tabiki özel yapilmis ilcalar var ama en dogal sperm yapici ve hizlandirici keci boynuzu.pek cok kisi onunla hamile kalio ...heryerde bulabilirsin....cok ise yario..bol bol meyve sebze yesin esin..düzelme olucaktir kesinlikle
arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben çatlatma iğnesini yabi ovitrelle yi kullandıktan 2 gün sonra gögüslerimde adet olacakmışım gibi şişlik ve acı hissetmeye başladım aranızda bunları yaşayan varmı acaba
elifcim bu senin ilk aşılamanmıydı merak ettim.ben şubatta hiç birşey yapmayı düşünmüyorum martda aşılama yaparız dedik eşimle dr. tamam dedi.ara vericem ben şubat da .senin dr. ne diyo neden tutmamış olabilir ve bundan sonra hangi yolu izleyeceksin merak ettim. kim bilir belkide aynı zamanda kalırız belkide, çok güzel olur......inşallah hayırlısı olur
elifcim üzülme gülüm emi rabbim hayırlısını versin akşam kasığım ve belim senfoni tutturmuş gibi bir ağrıdılar sorma ya birazda gergindim sanırsam eşim sana 3 gün veriyorum adet olcan dio sanki hersinirlendiğimde adet olmam gerekio bir kızdım sorma
tatlim bu ay sonu asilama var zaten bu ay bisey kullanamam sadece bal tarcin cörek otu üclüsünü yaparim.cünkü klomene baslicam iki gün sonra...bende her ay düzenli yumurtlama oldugu icin ilaclarla birlikte fazla tepki verebilir vücudum.doktor 3 yumurtadan fazlasi zararli demisti..canım benim ya allahım tezden versin inş. sıkmamaya çalış sen canını bak yaptığın karışımlar hemen sonuç vercek die bişi yok yeniden denesene canım millet 3. 44. ayında kalıo pes etmek yok yola devamdeğimi bizede bölesi yakışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?