktor kesinlikle önermiyor faydalı bakterilerinde öldürüyorumüş. En iyisi bol su geçmezse ilaçUmutumut82
Benim son gittiğim doktor 2 kereden fazla klomen önermiyorum dedi canım somra iğneli tedaviye geçiyorum dedi tabi herkes farklı kime inanacağımızı şaşırdık
Çok geçmiş olsun canım. Evlenmeden önce bende de sürekli oluyordu illallah etmiştim artık antibiyotikten. Papatya bana çok iyi geliyordu. Affedersin parça parça iltihap geliyordu 2-3 günde temizlenip bitiyordu. Çok şükür papatya ile kurtuldum artık olmuyo. İstersen dene günde 1 ya da 2 fincanCanim doktor toz verdi. Aksamlari suya atip icicem. 3litrede su iciyorum. Sanki bugün azaldi biraz. En buyük kabusum sistit ve regli olamamak
hakkında hayırlısı olsun canımKizlar ilk asilamamdi ve sinuc negativ iki kes test yaptim pozitivdi dun yaptigimsa bozuk gibiydi her neyse kan degerim 0.100 sizce adet gorurmuyum bu degerin artma olasiligi yoktur digilmi? Birde sizce asilama arasinda zaman olmalimi ya ard arda yapilmalimi
hımm bilmiyordum canımCann şirke ve benzeri seyleri doktor kesinlikle önermiyor faydalı bakterilerinde öldürüyorumüş. En iyisi bol su geçmezse ilaçUmutumut82
iyi yapmışsın canımHakkinda hayirlisi olsun canim insallah iyi bir baslangic olur. Aslinda doktor klomen diye israr ediyor ama ben kendim igne diye israr ettim.
Çok geçmiş olsun canım. Evlenmeden önce bende de sürekli oluyordu illallah etmiştim artık antibiyotikten. Papatya bana çok iyi geliyordu. Affedersin parça parça iltihap geliyordu 2-3 günde temizlenip bitiyordu. Çok şükür papatya ile kurtuldum artık olmuyo. İstersen dene günde 1 ya da 2 fincan
Zaten önce silikleşiyor ama tamamende gitmemiş çizgi bence ümit var 9. Gün gidiyor normalde ilacın etkisi bekle bakalım 2 gün daha 2 gün sonra yine yaparsın inşallah hamilesindir inşallahAma canım iki gün önceki daha koyuydu ya bu daha silik ondan Tedirgindim emin olamıyorum inan. Adetin 21. Günü iğnenin 10. Günü bata 5 var bakalım. Üst foto iki gün önceki 8. Gün alttaki 10. Gün bu sabah :/
Muhtemelen ikisinin de etkisi vardır kuzum. Hassas olunca en ufak şeyden kapıyo zaten. inşallah geçer biran öncePapatya iciyorum surekli canim.regli düzeninede iyi geliyor. Istanbulda 1 2 yerde umumi wc ye girdim herhalde ondan oldu ya da asılama yapilirken oldu
iyi yapmışsın canım
iğne daha etkili bence
Amin canım inşallah , bakalım belki iki gün sonra tamamen silikleşicek, hayırlısı Allahtan beklicezZaten önce silikleşiyor ama tamamende gitmemiş çizgi bence ümit var 9. Gün gidiyor normalde ilacın etkisi bekle bakalım 2 gün daha 2 gün sonra yine yaparsın inşallah hamilesindir inşallah
ben de iğnelere o kadar vereceğim herhalde1000tl tutuyor igneler insallah ise yarar. Allah yardimcimiz olsun. Bugün reglinin 3.günü 12mm civari 1 tane yumurta vardi doktor gecen aydan kalan yumurta muhtemelen dedi. zaten 3gunde 12mn yumurta gelismez .Insallah pazartesiye kadar yok olur.
Oy masallah yerim ya Allah hakimizda hayirlisi olsun insallahHayırlısı ya olsun tabii ama benim ikizlerim var zaten :) tek olsa daha süper olur. Benim bugün 10. Gün canım az kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?