gercekten cok zor cnm ben artık test bıle yapmıorum walla yapınca daha cok ınsan strese gırıo nasılsa ya gelcek ya gelmıcek ööle diil mi canım ilk zamanlar bende cok yaptım 2 gunde bı yaptım 10 gun falan gecıkıodu ama bunaldım artık test alıp yapmaya
dualarım senle canım inşllah bu ay sende hamiş olursun we 2 hatta belkı daha fazla hamişimiz olur we bu listeyi bitiririz hiç stres yapma cnm cok zor ama yapmamaya calıs sana diom ama ben daha beterım yani....
ama bnm cıkmam gerek cnm gece yıne gırerım cok öpüyorum byyy
Kızlar size bişey soracağım ben bazı yerlerde okuyorum çatlayınca yumurta akı kıvamında akıntı oluyormuş bu daha doğrusu çatlama belirtisiymiş. Önceden bende olurdu ama iki aydır böyle yoğun bişey olmuyor. Sadece bir gün su gibi sıvı bişey geliyor. Geldiğin hissediyorumda biraz çok oluyor. Bu çatlamamadır?
canım rica ederim.bence hiç korkma.hiç korkulacak bişey değil.sadece henüz yaşamadığın için endişe var anlıyorum seni.ama göreceksin çok basit bi işlem.ben özel hastanede yaptırdım.benim eşimin spermleri yıkandı.dr yıkanmasına gerek yok diyorsa ööledir.bu da bi yöntem.muayenehanesinde yapılabilecek bişey.laborantlar hazırlıyolar spermleri laboratuvarda.sonra şırınga içinde dr'a getirip veriyorlar ve dr'da iki dk.da normal vajinal muayene yapıyo gibi o çatala yatırıyo seni ve muayene olur gibi hissediyorsun daha fazla bişey yok yani.şırıngayı içeri sıkıyo ve işlem tamam.evet işlemden sonra aynı pozisyonda hareket etmeden orada 45 dk kadar yatıyosun ve evine gönderiyolar..bu kadar canım.hiç endişe etme.cok saol cnm ya cok guzel anlatmışşın walla ama işte ne de olsa adı da bıraz korkutuyo insanı sonucta olmazsa bı kac kez daha denedıkten sonra tüp bebekten başka şansım kalmıyor o yuzden de cok üülüyorum
bıde bişiy daha war aklıma takılan benım dr muayenehanede yapıcaz aşılamanı dedi bana yatıcan yarım saat kdr falan dedi eşinde bi sorun olmadıgı için spermlerin yıkanmasına gerek yok dedi ondada ufak ı sorun bıle olsaydı sperm yıkayan buyuk bı hastaneye istanbula yollayacaktım dedi gercekten bu işlem bu kadar basitmi ya insan bilmediğine hem korkuyo hem cekiniyo canım sen nerde oldun aşılamanı ???
ilkte tutmuş seninki ya hayırlısı artık bende bu topikte bayagı eskilerden oldum artık inşallah hayat benim yuzumde gülerde bende bı kac aya kadar hamiş olurm we isteyen herkesede wersin allah hayırlısıyla ............
canım benim çok sağol.sen nasıl oldun?ben daha atlatamadım.bugün Allahtan boş günümdü evde yattım bol bol.şu tatil bi başlasaydı....çocuğun kulaklarını çektim canım ama sonra da kendi kendime üzüldüm.hiç önlerine bakmıyolar işte..ilknur ve beauty canlarım ben sizi hiç bırakırmıyım beauty geçmiş olsun canım ben olsam o coçuğun kulaklarını çekerdim bizdede var öle denyo çocuklar hiç önünde öğretmenmi var direkmi var umursamıolar ilknur bir daha tekrarlayayım senin oğluşun beauty in kızı olcak gibi gelio hayırlısı ama hislerimle söylüyorum genede pek güvenmeyin neyse öptüm güzel anneler
canımcım sağol ii sayılırım.henüz atlatamasam da...senin yarın yok dersin benim de ugün yoktu,evdeydim canım.bütün gün uyudum hastalıktan..valla mes işini ii akıl etmişsin.aslında ii fikir.beauty tatlım nappıosun,ben okuldayım hala...Bugun evime donecegım inşallah....Saglığn için üzüldüm tatlım ben de yeni atlattım gribi.Vallahi inanmzsın mes giyiyorum ayaklarıma usumeyim die,ama fayadası çok vallahi....Sen de inşallah en kısa zamanda atlatırsın...ne oldu kabızlık sorunu vardı geçtimi???Senin bebiş nasıl,bu hafta mı gıdıodun dr asen?Ayyy cinsiyeti belli olur belki.....Ense kalınlığı ölçüldü mü?Artık zamanı geldi seninkinin de..Allh onları sağlıklı eylesin tabi bizleride inşallah canım...
Zeynepcim canım yaaa.Geçmiş olsun tatlım...Aman deyım kendine dikkat et,ayrıca hastalığında bile bizleri unutmaman harika bişey,çooooooooooookkkk teşekkürler tatlım....
kızlar hasta oldumumudum başka baha kaldı. gerci artık hiç umudum kalmadı. bi daha gebelik duygusunu yaşayacağımı sanmıyorum.uzun bi süre sizi uzaktan izleyecem. kendinize iyi bakın kızlar. umarım hepiniz anne olursunuz
kızlar hasta oldumumudum başka baha kaldı. gerci artık hiç umudum kalmadı. bi daha gebelik duygusunu yaşayacağımı sanmıyorum.uzun bi süre sizi uzaktan izleyecem. kendinize iyi bakın kızlar. umarım hepiniz anne olursunuz
arkadaşlar ben 29 aralık gece regl olmuştum, gonaphene verdi doktor, çatlatma iğnesi de oldum ve sonrasında aşılama yapıldı bana 12 ocak günü. 15 gün içinde regl olmazsam test yapıcam. bekliyorum. hakkımızda hayırlısı olsun. İlk kez oluyor. Rabbim hayırlısını versin inşaallah...
arkadaşlar ben 29 aralık gece regl olmuştum, gonaphene verdi doktor, çatlatma iğnesi de oldum ve sonrasında aşılama yapıldı bana 12 ocak günü. 15 gün içinde regl olmazsam test yapıcam. bekliyorum. hakkımızda hayırlısı olsun. İlk kez oluyor. Rabbim hayırlısını versin inşaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?