Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarrr ben size bişey soracam hepiniz doktordan daha iyi acıklıyorsunuz çünkü simdi ben klomen kullandım gecen ay sol yumurtam hic çalışmamıstı sagda 1 tane 18mm yumurta vardı ama catlatma ıgnesı vurmadı bu ay adetın 14 gunu gittim yıne sol yumurtada bısey yok sagdakılerde henuz kucuk 18.gunu gel dedı bu iş cok garip dımı o gunden sonra büyüme olurmu cok moralim bozuk ne olur bişiler söyleyin

canım bozma moralını ılgınc benımde bu ay ıgnemı 17 gun vurdu o gun catlama olmus cok ılgınc ben tedavıye baslamadan once 9 12 gunlerı arasında oluyordu sımdı 16 17 hayrettttt

asyacan sabırsızlıkla bekleyenlere bi ara beni de ekle olurmu sanırım kendimi orada görmek beni biraz umutlandıracak................:a015:

canım bu geçen ayki yumurtan değil demi????öle olsa kist olurdu bir tarafın yumurtlaması normal benim ikl 2 ay sağdan olmuştu bende korktum sol olmayacakmı die, şükür öbür ay iki taraftada olmuştu 18. günden sona büyüyebilir ben 22. gün çatlatma iğnesi vurulmuştum hergün gidip yumurtama bakılıodu demekki yumurtaların yeterince uyarılmıo tavsiyem bu arada bal ye yürüyüş yap mutlu ol tavsiye ederim böle yaparak ertesi ay 3 yumurta oluşturmuştum

beauty canım geçmiş olsun dicem ama zor geçio andır şey ama ben daha iiyim eşim sağolsun hiç kaldırmadı beni 1 haftadır yemek yapmıom 2 günde kalktım kivinin sayesinde bol tüket derim hemen mandalina muz falanda bol tüket kivinin bu kadar işe yarayacağını tahmin etmezdim burnum ve dudağım yara oldu yüzüm gözüm şişti geceleri uyuyamamaktan şükür daha iyiyim başımın ağrısı geçti bende öpüyorum canım kendine ii bak

göbüş belli olmaya başladımı cicim ondan diolardır sana dediğin gibi hayırlısı tabi bebişinin ii olmasına sevindim canım ya bişi sorcam bebekle beraber hayatında neler değişti eşinle ilişkin ailen arkadaşlarının yaklaşımı ne bilim hayatttan beklentilerin bunları öğrenmek istiyorum bende hayalini kuruyorum ama yaşamadan hiçbirşeyi tam anlamıyla hissedemem değilmi canım sna zahmet anlatıver bitanem çok öptüm aynı soru beautymize soruluyor cevap bekliyoruuuuum:1hug:

canım çok sağol.sen ne güzel atlatmışsın.darısı başıma.ben okula 3 gün gidiyorum ama çok yoruyo artık beni.şimdiden bööleyim.son aylarda nolucam bilmem.sanırım yorgunluk iice direncimi kırıyo.ben buna bağlıyorum hastalığın uzun sürmesini.yoksa evde ne yemek yapıyorum ne temizlik.iki haftada bir kadın geliyo,eşim de sağolsun yemekleri hallediyo çoğu zaman.ama sanırım bünyem zayıf canım.aslında o bütün meyveleri(meyve sevmediğim halde)hergün düzenli olarak yiyorum.ama nafile....sen de şanslısın canım,eşin ne güzel destek olmuş..gerçekten şükretmemiz lazım Allaha bööle eşler verdiği için.tanıdığım çoğu arkadaşın eşi herşeyi önüne istiyo.ben katlanamazdım sanırım...
canım Allah sana da sağlık sıhhat ve en kısa zamanda şirin bi bebiş versin de ilknura ve bana sorduğun soruları fazla beklemeden kendin yaşayarak öğrenirsin iişşşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:canım benim hala karnım çıkmadı.şuan 14.haftadayım,tık yok.sanırım herkeste farklıdır.henüz karın çıkmadığı için ve henüz bebeğin hareketlerini bizzat hissetmediğim için daha ben pek bişey anlayamadım.eşim acayip mutlu ve çok dikkat ediyo çok şükür.birlikte hayaller kuruyoruz şunu alalım bunu alalım diye.internetten bakmaya başladık bile..henüz cinsiyeti belli olmadığı için bebiş diye seviyoruz.ama sanırım cinsiyet belli olunca ve karnım belirginleşince inanıcam daha çok..ama ultrasonda görünce bi tuhaf oluyorum o şimdi benim içimde mi gerçekten diye şaşıp kalıyorum.bi de hiç yemiycem,içmiycem şeyleri bile sırf onun için yiyip içiyorum.insanın yaradılışı işte.hemen annelik duyguları kabarıyo..her hareketimi ona göre yapıyorum.otururken,kalkarken,yerken içerken.bu otomatik oluşuyo insanda.....(Rabbim sana da yaşatsın inş.)etrafımdaki herkes çok mutlu.ne kadar çok istediğimi biliyodu hepsi.onlar benden daha sakin.ben hala kötü şeyler yaşamaktan korkuyorum.ve benim gibi çok isteyen arkadaşlarımı kırıyo olmaktan korkuyorum çoğu zaman.inşallah paylaşımlarımız sana ve isteyen herkese umut olur sadece,mutsuzluk değil.inan bu konuda gerçekten kırmak istemem canım.inanıyorum ki Raabim sizin için de dualarımızı kabul edecek..bizi biliyosun ilknurla.biz de aynı yollardan,aynı bunalımlardan geçtik.ama Allah isteyince oldu.planlar işe yaramıyo.sadece dua lazım.Rabbimden senin için canı gönülden diliyorum ki Allahım sana hayırlı,sağlıklı,seni hiç üzmeyecek bi evlat nasip etsin en kısa zamanda:Saruboceq::Saruboceq:
Allaha emanet ol canım.dualarım seninle...:1hug:Şeniz

Son düzenleme:
canım benim.herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.Allahım korusun.senin bebiş maşallah uslu annesi.yerimsenibenseni hiç yormuyo.Allah nazardan korusun ikinizi de.
ya bizim bu karnımız ne zaman çıkacak?ben hala bişey hissedemiyorum bu yüzden..sanırım o zaman daha bi inanıcam...
hakkımızda hayırlısı olsun canım,kız yada erkek..sanırım seninki gösterirse önce seninkini öğreniriz.ne de senin bebiş abla ya da abi olacak(bakalım hangisi)
canım ikili testi bazı arkadaşlarımın dr'ları da yaptırmamış.sorun değil.nasılsa 3lü test var.inşallah onda da bişey çıkmaz ikimiz için de...:Saruboceq:Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
çok öpüyorum canımiii geceler...tatlı rüyalar...:1hug:

parılcım sen nerelerdeydin bugün?inşallah iisindir....ii geceler tatlım.sana da bi meraba diyim dedim geç oldu ama...iii geceler canım..:1hug:a.s.

Beauty canım benim sağol ne güzel dualar etmişin canım bende hamile kalırsam isteyipte olmayanların yanında nasıl davranır konuşurum darıltırmıyım diye şimdiden incelik :))düşünüyorum ama olsnda o zaman nasıl davranacağımı öğrenirim senin tavrın duan yeter canım benim sen bunu çok hakettin ben sizin kadar kararlı olamadım yani biraz ağırkanlıyım mücadele var ama umursamazlıkta var sona nie olmuo diye yanmakta var mesela dok kilo verirsen den başka bişi demiyo ben 10 kilo vermiştim bişi olmadı die bu bahanelere sığınıyorum yanlış, çalışıp tevekkül etmek lazım değilmi .neyse boşver beni sağol canım çok güzel anlatmışsın yaşaıklarını haklısın rabbim bizi eşlerimizle ne kadar şanslı olduğumuzu gösterio sizin ultra bebişle tasdiklenio eğer başka türlü bir adamla evlenseydim dediğin gibi yapamazdım eğer olurda rabbim evlat vermesse beni mutlu eden adamla hayatımızı hayırlı bir şekilde inş. isyan etmeden devam ettiricem canım allahım kalbinin güzelliğine göre versin gerçektensenle yazışınca bana ii gelio çok öptüm ii geceler

hastaneden bir merkeze gönderdiler beni. korkulacak bişi değil. eşinden sperm alıyorlar ( en az 3 gün ilişkiye girmemiş olmanız gerek) burda en hareketli spermleri seçip bir ince boruyla rahime gönderiyorlar. 5 dk. lık bir iş. 15 dk. uzanıyorsun sonrasında ve kalkıp evine gidiyorsun. hayatına devam ediyorsun. 15 gün içerisinde regl olmazsan test yaptırman gerekiyor. böyle yani. korkma sakın canım. allahtan hayırlısını iste...

canım cok tsk ederim biraz rahatladım benim kilo sorunum var doktor ondan diyor ama hipotiroid oldugundan metabolizmam cok az calısıyor benim daha önce bir düsügüm var ozamanda doktorum sagdan catlamıs demıstı acaba benım sol hiç mi calısmıyor adetin 5.günü kontrole gittiğimde solda adaylar oluyor ama hiçbiri büyümüyor bide benim doktorum catlatma ignesı vurmuyor kendisi catlayacak diyor buna ne dersiniz

ya kızlar ben bugün bi rüya gördüm sanırım kafamı çok taktım ya bilinç altı herhalde.evdeyim dışarıda ılık ama şiddetli bir rüzgar fırtınası var eve doğru yaklaşıyor bizimde evin kapısı açık bende kapıda dikeliyorum rüzgar benim bedenime giriyo ama çok hafif sarsmadan beni sonra annem diyoki bu bebek rüzgarı ( yani rüzgar birini seçermiş kimin içine girerse oradan geçerken o hamile olurmuş yani içine bebek yerleştirir ve oradan geçip gidermiş) sana bebek verdi diyo.ve rüzgar çekip gidiyo.ben yavaşça halsizleşip yere düşüyorum sonra sürekli midem falan bulanmaya başlıyo yani anında hamile şikayetleri yaşıyorum falan.yani rüzgar bebek vermiş bana.çok saçma ama çok garip hissettim.ne diyorsunuz bu konuda. ben kafayı bozdum galiba bu işle..................

kafanı oraya cok takma canım sonra adetın yaklastıkca ruyadan medet umarsın ınsallh ole olur canım ınsallahta bı bebıs daha gelır

birde bizim elifimiz vardı o nirlerde yafffff aaaaaaaaaaaaa kızıyorum ama ilknur ve beauty den sona herkes bizi terk etti (gebeliklerinden sona yanlış anlaşılmasın)
burdayim canim biryere gittigim yok
sadece internete fazla takilip bebek konusuyla kafami fazla kurcalamak istemedigim icin az ugruyorum siteye kizlarin yazdiklarini takip ediyorum...
2 gün sonra adet günüm olmasi gerek insallah gelmez diyorum ama ay sonunda da ikinci asilama icin randevum var..hayirlisi olsun bütün bekleyenler icin...

sen nasilsin coktandir sende yoktun..ne durumdasin???hasta mi oldun yoksa asilama mi yaptirdin??okudum konuyu ama cok anlayamadim

elifcim bu ay bişi yaptırmadım rahim filmi dışında haberin varmı bilmiom kanallar açık çıktı dok denemeye devam dedi ama 2 ay beklerim dahada bekleyemem aşılama isterim herhalde bu ay kistimde vardıya onun için doğum kontrol hapı vermişti kullanmadım hayıt kullandım kist çok küçülmüştü en son belkide yok olmuştur 24 adet olmam gerek tatile çıkıom bu ayda boş geçer izmitte biryere gidemem herhalde canım inş. adet olmaz hamile olur vede aşılamadan kurtulursun inş.

evet haberim var zaten en son senin yazilarini en son rahim filmi cekildigin zaman okumustum.ondan beri yoktun..kanllarinin acik olmasi cok iyi...
niye kist yapti ki sende ...neyse ama kücülmüs..insallah gecer bir an önce...hakkinda ne hayirliysa o olsun keske kimse tedaviye gerek duymasa kendiliginden gelse meleklerimiz.....
benim umudum yok ki hayatim zaten karnimda hafif hafif agrio umutlanma gelicem diyo bana adetim...
keske aksi olsa hepimiz icin...

Canım boşver o zaman kafana takma aşılama ile olcaksa oda olur bak beauty allahın izniyle ilkinde tutturdu inş. bu seferde senindde tutar tabi olmazsa kist nie oldu bende bilemedim ilaç kullaanamamıştım o ay zaten çok öptüm kendine ii bak

beauty cok sansliydi gercekten ALLAH yardim etti ilkinde tutturdu...
ama güzelim adetin hertürlü belirtisini üzerinde hissederken kafana takmamak olmuyo iste.....yien olmadi diyorum hep....zamani gelmedi diyorum isyanda etmek istemiyorum....
insallah ikinci asilama da tuttururuz bizde...
kist icin sogan kürü denedin mi tamanen temizliomus diye duydum..ben basladim bu ay sogana doktora gtim sonrada doktor bana sizde hic kist yok dedi.sasirdim kaldim..aslinda hic kist yokmus hic olmamis.laparoskopiyi yapan doktor yanlis bilgi vermis bana..gerci ben sogana devam ediyorum tedbir amacli ama bakalim hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…