- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #19.921
Anladım canım, iki gün kala yapabilirsin dediğin gibi inşallah olumlu olur canım Rabbim gönlüne göre versin28 günde bir oluyorum canım
Amiiiin hepimizin inşallahAnladım canım, iki gün kala yapabilirsin dediğin gibi inşallah olumlu olur canım Rabbim gönlüne göre versin
Umutumut82 canım sana fikir olsun diye yazıyorum. Benim 2 gün önce ovulasyonumu hatırlarsan eğer pikti. Ertesi gün yine pike yakındı, bugün silik çıktı. 49 ya da 50. Günde sanırım çatladı yumurtam. Not aldım bakalım 14 gün sonra mı hasta olacağım. Bu kadar geç de yumurtlama oluyormuş demek, hala adet olmadım ben, tarlusal da biteli 2. Gün
Alla alla kalmış demek ki canım, şu an 13 mm olmaması lazım heleki senin ve benim gibi geç gelişmelerde. Rabbim yüzümüze bakar inşallah insan yoruluyor, tükeniyor. İlaçlar dengemizi bozdu resmen. Sen testleri ihmal etme canım gerçekten 49. Günde kopkoyu göreceğimi asla düşünmezdim.incir kürü de baya etkili imiş, vesilen olsun inşallah. Ben bir de hayıt tohumu duydum. Hatta tüp bebekle anca olunur denmiş ama kadın ikizlere hamile. Hayıt kullandım, bal-polen-arı sütü karışımı yazmış.canimcim insallah senin mucizende gelmistir. Kuzum bilemedimki normalde reglinin 12 13 gü lerde ancak 12 13mm oluyordu. Bugün daha reglinin 3.günü.Ama soyle soyliyim asilamadan 4 gün onceki kontrolde 13mm bir yumurta vardi asilama günü ayni yumurta yine vardi hatta doktor Allah Allah dedi niye aynen duruyor diye.bugünde yine ayni yerde ayni ölcüde olunca bu ayni yumurtadir dedi. oyüzden pek umutlanmak istemiyorum.carsamba kontrole giderim yine. artik kismet canim.ben her ihtimale karsi bugün incir kürüne basladim.15gün incir 5 gün havuç kurü yapicam.regli sonrasi gün aşırı degerlendiricem.bugün ovulasyon testlerimde geldi yani 4 taraftan saldiriyorum.gerisini rabbim bilir.
Alla alla kalmış demek ki canım, şu an 13 mm olmaması lazım heleki senin ve benim gibi geç gelişmelerde. Rabbim yüzümüze bakar inşallah insan yoruluyor, tükeniyor. İlaçlar dengemizi bozdu resmen. Sen testleri ihmal etme canım gerçekten 49. Günde kopkoyu göreceğimi asla düşünmezdim.incir kürü de baya etkili imiş, vesilen olsun inşallah. Ben bir de hayıt tohumu duydum. Hatta tüp bebekle anca olunur denmiş ama kadın ikizlere hamile. Hayıt kullandım, bal-polen-arı sütü karışımı yazmış.
Benden yine güncellemeÇatlatma iğnesinin 9. gününde (ilk günü saymadım) gelen 1-2 damla kırmızı kandan sonra şimdi parlak sarı ve beyaz akıntıyla 14. günümü bitirmek üzereyim. Goguslerim çok ağrıyor ucu değil ama tamamı. Kasık ağrım yok sadece gaz olunca oluyor. Bel ağrım sabah oluyor daha cok. Ara ara mide ekşimesi var. Sizce ne zaman test yapayım
Ay Allah ağzından duysun canımCanim yarin artik cikar.bunlar gebelik belirtisidir insallahh
Allah saglıkla kucagına almanı nasip etsin hiç endişelenme ama cok güzel dedi maşallah maşallah diyelimAy çok pardon canım şimdi gördüm bu mesajını. Çoook teşekkür ederim ya Allah razı olsun, içimi rahatlattın
YarınBenden yine güncellemeÇatlatma iğnesinin 9. gününde (ilk günü saymadım) gelen 1-2 damla kırmızı kandan sonra şimdi parlak sarı ve beyaz akıntıyla 14. günümü bitirmek üzereyim. Goguslerim çok ağrıyor ucu değil ama tamamı. Kasık ağrım yok sadece gaz olunca oluyor. Bel ağrım sabah oluyor daha cok. Ara ara mide ekşimesi var. Sizce ne zaman test yapayım
Valla korkuyorum ne yalan söyleyeyim
Bende korkuyordum 18. Güne kadar yapmamistim pazar günü yaparsan daha garanti olur tabi insallah pozitif cikarValla korkuyorum ne yalan söyleyeyimPazar günü yapayim diyorum inşallah bunlar belirtidir
İnşallah canım. Allah razı olsunBende korkuyordum 18. Güne kadar yapmamistim pazar günü yaparsan daha garanti olur tabi insallah pozitif cikar
Teşekkür ederim canım ya bunları duyduğuma çok sevindim maşallah o zaman :)Allah saglıkla kucagına almanı nasip etsin hiç endişelenme ama cok güzel dedi maşallah maşallah diyelim
Fotoyu yaklaştırınca ben de silik çizgiyi görebildim canım . İnaşşlah vardır birşeyler inşallah testler yanıltmaz bizleri. Iki gün sonra tekrar test yap bakalım. Ya da kan verkızlaaaaaar erken gebelik testi yaptım bir czgi silik çıktı benim görebilecegim cekildeeeeeee resimde yuklemeye calisicam belli olmiyor ama ben bariz goruyorumEki Görüntüle 2234005
ya cidden gorebildin mi ben goruyorum cok hafif tam negatif olsa hic bisey cikmaaaaz. pazartesi kan testi yapicam insallah cok duaaaa allahım isteyen herkese nasip etsin
Cann şirke ve benzeri seyleri doktor kesinlikle önermiyor faydalı bakterilerinde öldürüyorumüş. En iyisi bol su geçmezse ilaçUmutumut82
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?