kızlarrr ben size bişey soracam hepiniz doktordan daha iyi acıklıyorsunuz çünkü simdi ben klomen kullandım gecen ay sol yumurtam hic çalışmamıstı sagda 1 tane 18mm yumurta vardı ama catlatma ıgnesı vurmadı bu ay adetın 14 gunu gittim yıne sol yumurtada bısey yok sagdakılerde henuz kucuk 18.gunu gel dedı bu iş cok garip dımı o gunden sonra büyüme olurmu cok moralim bozuk ne olur bişiler söyleyin
Hamileliği sabırsızlıkla bekleyenler:.
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................
GASLAN....................
BLACK_PEARL..........
tramissu1986.............
26eser26....................
zeyhat.......................
hazanyağmuru...........
maat.........................[/COLOR]
HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1) Beauty...................
2) Asyacan7...............İlknur
3)Dayset ...................
4)Hülya32..................
5)Honey53...................
kızlarrr ben size bişey soracam hepiniz doktordan daha iyi acıklıyorsunuz çünkü simdi ben klomen kullandım gecen ay sol yumurtam hic çalışmamıstı sagda 1 tane 18mm yumurta vardı ama catlatma ıgnesı vurmadı bu ay adetın 14 gunu gittim yıne sol yumurtada bısey yok sagdakılerde henuz kucuk 18.gunu gel dedı bu iş cok garip dımı o gunden sonra büyüme olurmu cok moralim bozuk ne olur bişiler söyleyin
slm kızlar nappıosunuz??kımseler yok mu?
zeynepcim canım,bitanem...Hayırlısı olsun ya cinsiyet konusunda.çevremde herkes kız dıo vallahi ben hiç bişey hissetmiorum aslında...Hiç farketmez aslında.Bende haftaya gideyim diorum artık bakalım....Gösterirse belli olur sanırım...
Beauty canım ben aylık gidiorum biliosun,bebek ii dedi dr,sorun yok dedi,ense kalınlığı ii demişti.İkili teste gerek yok dedi yapmadı tatlım bana.şimdi bu ay 3 lüsünü yaptıracağız kuzucumun..Boy kilo ii dedi,velhasılı bizimki kendi halinde büyüyüp gidio yavrucum..Allah sağlıklı eylesinde başka bişey istemem....
ve hazanyağmuru sanırım sayfayı bırakıomuş...Saçmalama canım lütfen,hemen pes etmek var mı???Biz ölecek gibi oluyoduk her ay adet olunca,tum planlar suya dusuodu ama buradan destek buluoduk.Sen farkında deilsin ama burada bi anne,baba,hatta kardeştenn alabileceğin ümidin kat kat fazlasını alıosun...sakın bırakma burayı....Biz kardeş olduk burada.....Bence arkadaşlarının kıymetini bil canım.Herşeyin yoluna gireceğine inanmazsan girmez canım....
Herneyse şimdilik bukadar öpüyorum çok...
canım çok sağol.sen ne güzel atlatmışsın.darısı başıma.ben okula 3 gün gidiyorum ama çok yoruyo artık beni.şimdiden bööleyim.son aylarda nolucam bilmem.sanırım yorgunluk iice direncimi kırıyo.ben buna bağlıyorum hastalığın uzun sürmesini.yoksa evde ne yemek yapıyorum ne temizlik.iki haftada bir kadın geliyo,eşim de sağolsun yemekleri hallediyo çoğu zaman.ama sanırım bünyem zayıf canım.aslında o bütün meyveleri(meyve sevmediğim halde)hergün düzenli olarak yiyorum.ama nafile....sen de şanslısın canım,eşin ne güzel destek olmuş..gerçekten şükretmemiz lazım Allaha bööle eşler verdiği için.tanıdığım çoğu arkadaşın eşi herşeyi önüne istiyo.ben katlanamazdım sanırım...beauty canım geçmiş olsun dicem ama zor geçio andır şey ama ben daha iiyim eşim sağolsun hiç kaldırmadı beni 1 haftadır yemek yapmıom 2 günde kalktım kivinin sayesinde bol tüket derim hemen mandalina muz falanda bol tüket kivinin bu kadar işe yarayacağını tahmin etmezdim burnum ve dudağım yara oldu yüzüm gözüm şişti geceleri uyuyamamaktan şükür daha iyiyim başımın ağrısı geçti bende öpüyorum canım kendine ii bak
canım benim.herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.Allahım korusun.senin bebiş maşallah uslu annesi.yerimsenibenseni hiç yormuyo.Allah nazardan korusun ikinizi de.slm kızlar nappıosunuz??kımseler yok mu?
zeynepcim canım,bitanem...Hayırlısı olsun ya cinsiyet konusunda.çevremde herkes kız dıo vallahi ben hiç bişey hissetmiorum aslında...Hiç farketmez aslında.Bende haftaya gideyim diorum artık bakalım....Gösterirse belli olur sanırım...
Beauty canım ben aylık gidiorum biliosun,bebek ii dedi dr,sorun yok dedi,ense kalınlığı ii demişti.İkili teste gerek yok dedi yapmadı tatlım bana.şimdi bu ay 3 lüsünü yaptıracağız kuzucumun..Boy kilo ii dedi,velhasılı bizimki kendi halinde büyüyüp gidio yavrucum..Allah sağlıklı eylesinde başka bişey istemem....
ve hazanyağmuru sanırım sayfayı bırakıomuş...Saçmalama canım lütfen,hemen pes etmek var mı???Biz ölecek gibi oluyoduk her ay adet olunca,tum planlar suya dusuodu ama buradan destek buluoduk.Sen farkında deilsin ama burada bi anne,baba,hatta kardeştenn alabileceğin ümidin kat kat fazlasını alıosun...sakın bırakma burayı....Biz kardeş olduk burada.....Bence arkadaşlarının kıymetini bil canım.Herşeyin yoluna gireceğine inanmazsan girmez canım....
Herneyse şimdilik bukadar öpüyorum çok...
hayırlısı olsun canım ya inşallah olur burda ilk denemede hamiş kalanda war sanada ugurlu gelır ınşallah canım
bende bı ay sonra aynı aşılama olcam we korkuom cok merak edıom anlatırmısın nasıl oldu we nerde hastanede mı muayenehanede mı
canım bu geçen ayki yumurtan değil demi????öle olsa kist olurdu bir tarafın yumurtlaması normal benim ikl 2 ay sağdan olmuştu bende korktum sol olmayacakmı die, şükür öbür ay iki taraftada olmuştu 18. günden sona büyüyebilir ben 22. gün çatlatma iğnesi vurulmuştum hergün gidip yumurtama bakılıodu demekki yumurtaların yeterince uyarılmıo tavsiyem bu arada bal ye yürüyüş yap mutlu ol tavsiye ederim böle yaparak ertesi ay 3 yumurta oluşturmuştum
ya kızlar ben bugün bi rüya gördüm sanırım kafamı çok taktım ya bilinç altı herhalde.evdeyim dışarıda ılık ama şiddetli bir rüzgar fırtınası var eve doğru yaklaşıyor bizimde evin kapısı açık bende kapıda dikeliyorum rüzgar benim bedenime giriyo ama çok hafif sarsmadan beni sonra annem diyoki bu bebek rüzgarı ( yani rüzgar birini seçermiş kimin içine girerse oradan geçerken o hamile olurmuş yani içine bebek yerleştirir ve oradan geçip gidermiş) sana bebek verdi diyo.ve rüzgar çekip gidiyo.ben yavaşça halsizleşip yere düşüyorum sonra sürekli midem falan bulanmaya başlıyo yani anında hamile şikayetleri yaşıyorum falan.yani rüzgar bebek vermiş bana.çok saçma ama çok garip hissettim.ne diyorsunuz bu konuda. ben kafayı bozdum galiba bu işle..................
burdayim canim biryere gittigim yokbirde bizim elifimiz vardı o nirlerde yafffff aaaaaaaaaaaaa kızıyorum ama ilknur ve beauty den sona herkes bizi terk etti (gebeliklerinden sona yanlış anlaşılmasın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?