Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm canlarım..nasılsınız bakalım..ben çok şükür iim.bugün dersim yoktu ve dr'la randevum vardı.gördüm yine bebişimi.Allahım sizlere de nasip etsin ya,çok istiyorum sizin için de bu duyguları bir an önce yaşamanızı...:Saruboceq:
çok şükür bebiş çok normal.boyu 90 mm olmuş.kilosu 117gr.minnacık bişey yani..size daha önce demiştim adet tarihime göre bebek 1 hafta büyük gözüküyo diye..yine ööle çıktı ve dr adet tarihimi 1 hafta geri aldı.bu bi sorun değil dedi.40 haftaya göre ayarlama yapılır bu haftalarda dedi..napalım geri kalmasın da hep önde gitsin yavrucuum..sırnaşık şeyşuan 13+6 olması gerekirken 14+6 haftalık gözüküyo yani yarın 16.hafta başlıyo ve şaka maka 4.ayı tamamlıyoruz inş..önceki hallerimi düşünüyorum da,gerçekten mucize bu..hepinize umut olsun arkadaşlar..Rabbim sizleri de daha fazla bekletmesin inşallah...
zeynepcim biz kardeşiz ve birbirlerini en ii anlayan kişileriz.ben de seninle yazışınca çok rahatlıyorum ve beni anladığın için teşekkür ediyorum..canım benim her zaman yanındayım ve duacınım tatlım.adet olursan da lütfen beni hatırla ve Rabbim doğru zamanı bekliyo deyip kendini üzmemeye çalış lütfen biliyorum sıkılırsın ama biz de ilknurla çok sıkıntı çektik ama doğru zamanı Rabbimiz ayarladı,ne yaptıysak olmadı..ben inanıyorum ki yakın zamanda mutlu olucaksın inş...
elifcim adet olmuşsun.biliyorum üzülme demek saçma, dile kolay da değil benim için.inşallah sen de 2.aşılamanda tutturursun canım.ama unutma ki aşılamaya umutlu ve mutlu girmek lazım..lütfen şimdiden kendini sakinleştir ve aşılmam ii geçecek bu sefer demeye başla canım..ben inanıyorum ki bu sefer Rabbim eli boş döndürmez...(inşallah)
parılcım canım benim sana da geçmiş olsun canım..dikkat et kendine hayatım..demek senin de karnın geç çıkmıştı.ben yarın Allahın izniyle 16 haftalık olucam hala hafif bi çıkıntı var sadece..bakalım nasıl olacak bu hafta..Rabbim dualarını kabul etsin inş.canım.Allahım ellerini boş çevirmesin..senin ve tüm isteyenlerin...
ve ilknurcum..annecik nasılmış bugün..ben çok şükür iim.dr yola da çıkabilirsin dedi.sen napacaksın izmire gitmeyi düşünüyomusun?ben 2 saatlik uzaklığa gidicem,eşimin memleketine..eğer otobüsle gideceksen ben tavsiye etmem o kadar yolu.dr'un bişey diyomu bu konuda canım..Allahım korusun hepimizi..bu arada benim bebiş 14.haftadan 15e atladı.senin kaçıncı hafta şuan.benim doğum tarihi 15 temmuza kaydı canım son düzeltmeye göre..evet bizim bebişler şimdiden kardeş oldular..biz de geç tanıştık hepimiz ama dostluğumuz daim olur inşallah...senin ne güzel çıkmış karnın.ben de henüz ele gelen bi çıkıntı var sadece,bekliyoruz...aaa bu arada ben cinsiyetini sordum..şimdi aklıma geldi söölemek.baktı dr ama bu görüntüden henüz bişey belli olmaz dedi.2 hafta sonra yine gidicem, 'o zamana belli olur inşallah' dedi dr..ama çıkarken yine sordum hiç bi fikriniz yok mu diye..kıza benzettim ama asla şimdiden emin olamam hiç net değil dedi..galiba zeynep'in tahmini tutacak..hadi bakalım hayırlısı..3şubatta benim randevum.senin ne zamandı?belki senin önce belli olur..sabırsızlanıyorum artık.bi belli olsun da alışverişe başlayalım dimi ama teyzesi...Rabbim hayırlısını versin inş..
kızlar hepinizi çok öpüyorum Allaha emanet olun.hafta sonu giremedim ya şişirdim işte bööle kafanızı...öptüüüüümm canlrım..
bu arada lütfen bana isim konusunda şimdiden yardım edin kızlar ya..benim aklımda çoktan yer etmiş isimler var ama herkes de aynı isimleri beğenince çıldırıyorum...sizin beğendiklerinizi ve önerilerinizi merakla bekliorum..:1hug::1hug:kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
canım benim çok sevindim bebişinin ii olmasına ne güzel ya cinsiyeti tutturursam ii olur ay sende bişi tutturamadın demeyin sona hayırlısı bakalım canım bana çok güç veriyosun sağol yazdığın tüm güzel şeyler için eşim bana 3 gün tanımıştıya 2 günde dediği gerçekleşti öğlen adet oldum ya diyom 5 gün evvel bende ağrı olmazdı ama bu ne diyodum misafirim geldi aniden arkadaşta aradı 10 gecikmeli olmuş yooo benim erken diodum kırkımız karışmış hiç üzülmedim walla ama neden olduğunu anlamadım ya bişi sorcam benim adetlerim ilişkiden sona oluyo acaba ilişkimi erken getirtiyo yada dikkatmi etmiyoruz anlamadım ilişki sonunda acım olmuştu korktuk eşimle bişi varsa kötü bişey olmasın dedik çoğu kadın adet gününden önce düşük yaparmış farketmeden doğrumu böle bişey merak ettim walla cevap verirseniz sevinirim öptüm beauty canım benim ya adını açıklasan olmazmı acaba hım?????

arkadaslar meraba. ben 6 aylık evlyim.dr gittik bana ilk önce klomen verdi 1 hafta kullandım.sonrada 1,5 civarında yumurta oluştuğunuı soyleyip ovitrelle verdi.iğneden sonraki 10 gün sık birliktelik verdi. benim hamile kalma şansım nedir? daha önce boyle bir tedavi gören oldu mu? bu ay sizce hamile kalabilir miyim.

bende aynı durumdayım
bana iğneden sonra 3gün ilişki verdi
sonra normal hayatına geri dön dedi
şubatın 4ünde test yapmamı istedi
tutup tutmayacağını bilmiyorum
bir umut bekliyorum
inşş. Allah herkesin gönlündeki muradı verir

beauty canim bebisinin iyi olmasina cok sevindim..senin yaramaz hizli cikti desene önden önden gidiyo..aceleci cocuk,öylelerinin herseyi acele olur derler..aman sagligi iyi olsun da varsin 1 hafta erken olsun.daha iyi 1 hafta erken tanisirsiniz bebeginle...

az önce ilk klomeni aldim böylelikle 2.asilamanin startini verdik..yaninda bal-tarcin-cörek otu üclüsünü yiyorum ve adacayi iciyorum...umutluyum aslinda bu sefer.zaten umut etmezsem niye basliyorum ki..
ama yinede korku da var icimde yine ayni kötü tecrübeyi yasarsam nasil toparlarim diye..hayirlisi olsun diyorum geciyorum....

zeynepcigim seninkiler de mi geldiler..tühh yaa bizden bu ay da mi hamis cikmadi yani
iliskiden sonra adet olma durumu banada olmustu birkac kez...daha günüm olmasina ragmen 1 yada 2 gün önce iliskiye girince kanama basliyodu..ben iliski erkene alio diye düsünmüstüm.üstünde durmamistim hic..senin dedigin gibi düsük yapmayi hic duymadim..dedigin mantikli olabilir.doktora sormak gerek..

beautycik isim sormussun..her anne adayinin kalbinden bir isim gecer diye düsünüyorum bu konuda kalbinin sesini dinle...
benim mesela ALLAH izin verirde birgün bi cocugum olursa isimleri coktan hazir..
kiz olursa "asya , nisa , yada hayal"
erkek olursa da "yasin ata"
ekek icin tek bir isim düsünmüsüm galiba daha cok kizim mi olmasini istiyorum ne??

bu ay hamile kalabilirmisin orasini ALAH bilir biz degil, ama insallah sen bizim gibi fazla ugrasmadan mutlu sona ulasirsin..benim subatta tedaviye baslayali 1 yil bitiyo hala tik yok...
1 yumurta gelismis sonucta digeri gelisip catlamasa bile 1 tane olmus...insallah tutmustur..

elifcim allah tabi hayırlısını ve sağlıklısını versin cinsiyet önemli değil. ( ama allah da kelbimi biliyor ya bende kız olmasını çok istiyorum.)allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..........dilerim senin bu aşılamam tutar. ne kadar takmamaya çalışsakta yine de bi umut oluyor insanın içinde her ay......sonradan da hasta olunca çok ciddi moral bozuluyor.......ben hasta oldum o gün ve ertesi gün çok durgundum içim buruldu aslında eşime ve anneme belli etmek istemedim sorduklarında ''amaaaaan hasta oldum yine napim dedim geçiştirdim takmıyormuş gibi yaptım telefonda konuştum.''oysa dokunsalar ağlayacaktım bir gün tutabildim kendimi eşim beni çok önemsemiyor diye düşünüyordu çünki ben onu ümitlenmesin diye olumsuza hazırlamıştım kendimde hazırmı8şım gibi davranmıştım.durgunluğumdan bişey olduğunu anladı ama sebebini bilemedi seni kıracak bişeymi yaptım diye peşimde gezdi durdu.böyle olacağını bildiğim için konuşmak istememiştim onunla çünki dayanamadım ve çok ağladım evet kabul etmeliydim ki ben gerçekten ümitlenmiştim ve çok istiyordum ama kimseye belli etmemiştim kendimede onada itiraf ettim ve rahatladım tabi çok ağladım.evet ümitlenmemeye çalışalım ama hayal kırıklığımız varsada bunu da sonuna kadar yaşayalım bence ağlanacaksada ağlamalıyız ki bunu içimizden atalım ben sonra çok rahatladım.buna daha kaç kez yaşayacağım bilmiyorum......allah hepimizin yardımcısı olsun..................

ayy versin verin yeterki versin de bitane ben erkeginden kizindan coktan gectim....hele bi olsun da ben daha ne isimler bulurum kaydirigubbakcemile3
bende senin gibi fazla takmiyormus gibi yapiodum ama sadece kendimi kandirdigimi anladim..megerse nekadarda umutlanmisim:1no2:
aksam esimde beni sinir etti zaten ona da kizginim....ay sonunda asilma oldugu icin sperm kalitesini düzenlesin diye 2 aydan beri meyve yiyo suyunu falan icio.aksam yemek istemedi ben yiceksin dedim o biktimm dedi bende bagirdim cagirdim her seferinde olumsuz sonuc alinca ben nekadar agliyorum üzülüyorum sen görmüyosun dedimÇok üzgünüm çoook...sorun sende degil bende oldugu icin böyle rahatsin sen dedim,zorla yedi ama suarti 5 karis oldu sonra.haksizmiyim ama...tamam belki ben fazla abartio olabilirim ama onunda bu umursamaz tavri beni sinir etti:mymeka:

elifcim seni ço iyi anlıyorum benimkide keçiboynuzu suyunu içirken kırk dereden su getiriyo ki daha ilk gününde marta kadar ne yapacağım bilmem bide dibini içmiyo bardağın onada sinir oluyorum aslında .dün akşam içirmeyi ben unuttum oda bişey demedi bu sabahta ben kızdım yapmadım tekrar.aslında benimki duyarsız değil ama rahat buda beni daha çok geriyo..............

bebişim üzermiyim seni...işte geldim burdayım.çok zor günler geçirdik,Allah beterinden saklasın. iki gündür griptim. sabah okulda bir bulantı,...acilde kolumda serumla buldum kendimi. kistim kanama yapmış. oda beni mahvettiii. pazara ankaraya yeni dr lar bulmaya gidicez. onun dışında herşey ama herşey eskiye döndü.bebiş ve göbüşler büyümüş maşallah.hamişlerimize ve bebişlerimizie sağlık ve mutluluktan başka ne dileyeyim ki? yeni arkadaşlar merhabalar...

merhabalar 2 gündür giremedim herkes adet olmuş inanın cok üzüldüm her yazdıgınızı okudum genelde ilk aşılama olmamış ilk iğnede olmamış sıra yawaş yawaş bana gelio ama emin olun cok koruyorum cunku bu ay bari bi tane bıle olsa hamiş çıkar sanıyodum kıslar lütfen üzülmeyin hepimiz burda bırbırımıze destek olalım inanın herseyden cok buna ihtıyacımız war bizim şimdi ben rahatım adetım bıttı bı daha aya aşılama olucam o zamana kadar ben moral wereyım herkese sonrada sizden tam destek bekliyorum kızlar unutmayalım bırbırımızı her zaman sadece kendimizde diil hepimiz için dua edelim buna hepımızın ıhtıyacı war inşallah bi daha aya hersey cok daha güzel olur
moralimizi yüksek tutalım allahın izniyle sabırla we çabayla halleedicez inşallah arkadaşlar.........
hepimizi çok öpüyorum................

canim benimki ilk baslarda herseyi yapiodu ne desem sesi cikmiodu ama hakli adamda 1 yil oldu tedaviye baslayali hala sonuc yok..en sevmedigi seyleri yeyip icio kolayi birakti, chips yememek icin zor tutuo kendini kolay seyler degil bunlar benimki icin..sabir sabir sabir..benide arada böyle catlatio cileden cikario iste

ooo asude gelmis hos gelmis nerdeydin yaa..canim gecmis olsun..ahhh o kistler ne problem cikariolar..simdi nasilsin iyisindir umarim....saglik diliorum sana..

26eser26 .!.:
kızlar ben adet oldum cok canım sıkılıyo gene olmadı nereye eklersenız ekleyın benı

sende mi canim yaa iki günde kac kisi adet oldu..galiba bizim topikten bu ay hayirli haberler cikmayacak..hayirlisi insallah bidahaki aya hepimiz siraya gireriz o listenin basinda yer almak icin

sevdalinka hayatım ben bugun adet oldum.dünya başıma yıkıldı.hemen dr gittim. herşeyin normal olduğunu soyledi ve neden sen hamile kalmadın die şaşırdı dr. yine klomen ve ismini okuyamadığım ama G harfi ile başlayan bir hap daha yazdı.sanırım o hap da rahim duvarını kalınlaştırıyormuş. hayatım sende inşallah bebişinin haberini alırsın bende alırım.gelişmeler olursa bana haber et olur mu..

kızlar adetım erken geldı gec elenı duymustumda erken yoktu sıtede nıye bole oluyo kızla neden hamıs kalamıyoz

Merhaba kızlarrrr ne yapıyosunuz bakalım hamişler,bekleyenler ve adet olup umutlarını birdahaki aya bırakanlar umarım hepiniz iisinizdir .beautyciğim ii olmasına sevindim inşallah hep böyle devam der canım.Hepinizi öpüyorum güzellerim

slm kızlar, girmeyecem siteye dedim ama olmuyor. kendimi çok yanlız hissettim. dr. gittim. neden hamile kalamadığıma anlam veremedi. bu ay aşılama yapabilirmiş.

izler nasılsınız. bi haftadır görüşemiyoruz. varmı yeni hamiş haberleri?
esercim üzüldüm canım ya. inş. hayırlısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…