- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.901
Çok teşekkür ederiz canımm amiin. Dualarım da hep sizlerle, inşallah en yakın zamanda isteyen herkese nasip olsunSen hiç stress sıkıntı yapma. Sağlıkla devam edecek inşallah. Hayırlısıyla hem sen hem minik börülce sağlıklı bir hamilelik süreci geçirin.
O toz karışımlar çok iyi geliyo canım amında düzeltiyo resmen. Hep de su iç geçicektir Allahın izniyle
Tamam çok teşekkür ederim tekrar Hayırlı olsun bebeğin bakalım sabredip göreceğim bende hayırlısı artıkHamilelik belirtileri canım bunlar da. Kasıkta batma, bel bacak ağrısı oluyo sık sık. İdrar testini bata 3 gün kala yaptım ve gayet net gördüm iki çizgiyi canım. Zaten bata 2 gün kala kan verdi 236 ydı değer. Bu arada klomen çatlatma falan kullanmadım ben canım
Bilmiyorum ki canım ya geçen aydan kalan yumurta gelişmediyse atılıyo diye biliyorum. Belki de bu ay gelişmeye devam edicektir korkma hemenInsallah canim .bu arada bugun reglinin 3.günü doktor 10×13mm yumurta var dedi solda. Muhtemelen gecen ayki 13mm lik yumurtadir dedi. O yumurta oyle kalacakmi ne catlamis ne de erimiş korktum açıkçasi
Çok teşekkür ederim canım. Bi kaç gün daha sabret sonra çıkar zaten artık testlerdeTamam çok teşekkür ederim tekrar Hayırlı olsun bebeğin bakalım sabredip göreceğim bende hayırlısı artık
Bilmiyorum ki canım ya geçen aydan kalan yumurta gelişmediyse atılıyo diye biliyorum. Belki de bu ay gelişmeye devam edicektir korkma hemen
Öyle yap kuzum ihmal etme sen, kontrol altında olmakta fayda varNormalde reglinin 11.günunde ancak 12mm oluyordu. Daha reglinin 3.günü yumurta gelismez diye biliyorum. Zaten büyük ihtimal önceki yumurtaymis.belki regli bitene kadar atilir. Doktor reglin bitince yine bakalim dedi. Carsamva gunu yine giderim
Ah canım Benim inşallah güzel haberler alırız . Maşallah iyi sabrettin test yapmamak içinCanım sana Br şeyler sormak istiyorum benim alt karnım çok sert bastırınca ağrıyor birde bacaklarımı karnıma çekip oturunca kasık ağrım var ve batmlar var çok sık idrara çıkıyorum bu gün 10 gün olduiğne olalı senin belirtilerin nelerdi birde idrar testini kaçıncı gün yapmıştın ve iki çizgiyi nezaman görmüştün
:)) yaa gel bide bana sor heyecanımı anlatamam ama inat ettim batı bekleyeceğimAh canım Benim inşallah güzel haberler alırız . Maşallah iyi sabrettin test yapmamak için
İnşallah canım hep beraber seviniriz. Benim son adet tarihim 22 ocak 22 sine kadar beklesemmi yoksa 20 sinde falan testi yapsam tabii regl olmazsam :)Ah canım Benim inşallah güzel haberler alırız . Maşallah iyi sabrettin test yapmamak için
Adet sirkülasyonu kaç günde bir canım benim de Ocak 19 sat canım. Iki gün önceden olabilir yapabilirsiniz tabi .İnşallah canım hep beraber seviniriz. Benim son adet tarihim 22 ocak 22 sine kadar beklesemmi yoksa 20 sinde falan testi yapsam tabii regl olmazsam :)
Yap canım benim yap, bu iğnenin elinden nedir çektiğimiz. Bizim stresimiz bize yeter, bi de vücuttan atıldı mı, test sonucu doğru mu yalancı pozitif mi stresi kaplıyorkızlar yumurta çatlatma ignemden sonra 12.günüm bugun yarın sabah erken gebelik testi yapmak istiyorum artik cok merak ediyorum
çok fazla su tukettim insallah atmisimdir ilacın etkisini bakalım artik heyecanliyim yarinda 13.gunumYap canım benim yap, bu iğnenin elinden nedir çektiğimiz. Bizim stresimiz bize yeter, bi de vücuttan atıldı mı, test sonucu doğru mu yalancı pozitif mi stresi kaplıyor
Bat ne zaman canım, inşallah güzel haberlerini paylaşırsınçok fazla su tukettim insallah atmisimdir ilacın etkisini bakalım artik heyecanliyim yarinda 13.gunum
yarın paylasırım insallah cok dua edin hayırlı haberlerle geliyim pazarteside kan testi insallah.Bat ne zaman canım, inşallah güzel haberlerini paylaşırsın
Inşallah canım inşallah dualarımız tüm anne olmak isteyen herkese zaten. Rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin , bizlere de..yarın paylasırım insallah cok dua edin hayırlı haberlerle geliyim pazarteside kan testi insallah.
aminnnn canım aminnnnnnInşallah canım inşallah dualarımız tüm anne olmak isteyen herkese zaten. Rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin , bizlere de..
28 günde bir oluyorum canımAdet sirkülasyonu kaç günde bir canım benim de Ocak 19 sat canım. Iki gün önceden olabilir yapabilirsiniz tabi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?