arkadaslar meraba. ben 6 aylık evlyim.dr gittik bana ilk önce klomen verdi 1 hafta kullandım.sonrada 1,5 civarında yumurta oluştuğunuı soyleyip ovitrelle verdi.iğneden sonraki 10 gün sık birliktelik verdi. benim hamile kalma şansım nedir? daha önce boyle bir tedavi gören oldu mu? bu ay sizce hamile kalabilir miyim.
arkadaslar meraba. ben 6 aylık evlyim.dr gittik bana ilk önce klomen verdi 1 hafta kullandım.sonrada 1,5 civarında yumurta oluştuğunuı soyleyip ovitrelle verdi.iğneden sonraki 10 gün sık birliktelik verdi. benim hamile kalma şansım nedir? daha önce boyle bir tedavi gören oldu mu? bu ay sizce hamile kalabilir miyim.
ayy versin verin yeterki versin de bitane ben erkeginden kizindan coktan gectim....hele bi olsun da ben daha ne isimler bulurum kaydirigubbakcemile3elifcim allah tabi hayırlısını ve sağlıklısını versin cinsiyet önemli değil. ( ama allah da kelbimi biliyor ya bende kız olmasını çok istiyorum.)allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..........dilerim senin bu aşılamam tutar. ne kadar takmamaya çalışsakta yine de bi umut oluyor insanın içinde her ay......sonradan da hasta olunca çok ciddi moral bozuluyor.......ben hasta oldum o gün ve ertesi gün çok durgundum içim buruldu aslında eşime ve anneme belli etmek istemedim sorduklarında ''amaaaaan hasta oldum yine napim dedim geçiştirdim takmıyormuş gibi yaptım telefonda konuştum.''oysa dokunsalar ağlayacaktım bir gün tutabildim kendimi eşim beni çok önemsemiyor diye düşünüyordu çünki ben onu ümitlenmesin diye olumsuza hazırlamıştım kendimde hazırmı8şım gibi davranmıştım.durgunluğumdan bişey olduğunu anladı ama sebebini bilemedi seni kıracak bişeymi yaptım diye peşimde gezdi durdu.böyle olacağını bildiğim için konuşmak istememiştim onunla çünki dayanamadım ve çok ağladım evet kabul etmeliydim ki ben gerçekten ümitlenmiştim ve çok istiyordum ama kimseye belli etmemiştim kendimede onada itiraf ettim ve rahatladım tabi çok ağladım.evet ümitlenmemeye çalışalım ama hayal kırıklığımız varsada bunu da sonuna kadar yaşayalım bence ağlanacaksada ağlamalıyız ki bunu içimizden atalım ben sonra çok rahatladım.buna daha kaç kez yaşayacağım bilmiyorum......allah hepimizin yardımcısı olsun..................
kızlar ben adet oldum cok canım sıkılıyo gene olmadı nereye eklersenız ekleyın benı
kızlar ben adet oldum cok canım sıkılıyo gene olmadı nereye eklersenız ekleyın benı
canım benim,karnın önümüzdeki hafta bi çıkacakkiiiiiiiiiiiiiiiiii hayret edeceksin.yani 15. haftada hatta 16 da daha hızlıymış çıkışı.Benim bu hafta baya çıktı,yani şimdi karnım var artık ve semsert yani yiyip içme göbeği deil belli.sabret bakalım haftaya bugunlerde karnın çıkmış olacak inşallah.....
Biz kardeşlikte geç kaldık ama bebişler doğuştan kardeş olacaklar...
Mevzey tatlım kararlılık konusunda kendini bilmende en iisi.Bişey dicem glukofene devam mı ediosun?Kilo verdirtmio mu o sana zaman içinde sürekli??bu arada kaç kilosun sen???
Biz hep duacınızız...Allah hakkımıuzda en iisini verio hiç merak etme ve içini rahat tut..olacak arkadaşım olacak....sadece sen üstüne düş yeter....
Parıllllllllllll nerdesin kızzzzzzz????artık yacaştan tecrübe lazım bize.Bizi bırakma lütfennn.....
Asutay gitti zaten sanırımm artık....çok üzüldüm..........:çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoook
canim benimki ilk baslarda herseyi yapiodu ne desem sesi cikmiodu ama hakli adamda 1 yil oldu tedaviye baslayali hala sonuc yok..en sevmedigi seyleri yeyip icio kolayi birakti, chips yememek icin zor tutuo kendini kolay seyler degil bunlar benimki icin..sabir sabir sabir..benide arada böyle catlatio cileden cikario isteelifcim seni ço iyi anlıyorum benimkide keçiboynuzu suyunu içirken kırk dereden su getiriyo ki daha ilk gününde marta kadar ne yapacağım bilmem bide dibini içmiyo bardağın onada sinir oluyorum aslında .dün akşam içirmeyi ben unuttum oda bişey demedi bu sabahta ben kızdım yapmadım tekrar.aslında benimki duyarsız değil ama rahat buda beni daha çok geriyo..............
ooo asude gelmis hos gelmis nerdeydin yaa..canim gecmis olsun..ahhh o kistler ne problem cikariolar..simdi nasilsin iyisindir umarim....saglik diliorum sana..asude80 .!.:bebişim üzermiyim seni...işte geldim burdayım.çok zor günler geçirdik,Allah beterinden saklasın. iki gündür griptim. sabah okulda bir bulantı,...acilde kolumda serumla buldum kendimi. kistim kanama yapmış. oda beni mahvettiii. pazara ankaraya yeni dr lar bulmaya gidicez. onun dışında herşey ama herşey eskiye döndü.bebiş ve göbüşler büyümüş maşallah.hamişlerimize ve bebişlerimizie sağlık ve mutluluktan başka ne dileyeyim ki? yeni arkadaşlar merhabalar...
26eser26 .!.:kızlar ben adet oldum cok canım sıkılıyo gene olmadı nereye eklersenız ekleyın benı
sevdalinka hayatım ben bugun adet oldum.dünya başıma yıkıldı.hemen dr gittim. herşeyin normal olduğunu soyledi ve neden sen hamile kalmadın die şaşırdı dr. yine klomen ve ismini okuyamadığım ama G harfi ile başlayan bir hap daha yazdı.sanırım o hap da rahim duvarını kalınlaştırıyormuş. hayatım sende inşallah bebişinin haberini alırsın bende alırım.gelişmeler olursa bana haber et olur mu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?