ya kızlar ben bugün bi rüya gördüm sanırım kafamı çok taktım ya bilinç altı herhalde.evdeyim dışarıda ılık ama şiddetli bir rüzgar fırtınası var eve doğru yaklaşıyor bizimde evin kapısı açık bende kapıda dikeliyorum rüzgar benim bedenime giriyo ama çok hafif sarsmadan beni sonra annem diyoki bu bebek rüzgarı ( yani rüzgar birini seçermiş kimin içine girerse oradan geçerken o hamile olurmuş yani içine bebek yerleştirir ve oradan geçip gidermiş) sana bebek verdi diyo.ve rüzgar çekip gidiyo.ben yavaşça halsizleşip yere düşüyorum sonra sürekli midem falan bulanmaya başlıyo yani anında hamile şikayetleri yaşıyorum falan.yani rüzgar bebek vermiş bana.çok saçma ama çok garip hissettim.ne diyorsunuz bu konuda. ben kafayı bozdum galiba bu işle..................
kızlarrrr nedesın yaf kımse yk gene bosladınız burayı
canım benim.herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.Allahım korusun.senin bebiş maşallah uslu annesi.yerimsenibenseni hiç yormuyo.Allah nazardan korusun ikinizi de.
ya bizim bu karnımız ne zaman çıkacak?ben hala bişey hissedemiyorum bu yüzden..sanırım o zaman daha bi inanıcam...
hakkımızda hayırlısı olsun canım,kız yada erkek..sanırım seninki gösterirse önce seninkini öğreniriz.ne de senin bebiş abla ya da abi olacak(bakalım hangisi)
canım ikili testi bazı arkadaşlarımın dr'ları da yaptırmamış.sorun değil.nasılsa 3lü test var.inşallah onda da bişey çıkmaz ikimiz için de...:Saruboceq:Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
çok öpüyorum canımiii geceler...tatlı rüyalar...:1hug:
kızlar selamlar,
uzun süredir girmiyordum..
ya bilen varsa yardımcı olsun herkes çatlatma iğnesını doktora yaptırmış, , bugun yumurtaları ölçtü 16 -17 arası dedi, benım doktor elıme verdı yarın akşam yap dedi. ben kendım yapcam yarın akşam. sonrada gun aşırı ilişki dedi..
ilk defada oluyor mu, 1 saat sonra mı ilişki yoksa bı kaç saat sonra mı
Kızlar çatlatma iğnesi diğerlerinden farklı!!! Kalçadan enjektörle yapılıyor (normal enjektörlerle). Koldan ya da göbekten yapıldığını hiç duymadım. 3 aşılamada da göbekten puregon ve merional kullandım göbekten ama çatlatma iğnesine sıra gelince doktor hastanede yaptır dedi. İki kutu 5000 lik oluyorum ben. İkisi birleştirip 10.000 ünite vuruluyor.
canım soğanı değilde hayıtı denedim o ii geldi küçülttü yani nanıyorum doğum kontrol hapını içmediydim canım nasıl içiyon o soğan suyunu ben inciri bile içemedim benim mide çok hassas ama annem bana yaptırtacak büyük ihtimalle deyip duruocanım incirde kullan tam olsum hem yumurta oluşsun hem çatlasınbalda çörekotuda iimiş ben yumurtlamadım bu ay ama anlamadım onları kullanmıştım olmassa bu ay izciri zorla içicem artık kelin ilacı olsa başına sürer ama derler ya takma bende uydum artık başkasına tesselli daha kolay verilione zamandır istiyodun canım sen eşinde varmıydı ya kusuruma bakma çok kişiyle konuşmaktan karıştırmak istemiom canım hakkımızda hayırlısı olsun kolaylık varsin rabbim
kızlar selamlar,
uzun süredir girmiyordum..
ya bilen varsa yardımcı olsun herkes çatlatma iğnesını doktora yaptırmış, , bugun yumurtaları ölçtü 16 -17 arası dedi, benım doktor elıme verdı yarın akşam yap dedi. ben kendım yapcam yarın akşam. sonrada gun aşırı ilişki dedi..
ilk defada oluyor mu, 1 saat sonra mı ilişki yoksa bı kaç saat sonra mı
canım benim,karnın önümüzdeki hafta bi çıkacakkiiiiiiiiiiiiiiiiii hayret edeceksin.yani 15. haftada hatta 16 da daha hızlıymış çıkışı.Benim bu hafta baya çıktı,yani şimdi karnım var artık ve semsert yani yiyip içme göbeği deil belli.sabret bakalım haftaya bugunlerde karnın çıkmış olacak inşallah.....
Biz kardeşlikte geç kaldık ama bebişler doğuştan kardeş olacaklar...
Mevzey tatlım kararlılık konusunda kendini bilmende en iisi.Bişey dicem glukofene devam mı ediosun?Kilo verdirtmio mu o sana zaman içinde sürekli??bu arada kaç kilosun sen???
Biz hep duacınızız...Allah hakkımıuzda en iisini verio hiç merak etme ve içini rahat tut..olacak arkadaşım olacak....sadece sen üstüne düş yeter....
Parıllllllllllll nerdesin kızzzzzzz????artık yacaştan tecrübe lazım bize.Bizi bırakma lütfennn.....
Asutay gitti zaten sanırımm artık....çok üzüldüm..........:çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoook
senin doktorun da bi alemmiş.. ver hastanın eline iğneyi hadi güle güle :1no2: hiç duymadım böylesini... ben bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum.. nasıl bişi olduğunu daha önce bilmiyordum.. doktorum yumurtaların durumuna baktı vajinal usg ile sonra da çatlatma iğnesi al eczaneden gel dedi... ismini de yazdı.. ovitrelle... alıp geldim.. hemşiresi vurdu iğneyi karnımdan.. dediğim gibi bu iğneyi ilk defa görmüştüm... normal enjektörlere göre daha kısa bir iğne.. ben iğne yapabildiğim için kendime yaparım bir daha gerekirse.. ama tabii genelde hemşireler yapıyordur.. doktor çatlatma iğnesi günü dahil bir gün atlayarak 3 gün ilişki takvimi verdi... yani takvime göre ilişkinin ilk günü çatlatma iğnesi vurulduğum gündü.. aslında yumurtalar sanırım bir gün sonra çatlamaya başlıyor .. zaten hissediyorsun.. ağrın oluuyor.. ama spermlerin vücut ısısında 72 saate kadar yaşayabildiği düşünüldüğünde aynı gün ilişkiye başlatması da çok normal geldi bana
Çatlatma iğnelerimi bende kliniklerde yaptırdım hatta en son eşim yaptı. (kabadan) İğneden 36 saat sonra aşılama yapıldığına göre o saatte hazır oluyor bence yumurtalar. Bende çatlama belirtisi olarak hiç ağrı olmadı. Ama aşım tuttu:CüvCüv:
tabiki özel yapilmis ilcalar var ama en dogal sperm yapici ve hizlandirici keci boynuzu.pek cok kisi onunla hamile kalio ...heryerde bulabilirsin....cok ise yario..bol bol meyve sebze yesin esin..düzelme olucaktir kesinliklekızlar ben bugün regl oldum. üzgünüm.............ama iyi olan tarafı kist sönmeye başlamış .şubatı atlayıp mart da aşılama düşünüyorumçbu arada eşimde hareketli sperm sayısı azmış ne yapabilirim bilgisi olan varsa lütfen yazsız..........bekliyorum.............bunun için bi ilaç varmı yoksa doğal yöntem mi...................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?