Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

iyi dileklerin için teşekkür ederim canım. inan test var evde ama yapmaya korkuyorum tek çizgi görmek istemiyorum artık. dediğin gibi bekleyecem.sağol arkadaşım görüşürüz kendine iyi bak

ewet oluyo die bılıorum ama bnede hiç olmadı ööle bı akıntı falan hiç olmuyo yani canım ama çatlıyo yani olmadı bız catlatıoz zaten :):):) ama olablırde olmayabılırde adetın yaklaştıysa onunda belirtisi olabilir ama onun için erken ama catladıgını ben kasıgıma sancı gırıo ama hareket halindeysen falan fark etmıyodum ama şimdi dinliyoz ya kendimizi kasık agrısından anlıyorum canım ben bakalım başkaları ne dicek cnm bende pek bılmıom yyani bunu

Son düzenleme:
Sağolun kızla hepimiz birer doktor olduk bu sorunlar yüzünden. Benim başıma hep garip bişeyler geliyor geçen ay idrar testi yaptım hani mileltin ilk çizgisi koyu çıkar ikincisi silik. Benim tek çizgi çıktı oda silik. Anlam veremediğim bişey hani zaten tek çizgii çıkyıorsun bari adam gibi koyu çık. Sanki bişeymiş gibi birde silik çıkıyor.

boncuk canım adetten bir gün önce gebelik görünmez belli değerler ulaşman gerekio dok kist olur vede gebelik oluşmazzsa bu ay sana doğum kontrol hapı verir ama inş. öle bişi olmas olursada mutlaka hayıtı kullan derim benim kistimi o eritti birde incir kürü yap honey nasıl yapıldığını yazmış yumurtlama ilacı vermeyecektir bunlar hem klomen hemde ovitrelle işi görüo olasılıkları söylüyorum canını sıkma strestende oluo kist sana bir daha çatlatma iğnesi vermemesi ilginç neyse hayırlısı olur inşallah

ilknur ve beauty canlarım ben sizi hiç bırakırmıyım beauty geçmiş olsun canım ben olsam o coçuğun kulaklarını çekerdim bizdede var öle denyo çocuklar hiç önünde öğretmenmi var direkmi var umursamıolar ilknur bir daha tekrarlayayım senin oğluşun beauty in kızı olcak gibi gelio hayırlısı ama hislerimle söylüyorum genede pek güvenmeyin neyse öptüm güzel anneler

Ya asutay bunu sırf sana yazıyorum canım artık gelllll acil aranıyosun varmı bizi bırakmak bir slm yolla olmasa yada tanıyan yokmu aranızda hımmm?????

birde bizim elifimiz vardı o nirlerde yafffff aaaaaaaaaaaaa kızıyorum ama ilknur ve beauty den sona herkes bizi terk etti (gebeliklerinden sona yanlış anlaşılmasın)

canım rica ederim.bence hiç korkma.hiç korkulacak bişey değil.sadece henüz yaşamadığın için endişe var anlıyorum seni.ama göreceksin çok basit bi işlem.ben özel hastanede yaptırdım.benim eşimin spermleri yıkandı.dr yıkanmasına gerek yok diyorsa ööledir.bu da bi yöntem.muayenehanesinde yapılabilecek bişey.laborantlar hazırlıyolar spermleri laboratuvarda.sonra şırınga içinde dr'a getirip veriyorlar ve dr'da iki dk.da normal vajinal muayene yapıyo gibi o çatala yatırıyo seni ve muayene olur gibi hissediyorsun daha fazla bişey yok yani.şırıngayı içeri sıkıyo ve işlem tamam.evet işlemden sonra aynı pozisyonda hareket etmeden orada 45 dk kadar yatıyosun ve evine gönderiyolar..bu kadar canım.hiç endişe etme.
evet çok şükür benim ilkinde tuttu.darısı başına inş.sakin olursan ve o an stres yapmazsan niye tutmasın ki?(tabi Allahın izniyle)yine sormak istediklerin olursa yardımcı olmaya çalışırım canım.ben de yaptırmadan önce çok stres olmuştum ve fazla da cevap alamamıştım.insan yaşayana kadar korkuyo ama dediğim gibi sen sakin gerisi Allaha kalmış...hayırlı haberlerini almak dileğiyle...:1hug:

canım benim çok sağol.sen nasıl oldun?ben daha atlatamadım.bugün Allahtan boş günümdü evde yattım bol bol.şu tatil bi başlasaydı....çocuğun kulaklarını çektim canım ama sonra da kendi kendime üzüldüm.hiç önlerine bakmıyolar işte..
bakalım cinsiyet tahminin tutacakmı?hayırlısı olsun tabi hakkımızda...inan bazen düşünüyorum kız mı olsa ii erkek mi diye...ikisinin de artıları eksileri var büyüdüklerinde...Allah hayırlısını versin ne diim...çok öpüyorum hayatım..Allaha emanet ol..:1hug:

canımcım sağol ii sayılırım.henüz atlatamasam da...senin yarın yok dersin benim de ugün yoktu,evdeydim canım.bütün gün uyudum hastalıktan..valla mes işini ii akıl etmişsin.aslında ii fikir.
canım kabızlık devam...kayısı yiyorum sabahları su da içiyorum ama bana mısın demiyo.aynı düzende gidiyoruz yani..
benim bebiş iii teyzesi çok şükür en son bu salı gitmiştim.iidi boyu 73 mm olmuş..ense taraması yapıldı geçen hafta çok şükür normalmiş.ikili testte yapılmıştı geçen hafta sonucu salı sööledi dr.o da normalmiş çok şükür.herşey yolunda sanırım artık Allahın izniyle.20 ocak salı günü yine gidicez.çok heyecanlanıyorum görücem yine diye...
canım aslında senin cinsiyeti benden önce belli olur ama ben daha sık gidiyorum ya belki bi ihtimal öğreniriz bu hafta,sanmıyorum ama... hayırlısı canım ya...sen nasıl hissediyorsun cinsiyet konusunda.zeynep sana oğlan bana kız diyo bakalım ne olacak..çok merak ediyorum.ona göre almaya başlıycam bişeyler inş.
sen iisin umarım?hamişlik nasıl gidiyo...senin dr'un ne demişti en son gördüğünde..
çok öpüyorum canım..Allaha emanet ol.bebişe ve kendine ii bak annecik...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar hasta oldum umudum başka baha kaldı. gerci artık hiç umudum kalmadı. bi daha gebelik duygusunu yaşayacağımı sanmıyorum.uzun bi süre sizi uzaktan izleyecem. kendinize iyi bakın kızlar. umarım hepiniz anne olursunuz

hadı ya ben senden umutluydum hazanyagmuru neyse uzulme bızıde yanlız bırakma ızleme bıse katıl hepımız yasıyoruz bunu napalım kader arkadasım

canım cok üzüldüm
bi an kkendimin yazısı gıbı geldi bu cnm inan bende bööle düşünüom ama gelıp gecıo inan bak bana ewden cıkmadım adet olcagım dönem ama sonra napım dedım üztelik benım artık aşılamaya gecıcez bunlrdada olmazsa tüp bebek başka şansında yok yani en azından senın sansın war tatlım ya
ama boşwer ya kısmetımızde ne zamansa o zaman olucak bız ne yaparsak yapalım allahın bılecegı iş sn inancını yıtırme canım insanlar bööle işte canım ne yazıldıysa onu yasıyoruz walla cok şükür inaçlı insanlarız we sabredicez canım allah bı gün bizede kısmet edicek dualarımızı we motıwemızı bırbırımızden eksık etmeylım inan burda una cok ihtiyacımız war cok öpüyorum seni canım ....................
ne olur üzülme

arkadaşlar ben 29 aralık gece regl olmuştum, gonaphene verdi doktor, çatlatma iğnesi de oldum ve sonrasında aşılama yapıldı bana 12 ocak günü. 15 gün içinde regl olmazsam test yapıcam. bekliyorum. hakkımızda hayırlısı olsun. İlk kez oluyor. Rabbim hayırlısını versin inşaallah...

hayırlısı olsun canım ya inşallah olur burda ilk denemede hamiş kalanda war sanada ugurlu gelır ınşallah canım
bende bı ay sonra aynı aşılama olcam we korkuom cok merak edıom anlatırmısın nasıl oldu we nerde hastanede mı muayenehanede mı

tramissu temennilerin için çok sağol canım. şimdi doktordan geldim 45 mm olmuş benim yumurta yarında adet lazım.doktor test vermedi bekleyelim dedi pazartesi bi daha gel dedi tabi yarın olmazsam.benim geçen ay ilk kez 15 gün gecikti o yüzden bu ayda gecikebilirmiş doktor hemen heveslenme dedi yani gebelikten kaynaklanmaya bilir hazır ol dedi.kriz geçirmek üzereyim bu muamma beni delirtecek.zaten eğer benim bu ay olmazsa iki ay ara vermeyi düşünüyorum bu arada bi de burç takıntım var lanet olası hiç istemiyorum ama atamıyorum beynimden bu takıntıyı da....offffffffffffffffffffffffff ooooofffffffffffffffffffffffffffff. hatta bi ara çin takvimine takmıştım cinsiyet için falan yani işin başlarında tabi sonra baktım bu iş öyle sipariş falan olmuyomuş.şimdi bunu aştım en azından allah gönlüme göre verir inşallah demekle yetiniyotum....ooooooooffff yaaaaa offfffffffffff

CANIM İNŞALLAH TUTAR.BNDE BU AY SENİNKİ GİBİ UYGULAMA YAPTIM.İLAÇ VE ÇATLATMA İĞNESİ AMA AŞILAMA YAPTIRMADIM BENDE KİST DE OLDU İLAÇDAN ŞU AN 45 MM. AMA DR. A GÖRE YİNEDE UMUTLU BEKLİYORUZ BAKALIM BU HAFTA ARTIK BELLİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.İNŞALLAH SENİNDE TUTMUŞTUR CANIM YA.....ÇÜNKİ BENİM BU AY OLMAZSA MART DA BENDE AŞILAMA DÜŞÜNÜYORUM.............................:uhm:

Hamileliği sabırsızlıkla bekleyenler:.
Asutay.........................
Parıl...........................
Mevzey......................zeynep
ElifatihEFU.................
GASLAN....................
BLACK_PEARL..........
tramissu1986.............
26eser26....................
zeyhat.......................
hazanyağmuru...........
maat.........................
[/COLOR]

HAMİŞLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1) Beauty...................
2) Asyacan7...............İlknur
3)Dayset ...................
4)Hülya32..................
5)Honey53...................

slm kızlar nappıosunuz??kımseler yok mu?
zeynepcim canım,bitanem...Hayırlısı olsun ya cinsiyet konusunda.çevremde herkes kız dıo vallahi ben hiç bişey hissetmiorum aslında...Hiç farketmez aslında.Bende haftaya gideyim diorum artık bakalım....Gösterirse belli olur sanırım...
Beauty canım ben aylık gidiorum biliosun,bebek ii dedi dr,sorun yok dedi,ense kalınlığı ii demişti.İkili teste gerek yok dedi yapmadı tatlım bana.şimdi bu ay 3 lüsünü yaptıracağız kuzucumun..Boy kilo ii dedi,velhasılı bizimki kendi halinde büyüyüp gidio yavrucum..Allah sağlıklı eylesinde başka bişey istemem....
ve hazanyağmuru sanırım sayfayı bırakıomuş...Saçmalama canım lütfen,hemen pes etmek var mı???Biz ölecek gibi oluyoduk her ay adet olunca,tum planlar suya dusuodu ama buradan destek buluoduk.Sen farkında deilsin ama burada bi anne,baba,hatta kardeştenn alabileceğin ümidin kat kat fazlasını alıosun...sakın bırakma burayı....Biz kardeş olduk burada.....Bence arkadaşlarının kıymetini bil canım.Herşeyin yoluna gireceğine inanmazsan girmez canım....
Herneyse şimdilik bukadar öpüyorum çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…