Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım soğanı değilde hayıtı denedim o ii geldi küçülttü yani nanıyorum doğum kontrol hapını içmediydim canım nasıl içiyon o soğan suyunu ben inciri bile içemedim benim mide çok hassas ama annem bana yaptırtacak büyük ihtimalle deyip duruocanım incirde kullan tam olsum hem yumurta oluşsun hem çatlasınbalda çörekotuda iimiş ben yumurtlamadım bu ay ama anlamadım onları kullanmıştım olmassa bu ay izciri zorla içicem artık kelin ilacı olsa başına sürer ama derler ya takma bende uydum artık başkasına tesselli daha kolay verilione zamandır istiyodun canım sen eşinde varmıydı ya kusuruma bakma çok kişiyle konuşmaktan karıştırmak istemiom canım hakkımızda hayırlısı olsun kolaylık varsin rabbim

İnşallah rüyan boş çıkmaz hamilesindir. İnsanı böyle rüyalar çok etkiliyor. Bende ameliyatıma yakın bir rüya görmüştüm. Nasıl içim ateş gibi olmuştu. Sabahın beşinde uyandım hıçkırarak hüngür hüngür ağlıyorum kalbim çarpıyordu. Eşimde ne oldu bişeymi oldu diye panik oldu rüya gördüm diyince o bile şaşrıdı hamile.

canım benim,karnın önümüzdeki hafta bi çıkacakkiiiiiiiiiiiiiiiiii hayret edeceksin.yani 15. haftada hatta 16 da daha hızlıymış çıkışı.Benim bu hafta baya çıktı,yani şimdi karnım var artık ve semsert yani yiyip içme göbeği deil belli.sabret bakalım haftaya bugunlerde karnın çıkmış olacak inşallah.....
Biz kardeşlikte geç kaldık ama bebişler doğuştan kardeş olacaklar...

Mevzey tatlım kararlılık konusunda kendini bilmende en iisi.Bişey dicem glukofene devam mı ediosun?Kilo verdirtmio mu o sana zaman içinde sürekli??bu arada kaç kilosun sen???
Biz hep duacınızız...Allah hakkımıuzda en iisini verio hiç merak etme ve içini rahat tut..olacak arkadaşım olacak....sadece sen üstüne düş yeter....

Parıllllllllllll nerdesin kızzzzzzz????artık yacaştan tecrübe lazım bize.Bizi bırakma lütfennn.....
Asutay gitti zaten sanırımm artık....çok üzüldüm..........:çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoook

canım glukofen başta haftada 5 kilo verdirtti ama sona bişi yapmadı yani bende var problem kiloma gelince canım söylemesem fazla diyeyim sen anlabu konuda komplexliyim biraz eşime bile zor söyledim abartılcak değil ama hep tombulduum ben yani incecik olamadım karnın ne tatlıdır şimdi tadını çıkar büyüyünce taşımakta zorlanacaksın tatlı zorluklar bunlar değilmi öptüm canım bay

kızlar selamlar,
uzun süredir girmiyordum..

ya bilen varsa yardımcı olsun herkes çatlatma iğnesını doktora yaptırmış, , bugun yumurtaları ölçtü 16 -17 arası dedi, benım doktor elıme verdı yarın akşam yap dedi. ben kendım yapcam yarın akşam. sonrada gun aşırı ilişki dedi..

ilk defada oluyor mu, 1 saat sonra mı ilişki yoksa bı kaç saat sonra mı

walla cnm koldan weya göbekten kendın de yapabiliyosun ama benim ööle bi cesaretım we kendıme guwenım olmadıgı için hep dr yanındakı kız yaptı istersen eczaneye de yaptırabılırsın we genelde iğne olmadan ilişki diodu bıde iğnenin ertesı gunu yanı bu akşamustu iğne olduysan ertesı gun ilişki diodu başkalarının nasıl bılemem ama bnm ki böölydi cnm ztn iğneden önce olan ilşkideki spermler 3 gun yaşayabılıomus zaten iğne oldugu gıbı de çatlama olmuyo bnm mesela iğne akşamustu ise ertesi akşamustu catlıyodu cnm sonrada bı kaç gun boyunca hep ilişki werio zaten cnm allah hakkında hayırlısı ne ise onu wersin cnım ilk seferde tutan ben duymadım hiç ama inşallah ilk sen olursun cnm bu arada senın problemin neydi cnm ????

Kızlar çatlatma iğnesi diğerlerinden farklı!!! Kalçadan enjektörle yapılıyor (normal enjektörlerle). Koldan ya da göbekten yapıldığını hiç duymadım. 3 aşılamada da göbekten puregon ve merional kullandım göbekten ama çatlatma iğnesine sıra gelince doktor hastanede yaptır dedi. İki kutu 5000 lik oluyorum ben. İkisi birleştirip 10.000 ünite vuruluyor.

ovitrelle die çatlatma iğnesi war o göbek we koldan yapılıo we kendın de yapabiliyosun onu cnm ben mesela 5 ay klomen we ovıtrelle kullandım klomen yumurtayı geliştirmek için ovıtrelle de çatlatmak için bu ay ise banada merional yumurtayı geliştirmek için werdi 10 tane falan olcakmış (bu iğneyı kullanım kısının kılosun we yumurta buyumesıne göre artıp azaltıyomus sen kaç tane kullandın bu iğneler cok kilo aldırıo mu yada başka bişiy yapıomu cnm sen kullanmısın bılırsın bnm ilk olucak ) sonrada ovıtrelle ile çatlatacak ondan sonrda aşılama yapıcak banada bu ay

Ben de ilk defa kullandım merional. Bana günde 2 tane yap dedi aynı anda. Ben 1.65 boyunda ve 70 kiloyum. Daha önceki aşılamalarda 75 Ünite puregon kullandım ve doktor yumurtalarımın ilaçlara çok iyi cvp verdiğini söyledi. Son aşılamayı yaptırdığım doktorsa günde 2 merional verdi... Galiba bu ay yine kist oluşacak bende.

ben amliyattan hemen sonra inciride denedim iki ay..hazir ameliyat olup icim temizlenmisken deneyeyim dedim faydasi olmadi tabiki ama bi arkadasim hemile kaldi incir kürüyle..incirin yaninda bal tarcin cörek otu üclüsünüde yaptim. cok rahat adetler gecirdim onlari denedigim zaman anlamadim bile adetlimiyim neyim...incirin tadi kötüydü ama soganda pek matah sayilmaz mecburluktan iciyorum iste bi care olsun diye ne duyduysam yapiorum...sende dene inciri bal tarcin cörek otunu kesin yumurtan gelisir.......cok faxdali hemde dogal doktorlarin illa ic diye dayattiklari dogumkontol haplarindan daha iyi...sogani
yarin son icicem sonra da adeti beklicem iste bakalim hayilrisi olsun...
benim esimde hicbir problem yok cok sükür..bende ki dert yetio zaten bide onda olmasin

Son düzenleme:

senin doktorun da bi alemmiş.. ver hastanın eline iğneyi hadi güle güle :1no2: hiç duymadım böylesini... ben bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum.. nasıl bişi olduğunu daha önce bilmiyordum.. doktorum yumurtaların durumuna baktı vajinal usg ile sonra da çatlatma iğnesi al eczaneden gel dedi... ismini de yazdı.. ovitrelle... alıp geldim.. hemşiresi vurdu iğneyi karnımdan.. dediğim gibi bu iğneyi ilk defa görmüştüm... normal enjektörlere göre daha kısa bir iğne.. ben iğne yapabildiğim için kendime yaparım bir daha gerekirse.. ama tabii genelde hemşireler yapıyordur.. doktor çatlatma iğnesi günü dahil bir gün atlayarak 3 gün ilişki takvimi verdi... yani takvime göre ilişkinin ilk günü çatlatma iğnesi vurulduğum gündü.. aslında yumurtalar sanırım bir gün sonra çatlamaya başlıyor .. zaten hissediyorsun.. ağrın oluuyor.. ama spermlerin vücut ısısında 72 saate kadar yaşayabildiği düşünüldüğünde aynı gün ilişkiye başlatması da çok normal geldi bana

canım ben sizi bırakırmıyım hiç aklım hep sizde ama çok rahatsızdım çarşamba akşamı başladı bugün ayağa kalakabildim ateşim 39.4 dü ama şimdi iyiyim çok şükür
herkes hasta salgın gibi birşey aman siz koruyun kendinizi beauty de sende uzak durmaya çalışın hasta olanlardan ilaçda kullanamıyıorsunuz çok zor inanki.
Neyse artık göbüşlerde :CüvCüv:çıkmış ohh ne güzel Allah sizide içindekinide korusun yarabbim.

beauty ciğim canım karnının çıkmaması normal ben nerdeyse 5 aylık hamileydim ve hala ortada yoktu ama zamanı gelince kendini bir belli ediyorki görme ,bir sabah karnımın üstünde uynadım ama müthiş bir sancıyla (karnım olmadığı için anlamadan üstüne yatıyodum )ancak o ana anladım hamile olduğumu doktora sordum normaldir artık büyüyor ve senin kemiklerinden dışarıya taşmaya başladı dedi.
Bunlar mucizevi şeyler inan bana sanki hiç ben yaşamamışım o günleri nedense öyle hissediyorum
Rabbiim tüm bu duyguları tatmayanlarada banada en yakın zamanda güzel evlatlar nasip eder inşallah.

Çatlatma iğnelerimi bende kliniklerde yaptırdım hatta en son eşim yaptı. (kabadan) İğneden 36 saat sonra aşılama yapıldığına göre o saatte hazır oluyor bence yumurtalar. Bende çatlama belirtisi olarak hiç ağrı olmadı. Ama aşım tuttu:CüvCüv:

gözün aydın nazliozger... darısı başımıza.. gerçi biz daha aşılama ünitesine geçmedik... biz henüz bu ay ilk olarak yumurta takibi ve çatlatma iğnesini denedik.. bunda da ilk defada pek rastlanmamış gebeliğe ama beklemedeyiz bakalım.. hayırlısı

slm kislarrrrrrrrrrrrrrrr...nappiosunuz kimseler yok mu yaaa????
Parilciim gecmis olsun canim,grip berbat ediyo herkesi,dikkat etmeye calisiorum ama hava yagmio,bi yagsa rahatlayacak ve temizlenecek hava ama yagmio iste....
Neyse bakalim hadi opuom hepinizi cok seviom.......

kızlar ben bugün regl oldum. üzgünüm.............ama iyi olan tarafı kist sönmeye başlamış .şubatı atlayıp mart da aşılama düşünüyorumçbu arada eşimde hareketli sperm sayısı azmış ne yapabilirim bilgisi olan varsa lütfen yazsız..........bekliyorum.............bunun için bi ilaç varmı yoksa doğal yöntem mi...................

kizlar ben yine adet oldum..bekliodum aslinda umutladirmiyorum kendimi diyodum ama yinede umutlandirmisim,belki olmustur belki tutmustur diye düsünmekten alamiyordum kendimi...nitekim az önce aci olan gerceklerle karsilastim:çok üzgünüm:
adet oldugumu görünce cok üzüldüm yine her zaman ki gibi...senağlama
artik umutlar ikinci asilmaya kaldi..ay sonunda bakalim hayirlisi olsun

tabiki özel yapilmis ilcalar var ama en dogal sperm yapici ve hizlandirici keci boynuzu.pek cok kisi onunla hamile kalio ...heryerde bulabilirsin....cok ise yario..bol bol meyve sebze yesin esin..düzelme olucaktir kesinlikle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…