Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen hiç stress sıkıntı yapma. Sağlıkla devam edecek inşallah. Hayırlısıyla hem sen hem minik börülce sağlıklı bir hamilelik süreci geçirin.
Çok teşekkür ederiz canımm amiin. Dualarım da hep sizlerle, inşallah en yakın zamanda isteyen herkese nasip olsun

O toz karışımlar çok iyi geliyo canım amında düzeltiyo resmen. Hep de su iç geçicektir Allahın izniyle

Insallah canim .bu arada bugun reglinin 3.günü doktor 10×13mm yumurta var dedi solda. Muhtemelen gecen ayki 13mm lik yumurtadir dedi. O yumurta oyle kalacakmi ne catlamis ne de erimiş korktum açıkçasi

Tamam çok teşekkür ederim tekrar Hayırlı olsun bebeğin bakalım sabredip göreceğim bende hayırlısı artık

Insallah canim .bu arada bugun reglinin 3.günü doktor 10×13mm yumurta var dedi solda. Muhtemelen gecen ayki 13mm lik yumurtadir dedi. O yumurta oyle kalacakmi ne catlamis ne de erimiş korktum açıkçasi
Bilmiyorum ki canım ya geçen aydan kalan yumurta gelişmediyse atılıyo diye biliyorum. Belki de bu ay gelişmeye devam edicektir korkma hemen

Bilmiyorum ki canım ya geçen aydan kalan yumurta gelişmediyse atılıyo diye biliyorum. Belki de bu ay gelişmeye devam edicektir korkma hemen

Normalde reglinin 11.günunde ancak 12mm oluyordu. Daha reglinin 3.günü yumurta gelismez diye biliyorum. Zaten büyük ihtimal önceki yumurtaymis.belki regli bitene kadar atilir. Doktor reglin bitince yine bakalim dedi. Carsamva gunu yine giderim

Öyle yap kuzum ihmal etme sen, kontrol altında olmakta fayda var

Ah canım Benim inşallah güzel haberler alırız . Maşallah iyi sabrettin test yapmamak için

Umutumut82 canım sana fikir olsun diye yazıyorum. Benim 2 gün önce ovulasyonumu hatırlarsan eğer pikti. Ertesi gün yine pike yakındı, bugün silik çıktı. 49 ya da 50. Günde sanırım çatladı yumurtam. Not aldım bakalım 14 gün sonra mı hasta olacağım. Bu kadar geç de yumurtlama oluyormuş demek, hala adet olmadım ben, tarlusal da biteli 2. Gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…