Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben çatlatma iğnesini yabi ovitrelle yi kullandıktan 2 gün sonra gögüslerimde adet olacakmışım gibi şişlik ve acı hissetmeye başladım aranızda bunları yaşayan varmı acaba

tabiki özel yapilmis ilcalar var ama en dogal sperm yapici ve hizlandirici keci boynuzu.pek cok kisi onunla hamile kalio ...heryerde bulabilirsin....cok ise yario..bol bol meyve sebze yesin esin..düzelme olucaktir kesinlikle

canım ilgilendiğin için çok sağol. sanırım bugün ikimiz içinde çok kötü oldu.
senağlama

elifcim bu senin ilk aşılamanmıydı merak ettim.ben şubatta hiç birşey yapmayı düşünmüyorum martda aşılama yaparız dedik eşimle dr. tamam dedi.ara vericem ben şubat da .senin dr. ne diyo neden tutmamış olabilir ve bundan sonra hangi yolu izleyeceksin merak ettim. kim bilir belkide aynı zamanda kalırız belkide, çok güzel olur......inşallah hayırlısı olur

ya bide buradaki arkadaşları okudukça dahada umutsuzluğa kapılıyorum.yani sanki o şans bana hiç gülmeyecekmiş gibi geliyo .....çok zor ihtimal diyorum.acaba olumsuz baktıkçamı olumsuz oluyo.........olumlu bakıncada çok yıkjılkıyorum ama.....bide takma diyorlar yani bu tedaviyi görürken takmamak nasıl mümkün ve başarabilen varmı bilmem.varsa anlından öpmek lazım yani............

Zekeriyya Aleyhisselamın çocuğu olmuyordu. Hanımını ve kendisi de ihtiyardı. Çocuğu olmasını çok arzu ediyordu. Zekeriyya Aleyhisselam Rabbine gizlice şöyle yakardı:

“Ey Rabbim beni yalnız başıma bırakma. Çünkü Sen Varislerin En Hayırlısısın.” Bunun üzerine Cenab-ı Hakk katından kendisine Cebrail Aleyhisselam tarafından Yahya müjdelenenir. Enbiya Suresi’nin 89. ayetinde kelam-ı ezeli olarak talim edilen bu duadan başka, Zekeriyya Aleyhisselam’ın Al-i İmran’ın 38. ayetinde de evlat isteme duası zikredilir:

“Ey Rabbim bana Senin katından lütuf ve kereminle tertemiz bir çocuk ihsan et. Muhakkak Sen duaları İşitensin.”

ben de bu ay ılk defa o ıgneyı kullandım canım ama bende olmadı benım kasıklarım catlıcak gıbı agrıdı ılk gun sonra bısey hıssetmedım ama bogazım cok acıldı

burdayım canım hoşbulduk okuldan yeni geldimde biraz dinlendim şidi geçtim netin başına

elifcim üzülme gülüm emi rabbim hayırlısını versin akşam kasığım ve belim senfoni tutturmuş gibi bir ağrıdılar sorma ya birazda gergindim sanırsam eşim sana 3 gün veriyorum adet olcan dio sanki hersinirlendiğimde adet olmam gerekio bir kızdım sorma

evet tatlim aylik sendromlardan birini yasiyorum ben ama bu ilk yikilisim degil aliskinim yani,,,
yok benim bu seferki asilama degildi..asilamayi ben ekim ayinda oldum tutmadi sonra ara verdim cok yiprandigim icin,,asilamadan sonra incir kürünü denedim 2 ay yine olmadi..sonra sogan kürünü denedim bu ay bugün sondu ama ondada bir fayda göremedim..:1no2:ben eylülde amleiyat oldum endometrioz var bende ve ilk 6 ay hamile kalma sansim vyüksek ama 4 ayi bitti bile..eger olamzsa ilk 6 ayda hastaligin tekrarlama riski cok fazla..zamanimda azalio.....
simdi ay sonunda ikinci asilama icin randevum var...hesapladim eger herzamanki gibi 13. günde catlarsa yumurtam 31 ocakta olcucak herhalde ikinci asilama..
ondan da fazla ümidim olmasada bos oturup beklemektense biseyler denedik te olmadi demeyi tercih ettigimiz icin olucam ikinci asilamayi..

bütün evlat hasretiyle yanip tutusanlar icin rabbim en hayirli evlatlari tez zamanda naip etsin insallah:Saruboceq:

canım benim ya allahım tezden versin inş. sıkmamaya çalış sen canını bak yaptığın karışımlar hemen sonuç vercek die bişi yok yeniden denesene canım millet 3. 44. ayında kalıo pes etmek yok yola devamdeğimi bizede bölesi yakışır

üzülmemek elde mi tatlim insan nekadar üzülmücem desede kendini kaptirio..sonrada yikim kacinilmaz oluo...
benim esimde aksam aynisini yapti biraz sirnasti ben uzak durdum yarin isten gelince seni elinde sicak su torbasi yüzün üzgün bulucam ve adet oldum diceksin dedi..gercektende aynisi oldumirmirmirmir

tatlim bu ay sonu asilama var zaten bu ay bisey kullanamam sadece bal tarcin cörek otu üclüsünü yaparim.cünkü klomene baslicam iki gün sonra...bende her ay düzenli yumurtlama oldugu icin ilaclarla birlikte fazla tepki verebilir vücudum.doktor 3 yumurtadan fazlasi zararli demisti..

hım canım bak ben normalde yumurtlamıyorum güzel bir olay bu ben çaba sartemem gerekio hadi canım inş. olur ben bu aysenden ümitliyim rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın

bide ben kendimden ümitli olabilsem keske...
evet her ay yumurtlayabilmek güzel ama iste niye olmuo.esimde sorun yok, ben ameliyat ta oldum doktorlara kalsa sans var ama iste.yaradanin takdiri.bizim zamanimiz gelmemis demek ki. hepimiz icn hayirlisi olsun hep dualarim bu yönde bu derdi ceken herkes bir an önce kavussun yavrusuna

kızlar diğer topikten güzel haberler geliyor sürekli
inşallah burdada olur

inşallah cnm burdada listeyi azaltalım inşallah da hamileyım bölümüne geçelim......senağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…