Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım peki bu küre başlamanın belli bi günü felan var mı?

canım benim saol dua için,ben de dua ediorum inan...
Kardeşine gelince bekar bi arkadaşım var pkolu oda.Evli bekar çok farketmio aslında tedavi şekli.arkadaşıma da bana da aynı şeyleri uyguladı.Dostinex bildiğim kadarıyla prolaktını dusuruo ama....Ben pko için glukofen hap kullanıodum va yumurta geliştirici(çocuk istediğim için) ama bekarlara şöle yapıolar yıne glukofen verıolar ama yanında dogum kontrol hapı verıo,hormonlarını duzenlasın dıe.Bu soyledığım tedavı seklı ınternette yazar zaten açıkça,bıraz arastırırsan bulabılırsın canım.Glukofen bı dıabet hapı tatlım,insulin direncini kırarak testeteron hormonunu dusuruo yani hamiş kalabiliosun.Kardeşinin kilo ve kıllanma problemi varsa buyuk ölçüde ona da yardımcı oluyo.Benım kı8lo ve kıllanma sorunum yoktu ama bu belirtiler olmadanda pko olunabilio.benım sadece adet düzensizliğim vardı....
Ayrıca kardeşin için endişelenme,inşallah doğru tedaviyle hersey yoluna gırer canım.önemli olan dogru dr u bulmakta...Allah yardımcınız olsun....

beauty tatlım nappıosun,ben okuldayım hala...Bugun evime donecegım inşallah....Saglığn için üzüldüm tatlım ben de yeni atlattım gribi.Vallahi inanmzsın mes giyiyorum ayaklarıma usumeyim die,ama fayadası çok vallahi....Sen de inşallah en kısa zamanda atlatırsın...ne oldu kabızlık sorunu vardı geçtimi???Senin bebiş nasıl,bu hafta mı gıdıodun dr asen?Ayyy cinsiyeti belli olur belki.....Ense kalınlığı ölçüldü mü?Artık zamanı geldi seninkinin de..Allh onları sağlıklı eylesin tabi bizleride inşallah canım...
Zeynepcim canım yaaa.Geçmiş olsun tatlım...Aman deyım kendine dikkat et,ayrıca hastalığında bile bizleri unutmaman harika bişey,çooooooooooookkkk teşekkürler tatlım....

boncukx canım msjını bulamadım

ben bu ay gonaphane kullandım ilk defa başladım.ayın birinde iğnemi vurundum.birkaç gün sonra 4 gün sonra kontrole gittim daha yeni bir tane çatlayan yumurtam göründü bir tanede kiste dönüşmüş yumurta oldu.su an hala çatlamadı 40 mm. oldu.yarın tekrar kontrolüm var ama normal şartlardada ayın 17 si adet günüm yani iki gün kaldı çok merak ediyorum.(birincisi eğer hamilelik varsa yarın görünürmü yani adet gününden bir gün önce.)
yarınki kontrol kist ne oldu ona bakılacak dr. 1 veya 2. adet döneminde kaybolur dedi.ama kaybolmamışsa ilaca ara verecek.bu konudaki yorumlarını merak ediyorum senin ve diğer arkadaşların.senağlama

cevabın ıcın tesekkr ederım canım ama endıselenmemek elde deıl ben cekıyorum bıde onujnn cekecegını bılmek usuyor ınsallah en kısa surede bıter gıder canım

inşallah cnm ya sende adet olmazsında hamiş olursun birlikten kuwwet dogar cnm bol bol bırbırımıze dua edelım canım en zoru zaten beklemek hele bıde umudun warsa co feci walla bnm artık kalmadıgın cok takmıom yani ama beklemek cok zor allah sabır wersin cnm sanada

kızlarr hamileyim bende:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:çok mutluyumm...

heleşükür
gercekten cok sewindim canım ya
bende topiğimizde artık hamiş cıkmıo dıyodum hadi başı sen cektın darısı başımıza inşallah allah hayırlısıyla kucagına almayı we analı babalı buyutmeyi nasip etsin canım bizede dua et canım ......

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

[

Son düzenleme:

cok saol cnm ya cok guzel anlatmışşın walla ama işte ne de olsa adı da bıraz korkutuyo insanı sonucta olmazsa bı kac kez daha denedıkten sonra tüp bebekten başka şansım kalmıyor o yuzden de cok üülüyorum
bıde bişiy daha war aklıma takılan benım dr muayenehanede yapıcaz aşılamanı dedi bana yatıcan yarım saat kdr falan dedi eşinde bi sorun olmadıgı için spermlerin yıkanmasına gerek yok dedi ondada ufak ı sorun bıle olsaydı sperm yıkayan buyuk bı hastaneye istanbula yollayacaktım dedi gercekten bu işlem bu kadar basitmi ya insan bilmediğine hem korkuyo hem cekiniyo canım sen nerde oldun aşılamanı ???
ilkte tutmuş seninki ya hayırlısı artık bende bu topikte bayagı eskilerden oldum artık inşallah hayat benim yuzumde gülerde bende bı kac aya kadar hamiş olurm we isteyen herkesede wersin allah hayırlısıyla ............

wall cnm ne diyim ki 40 mm hiç duymamıstım benımkıler fln en fazla 22 de fln iğne yapılınca o gece catlıyordu
kist warsa eger başka bi tedawiye gectıgını bılıyorum cunku bende bıdahaki ay iğne için adetımın 1. gün gitcem o zaman bakıcakmış kist warsa eger tedawiyi bırakıp kist için tedawi oluyomuş yani işin aslı bişeyi düzeltelim derken başka bi yerimiz bozuluyo ama bu herseyde bööle canım napalım
eger hamilelik warsa ki inşallah wardır adet olmadan 2 3 gün içinde belli oluyormuş ama kan testinde inşallah pozitif olur canım çünkü bana adet olmama yakın werıodu o testı ama ben hiç yaptırmadım tabiiki ultrasonda mutlaka belli olur

mutlu haberlerini bekliyorummmm

bayadır yazamadım wall kusura bakmayın adet olmadan önce hiç ewden cıkmamıstım bı hafta bıyunca adet oldum bıde dr gittim üstümden bı yük kalktı sanki sonrada hiç ewde oturamadım ya mısaffır geldi ya ben gittim zaten herkesinde dediği we bildiği gibi insan kendini ne kadar cok sıkarsa içine atarsa kendini kaparsa o kadar daha kötü oluyor hele bugun hawada cok guzeldi walla dolastık azcık annemle we bu gecede gııtcem bı arkadasa bebek tebrıgıne oda tüp bebek yapmıştı bakalım o nerler yaşamış istersenız yazarım sizede canlarım............
hepinizi cok öpüyorum..............
iyiki warız...............

Kızlar size bişey soracağım ben bazı yerlerde okuyorum çatlayınca yumurta akı kıvamında akıntı oluyormuş bu daha doğrusu çatlama belirtisiymiş. Önceden bende olurdu ama iki aydır böyle yoğun bişey olmuyor. Sadece bir gün su gibi sıvı bişey geliyor. Geldiğin hissediyorumda biraz çok oluyor. Bu çatlamamadır?

canım bugün regl olmam gerekiyordu. şimdiye kadar tık yok. bakalım hayırlısı eğer 3 güne kadar olmasan test yapacam bana dua et canım. bu arada beklemek çok zor :çok üzgünüm:

gercekten cok zor cnm ben artık test bıle yapmıorum walla yapınca daha cok ınsan strese gırıo nasılsa ya gelcek ya gelmıcek ööle diil mi canım ilk zamanlar bende cok yaptım 2 gunde bı yaptım 10 gun falan gecıkıodu ama bunaldım artık test alıp yapmaya
dualarım senle canım inşllah bu ay sende hamiş olursun we 2 hatta belkı daha fazla hamişimiz olur we bu listeyi bitiririz hiç stres yapma cnm cok zor ama yapmamaya calıs sana diom ama ben daha beterım yani....

ama bnm cıkmam gerek cnm gece yıne gırerım cok öpüyorum byyy

canım ben bu ay dr. sordum çatlamanın olduğunu nasıl anlayacam diye verdiği cvp "ateşin yarım derece yükselir " oldu. akıntıdan bahsetmedi yani.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…