merhaba hazanyağmuru,hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.ben hiperprolaktin hastasıydım.yani prolaktin tedavisi gördüm 2008 mart ayında başladım.ama sadece 1 ay kullandım hapı.eylül de ovitrelle ve klomenle tedavi oldum sonuç negatif çıktı.ekimde bekledik doğum kontrol hapı kullandım kist oluşmuştu.kasımda tekrar klomen ve ovitrelle ile çatladım.yumurtlamam çok iyiydi ama negatif çıktı yine.aralıkta kendim dedim 1-2 ay bekliycem diye.buarada incir kürü yaptım.ama sadece 15 gün yapabildim.geç kaldım biraz yapmak için herkes 42 gün yapıyor.ben sadece 15 gün yaptım.akşamdan 8 tane kuru inciri 4 e bölüyodum 500 ml kaynayan suya atıyodum kapağını kapatıyodum.yaklaşık 10 dk pişirdim sonra süzdüm.yarısını o gece yatarken içtim diğer yarısınıda sabah işe gitmeden aç karnına içtim.10 gün bu şekilde uyguladım.5 günde incirli kaynayan suya 1 adet havuç doğrayıp 3 dk daha kaynattım onuda aynı şekilde içtim.havuç büyüyen yumurtaların çatlamasını sağlıyor.size bişi diyimmi,aynı klomen kullanırken olan sancılar oldu karnımda.yumurtaları büyüttü yani.arkadaşlar en kısa zamanda sizlerdende duyarız umarım güsell haberleri.:CüvCüv:ben ayrıca şunuda belirtiyim.balla tarçını karıştırıp sakıza döküp çiğniyodum.başka bi yolda bu canlarım.önce allahın izniyle sonra verdiği nimetlerle olacak sabır sadece.:CüvCüv:hihoyyyt
bılıyomusun bende senın konumundayım bu ılk ayım ıgnemı vurundum beklıyorum eger olmazsa 4 ayımda hs g yolu gorunuyor ınsallh tutar
canım peki bu küre başlamanın belli bi günü felan var mı?
sızlere dua edıyorum kazasız belasız bebeklerınızı kucanıza alırsınız ınsallah saol canım cevabın ıcın ben oyleıse baska bısey sorayım kardesım pko canım ve 7.ayda evlenecek cok endıselenıyorum evlenene kadar tedavısınn bıtmesını cok ıstıyorum 3 gun once bı dr a gıttı pko ıcın hıcbı ılac vermemeıs bugun gene baska bırıne gıttı oda dostınex vermıs sadece yanı ıstedıgımız bı hap tedavısı vermıuyolar pko ıcın sana dr un ne uyguladı bunn ıcın canım
boncukx canım msjını bulamadım
canım benim saol dua için,ben de dua ediorum inan...
Kardeşine gelince bekar bi arkadaşım var pkolu oda.Evli bekar çok farketmio aslında tedavi şekli.arkadaşıma da bana da aynı şeyleri uyguladı.Dostinex bildiğim kadarıyla prolaktını dusuruo ama....Ben pko için glukofen hap kullanıodum va yumurta geliştirici(çocuk istediğim için) ama bekarlara şöle yapıolar yıne glukofen verıolar ama yanında dogum kontrol hapı verıo,hormonlarını duzenlasın dıe.Bu soyledığım tedavı seklı ınternette yazar zaten açıkça,bıraz arastırırsan bulabılırsın canım.Glukofen bı dıabet hapı tatlım,insulin direncini kırarak testeteron hormonunu dusuruo yani hamiş kalabiliosun.Kardeşinin kilo ve kıllanma problemi varsa buyuk ölçüde ona da yardımcı oluyo.Benım kı8lo ve kıllanma sorunum yoktu ama bu belirtiler olmadanda pko olunabilio.benım sadece adet düzensizliğim vardı....
Ayrıca kardeşin için endişelenme,inşallah doğru tedaviyle hersey yoluna gırer canım.önemli olan dogru dr u bulmakta...Allah yardımcınız olsun....
tramissu canım Allah yardımcın olsun. inşallah bu ay hamile kalırsında diğer uygulamaya gerek kalmaz. bahsettiğin iğnenin adını hiç duymadım.
ya benimde yarın günüm beklemek çok zor. inşallah bende hasta olmam ya :çok üzgünüm:
kızlarr hamileyim bende:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:çok mutluyumm...
meraba canım.bahsettiğin iğnenin benzerini ben de kullandım.ve aşılma yaptırdım.sanırım adetin 5.günü filan başlamıştım.bu iğneler göbekten yapılıyo ve etksi çok daha fazla haplara göre.daha hızlı gelişiyo yumurtalar.2 güne 1 dr'a gidiyosun ve dr yumurtaların gelişimini kontrol ediyo.yeterince olgunlaşınca da çatlatma iğnesi yapılıyo.ovitrelle koldan yapılıyo diye biliyorum.bana ööle yapılmıştı.korkmana hiç gerek yok.şu an sadece bilmediğin için heyecan olmuştur.ben de ööledim ama korkulacak hiç bişey yokmuş meğer.çatlatma iğnesinden 36 saat sonra da aşılama yapılıyo.aşılama anı da çok kolay 2 dk bile sürmüyo.bildiğin şırıngayla eşinden o gün alınan sperm senin içine şırınga ediliyo.normal yoldan tek farkı ilişki yerine şırınga olması(biraz kaba bi tabir oldu ama...)ve özellikle o an derin derin nefes alıp sakin olmak lazım.çok rahat olmaya çalış ve olumlu düşün,o an dua et.45 dk.yatıp aynı yerde evine gidiyosun...bu kadar basit.yapılan tek şey eşinin bırakabileceğinden daha ileriye bırakmak spermi.hiç korkma arkadaşım.gerçekten çok sakin ol.benim ilkinde tuttu çok şükür.darısı sana inşallah.tabi inş.gerek kalmaz ama bu da acayip bişey değil ve dediğim gibi aslında normalden pek bi farkı yok.hakkında hayırlısı olsun...inşallah yardımcı olabilmişimdir....:1hug:
ben bu ay gonaphane kullandım ilk defa başladım.ayın birinde iğnemi vurundum.birkaç gün sonra 4 gün sonra kontrole gittim daha yeni bir tane çatlayan yumurtam göründü bir tanede kiste dönüşmüş yumurta oldu.su an hala çatlamadı 40 mm. oldu.yarın tekrar kontrolüm var ama normal şartlardada ayın 17 si adet günüm yani iki gün kaldı çok merak ediyorum.(birincisi eğer hamilelik varsa yarın görünürmü yani adet gününden bir gün önce.)
yarınki kontrol kist ne oldu ona bakılacak dr. 1 veya 2. adet döneminde kaybolur dedi.ama kaybolmamışsa ilaca ara verecek.bu konudaki yorumlarını merak ediyorum senin ve diğer arkadaşların.senağlama
slm tramissu nasıl canım
saol tatlım sen nasılsın durumlar nasıl bakalım beklemek
canım bugün regl olmam gerekiyordu. şimdiye kadar tık yok. bakalım hayırlısı eğer 3 güne kadar olmasan test yapacam bana dua et canım. bu arada beklemek çok zor :çok üzgünüm:
Kızlar size bişey soracağım ben bazı yerlerde okuyorum çatlayınca yumurta akı kıvamında akıntı oluyormuş bu daha doğrusu çatlama belirtisiymiş. Önceden bende olurdu ama iki aydır böyle yoğun bişey olmuyor. Sadece bir gün su gibi sıvı bişey geliyor. Geldiğin hissediyorumda biraz çok oluyor. Bu çatlamamadır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?